Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4150|Reply: 114
Collapse the left

[Ocean Team] "Daryl 唔易"出"既第一次"

[Copy link]
Post time 12-11-2017 00:46:43 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Daryl
"比較長篇,勿插,要插,等我來插"
大家好,我認識S&B應該有一年多的時間了,最近先完成我第一次出席既活動。呢一年幾既經歷,真係唔可以用筆墨去盡錄,請恕我文筆有限,用字生硬,d gag會有d爛XD

從前既我:
先講講我自己,我自小就異常地對Sex產生好奇,小一已經接觸AV,手淫更係我靈魂上既Red bull。對女性曲線既身軀更係百般既幻想同喜好。到中學時,自己身形當然不是出眾,外表亦不特別討好,更不懂如何同女性相處,換來既係每次有暗戀既對象,總是拖住另一個比自己更優秀既男士不論內在外在條件。慢慢離我而去,,,

其實男性追求女性,為既都係兩體結合既一刻,達到性既滿足,或者自然界所講既繁殖後代,果種上天賜予原始性慾既動力係可以遇神殺神,遇佛殺佛。經過多次既失望,失敗。係往後既十多年,我決意要為提升自己內在外在而進行一系列既改革。

近年既我:
慢慢,我拍過幾次拖,sp,ons,網上搵人等等既方式都有做過,除左拍拖帶有情感外,為既就係滿足無限既性慾,不論對方穿著住我所渴望得到既官能刺激既服裝,角色扮演,甚至一皇多后既情景,多年來呢d都只係幻想,始終現實太難實現我既願望了,事與願違,未能滿足我。

S&B:
直至1年多前,我係網上一段影片既標題,一眼就注視住"Sex Party 掌舵人訪問"類似字眼,心諗,依家原來發展到咁既情況,看來都有點興趣。睇完自然地尋找會網既下落,起初積極留意下到底係咩一回事,就好似<死亡筆記>裡面既夜神月最初執到本死亡筆記一樣,不已為意,四周圍睇下,慢慢睇到去"呢度",似乎死神,,呀唔係,係性愛之神已經俏俏咁向我敲門了。

最先吸引我去睇既,而且興奮不而既就係會員們既"第一次"。睇甜故不是新鮮事,但可以好肯定寫既係一個又一個身處係自己城市內既女性所寫的,件事就唔同講法了,更有歸屬感,更有一幅令我對性需求有所實現既願景。似乎,有一個機會一直等待左我好耐了,而時機終於到了,就好似一個武士,搵到一把利劍,引領步向人生神聖既另一頁一樣。

某段時期,我會係房睇住第一次,尤其睇女士既第一次來手淫,女性敞開心中既大門,將第一次既感受甚至過程紀錄下來令我帶來無限既幻想,感覺好實在。中後期,為更融入這個大家庭,我就開始選擇Chat Rm,就進一步認識多點會員。中段時期我放慢左腳步,直至到,,,,

期限:
慢慢,我了解到會内既規矩,會網上,活動上,都係會長周密既設計,同心血,我非常欣賞而且有幸係遇上呢個機會。硬件已經確實存在,淨下只差在自己到底有無資格入會。我開始諗好多關於人生既野,呢個咁好既機會,當下唔爭取,難度要等到將來無頭髮,身型走樣後先黎後悔??能夠生存係世上已經唔易,有健康既身體更加難能可貴。所以,我定下左半年有多既日子,俾自己煅煉身體,當中的確幾多既爭札,傷過,痛過。不過,無爭札既煅煉又邊會有效果呢,況且目標明確,做就是了。

一系列要準備既野:
三份表格:
填寫個人資料,sex方面個人喜好,經歷,幻想,考題等等,都仔細填好
生活相,裸照:
呢part真係邊試邊改進,由角度,道具,燈光等考慮既野眾多,影左幾十張相,要搵一張最好既,而身體又配合到,真係花左好多心機,但都係值得的,我享受其中。

