Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 3148|Reply: 39
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Jennifer 第一次出征

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 20-2-2023 20:17:33 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
本文主旨 : 會長遲到,Jennifer 要求補償,Jennifer 開啟新技能, 會長萬歲

Ps. 寫作能力低 大家當睇潮文:’)

入正題~ 我係個想做咩就要做既人,由一申請,過兩日就有得面試既呢個流程比個讚先,快靚正。

嗰日滿心歡喜,懷着緊張嘅心情 !準時! 到達目的地, 然後就見到會長message 話會遲:0

緊張嘅心情,即刻冇咗一半,心諗 得啦佢遲到咪變咗我主場,一邊追文一邊等會長

*A few moments later~*

會長出現啦,一嚟就講對唔住要我等,我即刻講句 「唔緊要啦 你補償返我咪得」唔講由自可,一講就墮入無限輪迴…

上到去check資料睇問卷,度三圍個下真係想揾窿捐,好在我又唔怕生,成個過程有傾有講都舒服既。

完呢part就去沖「人生最乾淨既涼」,我由波罅、胳肋底、腳趾罅,同埋肚腩啲陳年老泥都洗得乾乾淨淨,當然都沖乾淨埋個小妹。

出到去 本身正正常常一間房就變咗婦科診所,
同會長傾住計咁完成檢查,隻手指伸入去嗰陣都要吸一大口氣先忍到唔嗌出嚟(諗住喺僅有嘅時間保持返啲矜持),可惜當會長條脷開始進攻,所有嘅原則,好似都飛走咗,
即使我都算係見過世面既人,都不得不讚嘆,每一下都避唔開會長既攻擊,唔係講笑,真係嗌到生仔咁….
可能係求生既本能爆發,令我多咗兩個技能,明明完全唔DIY 既我都以為豆豆係廢嘅,比佢搞一搞,原來豆豆都進化做高潮豆,(會長話我個妹響興奮時,會有組織伸出黎踢佢下巴,好鬼異)一浪接一浪既下體抽搐,一下又一下既慘叫,先真正有咗人生第一次既oral高潮,緊隨其後,係數唔到咁多次既高潮。

當會長比我中場休息,我已經成身汗,好似做完cardio咁,好攰呀!!! 會長一句 「嘎?!你都無郁過」
比佢一秒收我皮-.-,響我諗住有咩可以串下佢既時候,佢條摩打脷又上鏈啦…. 仲要捉實我雙手㩒住對腳,真係成隻砧板上既豬仔,死硬呀!
當我仲諗緊計點逃生既時候,會長已經拎哂架撐,凖備直入中路,原本已經敏感既小妹即刻收縮,好似黑洞咁縮入,每一下都唔同感覺,不過嗰陣個腦應該得粗口(爽既粗口,唔係鬧會長既粗口)
每個動作,每個深度,每個淫叫,都歷歷在目,
最深刻應該係狗仔式既時候,
佢隻貓。啤。實。我,望住隻貓黎叫床,又真係第一次@@

中場休息期間,同會長傾下計廢up下 (btw Jennifer aka trash talk queen) 又攬又錫下,佢隻手指又唔安分啦,
又入我中路?! 即刻做出防守,一野「咬」(唔係真係咬)去佢細佬,心諗睇下邊個勁啲?!
唉~都係賴野,唔夠一陣,小妹已經變身噴泉 (上一次變身係2019既事….) 可惜可惜,都係儲下戰鬥力先再對抗呢個大魔王。

最後,會長幫我洗白白,洗到一半,突然間覺得自己好似火雞.. 熱水放鬆啲皮,再捽乾淨,再淋冷水緊致啲肉…. 仲要入埋手指去我後花園,真係好似火雞啲stuffing咁
不過最後出嚟成身滑捋捋,抵哂,
不過可能每次沖涼都會諗起火雞

總之一個字: 盡興

First
Post time 20-2-2023 20:59:39 | Show the author posts only
恭喜Jennifer!首先妳的寫作能力一d都唔低,文筆暢順,形容生動鬼馬,令人想一直看下去。還有妳提到的高潮豆,又火雞又後花園,到會長回覆妳一句“嘎!妳都無郁過”,當時應該十激烈,我相信妳應該好攰,哈哈!更加相信會長功力深厚。
希望妳會有更多的第一次分享給大家!

3Floor
Post time 20-2-2023 21:13:59 | Show the author posts only
Hi Jennifer, 岩岩識你就要同你講聲sorry, 會長嘅遲到,唔多唔少係因為我。(應承咗要幫佢解畫
但冇呢一個遲到,你又點會講句「補償返我咪得囉」,right?

