Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1235|Reply: 44
Collapse the left

[Ocean Team] Zach的第一次 @ 200記念活動

[Copy link]
Post time 17-12-2018 22:54:38 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
前言

首先想多謝大佬批準我加入S&B大家庭同比我參加活動。
亦想多謝各位係壇上鼓勵我入會嘅各位兄弟姊妹。
我想同大家講,我得左啦!

入會準備

活動當日有好幾個人問我由發現S&B到入會參加活動有幾耐,所以我就係度講下啦。我由發現S&B,到開始係壇上同網友傾偈、填form遞form、電話面試、驗身,最後出活動,岩岩好兩個月,話快唔快,話慢唔慢。大家如果想加快程序,就記得細心讀曬壇上嘅規矩,填form比點心機填,唔好令大佬難做、麻煩。

活動前夕

活動之前個晚唔係好訓得著,因為又興奮又緊張,不停諗究竟聽日活動會點:究竟我會唔會被接收?大家會晤會唔中意我?會唔會撞倒識嘅人?
活動當日唔洗講,心情更加複雜。基本上全日都無太大心機去做其他野,只係不停諗住夜晚嘅活動。
去到活動場地附近,開始有點緊張到腳軟,搵左一陣,終於見到大佬。
到左門口,我個心噗噗噗噗咁跳,大佬同時遞左個眼罩比我,叫我戴上去。唔知點解,我戴上眼罩之後,緊張嘅心情亦同時慢慢消失。

CoCo

入到去之後,我嘅mentor CoCo 就過來同我打招呼。佢好好咁幫我攞野,除鞋,然後就慢慢帶住蒙住眼嘅我去沖涼。CoCo 好細心咁幫我調水溫,再慢慢用手幫我清潔全身。呢個時後,雖然緊張,但小Zach亦開始有所反應,開始進化。沖涼過後,就到驗身時候。如果無記錯,我嘅小Zach應該同時候被兩位女士用手檢查(我有無記錯?有一位應該係CoCo,另一位,請你報上名來!),搞到小Zach流曬口水,仲比兩位笑:P
驗完身之後,CoCo問我想唔想入房深入探討,我當然非常想,諗都唔使諗就應承左。入到房之後,我哋傾左陣計,然後就開始用身體交流。CoCo嘅身材超級好,用佢豐滿嘅導彈,奪去左我人生第一次乳交,呢個過程,我一定畢生難忙。最後,CoCo憑着精湛嘅手技同口技,令小Zach按耐唔住,宣告投降!

Auntie

返到大廳之後,終於可以開眼咁同其他當日出席活嘅人打招呼。各位都好好人,所以我已經唔再緊張。喺梳化巧遇重新出道嘅Auntie,傾左兩句之後我鼓起勇氣邀請佢入房傾計,而我都好好彩咁比佢應承咗。
Auntie嘅身材非常誘人,魅力十足,亦都因為咁嘅原因,小Zach竟然唔生性,好快就舉白旗投降,希望冇令Auntie太大失望:(。我一定會遵守我嘅承諾,下次見面,一定會將欠你嘅還返俾你!

後語

能夠出席活動,真係一個非常夢幻嘅經驗,到而家呢一刻,我都唔知自己究竟係唔係發緊夢。
再一次想多謝大佬俾個咁嘅機會我,亦想多謝當日在場嘅各位兄弟姊妹(大佬、CoCo、Autine、新人David、朱仔、Nina、Milan、Rimmi、Rick,如果有漏有錯真係對唔住,記性好差),令小弟可以有一次愉快嘅經歷。好高興認識你地!

Post time 17-12-2018 23:13:33 | Show all posts
  係真實發生過架! 我見証住架~~~

歡迎你呀Zach ~ 你當日相當好運,可以同Auntie, Coco入房呢! 祝你性福滿滿啊~
Post time 17-12-2018 23:41:46 | Show all posts
究竟我會唔會被接收?大家會晤會唔中意我?會唔會撞倒識嘅人?

我完全明白呢個感受啊 每次去之前都超緊張 尤其是第一次
不過次次去完活動都好開心 之後個心成日都好散 會 諗住活動既情況
Post time 18-12-2018 00:54:42 | Show all posts
傻豬嚟架,你無令我失望啦,你引我啫

你吊我癮啫,高手 (不過記得還返比我呀

幾驚你比我嚇怕咗~~~~~好彩最後你都有出動後感

Post time 18-12-2018 01:02:32 | Show all posts
Hello Zach我係alice~
嗰晚我都係到架唔識讀你嗰名嗰個
同到coco、auntie入房真係好幸福啊,替你開心
Post time 18-12-2018 01:19:51 | Show all posts
Welcome Zach

第一次係會較緊張既,之後出多啲活動識多啲人就會慢慢適應架喇
希望你玩得開心
Post time 18-12-2018 08:14:38 | Show all posts
Welcome 阿Zach 師兄
祝你性福無限
Post time 18-12-2018 08:56:30 | Show all posts
歡迎你,Zach!
Post time 18-12-2018 10:34:55 | Show all posts
Welcome Zach!希望你中意呢度
Post time 18-12-2018 14:10:37 | Show all posts
Welcome Zach
你既新人禮真幸福,有天使既面孔,魔鬼既身材COCO做你mentor.仲邀請到Auntie ...深入了解,好好既開始
Post time 18-12-2018 14:44:11 | Show all posts
歡迎你丫 Zach!!

預祝你性福滿滿
當晚我同你背影有一面之緣嫁~~
Post time 18-12-2018 16:27:38 | Show all posts
歡迎你,Zach, 有CoCo同Auntie性福滿滿
Post time 18-12-2018 18:20:41 | Show all posts
Hi Zach

I’m Gillian :) 歡迎你加入!

你就幸福la :) Coco 有超凡絕技!hehe
Gillgill
Post time 18-12-2018 19:11:53 | Show all posts
簡直是天堂的經歷,很羨慕你
Post time 18-12-2018 20:51:43 | Show all posts
+1
當晚見你都唔係好緊張,有機會再傾下計
Post time 18-12-2018 21:33:58 | Show all posts
zach歡迎你啊!之前都見到你好努力留言、終於成功出席活動啦!
希望今後可以多d見到你!
 Author| Post time 18-12-2018 23:25:14 | Show all posts
Nina replied at 17-12-2018 23:13
係真實發生過架! 我見証住架~~~

歡迎你呀Zach ~ 你當日相當好運,可以同Auntie, Coco入房呢!  ...

多謝你啊Nina,可惜當日有少少事,咁早就要走!希望有機會再見!
Post time 18-12-2018 23:27:31 | Show all posts
呀zach 性福滿滿,令人jealous
 Author| Post time 18-12-2018 23:27:40 | Show all posts
stella replied at 17-12-2018 23:41
我完全明白呢個感受啊 每次去之前都超緊張 尤其是第一次
不過次次去完活動都好開心 之後個心成 ...

係啊真係好夢幻!希望將來有機會遇見你啦!
 Author| Post time 18-12-2018 23:28:49 | Show all posts
Auntie replied at 18-12-2018 00:54
傻豬嚟架,你無令我失望啦,你引我啫

你吊我癮啫,高手 (不過記得還返比我呀:af48944 ...

放心啦,當然無嚇親我啦!我會還架!!!哈哈哈
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 03:12 GMT+8 , Processed in 0.090189 second(s), 19 queries .