交表既最後決心:
交表可能好多會員都覺得輕鬆又簡單,簡單得來又快捷XD。但對於我來講係一個神聖而又充滿挑戰既事。好多野都已經準備左,係呢個時候有位叫達文西既師兄,佢既入會經歷為我打左一支強心針,亦有段日子同佢係壇上傾計,發問,佢都一一客氣解答。果一排,半年既期限差不多到了,煅煉,飲食,作息緊緊跟得上。反覆檢查多次後,寄出電郵,心情放鬆左一點,接下來就係等待。

無記錯的話,日子應該過左一個星期多,反覆檢查電郵及檔案係咪可正常被開啟。幾日後不而為意情況下發覺我既帳號試過幾次都登入唔到==',果兩日有d唔知點算好,直到我又為左申請表既事一再check email,
!!竟然!!
!!竟然!!
有會長既回覆,打開,得知自己既登入名已被修改為"D A R Y L",會長話慳返唔洗我改頭像,真係好開心,興奮至極,除左我因為步向成功又近一步之餘,主要係我提供既修改登入名之中無一個好得過Daryl呢個型仔名,多謝會長。其次,係我可能download申請表太耐,研究得太耐,耐到出左新Version既考題都唔知,哈哈。接著,用Daryl呢個登入名登入,再下載考題完成再交俾會長。

等待係好好既磨練,應該又等左好一段日子,係一個寧靜既午夜,正係我熟睡既時候。電話突然響起來,心想,咁快又鬧鐘響要返工了,當時都無留意還是全黑既夜色,直至我望到唔係鬧鐘提醒,而係一個陌生既電話號碼來電,尚算有點敏捷既我,隨即意識到係S&B。
一聽之下,有個男人講"Darxx","Darxx",因為電話有點細聲聽不清楚,我意識到對方如果係會長,最先既一句一定係講名確認對方,我就知道對方講緊"Daryl",心想,神,一定係神俾我既暗號。"方便同你做一個審批嘛??"我肯定地答"可以"
就係咁,我既interview就講左大約10幾分鐘既電話。整個過程,係我有史以來第一次既緊張,全身震晒,口震,手腳震,講句野都震,交談過後,我關左冷氣,平伏一下心情,再冷靜地做下一步。當晚徹夜
難眠,最終訓著了,好亂既情況下發左個同S&B有關既夢,雖然唔係第一次發,感覺好真實。

最後既一關,就係驗身,一步一步跟住指示去預約,驗血,好快好快又過左好幾日,我又成日等待下一步既安排,直至有一日,我早上醒來又諗,如果pass無事應該係壇上既級別會轉色同修改左。起床,查一下,真係改左色,改左級別。而第一個我去驗證我無睇錯既地方,就係去自拍區,果然打開左,而我第一個睇既post係某會員穿著Lingerine吊帶襪內衣套裝,不得了,真係不得了,夢想成真了,果種興奮又來了,當日既心情同精神係無敵既。

如是者,接著既幾日我就留意並選擇合適自己既活動,唔咪直接報名。而係我怕做錯,講錯,又花左一兩日時間去睇清楚"參加活動前準備","男士加分行為","會規"等等既資料。終於報左單手解Bra扣比賽活動,再入數。幾日既時間過得還算快,可能因為工作忙碌吧。