好好發掘同運用你嘅新技能,enjoy
4Floor
Post time 20-2-2023 22:18:35 | Show the author posts only
Hi Jennifer
Welcome to SnB
恭喜你可以同會長呢個高手高手高高手過返兩招,一定令你慾仙慾死
咦…?你呢篇應該只係上集黎咋喎,期待你既第一次新人禮動後
呀…未介紹添..我都係剛入到會既新人Havertz
Nice to miss you
希望係活動遇到你啦

Add post (20-2-2023 22:25):
手快快 打錯咗 nice to meet you先岩
5Floor
Post time 20-2-2023 22:50:26 | Show the author posts only
Havertz replied at 20-2-2023 22:18
Hi Jennifer
恭喜你可以同會長呢個高手高手高高手過返兩招,一定令你慾仙慾死

我突然諗到個方法

下次活動,不如帶個鍵盤,或帶部notebook,
你響活動度打字…

點解你文字會活潑過個真人咁多既?
6Floor
Post time 20-2-2023 22:56:08 | Show the author posts only
Hi Jennifer
你啲文字同你個i con相禁大反差嘅
我第一次見會長果時都覺得係去咗婦產科多過驗身
期待見面~
7Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:09:41 | Show the author posts only
liberal replied at 20-2-2023 20:59
恭喜Jennifer!首先妳的寫作能力一d都唔低,文筆暢順,形容生動鬼馬,令人想一直看下去。還有妳提到的高潮 ...

我個腦回路應該打晒撠
享受緊都要諗奇怪野
實在諗唔到用咩唯美嘅字去修飾
8Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:10:58 | Show the author posts only
Winsome replied at 20-2-2023 21:13
Hi Jennifer, 岩岩識你就要同你講聲sorry, 會長嘅遲到,唔多唔少係因為我。(應承咗要幫佢解畫:875 ...

哦~~ 原來係你
咁有機會見到要懲罰下你啦(or 多謝>.<
So confused haha
9Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:12:27 | Show the author posts only
Havertz replied at 20-2-2023 22:18
Hi Jennifer

Ohh 以為你miss 我添haha
我都想快啲有下集
大家陪我一齊期待下~
10Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:13:19 | Show the author posts only
James replied at 20-2-2023 22:50
我突然諗到個方法

Hi Jamesss我都好活潑架 你唔讚下我既
11Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:15:33 | Show the author posts only
Camila replied at 20-2-2023 22:56
Hi Jennifer
你啲文字同你個i con相禁大反差嘅
我第一次見會長果時都覺得係去咗婦產科多過驗身

比你估到我仲係食神?! 個人比較跳脫好彩佢無收費 唔係真係以為入錯會hahaha
12Floor
Post time 20-2-2023 23:18:01 | Show the author posts only
Hi Jennifer 恭喜你加入S&B依個大家庭,希望你之後可以繼續感受到源源不絕既快感,同埋再開發你既豆豆haha
13Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:22:54 | Show the author posts only
Marc replied at 20-2-2023 23:18
Hi Jennifer 恭喜你加入S&B依個大家庭,希望你之後可以繼續感受到源源不絕既快感,同埋再開發你既豆豆haha ...

我代表我豆豆多謝你既祝福
14Floor
Post time 20-2-2023 23:32:22 | Show the author posts only
Hello Jennifer 妳寫得好有現場感,細緻到連隻貓都有講,隻貓啤著妳可能想同妳講,

妳今次大鑊啦

多谢妳的分享,期待期待.......
15Floor
Post time 20-2-2023 23:34:04 | Show the author posts only

Hi Jennifer,
完全唔覺得你寫作能力低,
比大佬"婦產科式驗身"嘅描述好有畫面
期待你之後嘅新人禮分享
16Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:39:05 | Show the author posts only
sunman replied at 20-2-2023 23:32
Hello Jennifer 妳寫得好有現場感,細緻到連隻貓都有講,隻貓啤著妳可能想同妳講,

妳今次大鑊啦

佢真係啤到我實一實架
懷疑佢羨慕我
17Floor
 Author| Post time 20-2-2023 23:40:00 | Show the author posts only
gentle replied at 20-2-2023 23:34
Hi Jennifer,
完全唔覺得你寫作能力低,
比大佬"婦產科式驗身"嘅描述好有畫面

我寫唔到抒情文 唯有試吓棟篤笑
18Floor
Post time 21-2-2023 00:11:36 | Show the author posts only
會長既一陽指真係一時無兩
19Floor
Post time 21-2-2023 01:05:31 | Show the author posts only
Jennifer 妳好!
多謝咁詳盡的「第一次出征」睇到熱血沸騰啊!我覺得
最吸睛部份係「高潮豆」同「砧板上嘅豬仔」。
唔知而家妳對SnB感覺有冇唔同咗呢?
期待妳更多的動後,再次多謝分享!
20Floor
Post time 21-2-2023 01:41:52 | Show the author posts only
會長果然功力深厚

序章前已經咁盡興
之後一定更會更飽

期待你第一個動後
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

21-5-2024 16:47 GMT+8 , Processed in 0.114167 second(s), 22 queries .