Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1428|Reply: 27
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Randolphの第一次扮工 — 竟然超幸運捉到.......!?

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 30-11-2018 12:40:03 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Foreword + Feeling︰

我嘅人生係不斷於失敗中翻滾,成日覺得自己做得唔夠好,冇咩自信。
能夠成功加入S&B係一個夢,就好似當年收到夢想中嘅U offer一樣。
我身材唔健壯,外貌又稱唔上係英俊,性技巧又唔係咁出眾,可以加入S&B,對我黎講其實都係幾大壓力。
我明白壓力係有正面嘅作用,可以推動我改革自己,成就更高。
我深知道自己連鋼都算唔上。我只係碳,唔單止要高壓咁鍊,更要持之以恆,先可以變做鑽石。
冇左你地我自己一個就無法進步,因為你地我嘅人生先可以好似organic compound一樣咁多姿多采。
我希望有一日可以得到其他人嘅認同,所以請各位巴打絲打用力指教我!

Preparation + Briefing︰

參加活動前已經準備好哂所有野,入數紙、Condoms x 12(下次我唔會買Sagami)、毛巾、簡單衣服
當然唔少得我幾百年都唔用一次嘅領呔同西裝褸,扮工室主題啊嘛~
思前想後幾百次,確定冇帶漏野,然後就剃左哋鬚,就安安心心咁出發
距離開始前一段時間,大佬仲提醒叫我帶齊所有野+食左晚餐先黎
我差唔多食完晚餐後,大佬叫左我去某某地方附近等,我就真係去左果個某某地方到等
結果搞到另一位新人同大佬等我耐左,真係唔好意思,我係尼到向Raymond和大佬誠意道歉
係入門口前大佬話比我知我嘅mentor係Gillian(我後來先知道我真係好好運)
入左門口後就有一把好溫柔嘅女聲(聽落好年輕)同我傾計
又有好多唔同嘅人,不斷同我握手,大家都好似好開心
Gillian就帶左入房沖涼+驗身,又陪我傾下計,佢當晚不斷同我講「唔哂緊張,放鬆哋,冇事嘅」,其實搞到我仲緊張哈哈
不過Gillian真係好溫柔好體貼,又幫我摺好放好哋恤衫西褲,沖涼時又好貼心咁提醒我要邊到要上一級
唔單止幫我清潔身體,仲要幫我調校好水溫,又話我知要用鹽水清潔,真係好好人啊~
之後就比大佬驗身,然後坐一陣就briefing,briefing完就Gillian就帶住我入房啦!

Game with    Gillian

由於briefing完後仲有女仔要驗身,雖然我唔係好習慣有人附近個陣搞野,但Gillian溫柔嘅kiss同hug好快令我忘記身邊有人
我慢慢咁輕撫Gillian的身體,感受佢每一寸細滑嘅肌膚,佢帶領我由點水式嘅親吻到大家嘅舌頭都互相糾纏
Gillian越錫越下,直到小Randolph,佢一下子就放入口中為我服務
我被口中嘅溫暖和濕潤所帶來嘅快感支配,安靜地享受Gillian緩急有致嘅吞吐,大概就係果種令人飄飄然嘅感覺
我極害小Randolph抵受唔著尼種舒服得尼有好平和嘅快感,所以當Gillian問我要唔要戴套搞野,我二話不說就應好了
我自己幫自己戴上套,然後Gillian捉住小Randolph,慢慢咁坐落黎,然後又問我要唔要除眼罩
我好啊就一野咁除左,然後就見靚女一個……唔係你以為係咩啊XD
接下來我同Gillian享受左第一次做mentee/mentor嘅性愛經驗~~~
另一樣不得不說嘅係Gillian身材真係好到……
我仲記得狗仔式後入個陣嘅衝刺係我人生中其中一次我驚到唔夠膽抽插太快,仲要去搵下其他野distract下自己,但……
Randolph used Horn Drill! It is not very effective!
Randolph used Bullet Seed! It is super effective!
然後就完了……
後來我先知道Gillian係一隻非常稀有嘅寵物小精靈,唔係成日會現身,大佬竟然主動比我捕捉,我尼個新手訓練員太好運了吧
事後Gillian同我一齊沖下身,出到去又重新講解一次會規,仲有教我點用願望板,點樣填房間登記使用表etc.
多謝妳啊Gillian!真係好貼心啊妳,又幫我貼電話貼杯,實在太客氣啦,我真唔慣有人咁樣serve我。感謝妳嘅mentoring!!!

(O)——||=||(O)——||=|| (O)——||=|| (O)——||=|| (O)——||=|| [Randolph專用銀鑰匙分格線] (O)——||=|| (O)——||=|| (O)——||=|| (O)——||=|| (O)——||=|

中間就不斷同唔同嘅人傾計+睇[戰狼]+萬相。時間跳到去活動就完……

Game(unsuccessful) with    Alice

Alice又係一隻非常稀有嘅寵物小精靈(又係事後先發現)
所以話我尼個新手訓練員實在係大好運~
可惜除左口部+手部嘅接觸,我地並沒有搞野
係尼向Alice講聲Sorry,我太攰+太緊張,硬左之後又好快軟返落黎,所以幫唔到妳解決
但真係必要話 — 同Alice玩個陣我終於體會到比女仔用口強姦係咩野感覺
果然我真係好M底(內心=好爽啊),仲要不斷向佢求饒,唔好咁暴力~
不過……
Randolph used Lick! …………
Randolph used Dragon Dick! You failed!!!
雖然唔知會唔會再遇,有機會我會再補償返妳架!