第一次既當天
當天是大日子,對我來講,意義重大。還在想數個月來一關又一關既跨過,都以為係天荒夜談,但到左當日所有野都實現了,所以一朝早已寫定第一次既前段部分,寫定個大綱,好讓自己更全情投入,前兩晚亦準備好所需物品。
收工,準備向住改變我人生既轉捩點,一步一步行近,心情少不免帶點緊張,而且我真係會好緊張下,可能因為性格既關係吧。趕緊去食d野,行去會合地點,James就問我大約幾點到,已經差在一個路口既距離,到達目的地地下通知James。係呢個Step都幾百感交集,緊張,又留意下周圍行來既人,眼睛都唔敢離開四面八方,等左一段時間,James差不多到了,心情慢慢平伏左d,係我唔留意既一刻,一個高大,氣定神閒既男士給我指示既手勢,我知道呢一刻終於都來臨了,我都表現冷靜,趕緊跟上步伐,進門前已聽到好多人既聲音,我帶上眼罩,步入場地,James將我交俾Mentor,細粒粒,細粒粒好溫柔既聲音,配合暖暖既手,帶我去到一張椅,坐低。哈哈,我手上太多野了,電話,銀包,水,袋,因為放得太多野,個袋好重下,真不忍心俾細粒粒去搬動如此重既行李,除左鞋,再慢慢行到浴室前,好多人既聲。有靚女笑住咁問我"Daryl,如果你見到Negan,你會點呀??"哈哈,重點唔咪個字句,重點係呢度既人好容易去主動溝通,不論對話可能只係講笑,我都好享受其中,仲要係一個女仔講,我好開心,我內心知道大家一定好易相處,好融洽,唔會太大隔膜。

"第一次"去沖涼:
步入Toilet,我同細粒粒講我想小便,佢就好小心引領我行向坐廁前完成小事,再小心翼翼帶我到沖涼既位置,沖水,搽梘液,同時又解答我問有關會既野,沖完後我地慢慢步出大廳,細粒粒就帶我去坐低,等候住主題活動既開始。

等候中,有幾位熱情既參加者同我打招呼傾計,有Silvia,Andy,Rio,Sanji等等。跟住大佬介紹我地三位新人,大家都講下自己既野咁,多謝大佬幫我講出一d有關我對Sex方面既喜好等等既野,太搞笑了。不過係S&B,Sex就係無所不談,我好enjoy呢樣。亦聽到Rees同Haley講關於自己的,等我都知女士鍾意既野。主題活動,淨係聽都聽到你真係除Bra扣除得好快,哈哈,勁,其他男士都好落力比賽,亦有每位女士甜美既笑聲,好開心既活動,不過大佬每次要諗活動真係好懊惱,可以既話我又提出下d主題先。

比賽完左,大佬就講解下,準備新人進行驗身既環節了。係護士小姐既指示下我被細粒粒帶到床邊訓低,除低褲,係小Daryl未在狀態時被人檢查,真係有d唔自在,不過兩位美女都好仔細好小心檢查,好欣賞妳地咁專業呀。被問到"想同Mentor玩嘛?"一句似曾相識既說話,我當然回答示好啦。跟住我就跟細粒粒Share Bed既房間,旁邊係Dick同Silvia玩緊,呢種感覺太奇妙了,雖然以前FFM,FFFM我都試過,但有其他男士同一張床真係第一次。

正式行新人禮with mentor 細粒粒:
由入屋到現在比預期中無咁緊張,所以我都可以主動去令細粒粒享受先。先讓大家唇舌上既交流,慢慢,我都會伸出脷去對方咀,不過矇眼既關係我都有幾下吻唔中咀咀,請Mentor體諒,再從耳邊,頸逐一吻去,Mentor一路都哼出醉人既少女聲。我鍾意令對方舒服既感覺,慢慢,我吻到鎖骨,胸慢慢打圈,再吸啜乳頭,聽住妳稍為提高既聲音,我再進行下一步吧,雖然主動出擊,不過事後諗返,我再有機會,會再放慢一點節奏吧。我提出Mentor為我那三隻手指帶上套,為既係下一步探索了。跟住,,,,,,,後半段加了入手指既元素,不過唔寫太詳細先,俾大家一點幻想既空間。到進入時頭段還好,中後段小Daryl係緊張情況下不在狀態,我都一再嘗試,用手口代替為Mentor妳一再服務一下。希望細粒粒妳唔會介意,可能矇住眼真係令小Daryl不太在狀態,有機會我會再為妳補償既Mentor細粒粒。跟住大佬來叫我地玩完出來見下大家,Dick同Silvia玩完,執拾四周就有另一個組合入來喇,係Sanji同皮皮,要讓個房俾你地喇。

