Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4342|Reply: 131
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 山治的第一次(加一路走來的心路歷程)長文慎入

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 18-8-2017 00:48:56 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by SanJi at 18-8-2017 00:51

由中一開始已經意識到自己係咸濕仔一名,對性知識好有求知慾。一路以來拍拖生活平平, 已經好難搵到一點刺激的感覺。奈何人到中年先知道S&B嘅存在的確係有D失敗! 不過喺呢股衝擊之下,久違了的心動感覺又再次燃起! 好快註冊左,睇埋入會須知,好快咁樣儲夠9個金幣, 就下載曬啲入會表格同埋考題。 雖知道考題如果錯四條就要被暫停一個月, 所以不敢怠慢用咗半日時間睇熟曬所有規則,仲記得答題嘅時候都好驚自己會有錯 ,所以同一條題目要不斷咁樣覆檢,提醒自己唔好錯喺啲大意嘅位。考題已經睇過無數次,始終都係要send出去畀大佬。不久之後,竟然收到一個回覆大約意思係:我在會網留言太少,如果連見唔到樣都唔敢同人溝通嘅,咁到時見到真人又如何自處呢? 的而且確,我本身之前係唔太習慣喺論壇上面不斷吹水留言。咁自己唯有硬著頭皮嘗試亂入其他會員嘅留言啦!其實最好就係同人講早晨㗎喇,你同人講早晨,佢地一定會好nice咁回應你, 最緊要唔好怕醜!

我本身都係一個比較性急嘅人。交咗表格,又冇再進一步嘅回音,個人就會成日心掛掛咁,記得喺大約兩個星期之後嘅一個凌晨大約兩點左右 ,我被一個有來電嘅電話震醒:"SanJi, 方唔方便講兩句?" 天呀,終於都到我喇!即刻打醒十二分精神回答大佬問我嘅嘢到最後佢話返畀我知考題我全部答啱曬,嗰一刻真係老懷安慰! 初步得知自己屬於邊一個組別同HP之後, 成個人個心當堂定曬!

現在每日與各位會員喺網上面吹水留言,已經成為我生活的一部分。因為網上氣氛非常好,所以我會好投入咁去同佢哋互動。由網上實習生轉為做初級參與者,令到我眼界開闊咗好多,真係可以用一句Amazing來形容, 以前睇唔到嘅一啲區域,現在可以睇得到。嗰個心情真係難以形容!可以睇到自己組別嘅活動報名情況又可以睇到大家嘅自拍,簡直興奮到極點!初註冊S&B之時,只能夠睇到大家嘅第一次同埋動後感,已經覺得興奮,現在可以睇到更加多嘅嘢,簡直唔知點樣形容好喇!

終於都到活動嘅當天,根據指示來到集合地點。天氣雖然好熱同好曬,但係我嘅心情更加熾熱!見到身邊有唔同嘅途人經過,但係站在對面馬路大佬James嘅身型同埋氣場我遠遠已經感覺到,來到場地大門前面,大佬叮囑我把眼罩戴上。進門後受到朋友們的招呼,坐在沙發上靜心等待我的Mentor到臨。沒多久,聽見大門打開的聲響亦聽到一位聲線甜美女士的聲音,原來這位女士就是我的Mentor -  Nina!!!! 當人嘅視覺被剝奪嘅時候,其他感官嘅敏感度亦都會大幅提高,我記得Nina向我行近用佢溫柔小巧嘅手拖住我,問我需唔需要飲杯水?呢一個舉動令到我覺得好細心好安心,將我嘅第一次交畀佢完全唔係問題了! Nina兩手捉住我雙手,好似孭住我咁慢慢行入浴室沖涼。Nina頭髮淡淡的花香實在令人著迷,來到浴室佢仍然繼續用佢溫柔嘅聲線去提示我小心週邊嘅擺設,以免撞傷跌倒。沖涼過程亦都好溫柔,沖完之後大佬問我想唔想矇住眼嚟一次?梗係好啦!我都未試過矇著眼做, 當房門一關上嘅時候,我哋已經狂烈咁接吻同愛撫。雖然我雙眼被矇住,但係佢懂得引導我去探索佢身體的每一寸。當刻嘅感覺佢係一個美麗可人兒, 脱下眼罩時已肯定了我的感覺沒有錯,細緻的五官、均稱的身材,感激大佬為我安排了Nina作我的mentor! 經過一輪劇烈運動之後,我終於可以幫佢沖涼作為回禮,希望佢都享受被我服侍啦!

