Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 868|Reply: 19
Collapse the left

[Ocean Team] Raymond第一次扮工

[Copy link]
Post time 6-12-2018 01:52:37 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
非常抱歉咁耐先出POST,自從當日扮完工之後我就開始左瘋狂辦工OT地獄,到而家先得閒打第一次
講返正題啦
係好耐好耐之前,我無意中睇到大佬之前做過既訪問,自此就深深被吸引左
當我註冊左之後都諗左好耐好唔好入紙呢,如果入左紙之後又會點呢,如果無入又會唔會錯過左D咩呢
當諗左好幾個月之後,我終於鼓起勇氣,去申請加入
過左一段時間終於收到大佬既電話,果一刻就好似中左六合彩咁
之後就盡快去做埋驗身等既程序

好多好快就參加左我第一次既活動
係參加活動前我不停咁諗,究竟呢樣野係點既樣既呢,入裡面有好多問號,同時亦很害怕,但又好興奮,簡直就係矛盾大決鬥
當日一收工後我立即出發去指定的地方,好快地,大佬同埋另一個同期師兄弟Randolph就到左
係入場前,大佬就比左個眼罩我地,係果一刻我愈來愈緊張,唔知道入面究竟係一個點既地方
去到門口我就開始聽到有把聲同有一隻好暖既手帶住我入場
之後大佬同我講我既Mentor係Ah矇,過左一陣就聽到有人同我講 : HELLO,我係Ah矇,係你MENTOR
之後就安排左我坐低,期間聽到好多人聲,同時亦好多人過黎同我握手同傾計
其實由入門口開始我都好緊張,不過大家都過黎同我握手傾下計,慢慢將個緊張程度降低
聽到大家既言談中有講有笑,慢慢地我感受大家都非常NICE
好快地就由Ah矇帶左我去沖涼,仲教左我要用D咩,同有咩要注意,感覺好舒服,個種緊張既感覺開始消失
之後就比大佬驗身,當我驗完身之後就出左去坐等Ah矇驗身
過左一陣大佬過左黎同我講Ah矇有D事要幫我換MENTOR
而我另一個MENTOR就呀BELL,我諗無乜邊個咁好彩可以有兩個MENTOR
同呀BELL傾左陣計就聽大佬既briefing,briefing完就由呀BELL帶我入房
初頭同呀BELL再傾多陣就感覺到一個好溫柔,軟熟既嘴唇錫左埋黎
我亦慢慢地配合,個感覺好溫暖,雙手開始撫摸坐呀BELL既身體
BELL亦都開始愈錫愈落,突然小RAYMOND感覺到被一股好溫暖既野包圍住,原來係呀BELL將小RAYMOND放入口中
小RAYMOND果下感受到前所未有既衝突,加上受到呀BELL既攻擊下,差D舉白旗投降
我亦不甘示弱服侍返呀BELL同小BELL
BELL之後就幫我戴套就正式開始我既第一次同一個素未謀面既人性交
開眼之後見到我既MENTOR,簡直係一位女神,我竟然可以同女神一齊咁親密,呆左幾秒鐘之後先識比反應
但可能呢排工作非常忙同累,未能去到最後,同搞到你咁累,覺得非常唔好意思,希望可以再續前緣
之後就出左去聽Gilian同我地講解會規,仲教我地去寫願望版同埋有咩要注意既地方

係活動期間都有好多人主動過黎傾計,可能我第一次黎比較被動,希望日後可以盡快融合到大家啦
期間係到睇電影同睇返之前既活動相,覺得自己加入得太遲,錯過左好多精彩既野
可惜第日要好早就繼續辦工,逼於無奈只好提早離開,無法同大家玩到最後

完左呢次活動之後,我並無後悔同參加,呢到比我既感覺係一個好唔同既PARTY
大家會一齊係到傾計,等大家開始熟落再去做進一步既事,每個人亦沒有架子,可以好開心咁去享受呢個PARTY
加上我自己本身就鐘意試下一D唔同既野,一直以黎只能夠睇到聽到人地講,總係覺得差咁D野,所以我決定參加去親身感受一下
經過左今次之後我就覺得我既決定無做錯,亦都好開心可以有一個咁唔同既體驗,如果仲有機會同時間既,我都會再參加日後既活動

