Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 4828|Reply: 51
Collapse the left

[Ocean Team] Toki 靈魂宇宙漂流記

[Copy link]
Post time 16-11-2017 01:38:47 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
首先,我係未面試同參加第一次活動之前,冇拍過拖零性經驗的處女。
老實講,係2017的生日,我對自己呢種感情狀態交白卷的人生充滿了質疑。
其實又唔會特別想搵個對象,但我對性真係充滿好奇,好想嘗試。
不過我對外表現得實在太乖乖女同保守,唔飲唔蒲(純碎對飲酒冇興趣),
連ons 或者 sp呢d機會都冇,好理所當然。

我有諗過上網搵sp,但係幾乎唔知對方是咩人咩背景下約出黎sex?
實在過唔到自己個心理關口。係呢種情況下,我突然醒起好耐以前網上睇到過 safe sex party呢回事,
所以再search返,一搵就即刻搵到呢個會網。

見download form入會要儲coins,諗住開個account 慢慢睇下其他人文章,
留下言儲下coins,之後再決定係咪要加入。
但申請後好快收到會長大人個電郵,再同佢whatapps傾了一陣,
就約我出黎面試。整個過程快到不敢相信,火速完成了面試驗身驗血。

好啦,一個星期後就叫我去參加活動。
第二次收到會長大人whatapps,我心裡又再浮現出唔想去ge感覺。
係我矛盾緊ge時候,我居然黎M了!!!
個刻有少少釋懷ge感覺,即刻同會長大人講我去唔到啦。
但佢居然話冇問題 實在太血腥我自己都覺得會好嘔心,
但既然佢堅持,我又唔知點解咁順攤又真係放工乖乖地去左佢俾我ge地址

戴眼罩入左活動場所都冇咩特別,都係mentor過黎帶我沖涼、同我傾偈。
驗身後,監場就留左我同mentor Pollux係房。
我一路話我黎緊M真係冇問題?Pollux都話ok。
其實Pollux真係好好人,佢話都係第一次做mentor同第一次衝紅燈,
仲要會長大人冇同你講到我係第一次,要你接手我呢個麻煩新人真係唔好意思。

我個時候其實真係好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚。

又要驚又要擔心d血會唔會整到床單,到左一個點係我個腦同心都係一片空白,
甚至我個靈魂係飄左去宇宙度。
我一直唔多出聲,Pollux就好努力咁同我講野等我唔好咁緊張,我真係好感激。
希望你唔好太介意我冇咩反應俾你,因為我真係唔知可以點做。
有少少糊裏糊塗地發生了第一次進入,個刻我應該仲係宇宙漂流緊。

之後出左房,大家熱情的自我介紹,確實係一個好舒服ge氣氛。
太多人出出入入都唔記得全部人,但都認識了幾個會員,有機會稍微傾多d。
之後幾啱傾ge Francis仲邀請我進房,我都好驚訝。又係個句,我黎M喔真係ok?
居然佢ok,我當然都“捨命陪君子”。
一樣啦,我自己都覺得自己表現不是太好我真係唔知點做咋
仲有血希望你唔好介意,我都好享受同你個過程

夜深,從會場撤退後回家路上,係宇宙漂流的靈魂終於返黎了。
我望住個冇星星ge城市夜空,
試過之後,有冇什麼改變了?應該都冇,我諗。

期待下次再參加活動xxx

Post time 16-11-2017 18:00:31 | Show all posts
Toki , 我到依家每一次出席活動到有少少緊張, 你仲要係第一次中嘅第一次, 你嘅反應已經表現得好好。SnB 嘅會友每一位都實在真係好Nice, 只要你嚟多d嘅話, 相信你好快會體驗到SnB 嘅樂趣。

雖然我第一次做mentor都手忙腳亂, 但都好享受做你嘅mentor, 希望有機會再邀請你入房
Post time 29-11-2017 09:47:09 | Show all posts
歡迎你加入丫!!! Toki~  

除左SNB~ 仲有我地既日系軍團hehe~ 上次活動見到你仲可以相認返, 好開心呢~~

我都試過M果時黎活動, 初次果時係Dick開解我同埋以行動話我知呢度既男仕係會識得處理呢件事呢~~
希望下次有機會再同你傾多D~

矇~(❁´▽`❁)*✲゚*
Post time 28-11-2017 12:27:15 | Show all posts
睇左妳既第一次,Toki,希望妳享受活動個過程吧
每個係活動,壇上跟妳身邊擦過或者相識既人都會係緣分呀。
我好開心當晚認識妳,同邀請妳入房,我準備緊動後,今星期內會出動後,因為同大佬既約定

Add post (28-11-2017 12:32):
淨係來活動已經意義重大,再講仲係妳重要既第一次sex,帶點激情去擁抱佢,哈哈=)
Post time 16-11-2017 22:41:27 | Show all posts
喜歡你的文章,要鼓起勇氣踏前一步相信好吾容易,你果句好驚好驚感受好深,甚至變成一片空白……
其實享受性愛原本就不用太複雜,恭喜你同時擁有第一次中既第一次~
歡迎你加入SnB~ 好好enjoy~

Author| Post time 28-11-2017 22:43:23 | Show all posts
Daryl replied at 28-11-2017 12:30
睇左妳既第一次,Toki,希望妳享受活動個過程吧
每個係活動,壇上跟妳身邊擦過或者相識既人都會係緣分呀 ...

