Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1841|Reply: 47
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 熊貓闖進世外桃源的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-7-2019 13:47:39 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
話說
在四月某個夜晚 上網睇到關於 Sex Party及有關Chirs的訪問..
咦....原來香港真係有啲咁嘅party可以玩, 喺好奇驅使下咁就發現左S&B.
跟住用咗一日時間初步了解及睇下網上留言,入會資格等等..
然後二話不說就在即晚做曬所有入會程序.
在儲coin過程 當然要多謝壇上各位同我傾過偈嘅會員們

喺我未有充足了解會規及會內文化咁就交試卷, 當然只有一個結果就係肥佬.
(如果新人唔想學我咁,就要記住細心啲熟讀會規,同多啲會員交談了解多啲)

然後咁就要等多漫長的兩個月先可以再交卷,
喺呢兩個月裏面當然要再多啲了解會內的文化同會員傾計同埋瘦下身減肥(原來會內個個男會員真係好fit)

終於.......
在某一個下晝收到一個不知名電話,話筒內傳來一把磁性的聲音講咗聲 DailY
原來係大佬打電話嚟同我覆實下資料 交代一下我要知嘅嘢
同埋喺第二次交卷答案都有少錯, 見我HP得35就知啦 (慚愧)
多謝大佬開綠燈畀我呢個有閱讀障礙嘅人Pass

跟住安排驗身,通過驗身後正式成為會員

成為會員後就可以睇到活動時間見到有啱自己嘅活動時間第一時間就咁制參加

活動前
緊張情緒到了活動前一晚已經開始失眠

Nina

當晚根據指定時間到達會場,大佬出嚟接我,給我矇眼跟住同我講我嘅Mentor係Nina…

跟住一把好cute嘅聲音同我打招呼 “你好我係Nina” 就係咁.樣大佬就將我交咗畀Nina

Nina 小心翼翼將我帶到大廳,在大廳中聽到好多歡笑嘅聲音,我亦都在黑暗中同大家打招呼非常親切, 在放低物品後,

Nina 就帶我到浴室沖涼,在過程中時常提醒我經過的障礙物免得我撞到非常窩心

沖涼後回到大廳,大佬Briefing交代完畢後,大佬問我想唔想同Nina玩,我心諗.....哈哈Nina竟然唔嫌棄我呢個肥仔,多謝你呀Nina

就係咁..Nina就帶咗我入房幫我驗身 跟住傾下偈
由於蒙著眼有啲唔自在,所以我提議我可唔可以抱下你,然後你話好呀咁就坐咗上嚟畀我抱住,嗰一下我感覺好正好舒服,
開始熱身先嚟個kiss 柔軟的嘴唇好好咀(好似棉花糖般)
跟住我想嚟個主導但你又叫我瞓低我唯有只好聽話

我瞓低後用你的柔軟的嘴唇開始遊走我的全身 嗰種舒服從未有過

之後我示意由我服侍一下你.... 跟住我開始進攻,錫到耳仔 聽到你的呼吸和輕吟

之後用我的嘴一直掃 掃到你的敏感位及小Nina見到你的扭動十分得意,希望這個過程你也享受.
衷心講一句多謝你Nina給我難忘的第一次

回到大廳正式見到已經出席的會員,
喬 Calbee, Belle Dick Cara,Nina, Lawrence,James,新人Hana,(如有遺漏請見諒)
握手打招呼非常親切, 睇下戲,傾下計,休息下,感覺好正呀.

門鐘陸續響起.加入的有...
Athena駕臨
親切健談的 小姚
AlisoN
占面
Twinky

Athena

在眾人各有節目之時,我看見坐在梳化上的Athena...之後就膽粗粗作出邀請

多謝 Athena 接受我的邀請在房內短聚

多謝你暖暖的體溫擁抱我, 輕輕的接吻, 喜歡聽你床上急速呼吸,溫柔的叫聲

多謝你的用小咀輕吻我全身 在浴室的Kiss 感覺....回味無窮

原諒我緊張的表現..

最後感謝會長Chirs & James 創立S&B 可以畀一個咁有規律咁安全嘅環境我哋

小弟文筆差有詞不達意 多多包涵

First
Post time 10-7-2019 14:28:45 | Show the author posts only
Daily, 再次恭喜你成功入會出席活動!

見你的第一次玩得開心就好了!有 Nina 做你 Mentor 係幸福嚟啊!
你係咁讚佢 cute, 我諗佢應該好開心

希望在之後嘅活動入面可以見到你啦!
3Floor
Post time 10-7-2019 14:30:42 | Show the author posts only
歡迎你Daily!
有nina做mentor係好幸福㗎!
你的笑容好吸引人。是你的優點!唔好一路話自己係肥仔啦。因為肥係可以減的、笑容好睇係天生的。
期待未來日子見到你更多
4Floor
Post time 10-7-2019 14:53:17 | Show the author posts only
再次歡迎你入會!
希望每次都玩得開心
5Floor
 Author| Post time 10-7-2019 15:15:18 | Show the author posts only
edmund replied at 10-7-2019 14:28
Daily, 再次恭喜你成功入會出席活動!

