Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: Vanee真正的第一次 [Print this page]

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 01:25
Title: Vanee真正的第一次
其實認識S & B 已經好耐日子,係個網台節目。當然我係對性好有興趣同好好奇。
但最後我沒有深究落去,因為我覺得我唔會參加。

最近突然有一日好想了解下呢個會,跟住就log in ,
第日會長Chris 就WhatsApp 我,話要了解我多啲。
佢叫我睇下文章回應下,留下言。

一星期內我不停的爬文,沒錯這裡掛著係”性” “sex party “ 的旗號。
但這裡比起One night stand ,sex partner ,sex app 來得安全得多。
在壇上的帖文中,會長嘅態度係好嚴厲, 好謹慎。
呢度有會規,會員要體驗又要答問卷。
又有大祠堂,有會員做錯事都要受到嚴厲懲罰,又要到自省區帖文,真係好認真的一個會。

亦因在壇上的帖文中,看到呢段留言
“可惜有時人大了,責任多了,每天所做的事是為了其他人而不是為自己
生活在這個現實的社會中,要爭紥求存,有時就要放棄自我,”
1.因相信呢度係安全
2.我都想人生自私點,為下自己!
所以決定加入。

當我決定好,一陣風的時間,已經交了表格,答對所有試題,接著就體檢了。
亦因時間關係,我連面試也是在參加活動前一小時。

當晚面試在車上,James 問了好多問題,亦講解我的權利。
就要參加活動啦。
James問我緊張嗎?
我答沒有。一切都平常心。
或許我了解這裡是安全,沒有人迫你做任何事,只要say「no」一切都會停下來!

我同所有新人一樣,要行新人禮,矇住眼入去。
James 將我接了比我的mentor 雲師兄!
我要好好多謝James 的安排,因迷雲黨黨員眾多,如果不是咁,我不知幾時才接觸到雲師兄。
當我交比雲師兄,個一刻我就開始緊張。
有一隻大大的手拖著我。好有安全感,雲師兄帶著我,場內好多女仔笑聲,有人同我say hi ,不過人名不記得了。
雲師兄拖著我,問我:有冇睇人地啲第一次,知唔知個程序做咩?
我答:去沖涼。
他再笑著問:之後呢?
我:唔知喎 (點會唔知呀,但人地怕羞點答你),之後雲師兄細心的帶領著我走入浴室,
叫我小心慢慢行,又跨一步行前咁。我就乘機挨住佢行(嘩,好大隻呀,心心眼)
始終不習慣,都是自己快快的除衫,
雲師兄話:矇眼都可以除衫,不過你咁快都冇用,我要慢慢放好啲嘢呀!
我:下 ( 好尷呀,快啲啦。)
由沖涼開始,雲師兄不斷言語間誘惑我,
係我耳邊問:點解你咁濕既,
我係冇出聲(沖涼當然濕啦)。
他:洗得乾淨啲,一陣間錫你全身好冇?
好turn on 呀!之後大家開始錫起上來,再加上一啲肢體動作,這刻已經話我知一陣有事會發生。

出了浴室,帶到入房,我就要驗查。
James問我矇眼試一次好冇?
我都不知那裡來的勇氣,答:好!
接著雲師兄就入來,錫到天翻地覆。
一切都順著去,聽到拆膠袋聲,知道雲師兄帶手套的動作。
下一秒我就已經開始呻吟着,整個身扭動著。
突然我感到下面有野慢慢的插入,輕輕的,慢慢的磨擦着,一下一下咁插入少少,好舒服。
個一刻,我可以肯定雲師兄個小雲兄,一定係好大師兄。
真係好大好粗好長好入!
一下下咁頂,我已經叫到喊救命咁,完全顧及唔到出面有冇人聽到,不停的叫。
我未試過有咁嘅感覺,好high ,雲師兄真係好勁。
個刻好想加埋視覺效果,所以我選擇除眼罩,睇清楚我地所有肢體動作。
一除眼罩,雲師兄話:嘩!好靚女。
我就立刻回應:嘩!你都好靚仔。(Hi !真係好好笑,在做愛當中,大家第一次見面咁,還要打招呼)

