Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 922|Reply: 25
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Leah - (Part 2)緊張到胃痛頭暈傻笑的新人禮

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 20-10-2023 00:47:32 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
好…快啲打埋Part 2… 如果唔係!嚟緊咁多精彩節目,邊有人睇呢篇動後...(嗚嗚!)

除眼罩之後Mentor John 帶返我出廳
用返眼睛認識大家~~

先訴說一下女會員們出場時Leah的POV…

一出房門第一個係我面前出現嘅係Rapunzel!
Leah 心中OS:Whatttttttt!!好索!!!!!(爆炸)
(索!無補充)

好了,坐低Briefing ,是Lorie出場,好warm 咁同Leah say Hi~
Leah 望住Lorie, 忍唔住讚嘆:你好靚呀~~~

Briefing到一半~係另一位可人兒 Apple…丫唔係,係Coco到了~
男會員們見到Coco超開心的,Leah 覺得Coco好Sweeeeeetttt
(Leah走果時攬了一下,又忍唔住讚嘆:你好好攬呀~~~~)

加多一個視覺,有人輕輕打開咗房門 介紹Grace同Dino
Leah: 啊!!!!! 係女皇Grace!
(嘿嘿~喺壇度溫咗書係有用的!)

女會員們出晒場~Leah腦內又shocked:Ohhhhhhh shu shutttttttt
女會員們咁高質嘅???!!! Leah應該要準備得好少少先再嚟….(想閃)

所以Leah 又再次陷入hang機狀態,所以load唔到願望紙寫法,
Rio好好咁加入咗一齊同Mentor John 解釋俾Leah知
(係我唔啱,當時氣氛真係好似學術討論咁),
Coco過嚟傾計即刻輕鬆返晒~(喜歡Coco!)
[好了都係講返甜甜的故事情節]

Briefing 完!Leah開始唔知點算了~~
大佬 (突然間閃出)話煮緊餃子問Leah食唔食
(呢個資訊看似不重要, 但之後搞到Leah傻笑指數提升)
Mentor John好好的問Leah 想點樣延續當晚的時間,
詢問如果係大隻Rio陪Leah好唔好 :3 [好啊~]
Rio陪Leah等食餃子~(笑)同埋睇住John同Coco 打情罵俏
Rio
(Skip少少,鏡頭fast forward入到房內~)
Rio帶Leah入房~閂咗門,得返Rio同Leah兩個
Leah 又再勁緊張!
Rio 好好,話我地傾下計先啦~仲好有心思咁調節間房啲燈~
攬住傾咗一陣間 (Leah 應該講啲嘢全部都沒頭沒腦)
跟住就開始探索之旅了~
Rio好好~ 呵住Leah同埋非常照顧Leah感受
叫Leah唔使緊張同埋有唔舒服要講…心心眼
Start slowly and kiss kiss好舒服,又會用唔同錫法kiss Leah的敏感地帶
[sorry Leah中途有個低級錯誤位….]
Rio 超級considering!!
Leah第一次摸大隻男士的body~
嘻…Leah 決定弱弱的反擊
Leah 第一次拎呢啲技巧出嚟「交流」
Leah 見Rio 當時的表情,應該不太差吧?(掩面)
然後… 小Rio要進入小Leah了 (掩面)
Rio 和小Rio 體力驚人,
又一直溫柔咁望住Leah(鍾意)
一方面又繼續好體貼話俾Leah知點配合同調整位置~
Rio 抽插得Leah好舒服,佢叫Leah 可以放鬆啲唔使咁緊,
同埋唔使忍住可以盡情咁叫出嚟….(掩面)

[Leah 諗返果刻自己應該成身餃子味(白痴!)…而且依然緊張,狀態可能不好,謝謝Rio 照顧~ ]

同Rio pillow talk多一陣沖完身返出來
見到時間嘅時候嚇親
原來交流咗咁耐!!
Leah夠鐘走了!!
話俾大佬知差唔多時間要走
跟住就去洗杯執返啲行裝~
執完袋想去換返衫嘅時候
突然大佬又閃出

[走喇咩傾吓計先啦~] 拖咗Leah入房~

大佬
大佬攬住Leah心理輔導一番
Leah本身好乖咁答問題
但大佬的動作一直在撩Leah![大佬當晚突然閃出
大佬, 你知道嗎!Leah還是3個鐘之前的Leah嗎!
Leah忍唔住回應咗半吓….
點知~~~大佬瞬間決定出真功夫…. (對住Leah呢啲Newbie佢應該只係出咗5%左右功力)
[整個過程Leah Keep 住OS:發生咩事?!邊度嚟架?!咩動作嚟架?!]
[Leah 缺乏詞彙形容]
-       大佬的手很大很有力(超愛)
-       Foreplay咗一輪大佬一手抱起咗Leah 去閂門同埋熄燈 (從來無覺得自己咁輕過…)
-       大佬放咗Leah喺床邊,一下子將leah的雙腿分到最高最開….呀~~!!
-       大佬一路口口一路為巨棒棒穿衣
-       Leah 慾望 max….超級渴求咁望住大佬
-       秒間Leah被反轉,暫時失去身體控制權,大佬連舌吻都充滿支配感(超超愛)
-       大佬準備進入,Leah好想要又有啲驚,心跳到癲咗…
-       大佬填滿了Leah整個小穴…好深好入的衝擊,完全被支配的動作同感覺…shu shu…….Please take it all..
-       shu shutttt 原來Leah 就係要呢啲…
寫唔到full version…! 寫唔到Leah有幾享受同震撼…總之謝謝大佬… 開眼界了
果個心理測驗好啱囉…大佬根本就是邪教教主…

First
Post time 20-10-2023 01:05:21 | Show the author posts only
Leah, 應該爽到來回地獄又折返人間果隻。好正!
3Floor
Post time 20-10-2023 03:15:28 | Show the author posts only
終於等到妳個[第一次]完結篇,第一句妳寫[唔係就]乜野呢?

