Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3541|Reply: 79
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Lexi 真正的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 1-4-2019 00:19:29 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
同會長見過面後,第一次活動的日子轉眼就到了。
感覺還未來得及追上,雙腳已站了在車來攘往的街頭,等待著那熟悉的身影帶我前往未知的國度。

今次James現身,多了一份親切感,而手中亦多了一副眼罩(成功令我又再緊張起來)
站在門外嘅我,拔腿的衝動已湧現了不下十次
聽見門後陣陣談笑聲……心情又好奇又緊張,我戴上眼罩,James推開門帶我入屋。

唔戴眼罩唔知道視覺重要
身邊好多人聲,有遠有近
但都聽得出大家氣氛好融洽
有好多會員都好熱情咁同我打招呼
逐一握手嘅感覺真係好搞笑
James話我知我mentor係豬仔
然後就交左我對手比佢

第一次Briefing
原來briefing係要分男左女右架
講完要注意嘅事之後
James要我同大家講我唔中意邊一類嘅男仕
我就照問卷上講話係瘦嘅男仔
其實我嘅意思係骨感!骨感!骨感呀!(重要嘅野要講三次)
大家起哄時真係好想除低眼罩睇吓大家當時嘅表情
仲記得有人講左句: 你要含過先知佢瘦唔瘦個喎!(當堂面都紅哂 我記住你了)

豬仔
James問我想唔想同mentor矇眼試一次
我點頭示意,所以briefing後豬仔就帶左我入房
因為土地問題,豬仔同我入咗一間有兩張床嘅房
第一次就同人share room其實都幾緊張
多謝mentor嘅細心
全身每一吋都被吻遍
仲記得mentor講左一句:唔好意思我變態架
笑死我,咁的確你錫嘅位置係非一般嘅
耳邊係隔離Jordi同Daryl嘅聲效
是令人心跳加速的第一次

除低眼罩之後,mentor帶領沖涼
出房後第一次見倒大家好開心
我嘅眼光直接被bikini件衫吸引住左OMG
mentor細心講解各項需知
再帶我睇願望紙同解釋用法
見倒自己名後面有幾個名謝謝你們喔
大佬拎左game出黎同大家玩
小姚好叻咁幫solar KO左我地

Mac
受到Mac嘅邀請,我當然say yes啦
不過當下冇房,所以james就要我地入廚房
可能因為我太緊張,Mac怕嚇親我
所以我哋真係坐咗喺廚房到傾計
手擺膝頭哥嗰隻,諗起都好笑
直到james入黎通知我地有房
見倒我地真係傾計都笑我地
入房後先真正開始同Mac交流
好溫柔地吻慢慢地向下移
Mac無論手或口技巧都好好
身體好誠實地濕透、扭動
當然唔可以只有Mac操縱我所有神經線
突襲小Mac時聽倒對方滿意嘅聲音
向上游走,比我發現更好錫嘅地方嘻嘻
互相發掘一輪,小Mac亦穿上戰衣進入
數唔清幾多個體位、幾多個回合
依稀記得過程中有人入過房
Mac都會貼心咁用身體遮住我
女上擺動時Mac突然要我捉緊
然後一舉抱起變成掛鼓
作為一個有一定身高嘅女仔
掛鼓係我one of the夢寐以求ssss
遇到做得到嘅對手真係好幸福
最後雙雙衝線畫下完美句號
沖涼時發現Mac特有嘅天賦異稟
多謝你願意借埋你啲手手腳腳俾我數手指
期待再遇 分享更多

好多謝係廳占面嘅邀請同Dick嘅陪伴
初黎報到嘅我節奏比較慢
我地留待再遇時吧

James
沖完涼出廳見倒james
關心下我第一次習慣嘛
然後輕輕地邀請我入房
我答應後就馬上起身搵房
大佬果然係大佬
Share room都毫不尷尬
房入面有Dino同小姚
因為share room嘅關係
James錫小Lexi嘅時候
我好努力地忍耐住聲線
點解係James面前總係會發生咁難為情嘅事嘅呢?
當James同Dino同時向套套盒探手相遇時
兩位互相:喂
Dino:早晨!乜咁岩啊
救命啊係咪想笑死我同小姚
Anyways 早晨Dino~ nice to meet you

多謝大家比左一個好特別嘅第一次Lexi
有緣再見喔

當晚有:有聲冇畫嘅啊喬、孖公仔Gina同豆腐、Nice出天際嘅小姚、隔離床嘅Jordi同Daryl、同我好乖咁坐廚房嘅Mac、metor豬仔、同我打左3次招呼嘅Stella、見人就講早晨嘅Dino、Hammer、sexy bikini、Solar、大眼Auntie、好忙嘅Mustard、鹿叔叔、好talk得嘅占面、Belle、細粒粒、好早走嘅Top、同為新人嘅啊超

First
Post time 1-4-2019 00:25:53 | Show the author posts only
再次歡迎你
希望下次遇見時你有空出廳就會見到我架喇
3Floor
Post time 1-4-2019 00:30:11 | Show the author posts only
再一次歡迎你Lexi~

