Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 8926|Reply: 63
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 被取去很多第一次的經歷

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 30-7-2017 03:46:47 | Show all posts Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Halo大家好 我係細粒粒。

發現S&B之經過
係無聊之際又中意聽收音機既我,係其中一個網台中聽到原來有個sex party,咁我就非常好奇上網搵下,點知見到真係有喎,咁我就心郁郁想參加,但係又有d驚,因為始終係第一次。
之後就keep住聽會長介紹又睇下大家既動後感同第一次。睇到心郁郁,一路聽又一路睇,終於忍吾住突然join左呢個會。
join完之後,但係我又好驚喎,不過諗諗下其實第一次有咁既經歷都幾特別。所以咩都吾諗,決心等會長既電話。

與會長約見
第日會長whatsapp我,心諗終於等到電話啦我,等到頸都長埋。同會長傾左幾日都無,佢就約我面試。
但係我仲味ready好,我仲未想咁快失身住
其實自己口硬心軟,把口就吾想見,但其實當會長話見個刻我就超級興奮同期待,傾多兩句心就軟左好聽話咁同會長見個靚面。

面試之第一次被口交
到左見會長當晚,我帶住有少少興奮又少少緊張既心情等會長。
個心諗會長究竟會係點架呢,咩樣咩身材呢,仲有一個問題就係我想知點解會長會簡個咁多人既地方,係超級多人,搞到每一個男人行過我都會望下,勁緊張。
終於見到會長既真身,um.....無咩感覺。大佬見到我話你都幾細粒喎。
哈哈!個日陪左會長去左幾個地方,心諗會長係咪帶我遊花園呢,係車到等個陣又ff 左好多野,
會長個日有d忙,所以好多時都等佢,不過吾緊要。
仲有,會長超級細心,有一下我忍吾住想咳,已經盡量細聲d,點知會長問我做咩咳,然後叫我拎枝水飲。真係好細心,又會關心人。

終於到左我最期待既時候,填完表,會長比左條毛巾同裙我去沖涼,沖涼個陣都有預計下等陣會做咩,無限ff
沖完涼就試下開眼體檢,其實個刻好想搵窿捐,打開對腳會長仲要好近咁對住妹妹真係超級尷尬
不過會長好細心幫我體檢,又幫我蚊毛,真係有d吾好意思。不過一直都想有人幫我修毛。完左之後叫我沖一沖身。

到戲肉啦
會長首先將手指放入泥,即刻覺得入面好似塞滿左咁,妹妹即時挾實佢隻手指,佢手指慢慢深鑽,然後手指向上頂,feel到自己勁想去廁所,
之後會長將燈整暗左之後,我仲未意識到下一部要做咩,佢就突襲我下面,即刻想避,想向後縮。點知佢又捉住我大脾,吾比我縮,我隻腳不停震,覺得成個感覺好酸好痺,未試過有咁既感覺
跟住佢抬頭問我感覺點既時候,我見到佢嘴邊有d水,即時覺得自己好醜好羞愧。
點知佢又再攻擊我,完全招架不住。大佬口技一流,有幸既小妹可以嘗試到。這次大佬拎左我第一次被口交既經歷。

失身之夜
好喇,講返我既第一次先。話說由申請,面試到破處其實只係短短五日就完成。真係太快太快喇,好似發左場夢咁
係當晚會長突然搵我,問我想吾想試下新人禮。下....會吾會太突然,我仲未有心理準備喎不過最後我都去左。
係入門口之前會長幫我帶上眼罩,佢用佢厚實既手捉住我隻小小的手,雖然帶上眼罩,但會長捉住我隻手個一刻好放心。我就跟住佢行
然後會長將我交比我mentor SunnyB。mentor拖住我隻手,感覺同捉住大佬隻手好吾同。SunnyB隻手好纖幼既感覺,有d似文青既手咁。
我聽到會長同mentor講要對我溫柔d斯文d。mentor就好小心咁幫我放好d野,跟住就慢慢帶左我去沖涼,雖然係蒙住眼,但始終都覺得尷尬,mentor 好細心咁幫我洗妹妹,感覺有d舒服但又有d吾好意思,好想自己洗返。
沖完之後,mentor 就帶我去到間房,仲提我將床有d高要小心d。然後將我交比rimmi 驗身,我乖乖地咁訓係到打開隻腳比佢檢查,佢話吾準偷睇架。跟住佢將隻手指插入泥,然後我縮左一縮,佢問我個日大佬吾係咁同你check咩?我話係啊,跟住佢叫我放鬆d,吾洗緊張。最後都檢查完,rimmi問我想吾想同mentor 試下。我就點頭喇,佢就話你要答我先得架,跟住佢就讓左間房比我地。