我已經忘記了換了多少次的體位,每個體位,每一下,都是深深插入,
真係可以high 到上天,是我前所未有的感覺,原來做愛是可以這樣!
不論是男上女下,是狗仔式或是女上男下,我都是享受著,全都是雲師兄發動著。
我由大叫,到刮床單,扯枕頭,再到high 到叫不出聲。
不停不停的重覆著。明明有兩次雲師兄話抖下,我已經做到攤左係度,抖緊大氣。
剛過左兩秒,錫錫吓攬攬吓,雲師兄又話好想插我。
又繼續做,見到雲師兄大汗踏細汗,就知佢幾落力。
佢叫我唔洗忍盡情叫。(我唔係怕羞唔想叫,係high 到唔出聲啦,
真係爽到啞左,我已經高潮左起碼三次。雲師兄我頂唔順啦)
在我迷亂間,我聽到雲師兄問:你仲未夠?
我立即醒一醒:唔係呀,我飽啦!
原來除左”say no” ,一切會停止。
只要答”我飽啦”,都一樣會停止。

與雲師兄的言談間,我才發現我的傻想法,我一直以為要等個男士射精,才叫完事,才可以出房。
(所以雲師兄應該覺得我咁大食,你仲未夠, 冤狂呀!雲師兄!其實係我唔知咋!我已經high 到叫唔出,高潮左好幾次!點會未夠。)
係床上雲師兄開始宣傳下呢度啲男仔,他說他不是好勁,還有好多好大隻,小鮮肉,有啲好敏感。
一陣出到去介紹我識。之後他就叫我瞓係度,唔使郁,等佢執野,他又攞衫褲比我,走來走去,
我就在床上望著他。(其實雲師兄,我都有手有腳呀!唔洗你服侍我啦!)

再同雲師兄一起沖涼,之後就出廳同各人打招呼,
有多多,大V,cara ,gina,driven,Benjamin ,tofu ,呀矇,雲信,其他不好意思,記不到咁多,請見諒。

當晚回家好好瞓,好耐冇試過咁好瞓,可能因得到滿足。
第二天,也帶著餘温,濕濕的,而面上也帶著笑容。
係度我要多謝雲師兄,係個會內,你是我的第一次,那晚我就好似公主般,被你看待著,好幸福!

其次係Chris ,多謝你的安排,你的耐性。

Author: Captain    Time: 11-11-2018 01:49
Welcome VannE, 當天我都喺度,但係只睇到你帶眼罩嘅模樣,你聲音蠻特別的!壇上都有聊過一點點,有機會再跟你正式介紹。

Add post (11-11-2018 01:54):
第一次入會,參加活動就到雲兄,就正式入會!有好多人都要等好耐,先等到佢架!
Author: VaneE    Time: 11-11-2018 02:00
哈哈,隊長,當晚我係見到你背肌,看得出你好大隻喎,期待著見到你
Author: KittY    Time: 11-11-2018 02:00
Hi, Vanne, 歡迎你,有雲師兄做mentor會爽死架
Author: VaneE    Time: 11-11-2018 02:02
Mustard replied at 11-11-2018 01:52
Welcome VannE, 當天我都喺度,但係只睇到你帶眼罩嘅模樣,你聲音蠻特別的!壇上都有聊過一點點,有機會再 ...

係呀,所以很好的第一次哦,我都正式成為迷雲黨黨員呢。要再去排下隊

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 02:04
KittY replied at 11-11-2018 02:03
Hi, Vanne, 歡迎你,有雲師兄做mentor會爽死架

所以爽到啞左,你好Kitty

Author: GinA    Time: 11-11-2018 02:06
歡迎你呀!短短的接觸已記下了你的笑容!
希望我冇嚇親你
祝你在S&B有個愉快旅途!

