Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
View: 3261|Reply: 109
Collapse the left

[Sky Team] 阿超 第一次走入結界

[Copy link]
Post time 2-4-2019 02:51:44 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
阿超 第一次走入結界

相傳有一個結界舉行嘅派對係可以滿足人類男女渴求嘅慾望
大家好,我係professor 阿超
大約十年前去飲野,有兩個外星人講述佢地星球有一個結界派對係可以滿足男女大家嘅需要同慾望
當時心唸,我所住星球嘅人都係比較現實保守,邊可能有相似咁好嘅活動,點知上網翻查資料,
發現原來都有人舉辦類似活動,但睇左簡介,入會又要比錢,又要比自己照片人,
睇睇下覺得邊有咁著數,都唔知係咪呃人,於是就無理到。

直至大約十年後睇左電視有個訪問...
心唸係咪真呀?
唔通結界真係存在?
電視都問得咁的話真嘅機會好高啦,
之後果個星期,
我睇晒/聽晒所有有關訪問,
電台節目,網台節目...
每個都1-2hr 架,真係睇左成星期。
為進入結界做好準備

報名
睇完晒後就開左account,慢慢睇下報名方法,同人傾下計,都要存 coins 買表格,
果時 9 coins 對新人黎講好貴架
記得 tofu, 阿朦, 大V, Pecky 都好好
好多無聊野佢地都同你傾
了解多左,download 晒表格,考試問題。
睇晒所有訪問嘅我差唔多都識答晒,
有幾題要會網搵下,一啲都唔難搵。

於是就膽粗粗交表,
張相好難影,影過就會明,
好快就有結果,衰左...

原因係體型未如理想,打擊點都會有,
開始慢慢做運動,食少啲健康啲
心唸,就算最後入唔倒結界,自己健康啲體形好啲都無壞啦,
過左差唔多一年,身形好左少少,有多少少肌肉,(當然同會入面其他男仔比仲差好遠)
其實中間唸過放棄架,
都懷疑過依個會係咪真實,
但又唸深一層如果佢要呃我,一早就比我入會要我比錢啦,所以就下定決心再試一次。

再戰
Login 番個account 仲可以登入倒,
試下同其他人傾計先,原來大家仲記得我...
真係好滾動呀!成年無上黎都記得
阿朦, 大V, Solar, Tofu, 小姚, Gina, 占面...
好多謝你地支持我叫我快啲再交表...
於是又download 過份表,考題等等,再做一次,張相都仲咁難影...
交完表,有段好慢長等消息嘅時間,果時仲唸可能又衰左,因為等左好耐都未收倒電話,

直至有一日,完全冇預期過,突然收倒個唔認識嘅電話,一聽嚇左一嚇,
原來係財務借貸,我好快話唔得閒KO左佢,
點知唔過一分鐘,又收倒個電話,心唸,又借錢?
點知今次係hello gotcha (未改名之前個名)得唔得閒講兩句呀?
立刻成個人震晒,即答好呀!其實有野做緊,但都停晒所有野!
一定要聽埋先,都唔知下次會唔會再打黎,會長交代之後要做嘅事,改名,驗身等等....
之後又一輪嘅等待驗身報告,真係好慢長,會網個個都恭喜我終於成功,
真係好多謝你地,可能講到好煩,但真係覺得講幾多次都唔夠!

打開結界之門
終於有HP 可以睇倒自拍區啲相,嚇左一嚇,個個男嘅都又高又大隻,個個女嘅身材又好有前有後有長腿... 心唸死啦,
我咁樣參加活動會唔會比人笑架...
(建議未入倒會嘅男仔,真係操多啲)
終於到左活動果日,心情真係好緊張,
緊張到全日訓唔著,食唔落野,好大壓力,唸左好多無謂野,如:會唔會上完去會無左個腎,會唔會已經比人呃左錢...
期間仲做錯咗啲嘢,令大佬擔心,比佢話我唔夠醒目... 好對唔住,因為太緊張
唸唸下就去左活動地點附近,要等大佬通知,
大佬果然係大佬,好有霸氣,感覺上用半隻手指尾就可以捽死你,全程無同我講啲咩,
一上到去就比左個眼罩我,我心唸吓!咁快,於是大佬就打開依度結界之門,我終於入左去。

