Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 1946|Reply: 15
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Nova太空漫遊的_真。第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 3-5-2019 22:17:05 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
如果講開Nova既故事就系好多年前, 佢好得閒咁睇開論壇, 發現左S&B呢個會既招生廣告, 咁Nova就膽粗粗咁開始睇下個會網啦, 參加守則呀, 同埋會規等等...

咁一路都好順利, 由send e-mail, 到body check,
後就真系聽到傳說中好磁性既聲音打比佢. 咁Nova先開始覺得成件事變得好真實.

仲記得當年既第一個活動系遊船河, 系, 你冇睇錯,
Nova既第一個活動系船河!!! 當年既所有一切都好夢幻,
因為Nova點都諗唔到入會既第一次會系咁夢幻既地方進行.
但系亦都因為咁多年前既關係, Nova都唔太記得其他人既名啦,
佢最記得有一幕就系船家揸住架水上電單車, 載住另外一個女仕系水上飛馳既期間,
果位女仕捉住個"小船家"當系棍波咁轉波,
呢一幕真系令Nova畢生難忘.

當然除左船家波棍事件之外, Nova最記得就系自己系甲板上面同另外一個新會員"戶動",

系, 你都冇睇錯, 系甲板, 即系平時船長揸船果塊,
玻璃對出船頭既位置, 如此大庭廣眾下, 好比最近Nova聽過既大廳Play一樣,
但周圍個環境系一望冇際既天空同埋海洋~
當然總有D前輩擔心Nova呢D後輩會怯場, 所以佢地見到2個新人當然要加入戰團,
充分發輝S&B戶助戶愛精神, 同玩具加強女新人既戰鬥力,
另外一個前輩就連domdom都系幫Nova準備好, 準備好既意思系連包裝都開埋,
一個domdom赤裸裸咁系一個男前輩手上交比Nova,
真系差左個前輩未幫埋Nova...哈哈...

以上就系Nova既真。

第一次...你話如果冇左會長既一切安排, Nova點會有呢一切既經歷, thanks you, Chris.

First
Post time 3-5-2019 22:26:35 | Show the author posts only
嘩!仍能寫出咁多年前的第一次。。。好正喎。。。水上電單車的[小船家]支棍波。。。真係會好難忘呀。。。
甲板play。。。好少動後出現的節目。。。你好幸運。。。

多謝你分享第一次的太空漫遊。。。

3Floor
Post time 3-5-2019 22:50:17 | Show the author posts only
原來nova係舊人回歸
當年個船河一定非常難忘。有機會我都想參加來玩下
4Floor
Post time 3-5-2019 23:41:12 | Show the author posts only
原來Nova 係舊人回歸+1! 失敬失敬!

印象中睇過話船河已是好多好多年前嘅事,由於籌備困難已經好耐冇再搞。
多謝Nova 將咁多年前的回憶寫返出來同大家分享呀!
5Floor
Post time 4-5-2019 03:40:09 | Show the author posts only
以為係你回歸嘅第一次添~~

不過呢個真第一次又好精彩難得嘅!
應該好人睇完會心動想試的~
6Floor
Post time 4-5-2019 07:24:33 | Show the author posts only
我初時還以為是Real(真)出的動後感,
原來是你這個新舊人在放閃;
現在說來,和你交流的那位新人好像是「和菓子」…,那位駕水上電單車的叫「三少爺」,坐後座控棍的是「荳荳」,她剛剛在四月星閃現過。
7Floor
Post time 4-5-2019 12:39:36 | Show the author posts only
招生廣告的確很吸引,看文章就令人熱血滿身,欲罷不能
8Floor
Post time 4-5-2019 14:06:10 | Show the author posts only
Nova Nova
吖吔!好羨慕你第一次就可以
海天一色色色呀

船河我都好想玩㗎
但係又怕曬喎!

9Floor
Post time 4-5-2019 22:55:55 | Show the author posts only
Nova原來係舊人,歡迎回歸
10Floor
Post time 5-5-2019 11:53:47 | Show the author posts only
如果會長有機會(雖然可能性極低)再搞船河的話,相信要租小輪才夠容下我哋渴望船河的一班人。

11Floor
Post time 5-5-2019 17:13:43 | Show the author posts only
真係估你唔到會寫返船河,呢度好多人好羨慕你!
12Floor
Post time 6-5-2019 16:58:22 | Show the author posts only
真。第一次之後會有什麼呢?
期待
13Floor
Post time 13-5-2019 03:17:30 | Show the author posts only
真係好夢幻.....想像唔到當時係點畫面, 多謝你刻畫得咁仔細.
14Floor
Post time 19-5-2019 15:36:33 | Show the author posts only
果然深刻既第一次,事隔咁耐都記得
15Floor
Post time 26-11-2019 21:18:48 | Show the author posts only
捉船家既"小船家"當系棍波><
諗起都興奮
nice to meet you
I'm GDragon
16Floor
Post time 17-11-2022 23:00:51 | Show the author posts only
大家有冇想過,船河,唔一定係船上攪,其實係水中攪都得。
水中意思,真係係海中心,唔係上沙灘。
但大前題係男女雙方都熟水性。
經本人實戰經驗,提議用以下方式進行。
男女面對面,浮床放兩人中間,兩人雙手放浮床上互相緊扣,
便有足夠浮力,不需要不停用腳踏水。
男方如果未升起,女伴亦可潛入水中,來一個水中簫。男方亦可游到女伴後,從後伸手抱抱女伴。
開始時,雙方面對面,四手互扣放於浮床上,女伴在浮床下水中打開雙腳,用腳環抱男伴腰部,
對正位置便能順利進入,男方立刻覺得內暖外涼,感覺好特別。
似女上男下,主要由女方發力。

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 12:05 GMT+8 , Processed in 0.085935 second(s), 22 queries .