Mentor好小心咁帶我訓係床到,然後佢訓係我隔離,一開始我地傾左陣計
慢慢佢隻手就吾聽話開始係我身上遊走,佢仲好小心咁幫我除左件3
佢開始用佢條脷係我乳頭上打轉,頓時覺得成身軟哂,慢慢佢將手轉移到我妹妹,佢話已經濕哂喇喎,哇,聽到覺得自己好醜
佢就慢慢撫摸我既妹妹,覺得愈泥愈濕。mentor 即刻帶反個手指套,然後嘗試插入一隻手指,可能我太緊張,mentor話我有少少陰道抽筋。
佢慢慢抽插等我適應下,跟住入多隻手指,覺得妹妹被撐大了,個種感覺有d吾舒服,我捉住佢隻手想佢停一停先。
然後當我接受到既時候,佢隻手慢慢加速,愈插愈入,我聽到妹妹既水聲,感覺好奇怪,我同佢話我想去洗手間,佢話泥到呢到無得去,然後佢繼續加速,愈泥愈快,雖然有d痛,但又覺得好爽,突然feel到有水係妹妹到噴出泥,先知原來係潮吹
mentor見我差吾多,佢就開始用佢既小弟弟嘗試插入,開頭佢插入既一刻,我覺得應該插吾到,因為我真係有d痛。嘗試左兩次都吾得,之後我嘗試將隻腳擘大d,令小弟弟易入d,終於佢成功入到泥,不過佢入泥個陣我係忍住痛。
小弟弟入到泥我仲未適應到既時候mentor想慢慢抽插,但係我忍吾到,我示意話要停一陣。真係超級吾好意思,成日都要停。點知真係太痛,我地嘗試下換下個pose,但係都入吾到。最後令到小弟弟軟左。
不過我嘗試用口叫醒反佢,mentor就襯小弟弟醒反既時候再入多次,然後係易入左,mentor就慢慢抽插下,妹妹覺得入面被塞滿,覺得又舒服又痛,mentor慢慢嘗試一下一下大力抽插,愈插愈深,頂到好入,最後佢都能夠順利完事。而我都正式成為一個女人。

完事後因為我吾可以除眼罩住,所以未有機會見到mentor個樣,好遺憾。mentor好細心咁帶我去沖涼,然後就出反廳到感受下大家既氣氛。

由於大佬出左去仲未反,所以我覺得好驚,好陌生。
跟住我就坐左係梳化到,SunnyB 都坐係我隔離陪住我。而且都有吾少人走過泥同我講野。
我記得既有adele(希望冇串錯)佢係第一個同我講野既人。
然後係twinky,一入泥都有同我打招呼,之後仲聽到twinky既叫聲,有耳福了。
跟住就有tofu,都有坐係我隔離同我傾計。
我記得我左手邊係魔鬼darth(吾知係咪咁串)右手邊係Rio。
跟住前面係rina,突然間佢用佢隻腳夾住我隻腳,又餵我食提子,因為蒙住眼所以完全吾知發生咩事,呆左一呆。不過我記得我好似拖住佢隻手,隻手好滑。而且拖住你個陣好有安全感。
我地係廳到一齊傾計,成日都聽到你地話我好得意好細個。然後我又好好奇好多問題問,我係一個問題少女泥。
哈哈!我真係認吾到你地既聲音,原諒我係記位置泥認人喇。

跟住魔鬼邀請左我入房,又係一個好溫柔既男仔,佢輕聲咁同我傾計,然後又好soft咁撫摸我,錫我耳仔,頸,令我呼吸聲加重。跟住佢慢慢摸到去妹妹,妹妹再一次濕濕豬,感謝你既細心照顧又體諒我。雖然最後都冇完事,希望下次有機會再玩過。