Author: stella    Time: 11-11-2018 02:08
出到房你已經走左,未有得打招呼抱抱
希望下次可以見到啊
我都係每次出完活動好第二日心情都好好 成日係街傻笑
Author: VaneE    Time: 11-11-2018 02:09
GinA replied at 11-11-2018 02:09
歡迎你呀!短短的接觸已記下了你的笑容!
希望我冇嚇親你
祝你在S&B有個愉快旅途!

為何會嚇親我,當然冇嚇親我。

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 02:18
stella replied at 11-11-2018 02:11
出到房你已經走左,未有得打招呼抱抱
希望下次可以見到啊
我都係每次出完活動好第二日心情都好好 成 ...

係呀係呀,第二日不停在傻笑

Author: GinA    Time: 11-11-2018 02:23
VaneE replied at 11-11-2018 02:12
為何會嚇親我,當然冇嚇親我。

我突如其來的擁抱,被大佬喝止了

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 02:28
GinA replied at 11-11-2018 02:26
我突如其來的擁抱,被大佬喝止了

哈哈,我記得,但擁抱ok,多點想法就不好啦

Author: KittY    Time: 11-11-2018 02:31
VaneE replied at 11-11-2018 02:07
所以爽到啞左,你好Kitty

雲師兄的確係強

Login/Register to enlarge

Author: GinA    Time: 11-11-2018 02:36
VaneE replied at 11-11-2018 02:31
哈哈,我記得,但擁抱ok,多點想法就不好啦

當然啦!我會記住!
你個簽名好有意思

Author: Mac    Time: 11-11-2018 04:08
雲師兄無得頂
好好享受
多d出席活動
期待與你見面^^
Author: Bikini    Time: 11-11-2018 09:09
VaneE妳好我當日早走,與妳緣慳一面!

有雲神做mentor係咪超性福呢?

佢有冇一路啪啪啪,一路問問題呀?

Author: Captain    Time: 11-11-2018 10:06
VaneE replied at 11-11-2018 02:03
哈哈,隊長,當晚我係見到你背肌,看得出你好大隻喎,期待著見到你

哈哈背肌⋯⋯我都唔知自己有剩幾多!
睇得出⋯⋯大隻,只會係 照騙 出現

你會唔會係睇到Jet or 雲兄again個背架

重要嘅係熄咗燈都係一樣,我係 調情系⋯⋯藝術家!比較多變

Author: 多多    Time: 11-11-2018 11:49
歡迎妳們VannE,美麗的笑臉,食得飽瞓得好好重要,好好享受

Author: ToP    Time: 11-11-2018 11:53
Welcome VannE
Author: StorY    Time: 11-11-2018 12:25
welcome Vanne
Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:35
Mac replied at 11-11-2018 04:11
雲師兄無得頂
好好享受
多d出席活動

我我都期待與你見面,看到你的自拍照,肌肉男

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:38
Mustard replied at 11-11-2018 10:09
哈哈背肌⋯⋯我都唔知自己有剩幾多!
睇得出⋯⋯大隻,只會係 照騙 出現

哈哈,熄燈都一樣!調情多變,唔知有冇機會見識下呢

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:41
Bikini replied at 11-11-2018 09:12
VaneE妳好我當日早走,與妳緣慳一面!

有雲神做mentor係咪超性福呢?

好有性福呀⋯⋯正!
佢冇好多問題喎,可能想表現佢主場,太落力,唔得閒問問題

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:44
多多 replied at 11-11-2018 11:52
歡迎妳們VannE,美麗的笑臉,食得飽瞓得好好重要,好好享受

你好,多多,高興的與你見面,每次見面不是必然

Author: Captain    Time: 11-11-2018 12:47
VaneE replied at 11-11-2018 12:41
哈哈,熄燈都一樣!調情多變,唔知有冇機會見識下呢

聽起來,你應該係個勇於嘗試新鮮事物的女士!人生有幾多個⋯⋯來吧!有機會交流交流

聽講你係鍾意大隻男,我要去段練啲肌肉先得!

Author: Captain    Time: 11-11-2018 12:50
VaneE replied at 11-11-2018 12:44
好有性福呀⋯⋯正!
佢冇好多問題喎,可能想表現佢主場,太落力,唔得閒問問題
...