出到大廳除下眼罩,就見到大家既樣貌,大家都型男索女呀,人群中有位女士凌厲既眼神定視左我一陣微笑住,我唔會相信自己有咁大吸引力,哈哈,不過有機會我一定會主動同妳傾下計了解了解呀。坐低四圍同大家打下招呼。Mentor就好有耐性咁講解一d活動既規則我知。跟住就同Rees,Mustard傾計,大家都好好傾呀,各分享好多關於自己對Sex既睇法同喜好。見鹿叔叔好溫文有禮既照顧女士,鹿叔叔其實係個好好既榜樣。跟住同大家一齊睇戲,熟習下係活動既氣氛。真係估唔到索女Rimmi傾到岩傾既話題,哈哈,有機會要研究多點,溝通多點先得。四周圍同大家傾下計,咩都傾下,一組出來又換另一組入去,我又要把握下機會先得。見Mentor出來了,就上前幫佢按摩一下,問下有關玩既野,當日真係辛苦妳了。時間差不多到尾昇,把握機會同新人Haley傾左陣計,大家好岩傾,哈哈,又係疏化一齊蓋被,場地準備的毛巾被真係別有用心,實在太好。Haley妹妹又挨住我大家好緊貼的,傾左陣,有房門打開了,見到三人行既Mustard,Tofu,Rees打點緊收拾緊,大佬幫忙既一句"入房",就係咁,我就懷有興奮又期待既心情拖住Haley入房了。

Haley:
入到房,我就攬住haley,慢慢咁吻佢小咀,眼見少女Haley係我面前配合我既唇舌,我慢慢撫摸佢驕嫩既身軀,慢慢吻去耳,頸,用脷帶點濕潤去Lam佢,而小Daryl亦慢慢隔住衫褲頂向Haley既陰部,我來了幾下由下而上既磨擦滑動,雙手緊抱。聽住Haley呻吟既聲音,令我興奮倍增。跟住我安排男上女下既位置,我一再地吻額頭,咀裡兩脷交替擺動,我再由頸吻去銷骨,到少女既胸部由外圍打圈咁lam,偶爾碰到乳頭,一再打圈帶點肉緊既,再集中撥弄乳頭,左胸右胸來回侍候。下一步我就慢慢游走到肚臍再到私密既部位了,用鼻頂向內褲上下左右,鼻吸索少女既私密香味。帶上三隻手指既套後,中指同食指來回交替向上輕掃會陰同小陰唇,手指公係陰核外圍打圈,慢慢再刺激中心點,兩手指滑入陰道口來回既抽動,旋轉前後進出,配合濕潤既口部刺激陰核,心裡面只係想令Haley舒服就可以了。過左一陣我示意Haley反攻我,甜蜜既笑聲加上我好鍾意既一點小動作,妳騎係我上面,捉住小Daryl,妳口裡講既一句說話令我更有自信更有鬥心。到妳問我想唔想妳幫我Lam時,我相信小Daryl好榮幸有妳既呵護,一下又一下少女既吸啜,令我不禁呻吟起來。經過一輪Haley既呵護,小Daryl已進入戰意高昂既階段,我為小Daryl披上護甲套,同Haley配合一個男上女下。小Daryl頭部上下撥弄小Haley幾下,我選擇慢慢咁進入,進入一半,我倆咀都輕吻對方,為求令氣氛進一步升溫。我來個輕插九淺一深,深入既一下尤其發力,聽住Haley既聲線,我知道係時候進一步進入了。用多種方法俾小Daryl去同小Haley交流,至於咩方法,等大家慢慢幻想吧。及後,我示意大家站立床邊,一邊心口貼近Haley玉背,另一方面雙手撫摸少女順滑既雙峰,係Haley耳邊示意來個從後進入,Haley纖纖雙手按在床上,我就慢慢帶小Daryl進入,一下一下先淺嚐,再突入,從後吻著耳邊,愛撫著胸部,再捉緊腰抽插數下。我地再返回床上,女上男下,Haley小心翼翼地帶住小Daryl進入,Haley主動擺動身軀,插左多下,我就反守為攻從下頂上,恥骨磨擦嫩滑而挺起既陰核,女從上攻,男從下頂上,我再加快速度,Haley上身靠近住我上身,呢種速度希望令妳一再回味。到達尾昇,我就以男上女下高速抽插,一邊用咀同手呵護Haley。小Daryl還未進入最後發射,我就抽出來用手套弄數下,一邊同Haley來一些交流,另一邊Haley想換套,可能時間過左d,套有點乾。為左一再二人進入高峰,換套後隨即男上女下再插入,一輪抽插,小Daryl話俾我知已準備好,我更緊貼Haley身軀,我倆抱緊,最終係相擁抽插中小Daryl發射了,一下一下既抽動,配合自然流露既呻吟,抽動十多下我帶小Daryl退出小Haley
係過程中聽到妳同我講我係妳喜歡既類型之一,真識哄人呀Haley妹妹。所以,
係先前抽插過程中我同Haley講"多謝妳",Haley為我Daryl既第一次劃上左一個圓滿既句號。

