Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1440|Reply: 28
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Hockey 的首次「精」途

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 16-4-2022 16:15:58 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
有一次睇睇下youtube, 突然間聽到一個清談節目 裏面提及過一個人間樂土,
就係SnB, 咁開始搵下SnB嘅資料, 發覺SnB原來好有系統, 最緊要係著重安全。
睇咗好多相關嘅報告,覺得SnB 絕對信得過,於是定下目標,希望可以成為其中一員。

要成為會員當然有要求,我好唔容易減肥先有少少成績,
加上市面嘅環境亦都越嚟越好, 終於鼓起勇氣, 戰戰兢兢咁交申請表。
一日、 兩日、三日, 都收唔到大佬嘅電話, 心諗我應該仲未達到標準, 又可能錯咗好多題。
咁唔緊要啦,繼續努力, 讀下各位兄弟姐妹嘅報告, 自娛下先。
誰不知係返工嘅期間, 收到大佬嘅電話,真係希望在人間。估唔到我都可以有機會參加,拿拿林驗身先。

好快就進入夢境, 閉起雙眼你最掛念誰,眼睛睜開身邊竟是誰,
感激房間裏,尚有睡床能讓我們滿足到落淚。
原來係我Mentor多多,眼罩下,柔軟一雙玉手帶我穿越時空,劃過熱鬧的大廳,
走入寧靜的房門。多多一面細心解釋及指導,讓我更明白及了解仙界規條,
另一面為我展開仙界之路而作鋪墊。一雙小手劃破我身上的每寸,
將我的凡塵污垢清除。麻煩阿喬為我驗明正身,令我可以再次得到多多嘅指導。
多多好有耐性,好溫柔咁為我破冰,將我心中嘅疑慮一掃而空,我決意由多多帶領我展開仙界第一步。
柔軟的咀把已把我完全征服,亦喚醒我嘅潛藏。搖擺坐在我上方的多多,
躺壓在我下的多多,推頂在我前方的多多,
結果.... 體能用盡, 甦醒的潛藏一下子用盡,到了最後也未能恢復,真的有點失落,
幸好有善解人意嘅多多開解我,先可再抖擻精神 。

Jovi
妳真係好犀利,運動健將,係妳身上學到好多野,亦相信可以學得更多,下次再分享。

多謝你嘅提點同教導,有女妳嘅督促,我會盡快去跟上大隊步伐。

Roland,Solar
你地都好nice,雖然我新到此地,見到Roland有種好似認識多年嘅老朋友咁,
下次再傾。Solar就超勁,可謂體能王,我都好羡慕你嘅金槍不倒,見到Mia 有幾攰,
就知你有幾勁。而最勁就係你轉過頭已經可以再戰我嘅mentor,可以話係戰鬥力爆錶 。

Mia,Alma
初次見面,但見相處時間太短,希望有機會好好交流。

村上, Rio, Day, Daryl, SunnyB.... 太多猛將到黎,睇黎戰鬥才剛開始.... 期待你地嘅報告。

Boubou nice to meet you。

如有遺留,唔好意思,太多人,一時未能盡錄。

First
 Author| Post time 16-4-2022 16:32:26 | Show the author posts only
不好意思各位,我貼錯了在動後,所以在第一次再貼一次
3Floor
Post time 16-4-2022 18:10:46 | Show the author posts only
好高興響活動見到你呀!Hockey!
無論響健身同活動既路,想擁有的話!
做左先,唔好諗太多!因為結果往往係你意想不到
4Floor
Post time 16-4-2022 19:47:22 | Show the author posts only
歡迎歡迎

聽多多講同你既交流都對你讚口不絕~
俾多啲信心,期待再遇!
5Floor
 Author| Post time 16-4-2022 20:58:07 | Show the author posts only
Jovi replied at 16-4-2022 18:10
好高興響活動見到你呀!Hockey!
無論響健身同活動既路,想擁有的話!
做左先,唔好諗太多!因為結果往往係 ...