應該係你已經high到聽唔到佢問你問題s!

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:52
Mustard replied at 11-11-2018 12:53
應該係你已經high到聽唔到佢問你問題s!

哈哈,我不能否定你所說的,因為有這可能性。

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:54
Mustard replied at 11-11-2018 12:50
聽起來,你應該係個勇於嘗試新鮮事物的女士!人生有幾多個⋯⋯來吧!有機會交流交流

聽講你係鍾意 ...

你聽講... 聽邊個講,不過係真的,我喜歡肌肉男等你的成果哦

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:57
StorY replied at 11-11-2018 12:28
welcome Vanne

聽說當晚你都在,不過早走了。緣慳一面,Hi Story

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 12:59
ToP replied at 11-11-2018 11:56
Welcome VannE

當晚有與你相見的,接著你已經入房,你好,Top

Author: ToFu    Time: 11-11-2018 13:15
你好,VaneE,歡迎加入
原來我地有啲相似既係感覺,唔係外表
嗰晚真係好high喎,我都試過叫唔出聲既感覺,所以我明白有幾舒服
希望你係度繼續玩得開心

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 13:22
Tofu_Tofu replied at 11-11-2018 13:18
你好,VaneE,歡迎加入
原來我地有啲相似既係感覺,唔係外表
嗰晚真係好high喎,我都試過叫唔出聲既感覺 ...

係,真係會high 到叫不出聲呀。佢地話我同你相似,但不只你,其實我都唔覺。
多謝你,希望我在這裡找到想要的

Author: ToP    Time: 11-11-2018 13:58
VaneE replied at 11-11-2018 13:02
當晚有與你相見的,接著你已經入房,你好,Top

應該不是我來的 我在你來之前已經走了,沒能見證你的第一次新人禮真係可惜

Author: VaneE    Time: 11-11-2018 14:31
ToP replied at 11-11-2018 14:01
應該不是我來的 我在你來之前已經走了,沒能見證你的第一次新人禮真係可惜
...

哈哈,噢,sorry ,希望有緣會見

Author: Mac    Time: 11-11-2018 14:51
VaneE replied at 11-11-2018 12:38
我我都期待與你見面,看到你的自拍照,肌肉男

咁我去加加操,做好準備先

Author: Virginia    Time: 11-11-2018 15:14
歡迎靚女Vanne 加入!

肌肉女中唔中意?等我都加操先!
Author: ToFu    Time: 11-11-2018 15:51
VaneE replied at 11-11-2018 13:25
係,真係會high 到叫不出聲呀。佢地話我同你相似,但不只你,其實我都唔覺。
多謝你,希望我在這裡找到想 ...

似唔似都唔緊要既,或者我地可能會係某方面既特質相似,哈哈
面對自己真實感受,再加上不同既嘗試,漸漸就會知道自己想要

Author: Gillian    Time: 11-11-2018 16:01
Welcome VaneE
喜歡你的文字
希望你在這裏找到你想遇到/ 嘗試的
期待和你見面
Gillian
Author: Jet    Time: 11-11-2018 16:03
當日黎唔切打招呼就走左
有雲師兄做mentor 真係好幸福
Author: StorY    Time: 11-11-2018 17:15
VaneE replied at 11-11-2018 13:00
聽說當晚你都在,不過早走了。緣慳一面,Hi Story

係呀…原本都想迎接埋你先走,不過時間唔等人
我地同team, 應該有機會見到啦…到時好好指教哦

Author: Pepsi    Time: 11-11-2018 18:31
雲師兄做mentor咁正既
你好, 我係Pepsi, 都可以叫我娘娘
Author: 阿喬    Time: 11-11-2018 20:18
Welcome Vanne!

