Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2393|Reply: 53
Collapse the left

[Ocean Team] ah青的第一次

[Copy link]
Post time 25-5-2019 18:09:26 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
當初都係第一次係朋友到聽到sex club就膽粗粗咁話要走去參加 諗返到覺得自己好貪玩 乜都唔驚咁 真係好衝動好小朋友好好笑

咁我拖咗咁耐先嚟驗血都係因為我貪玩玩走晒啲錢要返工補返數先咁遲嚟驗

驗身嘅經歷應該同大家差唔多 咁因為小妹我懶就唔多講啦(不過會長嘅口技係我暫時遇過之中最好嘅一個 其他就未知住XD)

但係我覺得我嘅第一次(處)唔起個club入面發生都係件好事嚟(諗起都覺痛)因為我對於痛覺都好敏感 一痛就會乜都唔想再做連手指都唔比入真係好冇癮㗎所以冇咗我嘅第一次(處)先會令我同更多唔同既人發生同佢哋嘅第一次 體驗更多

重點嚟啦~第一次的活動

咁係活動入面嘅第一次緊係交番俾自己個mentor喇 而我個mentor係errr daryl(好似係佢)真係諗唔到你咁多嘢講不過可能個陣我蒙住咗自己對眼所以覺得多嘢講可能唔係問題嚟 聽聞你係口技亞軍但係因為我報告未出所以我冇得體驗下你嘅口技 老實講呀我真係幾中意oral㗎 所以都有啲失望(所以真係要早啲去驗血呀呀呀呀) 不過後入 女上 正常男上女下 都同你試過 依個嘗試令我自己知道自己真係中意女上 不過咁樣我就要落多啲苦功去練習啦(唉 攰)

第二次入房係同占面 本身話瞓覺㗎 點知都係忍唔住 不過身高差太多(唉 身高矮是硬傷)我覺得占面係擅長搵人哋嘅敏感帶嘅 同埋我知道咗我係一個鍾意比人打嘅人嚟(係咪唔小心開啟咗個唔知好唔好嘅大門)因為之後都有係廚房攬下咁 之後就比人話我大膽啦 其實我自己就唔覺嘅 (留比你哋下次係活動見到我個陣話比我知啦)

第三次入房係同Edmund 可能我太攰啦 今次我入房真係瞓著咗 sorry ar Edmund 我真係太攰啦 不過佢真係對女仔好好 比佢按摩係最舒服嘅(優點?)

而且每個男性係grp入面雖然對女仔嘅模式係唔同但係每一個對女仔都好溫柔(真係要比個like你哋) 真係錫住我哋去玩嘅 整體嚟講我對swing n bang club嘅印象真係好好 真係好開心可以成為你哋嘅一分子

sor for1999

Post time 25-5-2019 18:53:29 | Show all posts
青:妳好!歡迎妳!我叫小姚。我都係覺得大佬口技暫時係最好。。。嘻嘻!
Daryl好多野講。。。我明呀。。。佢好風趣的,突然會爆句說話笑使人的。
這裡的男會員個個都好細心,相信妳在這裡能體驗到更多的第一次。
期待活動能見妳。

Add post (25-5-2019 18:54):
最尾句sor for1999 係咪有意思
Post time 25-5-2019 18:57:33 | Show all posts
歡迎你呀青
希望你喜歡這裡~~~
Post time 25-5-2019 18:57:36 | Show all posts
阿青!歡迎你!真心希望等你驗完身後能夠同你玩足全套。
來緊會內性福滿滿!恭喜恭喜
Post time 25-5-2019 19:03:08 | Show all posts
啊青再次歡迎你
好可愛的女新人
仲要第一次就入左三轉房,睇黎驗完身更不得了
希望你之後係呢度玩得開心
 Author| Post time 25-5-2019 19:07:40 | Show all posts
小姚 replied at 25-5-2019 18:53
青:妳好!歡迎妳!我叫小姚。我都係覺得大佬口技暫時係最好。。。嘻嘻!
Daryl好多野講。。。我明呀。。。 ...

冇㗎佢係解講嘢一舊舊咁解
Post time 25-5-2019 19:11:58 | Show all posts
Ah青 replied at 25-5-2019 19:07
冇㗎佢係解講嘢一舊舊咁解

唔覺一舊舊喎,我睇得好清楚。

我就講野一舊舊,我指真人對話,經常被朋友捉出,跟住得啖笑。

我哋去landmark 聊天室再傾。
 Author| Post time 25-5-2019 19:22:44 | Show all posts
小姚 replied at 25-5-2019 19:11
唔覺一舊舊喎,我睇得好清楚。

我就講野一舊舊,我指真人對話,經常被朋友捉出,跟住得啖笑。

遲啲啦想瞓陣先
Post time 25-5-2019 19:27:45 | Show all posts
Ah青 replied at 25-5-2019 19:22
遲啲啦想瞓陣先

瞓教緊要,多點休息吧!

這裡沒有壓力的,妳有時間才回覆,大家明白的。
Post time 25-5-2019 19:31:22 | Show all posts
新人, 歡迎歡迎
Post time 25-5-2019 19:47:44 | Show all posts
呀青你好呀
你竟然可以入房訓著
係咪按摩太舒服
Post time 25-5-2019 21:04:25 | Show all posts
再次介紹自己,我係Mac

歡迎你呀!再遇時希望有機會同你交流一下

係依度更多第一次等緊你,好好享受吧
 Author| Post time 25-5-2019 21:06:29 | Show all posts

你咪就係傳說中嘅吉爺?
Post time 25-5-2019 21:06:56 | Show all posts
你喜歡這裡就好了,還有很多人等你去發掘同嘗試新事
 Author| Post time 25-5-2019 21:08:19 | Show all posts
stephy replied at 25-5-2019 19:47
呀青你好呀
你竟然可以入房訓著
係咪按摩太舒服

其實係Edmund佢太好觀察力 見我咁攰就停咗比我休息
 Author| Post time 25-5-2019 21:08:56 | Show all posts
Mac replied at 25-5-2019 21:04
再次介紹自己,我係Mac

歡迎你呀!再遇時希望有機會同你交流一下

你係咪好想我記得你?
 Author| Post time 25-5-2019 21:13:54 | Show all posts
Mustard replied at 25-5-2019 21:06
你喜歡這裡就好了,還有很多人等你去發掘同嘗試新事

等你喔 隊長
Post time 25-5-2019 22:05:50 | Show all posts
Ah青 replied at 25-5-2019 21:08
你係咪好想我記得你?

係呀!
我成個部長咁,其實好易記
Post time 25-5-2019 22:13:21 | Show all posts
歡迎你ah 青~
當夜你好忙碌呢!
希望你會係到揾到你想要的,期待下次再見~
Post time 25-5-2019 22:19:55 | Show all posts
歡迎!好叻女呀第一次活動入咁多次房,見妳都好大膽又好健談,又一位好有潛力嘅女新人,希望妳玩得開心!

知唔知我係邊個呢
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 21:27 GMT+8 , Processed in 0.110835 second(s), 19 queries .