希望你係到玩得開心,繼續發掘新樂趣
4Floor
Post time 1-4-2019 00:31:56 | Show the author posts only
希望再遇到你
聽講皮膚非常滑想摸摸(痴漢mode)
兩位同時攞套 好有畫面啊
5Floor
Post time 1-4-2019 00:32:10 | Show the author posts only
好乖巧亮麗的Lexi,知道自己想要什麼,不要什麼,很好啊。
6Floor
Post time 1-4-2019 00:51:13 | Show the author posts only
期待再遇,希望可以有更多時間交流,
其實除咗玩亦好想同你傾更多
有缘見
7Floor
Post time 1-4-2019 00:55:43 | Show the author posts only
再一次歡迎你Lexi!
Lets see.. 當晚我掛住講自己同個會、忽略左了解你更多呢個環節、唔好意思。
Lets see... 豬仔 mac james、三位完全唔同類型既猛男、第一次就已經好豐富呢!
Lets see.... 我好似真係好talk得添。都係留返有緣再見繼續。
希望你鍾意呢片天地!
8Floor
Post time 1-4-2019 01:11:31 | Show the author posts only
第一次好精彩啊,希望你中意呢度,歡迎加入!
9Floor
Post time 1-4-2019 01:28:29 | Show the author posts only
Congrats!! completed your first time. 但未算入會,傳聞話,未同雲師兄 Lawrence 玩過,唔算真正入會,what do you think?

我係有點忙嘅,通常我都會主動坐下同新人傾計,不過見你玩得咁開心,就先唔好打擾你啦!

Hope to see you again!!!
10Floor
Post time 1-4-2019 02:57:05 | Show the author posts only
Lexi :再次歡迎妳!
由妳帶眼罩入來一刻,就知道妳是可人兒,妳笑容好吸引的。
戥妳開心有豬仔做妳mentor ,Big Man MAC 仲有好多強項,大佬和Dino對話嗰幕真係笑使左,妳出席多D活動,就感受到想叫就叫,唔洗忍,我同Dino有一刻以為你們入來瞓教,點解隔離村咁靜。。。哈哈!

好期待活動再見妳!
11Floor
Post time 1-4-2019 03:33:24 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
12Floor
Post time 1-4-2019 07:57:17 | Show the author posts only
再次歡迎你呀。外表已經不用再多講,從你談吐、文筆都看得出你是秀外慧中!希望你享受會內的經驗!
13Floor
Post time 1-4-2019 08:13:11 | Show the author posts only
恭喜妳呀,開心完成第一次
Share room時,我都有欣賞妳果邊既風景呀,的確好吸引
其實厨房我都試過好多次,都幾特別,但係就會熱d同難做某d動作,有機會見面分享多點妳知
仲有呀,妳好靚呀
14Floor
Post time 1-4-2019 08:27:33 | Show the author posts only
戰況形容得好激烈呀,睇到我以為自己身歷其境咁
15Floor
 Author| Post time 1-4-2019 08:48:25 | Show the author posts only
stella replied at 1-4-2019 00:31
希望再遇到你
聽講皮膚非常滑想摸摸(痴漢mode)
兩位同時攞套 好有畫面啊

咁岩嘅

我當日見倒心口漲卜卜嘅你都好想伸手
16Floor
 Author| Post time 1-4-2019 08:56:56 | Show the author posts only
Mustard replied at 1-4-2019 01:28
Congrats!! completed your first time. 但未算入會,傳聞話,未同雲師兄 Lawrence 玩過,唔算真正入會,wh ...

S&B 好多傳聞希望可以一一體驗~
有機會我地可以傾多啲

17Floor
 Author| Post time 1-4-2019 09:07:12 | Show the author posts only
小姚 replied at 1-4-2019 02:57
Lexi :再次歡迎妳!
由妳帶眼罩入來一刻,就知道妳是可人兒,妳笑容好吸引的。
戥妳開心有豬仔做妳mentor  ...

仲有係廳做深蹲嘅你真係好可愛!
活動見喔
18Floor
 Author| Post time 1-4-2019 09:09:47 | Show the author posts only
AlisoN replied at 1-4-2019 03\"\"
哈哈哈哈 我完全想像到 Mac Mac 怕嚇親你,結果同你一齊坐個樣  我 mentor 真係可愛死啦嘻嘻嘻
然 ...

係啊你mentor真係好可愛哈哈,好似大聲啲我會飛走咁
睇過你動後同自拍好期待見下你喔
希望有機會啦嘻嘻
19Floor
Post time 1-4-2019 09:39:44 | Show the author posts only
看到你的第一次,回想到我的第一次,真的很難忘!
你當晚都好豐富
希望你發掘更多
20Floor
Post time 1-4-2019 09:45:50 | Show the author posts only
Welcome again lovely girl

祝你餐餐食得開心! 食得飽!

經常早走的Top 上
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 19:00 GMT+8 , Processed in 0.121823 second(s), 26 queries .