期待有機會見面,見面傾偈會更親切呢
希望妳喺活動裡遇多啲男神!
Author: Zach    Time: 11-11-2018 22:17
我驗埋身之後希望都可以好快出席活動,有個好似你咁成功嘅第一次!
Author: Belle    Time: 11-11-2018 22:54
welcome Vanne!你寫得好真心好得意呀,你第一次已經可以同雲師兄玩3次,實力都有返咁上下呀下
Author: spidermanfky    Time: 11-11-2018 23:23
Note: The author has been banned or deleted.
Author: Daryl    Time: 11-11-2018 23:29
Hello VaneE,歡迎妳呀,雲師兄,非常受歡迎既一位男神,恭喜妳呀,係第一次活動有新既感受,希望妳係度有更多更多既發堀,更多既得著
Author: Lawrence    Time: 11-11-2018 23:48
歡迎你,美麗的 Vanee公主,幸運地遇上你,我才是最幸福。
看到你說果晚訓得很好,第二天還帶著微笑。這是給我最好的禮物,一想起你我便快樂!
希望你會喜歡這裡,期待有天再遇。
你的Mentor

Login/Register to enlarge

Author: Francis    Time: 12-11-2018 00:07
VaneE 歡迎入會!

有雲師兄做mentor真的是好性福啊
Author: Luigi    Time: 12-11-2018 14:26
Welcome Vanee. Too bad I missed you that day
Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:23
Virginia replied at 11-11-2018 15:17
歡迎靚女Vanne 加入!

肌肉女中唔中意?等我都加操先!

肌肉女中意,但沒有多一步的想法。James 有介紹你多fit 多滑,但...欣賞下我ok的 > <
高興當晚認識你

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:25
Tofu_Tofu replied at 11-11-2018 15:54
似唔似都唔緊要既,或者我地可能會係某方面既特質相似,哈哈
面對自己真實感受,再加上不同既嘗試,漸漸 ...

多謝你的意見,有緣再見

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:26
Gillian replied at 11-11-2018 16:04
Welcome VaneE
喜歡你的文字
希望你在這裏找到你想遇到/ 嘗試的

多謝你的喜歡,期待認識你

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:28
Jet replied at 11-11-2018 16:06
當日黎唔切打招呼就走左
有雲師兄做mentor 真係好幸福

那希望有機會打個招呼:)

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:31
Pepsi replied at 11-11-2018 18:34
雲師兄做mentor咁正既
你好, 我係Pepsi, 都可以叫我娘娘

你好呀,娘娘 《—— 好令人忘不了的稱呼
好期待見你真身

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:33
阿喬 replied at 11-11-2018 20:21

傾偈 願我給你的感覺是好的!

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:34
Zach replied at 11-11-2018 22:20
我驗埋身之後希望都可以好快出席活動,有個好似你咁成功嘅第一次!

已經有HP 喎,你應該好快會出活動,希望你的第一次,一樣咁難忘,成功!

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:41
Belle replied at 11-11-2018 22:57
welcome Vanne!你寫得好真心好得意呀,你第一次已經可以同雲師兄玩3次,實力都有返咁上下呀下 ...

多謝你的欣賞Belle ,關於實力,我應該冇,只是享受著而已。
如老虎愛食肉,對塊肉窮追不捨,那只是老虎好威猛。而塊肉冇實力可言,任人魚肉而已

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:43
spidermanfky replied at 11-11-2018 23:26
有無潮吹?

冇潮吹呀,但不重要。重點是好享受,都有高潮好high,潮吹只是high 的一種方式,所以不重要

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:46
Daryl replied at 11-11-2018 23:32
Hello VaneE,歡迎妳呀,雲師兄,非常受歡迎既一位男神,恭喜妳呀,係第一次活動有新既感受,希望妳係度有更 ...

你好呀,Daryl。那應該發掘更多,會內的男神s,期待

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:49
Lawrence replied at 11-11-2018 23:51
歡迎你,美麗的 Vanee公主,幸運地遇上你,我才是最幸福。
看到你說果晚訓得很好,第二天還帶著微笑。這是 ...

Mentor 雲師兄,嗯嗯,一想到當晚就忍不住微笑 :p
謝謝你的照顧,非常好的回憶,期待再與你遇見

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:51
Francis replied at 12-11-2018 00:10
VaneE 歡迎入會!