Thank you Jovi,我會試下,有時間再跟妳研究下
6Floor
Post time 16-4-2022 21:01:22 | Show the author posts only
係﹗又好玩,又安全,又有系統,全世界可能只有SnB 你冇搵錯地方﹗
7Floor
 Author| Post time 16-4-2022 21:40:21 | Show the author posts only
阿喬 replied at 16-4-2022 19:47
歡迎歡迎

聽多多講同你既交流都對你讚口不絕~

多多大厚度,我都受之有愧,希望第日多啲交流,可以有所進步
8Floor
 Author| Post time 16-4-2022 21:43:44 | Show the author posts only
Simpson replied at 16-4-2022 21:01
係﹗又好玩,又安全,又有系統,全世界可能只有SnB 你冇搵錯地方﹗ ...

無錯Simpson,都要多謝大佬比機會,先可以同大家一齊感受同分享,大家盡情享受!
9Floor
Post time 17-4-2022 01:35:12 | Show the author posts only
聽你個名就知你有料,
enjoy
10Floor
 Author| Post time 17-4-2022 07:58:41 | Show the author posts only
kobi replied at 17-4-2022 01:35
聽你個名就知你有料,
enjoy

Kobi,其實係多多同阿喬太好人,鼓勵我ja。佢地真係好細心,比我感受到溫暖

呢度好多猛將,我真係要好好學習先岩。
11Floor
Post time 17-4-2022 11:33:51 | Show the author posts only
很開心可以帶給你一個美好的開始,這裡來日會有更多讓你慢慢體驗。
12Floor
 Author| Post time 17-4-2022 17:29:53 | Show the author posts only
多多 replied at 17-4-2022 11:33
很開心可以帶給你一個美好的開始,這裡來日會有更多讓你慢慢體驗。

謝謝多多妳仔細、耐心咁帶領我走出每一步,你真係好溫柔,好讓人窩心,希望由你作為開端的道路會連綿錦繡。
13Floor
Post time 17-4-2022 22:37:17 | Show the author posts only
Hockey replied at 16-4-2022 16:32
不好意思各位,我貼錯了在動後,所以在第一次再貼一次

咁係唔係要澄清多次架?我唔係金槍不倒呀,我都係血肉之軀,只不過,唔一定次次入房都要"咩咩"既....

14Floor
Post time 18-4-2022 10:24:52 | Show the author posts only
歡迎你Hockey
當晚見左你一眼,亦好幸好有熱鬧的氣氛
感覺你係斯文淡定的男士,希望有機會再見到你呀
15Floor
 Author| Post time 18-4-2022 10:57:28 | Show the author posts only
Solar replied at 17-4-2022 22:37
咁係唔係要澄清多次架?我唔係金槍不倒呀,我都係血肉之軀,只不過,唔一定次次入房都要"咩 ...

Solar,你就算唔係金槍不倒,但你亦擁有驚人戰鬥力
16Floor
 Author| Post time 18-4-2022 10:58:55 | Show the author posts only
Daryl replied at 18-4-2022 10:24
歡迎你Hockey
當晚見左你一眼,亦好幸好有熱鬧的氣氛
感覺你係斯文淡定的男士,希望有機會再見到 ...

係呀Daryl,當時好熱鬧,有幸見到你地,遲啲再一齊交流
17Floor
Post time 19-4-2022 22:56:54 | Show the author posts only
Congrats!!! 多多係一個好對手,人非常貼心!
18Floor
Post time 19-4-2022 23:17:34 | Show the author posts only
welcome Hockey, 我都keep緊fit,希望係活動上認識你,交流下個心得
19Floor
 Author| Post time 20-4-2022 05:53:49 | Show the author posts only
Mustard replied at 19-4-2022 22:56
Congrats!!! 多多係一個好對手,人非常貼心!

絕對認同,不但溫柔細心,而且高貴大芳。
20Floor
 Author| Post time 20-4-2022 05:55:30 | Show the author posts only
伊森 replied at 19-4-2022 23:17
welcome Hockey, 我都keep緊fit,希望係活動上認識你,交流下個心得

多謝你伊森,其實keep fit 上我都係初階班,要向你地學習
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

21-5-2024 09:23 GMT+8 , Processed in 0.078738 second(s), 22 queries .