結界
進入結界後聽倒大家歡笑聲、好歡欣,
一個一個同我握手講歡迎,
新人Lexi 坐我隔離,同佢握手感覺係個好斯文嘅女仔,
仲有 Solar, 小姚, Tofu, Bikini Jordi, Top, 隊長, James, MAC, Antiue, Dick, belle, 小喬, 鹿叔叔 好多人記唔晒sorry... 有認名障礙
而Gina 係今次mentor, 佢好溫柔,見我咁緊張,隻手無血到勁凍,佢捉實我隻手
慢慢咁介紹同講解會入面嘅野,有咩做得,有咩唔做得,沖完涼就聽會長 briefing
之後原來仲要驗身,全程都好緊張,
會長問想唔想同mentor 交流一次,當然想啦,仲問想唔想同兩個女仔玩
其實想試下架,但覺得當日狀態好差,
無謂失禮啦。

另一個世界
Gina
Gina 帶左我入房,好溫柔咁同我傾左陣計,而我就緊張到成身硬晒,
但係要硬果part 就唔硬,佢提議不如除左眼罩佢啦,
可能會無咁驚,於是我就聽佢意見除左眼罩,
睇番野真係無咁緊張喎,Gina 真係好溫柔,好快就有番啲狀態,成身都無咁僵硬,
慢慢地她帶我進入了她的世界,好舒服,好優美,好溫柔,好細緻,我們走過幾個地方後,
我就自己跑到高處離開了她的世界,狀態唔係咁好,帶唔倒你走到好遠,唔好意思。希望無令你失望啦。

沖完涼出番黎,Gina 同其他人繼續解釋會入面嘅野,仲有願望紙,
而我願望係想成為其他人嘅願望呀!
睇番野發現男嘅會員真係個個又形又高又大隻
女嘅真係個個身材又好又靚女...
係得我最差囉....

Jordi
係一個高貴大方嘅女士,佢同我講你可以邀請女士入房,於是我就邀請左佢,好似好懶,但你真係好吸引,
入房同Jordi 傾左陣計,我就進入了她的世界,我地走過幾個地方,很舒服,我們走過樹林,穿越狹窄的峽谷,繞過了山丘,
河水不斷湧至,最後我們走到世界樹的中心,你說很想走到樹頂上最高最高的地方,
我的狀態不是太好,只能夠盡力而為,我帶著你不段衝,集合了能量,彈力變得超勁,
一跳之下竟然帶你上到了世界樹最高之處,我將餘下的生命力給與世界樹,一切都變得有活力地抖震著。
之後唔知係咪唸逗我開心話唔係每次都可以上到咁高,但我當你講真架啦!

沖完涼出番黎發現時候已經唔早,其實覺得未玩夠,都未同大家認真認識,
見好似有broad game 之類嘅野玩,好想一齊玩下。下次有時間一定留耐啲。

Ps. 如果想睇甜野嘅人 sorry了,依篇野真係離地到去冥王星。

黎緊我係會寫更多嘅動後感,請大家繼續留意啦!

Post time 2-4-2019 03:05:53 | Show all posts
你好啊,阿超~恭喜你啊,你嘅努力冇白費到!
Gina同Jordi都好正啊,真係替你開心啊
Post time 2-4-2019 03:15:08 | Show all posts
阿超你篇第一次打得好詳細呀,由一開始嘗試去到成功嘅過程都寫得好清楚,
努力左成年操fit自己真係好有恆心啊,超叻叻
我都記得我第一次嘅時候緊張到要死
去多幾次同大家熟悉左,就唔會咁緊張㗎啦
第一次咁精彩,好登你開心喔!
Post time 2-4-2019 03:20:56 | Show all posts
Professor 卡超,

你的第一次寫得好好好好,寫出由外星人認識 SnB 去到結界。。。

Gina做你mentor好戥你開心, 係咪好開心進入左Gina & Jordi 的世界。你形容世界樹的中心,好浪漫呀。。。

除了浪漫,你講借錢 呃錢 同無左個腎 最後冥王星,笑使左。。。原來你係咁攪笑。。。哈哈。。。

但又唸深一層如果佢要呃我,一早就比我入會要我比錢啦,所以就下定決心再試一次。<————你講得好好。。。

Post time 2-4-2019 03:21:27 | Show all posts
終於等到你個動後啦
原來你入會之前咁努力 真係自愧不如啊...
排除萬難終於黎到啦 恭喜曬
 Author| Post time 2-4-2019 08:03:42 | Show all posts
Alice replied at 2-4-2019 03:05
你好啊,阿超~恭喜你啊,你嘅努力冇白費到!
Gina同Jordi都好正啊,真係替你開心啊 ...