有雲師兄做mentor真的是好性福啊

多謝Francis ,願有緣相見

Author: VaneE    Time: 12-11-2018 16:52
Luigi replied at 12-11-2018 14:29
Welcome Vanee. Too bad I missed you that day

噢,Luigi ,緣慳一面

Author: 雲信    Time: 12-11-2018 17:36
有幸出現在你的第一次,好開心呢。恭喜你入會,希望你慢慢發掘到更多!
Author: 冬菇    Time: 12-11-2018 21:51
精彩第一次、歡迎你
Author: Benjamin    Time: 13-11-2018 00:59
第一次就有雲師兄親身指導 你真幸福!

記得咁多人已經好叻嫁啦! 重點係我係名單內 哈哈~

當晚有事忙要早走 否則都想認識你多D 下次有緣交流下啊~
Author: Daryl    Time: 13-11-2018 20:34
VaneE replied at 12-11-2018 16:49
你好呀,Daryl。那應該發掘更多,會內的男神s,期待

期待有幸見面

Author: SunnY    Time: 13-11-2018 21:57
great first time ! had 3 orgasm ! that's amazing!
Author: Driven    Time: 13-11-2018 22:26
歡迎Vanee加入呀!
好開心你記得我個名,我就係大佬攬住你坐係度個陣,企係附近食蛋糕個個人呀~
希望你係度玩得開心,我地有緣再見
雖然大家已經同你講左好多次,不過我都好想講,有雲師兄做mentor真係好幸福呀!

Author: Ah矇    Time: 16-11-2018 15:01
歡迎你丫~ Vanee, 有雲師兄做Mentor 真係好幸福嫁~

佢好照顧D mentee, 希望你好快再見到你丫~
Author: Nina    Time: 16-11-2018 15:33
遲來的歡迎⋯你好啊VaneE~

有幸見你一面,印象深刻呢!好靚女呀!
見你同雲師兄玩得咁開心,羨慕死了⋯佢好難排的~
期待再會~

Nina
Author: VaneE    Time: 16-11-2018 15:43
雲信 replied at 12-11-2018 17:39
有幸出現在你的第一次,好開心呢。恭喜你入會,希望你慢慢發掘到更多!

多謝你, 個晚我係有見到你的

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 15:44
冬菇 replied at 12-11-2018 21:54
精彩第一次、歡迎你

你好,冬菇

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 15:47
Ted replied at 13-11-2018 20:48
好似全部人都好大隻~~~我都要去gym練大隻滴先

哈哈....隨意啦...不用特登去啦

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 15:49
Driven replied at 13-11-2018 22:29
歡迎Vanee加入呀!
好開心你記得我個名,我就係大佬攬住你坐係度個陣,企係附近食蛋糕個個人呀~:54bd3bb ...

我點止記得你個名,我記得我由房出來, 你是企係廚房食蛋糕,在James 旁的你

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 15:59
Ah矇 replied at 16-11-2018 15:04
歡迎你丫~ Vanee, 有雲師兄做Mentor 真係好幸福嫁~

佢好照顧D mentee, 希望你好快再見到你丫~ ...

你地真係好nice 好一家人, 好想再見到你地,我盡力出席

Author: Ah矇    Time: 16-11-2018 16:03
VaneE replied at 16-11-2018 16:02

到時有咩吾明可以問會長, 在場問監場;

如果再想面, 我再同你介紹下d男會員丫

矇都試過做新人, 明白開頭係好緊要既

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 16:05
Nina replied at 16-11-2018 15:36
遲來的歡迎⋯你好啊VaneE~

有幸見你一面,印象深刻呢!好靚女呀!

係呀,好彩係mentor 咋,否則都不知要排到幾時

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 16:14
Ah矇 replied at 16-11-2018 16:06
到時有咩吾明可以問會長, 在場問監場;

如果再想面, 我再同你介紹下d男會員丫

哈哈,介紹男會員就不用啦...
我都不是怕羞的人,加上大佬都好照顧了,不用咁照顧啦....哈哈哈哈

Add post (16-11-2018 16:18):
謝謝你的愛錫,矇矇
Author: Ah矇    Time: 16-11-2018 17:01
VaneE replied at 16-11-2018 16:17
哈哈,介紹男會員就不用啦...
我都不是怕羞的人,加上大佬都好照顧了,不用咁照顧啦.... ...

