Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: Cara的第一次 [Print this page]

Author: Cara    Time: 5-7-2017 18:45
Title: Cara的第一次
係會網到申請做會員的確好快就收到Chris既email,快到我都未諗住要check mailbox,
會網到見到Chris既通知先知道已回覆,俾左whatsapp之後又因為一直有事要忙,面試同驗血都要推遲
到真係約時間正準備行動,結果姨媽探訪,so sad ,又要再一次延期

直到面試同驗血之後的某日,當日原本有其他行程,後來取消左,多左時間出尼,所以就同Chris講聲,
結果就直接約下午行新人禮,因為係臨時決定,所以連換洗衣物同毛巾都冇帶到。
到左門口戴上James 遞的眼罩,在場有Suzie、Suzan 同埋Mentor King,
唔該哂Suzan借橡筋俾我,由King帶我入去沖涼,期間不斷提醒我有咩障礙物,而且叫左兩次:唔好行咁快,
我平時慣左大步大步咁行,突然要小碎步真係唔多習慣
由於James 出左去買野,briefing由King負責,有Suzie或Suzan加以解釋 (我真係認唔到係邊位的聲音)。
入左房後,因為係第一次,所以King 同我傾左陣計,令我放鬆,BTW,佢把聲好好聽,仲好溫柔
驚我接受唔到,所以每到下一步都有問我O唔OK,但每次掃到條腰,我都會即縮,怕痕(其實就算其他位置好多次我都想縮)
到試下Kiss,King有問感覺如何,我唔記得我答左D乜喇,感覺未好soft,幾舒服,後來叫我張開口,伸脷,唔知點解好想笑,
希望我當下冇真係笑左出尼啦,如果唔係乜氣氛都冇哂。
Foreplay已經做足哂,無奈我第一次,完全冇經驗,都係做唔到最後一步,真係辛苦哂Mentor阿King,對住我應該都好大壓力
最後既擁抱都的確好warm,我好中意
出房之後終於見到大家個樣,可惜時間問題,坐多一陣就要走喇,總之多謝哂大家的照顧

Author: Kennedy    Time: 5-7-2017 19:13
多謝Cara分享您的第一次
期待將來活動與您相見呢

Author: Chris    Time: 5-7-2017 19:18
謝謝妳自行在這個板塊出妳的第一次,為有同樣情況的男女帶來方向。
我們追求的不一定是結果,有時候過程可能更精釆,感謝妳有棵勇敢的心。
Author: Aqua    Time: 5-7-2017 19:28
After looking at this page i was like woooooow, first time is that good???>.<
Btw i am new here, just hit 18, care for me QAQ
Author: SuZie    Time: 5-7-2017 19:36
恭喜您勇敢踏出第一步啊~~~ 你好勇敢好叻啊
希望你係度玩得開心 有緣再見!
Author: loki    Time: 5-7-2017 19:53
見面印象係好乖巧可愛嘅女仔
臨走時好瀟灑
妳mentor豬仔佢反應唔切XDD

welcome to the club
Author: Fido    Time: 5-7-2017 19:58
Cara妳好,過程的確更重要,舒服開心就好了,有了第一次,應該之後會越玩越放鬆呢!
Author: Rimmi    Time: 5-7-2017 20:00
唔係Suzan呀,係Rimmi,下次活動就唔會咁緊張咖啦

Author: Simpson    Time: 5-7-2017 20:52
最後仲有擁抱,有家的感覺﹗
Author: Gillian    Time: 5-7-2017 20:58
Hello Cara :) I'm Gillian :) welcome to S&B!
你好叻叻吖~踏出第一步唔容易架~
當晚我地差一點點就見面~
期待再見~
Gill
Author: Virginia    Time: 5-7-2017 21:20
第一次的第一次,好勇敢啊,Cara!
比著我真係唔夠膽,但我入左會之後就會好羨慕其他會員係度獻出第一次。
希望有機會見面,歡迎加入!
Author: Cara    Time: 5-7-2017 22:02
Rimmi replied at 5-7-2017 20:03

So sor﹐但我要澄清,個名係大佬俾我架記人名真係好困難

Author: Cara    Time: 5-7-2017 22:06
loki replied at 5-7-2017 19:56
見面印象係好乖巧可愛嘅女仔
臨走時好瀟灑
妳mentor豬仔佢反應唔切XDD

出左門後,我隱約聽到入面有講
我都唔記得左打埋你同七次郎個名添

Author: Nina    Time: 5-7-2017 22:10
Hi Cara~
你好勇敢
放輕鬆就好,唔駛急,當你真正準備好,就會成事⋯享受過程就好

Author: Captain    Time: 5-7-2017 22:10
Welcome Cara!! Hope you will relax and enjoy more of your moment here!!! It's not always easy for the first time. Cheer up!!!
Author: Cara    Time: 5-7-2017 22:43
Gillian replied at 5-7-2017 21:01
Hello Cara :) I'm Gillian :) welcome to S&B!
你好叻叻吖~踏出第一步唔容易架~
當晚我地差一點點就見 ...