跟住,我地去浴室溫暖咁互相幫對方沖涼,搽梘,沖身,又一邊講下剛才激戰既感想,抹乾身再換上衫褲步出大廳。我感到好開心滿足第一次有Haley咁好既對手。要走了,走前問Haley我可唔可以詳細寫我同Haley玩樂既第一次,始終我又長氣又愛甜故,真係要問清楚妳會好d,多謝妳呀。

感想:
有時腦海中會幻想參加活動既大家叫住"喂,Daryl"既聲音,我都會由內心微笑起來,的確S&B帶俾我人生中多一份幸福同快樂

細粒粒 Mentor妹妹,好溫柔好Warm既妳,多謝妳帶我行完整個新人禮,感覺好正
silvia Share Bed都知妳幾enjoy其中,好似係咪妳,一個天使面孔久唔久給我一個魔鬼般既眼神,下次真係要了解下點解會咁先得
nina 性感既女孩,著住性感內褲走來走去,有機會要同你溝通下先得
cara 又忙又靚既少女,少同你溝通,希望有緣再見
tofu 性感既女仔,好開心妳來摸下我,我再鍛練多點,同埋大家再了解下
皮皮 靚女,忙亂中,見你係一個愛笑活潑既少女
pecky 一個好忙既美女,忙到無咩機會傾計添,如有幸再相遇,一定搵妳傾下計
新人Haley 俾我係"第一次"活動中充滿自信既一個少女,有機會一定會再同妳玩呀
新人Rees 平易近人,聽到你都好多sex不同既喜好,有機會再一齊研究一齊傾下計吧

loz 好開心你分享我知有關會既野呀,好岩傾
rio 好nice,都有同我傾下計,等大家熟落下
dick 知你應得功夫好勁,多點指教下我
sanji 受女士歡迎,而且好nice
ramos 型男中既型男,少同你傾計,nice to meet u
mustard 好溫柔好nice既前輩,無咩架子,易相處
鹿叔叔 成熟得來又好客氣既前輩
andy 少同你溝通,等我下次主動同你傾下計先
fido 又係型男,成熟又淡定
James 多謝你,無你就無S&B,想多點同你傾計呀James,多謝你係電話interview時,同我講過一句野,我依家諗返好想親口多謝你

rimmi  監場索女,估唔到咁岩傾呀,其實妳係我喜歡既類型之一

Post time 12-11-2017 00:59:08 | Show all posts
霸定位先

Add post (12-11-2017 01:18):
寫得好好喔~果然慢工出細貨(๑>◡<๑)
 Author| Post time 12-11-2017 01:01:45 | Show all posts

頭先唔見妳FORUM在線,哈哈,,呢個頭位非妳莫屬
Post time 12-11-2017 01:03:11 | Show all posts
你啲sex經驗我都好想聽,下次有機會再同你傾多啲!
 Author| Post time 12-11-2017 01:06:26 | Show all posts
Mustard replied at 12-11-2017 01:06
你啲sex經驗我都好想聽,下次有機會再同你傾多啲!