咁夜都睇晒?多謝支持!
 Author| Post time 2-4-2019 08:05:23 | Show all posts
AlisoN replied at 2-4-2019 03:15
阿超你篇第一次打得好詳細呀,由一開始嘗試去到成功嘅過程都寫得好清楚,
努力左成年操fit自己真係好有恆心 ...

希望無悶親你地啦,寫得咁長!
 Author| Post time 2-4-2019 08:06:48 | Show all posts
小姚 replied at 2-4-2019 03:20
Professor 卡超,

你的第一次寫得好好好好,寫出由外星人認識 SnB 去到結界。。。

都係跟小姚學咋!小姚文筆好豐富。
 Author| Post time 2-4-2019 08:09:47 | Show all posts
stella replied at 2-4-2019 03:21
終於等到你個動後啦
原來你入會之前咁努力 真係自愧不如啊...
排除萬難終於黎到啦 恭喜曬

又無咁偉大嘅,只係試下自已可以做咩啫
Post time 2-4-2019 08:46:53 | Show all posts
同為新人雖然當晚冇機會交流
但原來你用左一年時間操fit自己再入會
真係好有恆心好佩服你啊
恭喜曬!希望你都玩得開心
Post time 2-4-2019 09:01:27 | Show all posts
超,多謝你分享入會的心路歷程,我覺得好有共嗚呀,我地認識和加入S&B既過程真係好相似。講真,如果唔係為入會,我都未必有動力減肥,至於第一次,簡直有去探險既感覺,你話驚無左個腎,哈哈哈,放心,你全身器官仲齊全。

活動過程都寫徥好好啊,甜度適中,睇得舒適!

繼續努力!
Post time 2-4-2019 09:02:22 | Show all posts
能夠見證你第一次總算大家有緣, 希望這個不合格的mentor 没有嚇親你

緊張是人之常情, 你的表現很好呀不用太低估自己, 你已踏出第一步, 祝你在此能找到你所講想要的,遇到更多更精彩的對手 !

Post time 2-4-2019 09:41:37 | Show all posts
恭喜哂你
你嘅努力無白費到^_^
入到會証明你都條件都好好
Post time 2-4-2019 09:42:05 | Show all posts
好野, 終於見到你...既第一次啦

睇完好有感, 希望見面可以同你傾多2句呀

矇~
Post time 2-4-2019 10:14:18 | Show all posts
恭喜你進入結界
睇你入會心路歷程仿佛睇到自己,心照
尤其收電話一刻,超興奮加就算再忙都唔敢收線嘅心情
你動後寫得好好,出多d活動寫多d
Post time 2-4-2019 10:57:11 | Show all posts
阿超 replied at 2-4-2019 08:03
咁夜都睇晒?多謝支持!

貓頭鷹黎越夜越精神
Post time 2-4-2019 11:08:40 | Show all posts
Congrat and Welcome again! 操Fit 之後身材+健康是屬於自己的! 恭喜你終於做到了.

運動之路是一世的 希望你可以堅持住依份心
 Author| Post time 2-4-2019 12:02:13 | Show all posts
Lexi replied at 2-4-2019 08:46
同為新人雖然當晚冇機會交流
但原來你用左一年時間操fit自己再入會
真係好有恆心好佩服你啊

希望遲下有機會再見啦!
可以一齊新人禮都係緣份
其實又唔係真係操左成年嘅,
有用錯過方法仲肥過之前,之後又減番咁

Author| Post time 2-4-2019 12:07:00 | Show all posts
Solar replied at 2-4-2019 09:01
超,多謝你分享入會的心路歷程,我覺得好有共嗚呀,我地認識和加入S&B既過程真係好相似。講真,如果唔係為 ...

所以我覺得我同你個經歷有啲似囉,睇完你第一次我都覺得好有共嗚
仲要都係同門師兄弟添!
果日都同大家講勁驚勁緊張咪就係自己亂唸野囉!
真係無唸過個氣氛咁好,咁歡欣,大家都咁可愛!
Post time 2-4-2019 12:10:46 | Show all posts
恭喜你, 阿超, 終於完成左第一次, 我係Hammer, 果晚有同你打過招呼的.....多謝你既動後, 好詳細, 又有創意....
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Swing and Bang Club

14-11-2019 16:43 GMT+8 , Processed in 0.071796 second(s), 20 queries .