一出到房,面前有個人講野,darth 一路抱住我反去梳化到,我就問係邊個泥,佢地仲係咁篤爆我連自己mentor把聲都吾認得,不過最後都記得。
坐到落梳化十秒都吾夠,有個人飛上前撲過泥,話同我傾下計先。
我即刻就估到佢係大佬,然後我用雙手攬住佢條頸,佢錫下我咀又錫我頸,之後公主抱咁去另一個位,跟住放低我後就即刻除左我個眼罩
個刻終於可以見到光喇,仲要見到大佬,個心好安全好放心
佢用身壓住我又攬住我,問我岩岩點啊?同大佬傾左陣,突然我見到rimmi哈哈!好想被大佬佔有,突然錫我個小咀,身體即時放軟,佢既咀唇好厚,好正。
大佬突然又襲擊妹妹,佢有記得我講過既野,今次慢慢泥,舒服左好多。
然後我地纏綿左一陣之後,佢幫我帶返眼罩,一手又抱反起我,我就即刻用腳夾住佢腰,即刻話我識得夾住佢喎,佢抱反我落梳化到。
跟住同佢地又傾左陣計,但係廳到好似得返好少人,今次腳邊有virginia,佢係泥探班既,跟住我聽到係右手邊有力宏,佢地話佢係靚仔,叫我可以去摸下佢,我就膽粗粗咁蒙住眼摸佢,摸佢塊面,五官,肌肉,仲有摸到小弟弟添,咦...咁多人望住我摸佢好尷尬架。

最後大佬好似知我仲未夠,即時又咩我入去,一訓底我就除眼罩。
佢亦好快咁擘大我隻腳又用佢靈活既舌頭幫我,好舒服啊,呼吸聲愈泥愈大,忍吾住有小小呻吟,大佬既口技真心正。
然後我又好大膽咁同佢講我仲想要,佢問我要抽插?我話手指就ok了,下次等我招呼返你喇。大佬就滿足我要求,佢用手指用力插入妹妹中,令到妹妹再次被塞滿。感覺好舒服好滿足,
唯一有點遺憾既未能潮吹,有點失望。辛苦你了大佬。大佬好細心咁留意到我攰,又覺得我妹妹可能損左,所以吾玩咁多住。之後帶我換3同著鞋。

感想
係今次入便好開心終於可以交出好多第一次,不過好似發左場夢咁,咩都泥得好突然。
完左之後覺得自己無咩吾同到,而且覺得個處都吾係咁大不了。
哈哈!今次係一個特別既新人禮,全程都被蒙住眼,所有事都變得好新奇。盼望能夠有機會可以見返你地。

First
 Author| Post time 30-7-2017 15:17:44 | Show all posts
皮皮 replied at 30-7-2017 04:14
第一次就試到潮吹 勁呀~~~!!!
蒙眼做曬全程你真係好有勇氣呀
好詳盡既第1次 我都諗返起我果陣哈哈~~

Hi好開心能夠識到你。
我都吾敢相信自己第一次都可以嘲吹到。
一直都好想試,終於就係第一次試埋,好正。
3Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:19:47 | Show all posts
Mr.Simple replied at 30-7-2017 04:28
Thanks for sharing:)
恭喜你勇敢地獻出左你既第一次, 由女仔升級成女人!
你既勇氣值得表揚[clap]

HINice to meet you
快D交表啦,呢到好好玩,好開心。
期待你可以快D出席活動。
4Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:24:02 | Show all posts
Twinky replied at 30-7-2017 05:44
細粒粒你真人真係好好好好可愛!!!!!
歡迎加入~~~~
果晚見係冇左視覺都有少少怕你會唔會悶親, 但 ...

Twinky,我有睇你既第一次,你係活動中真係好勁。
成日都可以見吾到你!哈哈
我覺得聽住大家開心既聲音都已經好開心,一D都吾悶
希望能夠可以出席多D活動,見到你
5Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:27:53 | Show all posts
SuZie replied at 30-7-2017 08:26
細粒粒你好丫!我係suzie啊,歡迎你
我同你算係同門sunnyb都係我mentor,你第一次就潮吹到 ...

HiSuZie 原來我同你同一個Mentor,感覺好似親近左咁
我第一次嘲吹到都要靠Mentor既實力。
希望出席活動時可以認識下你
6Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:31:53 | Show all posts
Real replied at 30-7-2017 08:53
細粒粒~你好~
由你寫出身體感覺就知你嘅體驗真係難忘同爽到震
全程不靠視覺,其他感官敏感到一個點

Halo
當晚全程都蒙住眼,感覺都好正,好有神秘感。
最重要都係全靠活動中既每個人先至可以令我有咁難忘的經驗。
7Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:39:49 | Show all posts
loki replied at 30-7-2017 10:19
Welcome to the club  細粒粒

Anyway your name makes me think of a friend, 細細粒

Hinice to meet you
i heard this name before. but i think we are  big diffirent. Haha

8Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:42:09 | Show all posts
Gillian replied at 30-7-2017 10:27
Hello ~ 細粒粒~我係Gillian (嬌)
我地見過面架~
Welcome to S&B ~ 好好享受吖!