首先係到要多謝大佬JAMES: 其實呢編文JAMES已經催左我幾次,但好可惜呢排實在太忙...一次又一次咁拖到而家,係到對大佬講多聲對唔到
初時係電話聽到大佬把聲時以為大佬係一個好COOL既人黎,但係現場見到既完全係兩樣野黎

Ah矇: 好慶幸你可以做我上半集既MENTOR,雖然未能夠同你了解得更多,但希望下次可以再了解多D

Gilian: 好多謝你咁仔細咁同我地一樣一樣咁去講解,去留意返既野,我之後會再留意多D個壇架啦

Nina: 雖然未有機會同你傾計,但我最記得既係你唔見左野,全部人都立即幫你搵,雖然好蝦碌,但果下大家都好有愛同好好笑
其實其他師兄我只記得Lawrence同TOP師兄,小弟最近既記憶有限,希望大家唔好介意,不過大家都好NICE,好主動黎同我打招呼,等我可以放鬆D無咁緊張

Post time 6-12-2018 02:24:53 | Show all posts
Raymond 歡迎你啊~
係會度可以嘗試到好多唔同既第一次 希望你會enjoy
Post time 6-12-2018 09:39:39 | Show all posts
歡迎你丫, ~ Raymond!!

雖然我呢個mentor 一D都吾稱職, 好在有Belle Belle幫手~ , 好感謝一切好好既安排

希望黎緊既日子, 你會有好多愉快既時光丫~

矇~
Post time 6-12-2018 09:47:44 | Show all posts
Welcome Raymond
其實... 我都係第一次做mentor,我都好緊張...
好在你冇嫌棄我
以後仲有好多嘢比你探索架
Post time 6-12-2018 09:58:34 | Show all posts
歡迎加入!Belle做mentor好幸運啊!

不過出完第一次就引退喇?
Post time 6-12-2018 10:30:28 | Show all posts
歡迎你Raymond~

多謝你記得我, 雖然係因為我嘅低能事haha...
咁快就變睡貓了? 點都好⋯希望你事事順利,得閒再返黎同大家玩
Post time 6-12-2018 15:32:12 | Show all posts
歡迎你 Raymond!
Post time 6-12-2018 17:13:50 | Show all posts
恭喜Raymond第一次,希望繼續性福滿滿
Post time 6-12-2018 20:45:53 | Show all posts
我都係睇大佬既訪問受S&B所深深吸引,大家志同道合啊﹗
Post time 6-12-2018 22:05:13 | Show all posts
恭喜你得左啊 Raymond

第一次係咪好奇妙呢~ 日後慢慢仲有得比你探索啊! 放完假記得番黎聚下啦
Post time 6-12-2018 22:05:54 | Show all posts
Welcome aboard !
吾洗緊張 我仲緊張過你 haha...

有幸見證你既第一次 榮幸阿!
估吾到見左十數秒都仲記得我阿, 以後多多指教
Post time 6-12-2018 22:33:21 | Show all posts
第一次好精彩、還有好多第一次等你開發
Post time 6-12-2018 22:38:25 | Show all posts
Welcome Raymond! 你當然唔係第一個人有兩個mentor啦 不過⋯⋯你當然超幸福,仲要係Ah矇同Belle喎!

我都係兩位女士的半個mentor!
Post time 6-12-2018 23:25:38 | Show all posts
Welcome welcome Raymond
能夠咁幸福有兩位Mentor
實在太羨慕你
祝你在我地呢個family 探索更多
Post time 7-12-2018 00:56:19 | Show all posts
歡迎你啊,Raymond~
有兩位女神級mentor真係好幸福
希望你係到可以試更多野啊
Post time 8-12-2018 12:27:14 | Show all posts
恭喜你成功入會
仲要有2個mentor
Post time 17-12-2018 02:53:39 | Show all posts
犀利raymond有兩個mentor...我都努力探索緊...希望入完紙都好似你咁哈哈
 Author| Post time 27-12-2018 16:25:26 | Show all posts
多謝各既祝福,小弟會再努力架啦
唔好意思呢排多野做同病左一輪而家先回覆
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 21:33 GMT+8 , Processed in 0.109700 second(s), 19 queries .