Honorable Mention(In no particular order)︰

James︰多謝大佬比機會我!我知道我打完尼篇個陣你已經催促左我2-3次,但一直都覺得打得唔好,
而且最近實在繁忙,沒時間修改,返到家中只想一覺瞓到天光,到當日終於改到覺得滿意。
再次感謝你容忍我嘅拖欠。(我開頭聽大佬把聲以為佢係好型個哋地盤工人,聞聲不如見面,雖然唔似地盤工人,但都好有型有佬味)

Pollux、Top、Willand、Supreme、Mustard、Milan︰靚仔們!雖然到我打完文嘅尼一刻,除左Pollux和Mustard我仲記得樣,
其他一律已經唔記得啦!印象中淨係記得尼6位有黎。仲有Top和Willand真係好型好靚仔!對唔住我真係唔記得……

Lawrence︰久仰雲師兄嘅大名,真係令人自愧不如!多謝你咁禮讓,我真係好唔好意思啊!下次再見我會做好哋!

Ah矇︰仲諗住妳包剪揼可以嬴到我,咁我可以捐double啊嘛!下次有咩善事就搵我啦,出錢出力我都OK架!練多哋包剪揼,下次再挑戰我。

Nina︰下次記得唔好亂放野啦,要放係自己記得嘅位置。不過全屋人幫妳搵野係咪好有愛呢?Its love, Harry! (妳以為我唔會提尼件咁有趣愛嘅事?)

Raymond︰期待你嘅第一次/動後感!

Rest of the Joiners︰無機會同大家傾下計認識下,不過總有機會嘅,有緣再見!

最後,男Mentor + 男Mentee,大家不想觀摩下嗎?

First
Post time 30-11-2018 14:15:38 | Show the author posts only
Welcome Rando Welcome!!! Lucky to have you here and you are lucky to have this club. 比啲自信自己,多段練身體。得閒去吓睇動後知道其他女士嘅喜好,得閒都去聊天室聊天,得閒去自拍區睇下(Sexy 女士)。

你嗰日問嘅問題就留待以後去體驗同明白啦!
3Floor
Post time 30-11-2018 16:20:01 | Show the author posts only
When you waiting for your first time with gill, 我有份走過黎叫你放鬆啲架

當天有幸見到面都係緣份黎既, No paid no gain 一齊加油啦
4Floor
Post time 30-11-2018 16:44:54 | Show the author posts only
Hello Randolph

Welcome aboard :)
It was my honor to be your mentor and I hope you enjoyed it :)
Gillgill
5Floor
 Author| Post time 30-11-2018 17:34:12 | Show the author posts only
Gillian replied at 30-11-2018 16:44
Hello Randolph

Welcome aboard :)

Hi Gillian,

Its my pleasure to have you as my mentor, and you nailed it. Both me and the mentoring.
Thanks for the wonderful experience!

Randolph
6Floor
 Author| Post time 30-11-2018 17:35:20 | Show the author posts only
ToP replied at 30-11-2018 16:20
When you waiting for your first time with gill, 我有份走過黎叫你放鬆啲架

當天有幸見到面都 ...

我淨係記得你好靚仔
7Floor
 Author| Post time 30-11-2018 17:36:17 | Show the author posts only
Mustard replied at 30-11-2018 14:15
Welcome Rando Welcome!!! Lucky to have you here and you are lucky to have this club. 比啲自信自己, ...

多謝指教!我會努力哋架啦
8Floor
Post time 30-11-2018 20:07:20 | Show the author posts only
恭喜Randolph, 有GillGill做mentor好幸福,希望繼續開開心心
9Floor
Post time 30-11-2018 20:24:46 | Show the author posts only
嗰日聽到你話阿gill做你mentor,已經替你超級開心,超幸運
知你好緊張,所以冇咩所謂啊,唔駛講sorry喎
下次再捉我啦,係要被人捉先識走
10Floor
Post time 30-11-2018 21:42:40 | Show the author posts only
喂呀~ 做咩浪費墨水寫我嘅7事呀?

多謝大家,多謝你咁幫我手呀! 真感動架⋯⋯

再一次歡迎你呀 Randolph仔!
11Floor
Post time 30-11-2018 22:13:44 | Show the author posts only
好幸運見到你出席第一次活動,歡迎Randolph!
12Floor
Post time 1-12-2018 00:00:42 | Show the author posts only
歡迎 Randolph
有緣見面再傾偈
希望你玩得開開心心!
13Floor
Post time 1-12-2018 11:25:56 | Show the author posts only
Randolph
嗰晚冇同你say hi

唔好意思呀攪住你地
好彩你地都玩得高興

HAVE FUN
14Floor
Post time 1-12-2018 18:28:38 | Show the author posts only
你有GillGill做mentor 係超幸運
我到依家都未遇上
希望你玩得開心,有緣見
15Floor
Post time 4-12-2018 10:23:36 | Show the author posts only
謝謝你既支持呢~ 估吾到我個名可以有機會出現~

能夠做GILL既Mentee, 你的確是幸運兒~

希望日後再有機會見面啦~

16Floor
Post time 4-12-2018 13:42:39 | Show the author posts only
歡迎你呀~
有Gillian 做你mentor 真係好幸福呀~
17Floor
Post time 4-12-2018 17:14:37 | Show the author posts only
恭喜師兄成功入會+有美滿的第一次
18Floor
Post time 5-12-2018 23:56:13 | Show the author posts only
加油!!!THANKS
19Floor
Post time 5-12-2018 23:59:04 | Show the author posts only
Congratz Randolph! 其實我對你個名讀音都仲係估下估下 見面話我聽點讀啊!奇待與你相見 入會後一齊加油努力
20Floor
Post time 26-12-2018 15:36:17 | Show the author posts only
多謝分享, 睇完之後對新人禮嘅流程多咗了解, 希望我都可以成功加入出席活動
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 18:49 GMT+8 , Processed in 0.084254 second(s), 18 queries .