Hihi﹐Gillian
有機會再見啦

Author: Suzan    Time: 5-7-2017 22:58
Rimmi replied at 5-7-2017 20:03

Hahaaa. Thx! 我以為自己失憶 wakaka

Author: Rimmi    Time: 5-7-2017 23:30
Cara replied at 5-7-2017 22:05
So sor﹐但我要澄清,個名係大佬俾我架記人名真係好困難

唔緊要啦,不過你真係好勇,有空檔就決定當日黎行新人禮,厲害!

Author: Cara    Time: 6-7-2017 00:43
Virginia replied at 5-7-2017 21:23
第一次的第一次,好勇敢啊,Cara!
比著我真係唔夠膽,但我入左會之後就會好羨慕其他會員係度獻出第一次。
...

Hi﹐ginia女神
我都好想同你會面啊

Author: Cara    Time: 6-7-2017 00:46
Rimmi replied at 5-7-2017 23\"\"
唔緊要啦,不過你真係好勇,有空檔就決定當日黎行新人禮,厲害!

其實我都唔知架,我以為係同大佬仲有野要傾,應承左先再問係要做咩,結果就直接行新人禮

Author: Cara    Time: 6-7-2017 00:49
Simpson replied at 5-7-2017 20:55
最後仲有擁抱,有家的感覺﹗

其實係我自己提出既要求,不過mentor真係好好

Author: Cara    Time: 6-7-2017 00:55
Mustard replied at 5-7-2017 22:13
Welcome Cara!! Hope you will relax and enjoy more of your moment here!!! It's not always easy for th ...

I hope so. because I am looking forward the next first time.

Author: 皮皮    Time: 6-7-2017 00:57
我都係係呢度比左第一次哈哈
Cara~~ nice to meet you
有機會見我地傾下第一次既感受啦
Author: Cara    Time: 6-7-2017 01:02
Witnezzon replied at 5-7-2017 19:31
After looking at this page i was like woooooow, first time is that good???>.<
Btw i am new here, jus ...

Members here are always friendly and you will surely be taken care by others.
Btw﹐first time in here was great

Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 01:10
Hihi~ 你好丫Cara, 我係阿矇丫,亦係岩岩第一次左既新朋友仔丫:3473749希望日後有機會見面丫
Author: Cara    Time: 6-7-2017 01:33
皮皮 replied at 6-7-2017 01:00
我都係係呢度比左第一次哈哈
Cara~~ nice to meet you
有機會見我地傾下第一次既感受啦 ...

Haha﹐我都有睇你個第一次啊,恭喜你啊
有機會真係想傾下計

Author: Cara    Time: 6-7-2017 01:40
Ah矇 replied at 6-7-2017 01:13
Hihi~ 你好丫Cara, 我係阿矇丫,亦係岩岩第一次左既新朋友仔丫:3473749希望日後有機會見面丫 ...

阿矇,nice to meet you我都睇左你個序章,期待中,幾時填埋個坑啊

Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 01:46
謝謝你丫Cara

好耐無寫野,pick up 返要多少少時間呢,黎緊預計想寫多3章 + making of

到時有時間就入黎望2眼吧啦
Author: Cara    Time: 6-7-2017 01:47
Suzan replied at 5-7-2017 23:01
Hahaaa. Thx! 我以為自己失憶 wakaka

抱歉,搞錯左
未見面先認識你,見到的話一定唔會認錯其他人喇

Author: Cara    Time: 6-7-2017 01:49
Ah矇 replied at 6-7-2017 01:49
謝謝你丫Cara

好耐無寫野,pick up 返要多少少時間呢,黎緊預計想寫多3章 + making of

3章咁多,勁啊
我會追小說咁追埋佢,你一定要努力填坑啊

Author: Cara    Time: 6-7-2017 01:52
A.J. replied at 5-7-2017 20:04
多謝Cara分享,時間短似乎有點可惜。期待不久會有你的動後。

其實對我尼講,時間唔短
因為真係幾緊要下

Author: Suzan    Time: 6-7-2017 02:52
Cara replied at 6-7-2017 01:50
抱歉,搞錯左
未見面先認識你,見到的話一定唔會認錯其他人喇
...

哈哈,咁又係 bor

Welcome to S and B

Author: Rick    Time: 6-7-2017 03:10
halo cara, 我係rick~

第一次第一次俾平常更需要勇氣

希望你會係度玩得開心啦~ 同埋有機會相見
Author: Captain    Time: 6-7-2017 09:15
Cara replied at 6-7-2017 00:58
I hope so. because I am looking forward the next first time.