唔係好識寫野,但個晚都好多謝你
溫柔暖男啊
 Author| Post time 16-11-2017 15:46:10 | Show all posts
Rees replied at 16-11-2017 09:50
我都係近期新人, 同男士第一次都係S&B帶比我架

哈哈你好啊
會長大人有用你個經歷黎說服我,叫我睇你篇文
所以我都印象深刻
希望之後有機會見到你啦
 Author| Post time 16-11-2017 15:41:32 | Show all posts
James replied at 16-11-2017 14:47
我不褸對新人都應快就快,男女都係,快批得既,做乜要等?加上妳個樣同反應,都似會縮沙既人,唔好話有 ifm ...

哈哈哈哈
係,我真係好易會縮沙XD
 Author| Post time 30-11-2017 20:53:24 | Show all posts
Ah矇 replied at 29-11-2017 09:50
歡迎你加入丫!!! Toki~  

除左SNB~ 仲有我地既日系軍團hehe~ 上次活動見到你仲可以相認返, 好開心呢~~ ...

下次見面希望可以傾到計啦
但你好忙哈哈哈

Author| Post time 16-7-2019 01:31:58 | Show all posts
FalleN replied at 15-7-2019 10:36
終於有時間睇你講過既第一次啦=)
雖然係有離m 但對你離講應該都幾難忘!
呢一刻個腦一片空白超級正常啦哈哈= ...

多謝你特登黎呢個遠古貼留言啊
Post time 16-11-2017 14:44:20 | Show all posts
我不褸對新人都應快就快,男女都係,快批得既,做乜要等?加上妳個樣同反應,都似會縮沙既人,唔好話有 m,坎穿左個頭都照捉妳出現喇~

Post time 15-7-2019 10:36:34 | Show all posts
終於有時間睇你講過既第一次啦=)
雖然係有離m 但對你離講應該都幾難忘!
呢一刻個腦一片空白超級正常啦哈哈=)
嗰晚真係好開心 希望你都係
期待有機會再喺活動見到你
Post time 16-11-2017 07:52:32 | Show all posts
Hi Toki,

恭喜你先, 能夠踏出一步, 擁有特別嘅第一次

我係"hertz" ,  好鍾意你將宇宙漂流呢個theme 連串依篇文章

希望有機會見到你

Author| Post time 16-7-2019 01:30:52 | Show all posts
Jeremy replied at 19-11-2017 20:27
Toki你好
我都係新人(暫時未參加過活動),請多多指教
睇完你篇文章,好欣賞你嘅勇氣,踏出第一步的確唔容易 ...

Author| Post time 16-11-2017 18:34:01 | Show all posts
Pollux replied at 16-11-2017 18:03
Toki , 我到依家每一次出席活動到有少少緊張, 你仲要係第一次中嘅第一次, 你嘅反應已經表現得好好。SnB 嘅 ...

Login/Register to enlarge

Post time 19-11-2017 20:27:52 | Show all posts
Toki你好
我都係新人(暫時未參加過活動),請多多指教
睇完你篇文章,好欣賞你嘅勇氣,踏出第一步的確唔容易
希望有機會喺活動見面啦
Post time 16-7-2019 08:19:03 | Show all posts
Toki replied at 16-7-2019 01:31
多謝你特登黎呢個遠古貼留言啊

嗰日講起就好有興趣想睇哈哈
做你既小fans=)
希望下次見到再同你傾多啲

Add post (16-7-2019 08:26):
早晨呀toki=)
Post time 16-11-2017 08:04:25 | Show all posts
Hello Toki
I'm Gillian
歡迎你加入我地
呢到既男仕係唔怕血架
Pollux 好好人,斯文又搞笑,仲要係靚仔
你黎多幾次就會習慣架
Gillian
Post time 1-12-2017 09:09:05 | Show all posts
Toki replied at 30-11-2017 20:56
下次見面希望可以傾到計啦
但你好忙哈哈哈

我呢D無事忙姐, 邊度有咁多正經野做呢~~

下次見面再傾~

Post time 19-11-2017 19:54:19 | Show all posts
Hi Toki, 恭喜你鼓起勇氣踏出了第一步, 相信你也發現S&B的會員都好nice, 希望下次還有機會在活動上見到你