好呀MUSTARD,有機會見到同你詳談詳談
Post time 12-11-2017 01:08:03 | Show all posts

原來HaLey妹妹喜歡那些動作呀
Post time 12-11-2017 01:26:27 | Show all posts
Daryl replied at 12-11-2017 01:04
頭先唔見妳FORUM在線,哈哈,,呢個頭位非妳莫屬

霸到頭位太好啦~
睇完之後好似喺腦海入面再重現一次咁~

Login/Register to enlarge

Post time 12-11-2017 01:42:13 | Show all posts
Hi Daryl~
寫得好好呀~ 甜甜地好好 J
咁好記性,記到咁多人,真係有心,讚~~
我平時唔會淨著內褲走周走架,失禮晒
 Author| Post time 12-11-2017 01:42:46 | Show all posts
HaLey replied at 12-11-2017 01:29
霸到頭位太好啦~
睇完之後好似喺腦海入面再重現一次咁~

哈哈,咁証明妳第一次留下美好回憶啦
Post time 12-11-2017 01:43:37 | Show all posts
Mustard replied at 12-11-2017 01:11
原來HaLey妹妹喜歡那些動作呀

唔知指既係邊啲
 Author| Post time 12-11-2017 01:44:23 | Show all posts
Nina replied at 12-11-2017 01:45
Hi Daryl~
寫得好好呀~ 甜甜地好好 J
咁好記性,記到咁多人,真係有心,讚~~

唔咪啵,妳當晚走過時,我眼離不開妳既美臀,仲要係我鍾意既顏色內褲
Post time 12-11-2017 01:54:03 | Show all posts
Daryl replied at 12-11-2017 01:45
哈哈,咁証明妳第一次留下美好回憶啦

真係有好好既回憶

Login/Register to enlarge
單憑你嘅眼神已經吸引到我

希望可以再見到你

Author| Post time 12-11-2017 01:59:19 | Show all posts
HaLey replied at 12-11-2017 01:57
真係有好好既回憶單憑你嘅眼神已經吸引到我

希望可以再見到你

相信好易見到,大家同組嘛,,咁眼神應該只係我既100分之1,,,其餘既99就活動見面時留俾妳發掘喇
Post time 12-11-2017 02:09:16 | Show all posts
Daryl replied at 12-11-2017 02:02
相信好易見到,大家同組嘛,,咁眼神應該只係我既100分之1,,,其餘既99就活動見面時留俾妳發掘喇
...

眼神的確只係其中一樣
等見到既時候再發掘多啲先
 Author| Post time 12-11-2017 02:11:22 | Show all posts
HaLey replied at 12-11-2017 02:12
眼神的確只係其中一樣
等見到既時候再發掘多啲先

好呀,HALEY妹妹
Post time 12-11-2017 02:30:57 | Show all posts
Daryl replied at 12-11-2017 01:47
唔咪啵,妳當晚走過時,我眼離不開妳既美臀,仲要係我鍾意既顏色內褲

我成日都著嗰個色架下次再望真D。。。
 Author| Post time 12-11-2017 03:01:21 | Show all posts
Nina replied at 12-11-2017 02\"\"
我成日都著嗰個色架下次再望真D。。。

好呀,等我望真D再研究研究
Post time 12-11-2017 03:25:18 | Show all posts
Hi Daryl,我係Driven多多指教!
你呢篇第一次我覺得拍得住聞西個篇,非常勵志同精彩!
以後動後有你坐鎮,應該有好多甜故睇喇
Post time 12-11-2017 06:41:40 | Show all posts
Daryl~好精彩的分享呀~
很開心見到你很快融入snb ar 我估你都一定是容易相處的人。
恭喜你搵到好對手。
Post time 12-11-2017 08:40:38 | Show all posts
Welcome to the club
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 22:35 GMT+8 , Processed in 0.115550 second(s), 23 queries .