開心妳鐘意我既款待,更重要妳可以享受活動既氛圍,
妳仲要回甘左幾日,咁就要快快再出活動,
唔好要我地一齊為妳[滴左汗]喇~喇~喇~

4Floor
Post time 20-10-2023 09:40:31 | Show the author posts only
好勤力又好有心思的新人禮文章
我以為係Leah詢問可否Rio陪伴添,Sorry原來我睇錯,係超細心Mentor John詢問妳

還有Man得來又好好人,有溫柔一面的Rio照顧,希望在往後活動妳會體現更多開心的事
5Floor
Post time 20-10-2023 10:08:47 | Show the author posts only
hehe 我有女皇感覺嗎?

個心理測驗我都有玩
大佬係邪教教主真係好準呀
6Floor
Post time 20-10-2023 10:29:38 | Show the author posts only
再一次歡……歡天喜地睇到你新人禮嘅完結篇!

短短幾個鐘係咪好似玩緊過山車咁呢?希望妳會喜歡呢度啊!
7Floor
 Author| Post time 20-10-2023 10:41:44 | Show the author posts only
James replied at 20-10-2023 03:15
終於等到妳個[第一次]完結篇,第一句妳寫[唔係就]乜野呢?

如果唔係...嚟緊咁多精彩節目,邊有人睇呢篇動後...(嗚嗚!)

Anyway再次謝謝大佬~

你好想俾多得人知你係「超能型」咩

(Leah的字眼was太激動hahaha)
8Floor
Post time 20-10-2023 13:46:54 | Show the author posts only
Leah replied at 20-10-2023 10:41
如果唔係...嚟緊咁多精彩節目,邊有人睇呢篇動後...(嗚嗚!)

Anyway再次謝謝大佬~

幫妳加番落去了。

知都無所謂啦,貼出黎等大家知妳講緊乜野丫嗎。
9Floor
 Author| Post time 20-10-2023 14:12:05 | Show the author posts only
Grace replied at 20-10-2023 10:08
hehe 我有女皇感覺嗎?

個心理測驗我都有玩

Grace 當然有女皇感,睇你的動後都知~
下次有機相見pls 俾我繼續admire

係!個test好準
10Floor
Post time 20-10-2023 14:41:39 | Show the author posts only
其實我第一眼見到你我都係度傻笑緊,面前道門突然打開左,呆坐一呆當晚我有野做,無咩機會同你傾計+錯過左你嘅briefing添,但聽講你係個笑容甜美嘅可人兒,下次見面再聊~

11Floor
Post time 20-10-2023 15:31:43 | Show the author posts only
計計吓,妳的新人禮(前傳+Part1,2)字數,算唔算係破左歷史紀錄。
感謝妳用心的分享。亦祝願之後的活動,告別「緊張」「胃痛」及「頭暈」。

Add post (20-10-2023 18:58):
睇完Rumba第一次後,想收返呢個留言上半部…
12Floor
Post time 20-10-2023 22:16:49 | Show the author posts only
謝謝Leah的分享
經過你詳細的描述後
更加期待和各女會員見面

想問下點解Grace係女皇feel?有獨特氣場?
13Floor
Post time 21-10-2023 19:07:11 | Show the author posts only
終於最後再一次歡迎Leah,剛剛打完我等睇你下一篇
14Floor
Post time 21-10-2023 22:57:35 | Show the author posts only
Leah都很sweet很美呢!!
希望你最近嗰次嘅活動都有玩得開心!
15Floor
 Author| Post time 21-10-2023 23:57:28 | Show the author posts only
CoCo replied at 21-10-2023 19:07
終於最後再一次歡迎Leah,剛剛打完我等睇你下一篇

已經俾大佬追交功課哭哭
16Floor
 Author| Post time 21-10-2023 23:58:45 | Show the author posts only
Nick replied at 20-10-2023 22:16
謝謝Leah的分享
經過你詳細的描述後
更加期待和各女會員見面

Heeeehee 這是Leah溫習溫到好的証明~

17Floor
 Author| Post time 22-10-2023 00:02:30 | Show the author posts only
wave replied at 20-10-2023 15:31
計計吓,妳的新人禮(前傳+Part1,2)字數,算唔算係破左歷史紀錄。
感謝妳用心的分享。亦祝願之 ...

謝謝wave, Leah的碎碎念很多,寫動後寫到開咗一星期OT咁

是呀,Rumba果篇好好睇

都話有太多精彩節目,當天唔交功課的話我應該直接欠交算了

18Floor
 Author| Post time 22-10-2023 00:03:48 | Show the author posts only
Rapunzel replied at 20-10-2023 14:41
其實我第一眼見到你我都係度傻笑緊,面前道門突然打開左,呆坐一呆當晚我有野做,無咩機 ...

Hee 我知道你忙緊呀
所以咁叻百萬富翁答中多題~
19Floor
Post time 22-10-2023 02:29:07 | Show the author posts only
攬住做心理輔導真係正
20Floor
Post time 22-10-2023 04:16:18 | Show the author posts only
最後一篇雖然你仍然有啲緊張, 但係已經見唔到你有胃痛同頭暈嘅感覺了,
你反而多咗表達好舒服嘅感覺和你喜歡嘅事情,
連我都感受到你唔再一樣的變化, 繼續加油
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

17-5-2024 21:39 GMT+8 , Processed in 0.162273 second(s), 26 queries .