見你的第一次玩得開心就好了!有 Nina 做你 Mentor 係幸福嚟啊!

Edmund, 係呀,Nina 好正,我感幸福

我終於明白你第一次嘅感受
6Floor
 Author| Post time 10-7-2019 15:18:41 | Show the author posts only
占面 replied at 10-7-2019 14:30
歡迎你Daily!
有nina做mentor係好幸福㗎!
你的笑容好吸引人。是你的優點!唔好一路話自己係肥仔啦。因為 ...

占面

多謝讚賞,我會努力的

我期待下次在活動中見面...
7Floor
 Author| Post time 10-7-2019 15:21:54 | Show the author posts only
阿喬 replied at 10-7-2019 14:53
再次歡迎你入會!
希望每次都玩得開心

Thank you

charm嘅阿喬

期待下次同你傾多d傾
8Floor
Post time 10-7-2019 16:14:00 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
9Floor
Post time 10-7-2019 16:22:58 | Show the author posts only
恭喜你呀熊貓,好耐冇同你傾!終於大個仔了
10Floor
Post time 10-7-2019 16:26:48 | Show the author posts only
小熊熊:

見到你標題,即第一時間闖入去睇,一口氣睇晒。我係姚遙村最健談的姑娘。。。嘻嘻!
喂喂喂!乜你咁好記性,我也打緊動後,我都寫漏左一位,我係唔會話你知漏左邊個,嘻嘻!
(講笑mode)肥?!肥?!呢位聲稱自己肥的先生,香港有商品說明條例,你再收到無來電顯示的電話,唔好以為大佬打俾你,亦都唔好似為捉你返去見安安佳佳。嘻嘻!
恭喜您Nina做你mentor 太幸福!第一次活動就入2次房
嘻嘻!恭喜我自己多位杯底朋友!
我太多說話要講,返聊天室再傾!
小姚姚上!
11Floor
Post time 10-7-2019 16:27:07 | Show the author posts only
Daily,恭喜你呀~~睇左好幾篇第一次。矇眼呢一Part的確令人好期待
12Floor
Post time 10-7-2019 16:31:50 | Show the author posts only
恭喜你丫, 熊貓貓!!!

有NINA做你Mentor, 真係好幸福呀!!! NINA ~Nina (做乜鬼代入你個角色既)

第一次出活動, 入到2次房好叻丫, 緊張係好正常既~

希望會有緣見面~

Add post (10-7-2019 16:32):
同埋你好幸運呢, 好耐無見Athena 啦, 我都好鐘意佢嫁~ (心心)
13Floor
Post time 10-7-2019 18:27:43 | Show the author posts only
見你頭像都一段時間,終於有第一次,恭喜哂!歡迎你!
14Floor
Post time 10-7-2019 19:39:28 | Show the author posts only
Congrats & welcome! Daily...planet!!!  Looks like you had a great time here. Keep and coming!!!
15Floor
 Author| Post time 10-7-2019 21:21:57 | Show the author posts only
AlisoN replied at 10-7-2019 16:14
請問你邊到肥啊?
第一次黎就入兩次房,好叻呀

咁肥都睇唔到
下次搵間光猛啲房睇清楚啲 (講笑mode)

Nice to meet you AlisoN

16Floor
 Author| Post time 10-7-2019 21:24:47 | Show the author posts only
GinA replied at 10-7-2019 16:22
恭喜你呀熊貓,好耐冇同你傾!終於大個仔了

Hello GinA
Thank you

係呀好耐冇傾, how are you?

好期待在活動中見到你

17Floor
 Author| Post time 10-7-2019 21:35:01 | Show the author posts only
小姚 replied at 10-7-2019 16:26
小熊熊:

見到你標題,即第一時間闖入去睇,一口氣睇晒。我係姚遙村最健談的姑娘。。。嘻嘻!

姚遙村.....我知

專出健談,開朗,漂亮嘅女仔㗎嘛
多謝你出曬成條村啲人嚟支持我

Thank you

18Floor
 Author| Post time 10-7-2019 21:37:40 | Show the author posts only
arms replied at 10-7-2019 16:27
Daily,恭喜你呀~~睇左好幾篇第一次。矇眼呢一Part的確令人好期待

Hi arms

係呀,矇眼呢一幕真係....堅正

祝你早日就會成功

19Floor
 Author| Post time 10-7-2019 21:43:24 | Show the author posts only
Ah矇 replied at 10-7-2019 16:31
恭喜你丫, 熊貓貓!!!

有NINA做你Mentor, 真係好幸福呀!!!  NINA ~Nina (做乜鬼代入你 ...

Ah矇

係呀...當晚我真係好幸運可以遇到他們兩位

多謝你的支持

一定會有緣見面的

20Floor
 Author| Post time 10-7-2019 21:47:35 | Show the author posts only
Virginia replied at 10-7-2019 18:27
見你頭像都一段時間,終於有第一次,恭喜哂!歡迎你!

Hi Virginia

係呀....出席咗第一次活動 多謝支持!!

希望有機會在活動上見面

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 13:55 GMT+8 , Processed in 0.105804 second(s), 18 queries .