Enjoy your journey!
Post time 16-11-2017 02:04:55 | Show all posts
Hello Toki,
恭喜妳一次過完成了三個第一次
相信妳再接觸多幾次性愛便會慢慢感受到當中帶來的歡愉
希望可以愈來愈滿足

Add post (16-11-2017 02:09):
打少咗個字添~
希望”妳”可以愈嚟愈滿足
Post time 16-11-2017 20:17:12 | Show all posts
James replied at 16-11-2017 13:58
行動派…果個係我…囉

好彩你係行動派,如果唔係都唔會咁多型男索女入到會了
Post time 16-11-2017 18:02:09 | Show all posts
恭喜妳Toki,我叫Vocal,很開心看到妳踏出人生一大步,祝妳在會內性趣快樂,出多點活動,寫多點動後!
Post time 16-11-2017 02:15:07 | Show all posts
恭喜你啊....我係細粒粒
我同你都係一樣係第一次入泥架。
其實呢到好多人都吾怕血架...放心玩啦。
希望快D見到你
Post time 28-11-2017 23:12:35 | Show all posts
Toki replied at 28-11-2017 22\"\"
唔係好識寫野,但個晚都好多謝你
溫柔暖男啊

我地既玩樂未完成啵未暖夠妳啵
Post time 16-11-2017 13:13:55 | Show all posts
Toki你好
我叫啊dick
歡迎你啊,啱啱黎到係會有d緊張~
慢慢就會習慣架啦
希望有機會見面一齊坐低吹下水

Post time 16-11-2017 17:49:08 | Show all posts
我都係新人, 我叫JULY. 多多指教 見到你E個血的誘惑, 真係好想試下

唔知M著做的感覺係唔係好奇妙呢??哈哈
Post time 16-11-2017 13:55:04 | Show all posts
Wind replied at 16-11-2017 08:19
歡迎你丫
咁快手就有出活動,應該都係行動派

行動派…果個係我…囉
 Author| Post time 28-11-2017 23:53:11 | Show all posts
Daryl replied at 28-11-2017 23:15
我地既玩樂未完成啵未暖夠妳啵

咁下次有機會見面再暖過咯
Post time 16-11-2017 09:59:44 | Show all posts
血? Nothing to me......哈哈!

歡迎你加入呢個大家庭, 希望你黎緊繼續開心啦!!  你好, 我係山治!
Post time 16-11-2017 03:30:20 | Show all posts
Hi~Toki~~歡迎你~
Pollux好照顧人~相信可以令你安心~
其實我都係最近加入~希望可以見到你喔~

Post time 29-11-2017 00:33:53 | Show all posts
Toki replied at 28-11-2017 23:56
咁下次有機會見面再暖過咯

好呀,good night 先
Post time 16-11-2017 11:18:49 | Show all posts
能夠克服M 而不退縮出席了
是很大的進步

世界沒變
自己會悄悄的在蛻變

Post time 16-11-2017 09:47:29 | Show all posts
我都係近期新人, 同男士第一次都係S&B帶比我架

hope to see you soon!
Post time 18-11-2017 13:16:46 | Show all posts
Hello Toki,
我都係新人,  請多多指教! 希望好快有機會見面!
Post time 16-11-2017 17:16:46 | Show all posts
Hi Toki, 我係Hammer, nice to meet you, 恭喜你成功完成左人生既第一次
Post time 16-11-2017 20:16:13 | Show all posts
Welcome Toki
呢度個個都好好人好大包容架
放膽去玩啦。Enjoy
Post time 17-11-2017 18:24:26 | Show all posts
歡迎你toki,抱著平常心,希望你可以係會中尋找你所需
Post time 16-7-2019 23:44:26 | Show all posts
呢到似乎個個人都好識照顧同關心人, 有機會都想感受下
Post time 16-11-2017 08:50:49 | Show all posts
Welcome to the S&B Toki. Remember to enjoy and have fun
Post time 16-11-2017 08:19:13 | Show all posts
歡迎你丫
咁快手就有出活動,應該都係行動派
Post time 16-11-2017 13:56:37 | Show all posts
Toki 你好~ 我係Nina...希望有緣同你見面啦~
Post time 16-11-2017 19:23:42 | Show all posts
看來S&B是你的啟蒙老師,難得啊﹗
Post time 17-11-2017 19:01:00 | Show all posts
歡迎你Toki~I m coco
希望第日有機會見面
Post time 16-11-2017 13:28:27 | Show all posts
Toki 歡迎你啊, 我叫pepsi。 多多指教
Post time 17-11-2017 12:13:46 | Show all posts
toki妳好呀, 希望下次有機會一齊玩吖
Post time 16-11-2017 09:03:03 | Show all posts
歡迎你加入呀~~
大家也戥你開心
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 01:52 GMT+8 , Processed in 0.196818 second(s), 29 queries .