Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4394|Reply: 131
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 山治的第一次(加一路走來的心路歷程)長文慎入

[Copy link]
Jump to specified page
Floor
Post time 18-8-2017 00:48:56 | Show the author posts only Reply Awards |Ascending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by SanJi at 18-8-2017 00:51

由中一開始已經意識到自己係咸濕仔一名,對性知識好有求知慾。一路以來拍拖生活平平, 已經好難搵到一點刺激的感覺。奈何人到中年先知道S&B嘅存在的確係有D失敗! 不過喺呢股衝擊之下,久違了的心動感覺又再次燃起! 好快註冊左,睇埋入會須知,好快咁樣儲夠9個金幣, 就下載曬啲入會表格同埋考題。 雖知道考題如果錯四條就要被暫停一個月, 所以不敢怠慢用咗半日時間睇熟曬所有規則,仲記得答題嘅時候都好驚自己會有錯 ,所以同一條題目要不斷咁樣覆檢,提醒自己唔好錯喺啲大意嘅位。考題已經睇過無數次,始終都係要send出去畀大佬。不久之後,竟然收到一個回覆大約意思係:我在會網留言太少,如果連見唔到樣都唔敢同人溝通嘅,咁到時見到真人又如何自處呢? 的而且確,我本身之前係唔太習慣喺論壇上面不斷吹水留言。咁自己唯有硬著頭皮嘗試亂入其他會員嘅留言啦!其實最好就係同人講早晨㗎喇,你同人講早晨,佢地一定會好nice咁回應你, 最緊要唔好怕醜!

我本身都係一個比較性急嘅人。交咗表格,又冇再進一步嘅回音,個人就會成日心掛掛咁,記得喺大約兩個星期之後嘅一個凌晨大約兩點左右 ,我被一個有來電嘅電話震醒:"SanJi, 方唔方便講兩句?" 天呀,終於都到我喇!即刻打醒十二分精神回答大佬問我嘅嘢到最後佢話返畀我知考題我全部答啱曬,嗰一刻真係老懷安慰! 初步得知自己屬於邊一個組別同HP之後, 成個人個心當堂定曬!

現在每日與各位會員喺網上面吹水留言,已經成為我生活的一部分。因為網上氣氛非常好,所以我會好投入咁去同佢哋互動。由網上實習生轉為做初級參與者,令到我眼界開闊咗好多,真係可以用一句Amazing來形容, 以前睇唔到嘅一啲區域,現在可以睇得到。嗰個心情真係難以形容!可以睇到自己組別嘅活動報名情況又可以睇到大家嘅自拍,簡直興奮到極點!初註冊S&B之時,只能夠睇到大家嘅第一次同埋動後感,已經覺得興奮,現在可以睇到更加多嘅嘢,簡直唔知點樣形容好喇!

終於都到活動嘅當天,根據指示來到集合地點。天氣雖然好熱同好曬,但係我嘅心情更加熾熱!見到身邊有唔同嘅途人經過,但係站在對面馬路大佬James嘅身型同埋氣場我遠遠已經感覺到,來到場地大門前面,大佬叮囑我把眼罩戴上。進門後受到朋友們的招呼,坐在沙發上靜心等待我的Mentor到臨。沒多久,聽見大門打開的聲響亦聽到一位聲線甜美女士的聲音,原來這位女士就是我的Mentor -  Nina!!!! 當人嘅視覺被剝奪嘅時候,其他感官嘅敏感度亦都會大幅提高,我記得Nina向我行近用佢溫柔小巧嘅手拖住我,問我需唔需要飲杯水?呢一個舉動令到我覺得好細心好安心,將我嘅第一次交畀佢完全唔係問題了! Nina兩手捉住我雙手,好似孭住我咁慢慢行入浴室沖涼。Nina頭髮淡淡的花香實在令人著迷,來到浴室佢仍然繼續用佢溫柔嘅聲線去提示我小心週邊嘅擺設,以免撞傷跌倒。沖涼過程亦都好溫柔,沖完之後大佬問我想唔想矇住眼嚟一次?梗係好啦!我都未試過矇著眼做, 當房門一關上嘅時候,我哋已經狂烈咁接吻同愛撫。雖然我雙眼被矇住,但係佢懂得引導我去探索佢身體的每一寸。當刻嘅感覺佢係一個美麗可人兒, 脱下眼罩時已肯定了我的感覺沒有錯,細緻的五官、均稱的身材,感激大佬為我安排了Nina作我的mentor! 經過一輪劇烈運動之後,我終於可以幫佢沖涼作為回禮,希望佢都享受被我服侍啦!

返回大廳佢亦都不時問我有冇嘢想發問?又同我簡單講多一次活動進行期間要注意嘅地方,盡顯佢非常盡責細心的一面。

後記: 活動期間,認識到好多新朋友,大家真係非常友善!在我遇過嘅朋友中,我會記得對你講過啲乜嘢,希望下次可兌現啦以及估唔到會遇到你

好啦! 夠鐘走人~Bye~

131Floor
Post time 3-2-2020 22:55:02 From the mobile phone | Show the author posts only
Thanks for sharing this SanJi. I really like the fact that you’ve also included pre-participating experiences which are extremely helpful for a newbie like me, getting the paperwork right and interacting more with the community etc. - the exact stage I’m currently now at.