返回大廳佢亦都不時問我有冇嘢想發問?又同我簡單講多一次活動進行期間要注意嘅地方,盡顯佢非常盡責細心的一面。

後記: 活動期間,認識到好多新朋友,大家真係非常友善!在我遇過嘅朋友中,我會記得對你講過啲乜嘢,希望下次可兌現啦以及估唔到會遇到你

好啦! 夠鐘走人~Bye~

First
Post time 18-8-2017 01:00:48 | Show the author posts only
山治我都話期待你既精彩動後架啦
3Floor
Post time 18-8-2017 01:06:43 | Show the author posts only
Sanji ~ welcome to S&B :) I'm Gillian!
好開心你喜歡我地:)Nina 確實十分正!你太幸福了!
期待同你見面!
Gill
4Floor
 Author| Post time 18-8-2017 01:12:41 | Show the author posts only
Gillian replied at 18-8-2017 01:09
Sanji ~ welcome to S&B :) I'm Gillian!
好開心你喜歡我地:)Nina 確實十分正!你太幸福了!
期待同你見 ...

Gill妹,其實我都好想同你見面
5Floor
 Author| Post time 18-8-2017 01:13:40 | Show the author posts only
Driven replied at 18-8-2017 01:03
山治我都話期待你既精彩動後架啦

你覺得精彩就好啦!多謝
6Floor
Post time 18-8-2017 01:31:23 | Show the author posts only
SanJi replied at 18-8-2017 01:16
你覺得精彩就好啦!多謝

使乜咁客氣,話曬係同學嘛
7Floor
Post time 18-8-2017 02:20:59 | Show the author posts only
零晨2點鐘居然仲可以打醒十二分精神答岩哂所有問題,抵你入到會既
8Floor
Post time 18-8-2017 06:00:38 | Show the author posts only
完左喇? Btw講左要算數喎山治~~~haha
Welcome to s&b la
9Floor
 Author| Post time 18-8-2017 07:11:43 | Show the author posts only
皮皮 replied at 18-8-2017 06:03
完左喇? Btw講左要算數喎山治~~~haha
Welcome to s&b la

皮皮,你懂的!我似會走數的嗎?!
10Floor
 Author| Post time 18-8-2017 07:27:59 | Show the author posts only
Cara replied at 18-8-2017 02:23
零晨2點鐘居然仲可以打醒十二分精神答岩哂所有問題,抵你入到會既

其實係大佬有D follow up問題要confirm啫,梗係唔會係考試時間啦!
Btw, nice to meet you Cara
11Floor
Post time 18-8-2017 08:02:08 | Show the author posts only
SanJi replied at 18-8-2017 01:15
Gill妹,其實我都好想同你見面

真係~好開心吖~
好吖好吖~
期待~
12Floor
Post time 18-8-2017 08:26:23 | Show the author posts only
SanJi...
恭喜你參與左第一次,果日見你同大家都好快熟絡,好快溶入大家。仲有美女細心既Nina做mentor真幸福。
13Floor
Post time 18-8-2017 08:32:55 | Show the author posts only
Sanji sanji
Nice to meet you
等到你出第一次拿~

Add post (18-8-2017 09:13):
有nina做Mentor 真係好幸福
14Floor
 Author| Post time 18-8-2017 09:11:35 | Show the author posts only
Andy replied at 18-8-2017 08:29
SanJi...
恭喜你參與左第一次,果日見你同大家都好快熟絡,好快溶入大家。仲有美女細心既Nina做mentor真幸 ...

相向嘛,大家對我好,咁我咪有信心同大家熟絡囉!
15Floor
 Author| Post time 18-8-2017 09:12:20 | Show the author posts only
Gillian replied at 18-8-2017 08:05
真係~好開心吖~
好吖好吖~
期待~

多謝你呀!
16Floor
Post time 18-8-2017 09:23:15 | Show the author posts only
Mentee~~~
咩精緻五官,吹到咁大⋯⋯睇黎我嘅畫皮功夫又高咗
我都好開心有你做我mentee, 你咁醒目、我做少好多功夫hahaha~~~~
17Floor
 Author| Post time 18-8-2017 09:27:20 | Show the author posts only
Pecky replied at 18-8-2017 08:35
Sanji sanji
Nice to meet you
等到你出第一次拿~

係呀!Nina真係好正!
我都好期待我同你既第一次~
18Floor
Post time 18-8-2017 09:32:18 | Show the author posts only
有Nina做Mentor好幸福呢~~恭喜你有第一次!
welcome to s&b
19Floor
 Author| Post time 18-8-2017 09:44:37 | Show the author posts only
SuZie replied at 18-8-2017 09:35
有Nina做Mentor好幸福呢~~恭喜你有第一次!
welcome to s&b

多謝Sexy SuZie~ 真心期待與你相見
20Floor
Post time 18-8-2017 10:39:39 | Show the author posts only
GOoood morning Sanji!!!!!
finally you turn la!!!!!!
congrats and it is so exciting really!!!!!!!!!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 12:22 GMT+8 , Processed in 0.090761 second(s), 18 queries .