Hi
原諒我真係記吾到咁多名。不過好似有D印象
以後我出席多D活動就會記得你地架喇

9Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:48:29 | Show all posts
Alicia replied at 30-7-2017 12:00
Hi 細粒粒
What a bold gal there, oops! A lady now ;p
Chatted with you a bit, you are a bit shy but c ...

Halo
happy to see you in the club. you are so beautiful!!!!
if i am a boy, i will invite you and play with you HAHA
i hope your sickness can get better soon.
hope we can meet again in the club.
10Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:50:40 | Show all posts
Mustard replied at 30-7-2017 12:06
Welcome 細粒粒!唔知記唔記得芥末呢!

同妳聊天都知妳有點緊張,希望妳會慢慢enjoy!

Hi 我記得你啊!!
我知你無心既HAHA
下次活動見到比你抱下咪知我重吾重囉
11Floor
 Author| Post time 30-7-2017 15:52:48 | Show all posts
bbqlolo replied at 30-7-2017 13:21
你好嗎,希望待我入會後,可以親眼體驗你的潮吹

HI快D交表,批左就可以出席活動喇!到時睇下有機會同你玩
12Floor
 Author| Post time 30-7-2017 16:07:46 | Show all posts
SunnyB replied at 30-7-2017 13:35
welcome to the club 細粒粒
my pleasure to be your mentor, hope u had a great time
it's my first time ...

Dear mentorI think  you are a kind man.
you take care me in the club when I feel nervous.
I am very satisfied with your performance,
so that ,let me have a special experience.Thankyou
I understand the first time will very painful. no need to say sorry la
I hope I can see you quickly.

13Floor
 Author| Post time 30-7-2017 19:23:09 | Show all posts
Virginia replied at 30-7-2017 17:12
歡迎加入啊,細粒粒!妳選擇係會內破處,非常勇敢,值得欣賞!
同時都非常幸運,會內男士都經驗豐富又溫柔 ...

Nice to meet you好幸運能夠係呢到認識大家
亦好開心能夠將第一次交出
所以男士都非常溫柔,有幸嘗試到。

14Floor
 Author| Post time 30-7-2017 19:25:45 | Show all posts
Mustard replied at 30-7-2017 17:43
Are you sure! 被隊長抱住。你唔會驚驚!

我會轉圈喔!

轉咩圈?哈哈
要錫住小妹
15Floor
 Author| Post time 30-7-2017 19:39:43 | Show all posts
Mustard replied at 30-7-2017 19:34
錫住轉有難度!咁我撰錫住抱先啦

下次有機會先比你抱住錫 哈哈!
16Floor
 Author| Post time 30-7-2017 20:23:37 | Show all posts
Mustard replied at 30-7-2017 19:51
好丫!
細粒粒有想過被壁咚的劇情嗎?

當然有啦但係我地最萌身高差,做吾到
我要企凳仔先至有feel
17Floor
 Author| Post time 30-7-2017 20:36:39 | Show all posts
Mustard replied at 30-7-2017 20:30
你巧巧笑喔!咁我下次拿凳仔妳會點呢⋯⋯

身高真的不是問題

你拎凳仔 我咪配合你企上去。咁先做到壁咚的劇情
18Floor
 Author| Post time 30-7-2017 21:07:24 | Show all posts
Mustard replied at 30-7-2017 21:01
我咁様做會大佬打死!你饒了我吧!
還是來個躺咚好啦⋯⋯哈哈!

你講哂比我聽,就會吾刺激!哈哈
19Floor
 Author| Post time 31-7-2017 00:17:55 | Show all posts
Francis replied at 31-7-2017 00:06
細粒粒, welcome to the club!

我是那天晚上問了好多次你名字的人

nice to meet you
真的非常不好意思啊
我的普通話不是太好。
而且第一次所以不敢跟別人說太多的話。
不過我能聽懂一點點的普通話。

20Floor
 Author| Post time 31-7-2017 01:35:38 | Show all posts
Nina replied at 31-7-2017 01:31
Hi 細粒粒~~
我係當晚夾你腳,鍡你提子既Nina(rina)呀~~
你真係好可愛,好細粒呢

就係你咁大膽夾我腳
第一次真係比你嚇親
我以後會記得你個名架啦!!!Please forgive me
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

5-5-2024 22:28 GMT+8 , Processed in 0.098502 second(s), 21 queries .