Guess you are also a one piece fan?
130Floor
Post time 16-11-2018 00:27:52 | Show the author posts only
多謝師兄分享! 你個時既心情同我而家一樣,每日都等待著不知明來電。希望我最後都同你一樣可以成為大家一份子。
129Floor
Post time 23-10-2018 00:44:53 | Show the author posts only
SanJi嘅努力果然無白費!s&b嘅網上culture真係比外面嘅討論區好100倍!
128Floor
Post time 27-7-2018 21:19:40 | Show the author posts only
睇完山治呢篇動後>< 我都好想加入你地一分子...唔知幾時到我發動後文><
127Floor
Post time 27-7-2018 21:19:21 | Show the author posts only
睇完山治呢篇動後>< 我都好想加入你地一分子...唔知幾時到我發動後文><
126Floor
Post time 27-7-2018 21:19:04 | Show the author posts only
125Floor
 Author| Post time 7-6-2018 18:35:40 | Show the author posts only
hahaman replied at 7-6-2018 17:15
haha.... i feel you. I am going through the same feeling, except I have not submitted my forms yet.

Dont miss the chance, or you may regret.  Just do it now
124Floor
Post time 7-6-2018 17:12:15 | Show the author posts only
haha.... i feel you. I am going through the same feeling, except I have not submitted my forms yet.
123Floor
 Author| Post time 7-6-2018 11:05:34 | Show the author posts only
ANDOR replied at 18-4-2018 18:21
山治哩篇動後
令我清淅左好多
個幻想中既PICTURE更完全

Hey, 多謝支持!Andor兄恭喜你成功入會!
122Floor
Post time 18-4-2018 18:18:10 | Show the author posts only
山治哩篇動後
令我清淅左好多
個幻想中既PICTURE更完全
前幾日都係睇女士動後
好想知異性點諗
當日睇完山治哩篇
自己已經角色扮演左
當晚我肯定有綺夢
Thank you for sharing!
121Floor
Post time 21-3-2018 16:29:33 | Show the author posts only
SanJi replied at 21-3-2018 15:55
我睇到都打個凸

問清楚好⋯費事有誤會啦
120Floor
 Author| Post time 21-3-2018 15:52:01 | Show the author posts only
Nina replied at 21-3-2018 15:34
原來係咁⋯
儍啦⋯其他人做你Mentor⋯⋯你會覺得更幸福!祝你順利入會~
...

我睇到都打個凸
119Floor
Post time 21-3-2018 15:31:51 | Show the author posts only
Tsukemen replied at 21-3-2018 15:25
系唔想三治做我mentor哈哈哈哈哈!
有nina做我mentor既话我会kai心过做海贼王架
...

原來係咁⋯
儍啦⋯其他人做你Mentor⋯⋯你會覺得更幸福!祝你順利入會~
118Floor
Post time 21-3-2018 15:22:25 | Show the author posts only
Nina replied at 21-3-2018 15:07
你係唔想要mentor? 定唔想要我Nina 做你mentor?

系唔想三治做我mentor哈哈哈哈哈!
有nina做我mentor既话我会kai心过做海贼王架
117Floor
Post time 21-3-2018 15:04:52 | Show the author posts only
Tsukemen replied at 21-3-2018 14:58
サンジ君原来你也第一次以来半年了!无意中发现你的第一次动后
竟然系描述出席第一次活动前的点点滴滴,好 ...

你係唔想要mentor? 定唔想要我Nina 做你mentor?

116Floor
Post time 21-3-2018 14:55:38 | Show the author posts only
サンジ君原来你也第一次以来半年了!无意中发现你的第一次动后
竟然系描述出席第一次活动前的点点滴滴,好有趣!
相信系好多未交卷既朋友们好值得参考既内容。你形容nina都好有画面!
都系果句,希望快d见到你啦~不过mentor就免啦(笑)
115Floor
 Author| Post time 15-3-2018 22:55:20 | Show the author posts only
Ted replied at 15-3-2018 20:28
好好奇一般要多久才能收到通知

冇一定的,你睇下其他師兄有啲一兩星期,有啲半年!
114Floor
 Author| Post time 20-2-2018 15:44:14 | Show the author posts only
blue_fire replied at 20-2-2018 15:29
多謝山治兄分享,我而家既情況同你開頭一樣,飛快登記,仔細睇會規交試卷,但留言太少,所以而家努力中,希 ...

咁就得啦! 最緊要有信心
113Floor
Post time 20-2-2018 15:26:23 | Show the author posts only
多謝山治兄分享,我而家既情況同你開頭一樣,飛快登記,仔細睇會規交試卷,但留言太少,所以而家努力中,希望不久一天收到我期待來電。
112Floor
 Author| Post time 19-2-2018 12:33:26 | Show the author posts only
curiouzld replied at 18-2-2018 17:24
嘩,估唔到Ching會咁快覆我:P
當日係呢個post既半周年喎,係值得推上黎慶祝下既。
睇其他前輩既動後感都 ...

咁又唔好講前輩咁誇張 入到嚟大家平起平坐

你都好細心呀 咁都見到我入咗嚟半年
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

2-5-2024 08:42 GMT+8 , Processed in 0.091884 second(s), 19 queries .