GOOD~ ah~~

咁好啦~ 期待你再黎活動呢~

Author: VaneE    Time: 16-11-2018 17:33
Ah矇 replied at 16-11-2018 17:04
GOOD~ ah~~

咁好啦~ 期待你再黎活動呢~

thanks ,好希望再見你

Author: DC    Time: 16-11-2018 23:12
恭喜加入~~~
Author: VaneE    Time: 16-11-2018 23:43
DC replied at 16-11-2018 23:15
恭喜加入~~~

Thanks

Author: Driven    Time: 17-11-2018 00:47
VaneE replied at 16-11-2018 15:52
我點止記得你個名,我記得我由房出來, 你是企係廚房食蛋糕,在James 旁的你

...

係呀好記性~希望第日再有機會活動見面啦

Author: VaneE    Time: 22-11-2018 15:47
ToP replied at 11-11-2018 13:58
...

nice to meet u 希望下次到你

Author: VaneE    Time: 22-11-2018 15:49
阿喬 replied at 11-11-2018 20:18

nice to meet u
我好似講錯說話...Sorry ..開心見到你

Author: Solar    Time: 2-12-2018 23:11
Hi Vanee,好開心同你有一面之緣
恭喜你有美好的第一次,希望你繼續享受會內活動!
Author: RaMos    Time: 10-12-2018 22:50
恭喜Vanne有咁美好既第一次,有雲師兄帶住第一次係好幸福的!!
希望你可以搵到你想要既開心快樂!!
我都好開心可以見到你,希望下次好快再見到你,完成我地未完成既事
Author: 史力奇    Time: 15-12-2018 00:57
您好,vanne ,歡迎您呀,我係史力奇
有高潮的快感,仲要唔止一次,聽到都令人好振奮呀,期待係活動中見到您
Author: Andy    Time: 15-12-2018 23:58
Vanne
welcome ,第1次就有雲師兄既 悉心照顧, 他仲給了你幾次高潮,
太好的開始
Author: Kennedy    Time: 16-12-2018 12:08
Hello Vanee我是Kennedy
很精彩的第一次
希望有機會再見

Author: Lawrence    Time: 2-1-2019 18:33
想你了。

Author: VaneE    Time: 2-1-2019 19:02
Lawrence replied at 2-1-2019 18\"\"
想你了。

哈哈...做咩咁感性...
呢度真係好難碰見
嗯! 會遇見的
新年快樂,Lawrence

Author: 小姚    Time: 2-1-2019 20:51
Vanee,
好刺激的第一次, 能享受三次的快感真係畢身難忘的體驗.
這裡個個身懷絕技的床上高手.
我係遲妳一個月的新人小姚,我mentor呀Dick當日都姚了我三次,第二三四日諗番起都笑出來.
活動見.
小姚

Author: Chris    Time: 19-1-2019 15:09
感美人,反應吸引,床上激烈互動,令人欲罷不能,一試難忘。超難得好性伴。獲男士加HP4作鼓勵。

Author: Chris    Time: 1-4-2019 04:08
激情、熱情、全身都是誘惑利器。難得的好對手,獲男士加HP4作鼓勵

Author: NovA    Time: 1-4-2019 08:33
嘩,睇到我都紅都面哂 好想快d參加第一次
Author: Mac    Time: 1-4-2019 09:05
恭喜性感美人、誘惑利器
Author: VaneE    Time: 1-4-2019 09:29
Mac replied at 1-4-2019 09:05
恭喜性感美人、誘惑利器

哈哈,你個 Big Mac ,多謝

Author: Mac    Time: 1-4-2019 11:11
VaneE replied at 1-4-2019 09:29
哈哈,你個 Big Mac ,多謝

實至名歸.美人

Author: Virginia    Time: 1-4-2019 11:17
誘惑利器,好正嘅形容,恭喜

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://www.swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3