Chat with you more in future events! I m really easy going person. Hope You can be more relax While we chat a little

Author: Aqua    Time: 6-7-2017 09:33
Cara replied at 6-7-2017 01:05
Members here are always friendly and you will surely be taken care by others.
Btw﹐first time in h ...

Well i am still waiting for my first activity. Hope to be there soon QAQ
Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 11:16
Cara replied at 6-7-2017 01:52
3章咁多,勁啊
我會追小說咁追埋佢,你一定要努力填坑啊

係~係!

我會努力向上~ (唱)(周星馳腔)(發傻mode)

Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 11:16
Mustard replied at 6-7-2017 09:18
Chat with you more in future events! I m really easy going person. Hope You can be more relax Whil ...

岩嫁啦,攪佢啦(笑)

Author: Captain    Time: 6-7-2017 11:27
Ah矇 replied at 6-7-2017 11:19
岩嫁啦,攪佢啦(笑)

Ah矇咁調皮,要抓住你打屁屁!
佢咁緊張⋯⋯就唔搞人哋啦!閑聊閑聊⋯⋯哈哈

Author: Sims    Time: 6-7-2017 14:58
Hi! Cara,

恭喜你踏出第一次.

Author: Cara    Time: 6-7-2017 15:05
Ah矇 replied at 6-7-2017 11:19
岩嫁啦,攪佢啦(笑)

我係一個會還手之人,你小心d

Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 17:31
Mustard replied at 6-7-2017 11:30
Ah矇咁調皮,要抓住你打屁屁!
佢咁緊張⋯⋯就唔搞人哋啦!閑聊閑聊⋯⋯哈哈

好京京丫! 打人屁屁喎~》(走)黎丫!黎捉我丫

Cara: 我地慢慢來吧

Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 17:33
Cara replied at 6-7-2017 01:36
Haha﹐我都有睇你個第一次啊,恭喜你啊
有機會真係想傾下計

好丫,好丫,見面傾又得;聊天區又得~ 得左

Author: Captain    Time: 6-7-2017 17:40
Ah矇 replied at 6-7-2017 17:34
好京京丫! 打人屁屁喎~》(走)黎丫!黎捉我丫

Cara: 我地慢慢來吧

我唔會手軟架捉到就妳的開花記念日

你個翹臀⋯⋯應該好好反省一下

Author: Ah矇    Time: 6-7-2017 18:37
Mustard replied at 6-7-2017 17:43
我唔會手軟架捉到就妳的開花記念日

你個翹臀⋯⋯應該好好反省一下

捉到先算啦

我個肥臀仲陪育緊變做大蜜桃丫

Author: 豬仔    Time: 7-7-2017 13:02
你好呀~ Cara

我係你mentor呀~  其實我仲緊張過你呀~ 話說我好耐冇出席過活動...
而且仲知道你係... 有壓力~

其實豬係溫柔系既~ 但經過Rimmi同Suzie既意見,額外加大力度喺溫柔上面~
豬係新人禮上既”高”手,冇蝦碌已經好叻架啦~
抱抱都係豬既愛好呢~ 希望帶左個唔錯既體驗俾你啦~ 有機會再合力衝破~

歡迎你加入~
Btw我唔係唔想講拜拜... 係你走果陣死Chris冇叫我囉... 閂門一刻先知....
Author: Cara    Time: 10-7-2017 03:08
豬仔 replied at 7-7-2017 13:05
你好呀~ Cara

我係你mentor呀~  其實我仲緊張過你呀~ 話說我好耐冇出席過活動...

終於知道mentor真名﹐我會好好記住
其實你表現得好從容啊,唔覺緊張啊
不過我真係緊張到痹,連手腳都麻痹哂~~
第一次的體驗總是難忘的~~~~ 有機會我都希望再合力衝破,辛苦哂你

Author: SanJi    Time: 30-8-2017 01:37
Cara, 你好呀!我係山治呀,希望你畀蟲咬嗰傷口快啲好返啦!

Author: 倫倫    Time: 17-11-2017 21:36
原來CARA 既第一次係到發生既
Author: Odis    Time: 1-11-2019 01:32
Hello Cara, good to here your story
Author: Mikel    Time: 10-11-2019 18:52
wah 聽這個故事令到我覺得整件事都比較安心,有照顧,又開心,幾好哇
Author: Winter    Time: 12-10-2023 02:23
hi Cara, 恭喜晒同多謝你第一次report
Author: Lemonade    Time: 28-10-2023 09:43
人們在緊張時會笑;我認為這是一種自然的反應。但聽起來這確實是一個有趣的經歷

Author: Steven    Time: 4-11-2023 20:04
多謝Cara report, 我緊張時都會笑.希望你已習慣和有機會在未来的活動一起笑????

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://www.swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3