Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1077|Reply: 57
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Luffy第一次之極速傳說

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 4-1-2024 23:49:39 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Luffy第一次之極速傳說

諗咗好耐要為呢篇帖冠上咩標題,第一時間諗起嘅係極速傳說。由註冊考試驗身見面新人禮一個月內速成,我都好佩服自己同會長嘅速度。

某日,會長問我可唔可以出席到當日嘅活動。
然後啱啱遇著剛剛,夾到時間又有適合嘅mentor比我,
天時地利人和促成咗Luffy自己話嘅極速。

入活動場地前,大佬就叫我戴眼罩。
一戴就不得了!
點解個眼罩咁勁,真係一片漆黑,咩都睇唔到!
然後到我入咗活動場地坐低,先發現原來自己全程瞇埋眼。可想而知,我都有啲小緊張。

入到場地後,Rapunzel 好主動咁行埋嚟,比咗佢隻手我拖住,好温暖好滑,比咗好多安全感我,多謝你!
跟住大佬就介紹埋我嘅mentor boyson 比我識。
黑暗中一摸,好彩唔係多毛(好怕多毛),然後就放心咗一大半,哈哈!

介紹完之後,就同mentor boyson 一齊去入去洗白白了。
Mentor boyson好温柔,好細心,會問下我水温啱唔啱,
又每一部都好輕手,同時又feel到佢小緊張,覺得好可愛。

沖完涼循例進行身體檢查,大佬話mentor boyson 有特登上壇睇我嘅喜好,
嘩,真心有誠意,加佢50分(Luffy計算表)。

檢查完後,大佬問我想唔想試下戴住眼罩入房體驗,
我就話好,有機會咩都試下就是入會的目的之一。
然後就俾人用一隻手捉住雙手入房,我諗起啲豬仔被人拖出去賣嘅情景,
而我就係就豬仔 。

入到房,mentor boyson 仍然都好温柔,同我傾下計先暸解我嘅喜好,跟住就:)
記得mentor boyson 好温柔嘅錫我咀,全身同小Luffy,
然後我對手都不自覺去探索小boyson。
一摸,好粗(要改稱大boyson),然後心頭一驚,我真係好怕太大會受傷,
不過呢個擔心好快就比mentor boyson 嘅口功拋到九霄雲外。
Mentor boyson 不斷進攻我胸部同親密接觸小Luffy,温柔又刺激嘅動作令人忍唔住叫出嚟,
最後唯有投降同mentor boyson 表達想要大boyson。

不過大boyson 對我嚟講都真係大,但mentor boyson一直都好温柔,
慢慢來,慢慢等我適應,感覺到佢好呵護我,雖然見唔到佢個樣,但心裡面好有安心嘅感覺。

之後,換咗女上姿勢,mentor boyson 除咗我眼罩,Luffy 用零技巧嘅節奏服侍大boyson一分鐘,
然後就差不多完場了。躺在mentor boyson 嘅懷抱休息咗五分鐘,
就出番去了,我覺得唔係淨係性,而係身心靈都有滿足。

出番廳後就去咗沖涼,頭先mentor boyson 幫完我沖涼,
今次到我主動幫佢沖番,原來服侍番人都好開心。

重見光明嘅Luffy終於見到又滑又温暖嘅手嘅主人公,都係一個好溫暖嘅女孩子。
其實未入到場地前,已經聽到好激烈嘅運動聲同一把叫得好好聽嘅女聲,
完成新人禮後心思思想睇下聲音來源,原來把女聲係Kate,係壇上成日見到呢個名,
當日一見,係我鐘意嘅類型,如果我係男人,kate應該要腳軟地出門口,
跟住就見到男主角john,每一下嘅抽插聲都好激烈,
可惜我都要本住極速傳說嘅精神,極速離開,有機會見~
大家簡單認識後,mentor boyson 同大佬同我做咗個極速但詳細嘅briefing,
提醒我要注意嘅事,就極速離開了。臨走見到Dino,攬落好硬淨。

打呢篇第一次,除咗係比自己做番個紀錄,
同時都想比猶疑緊入唔入會或者將會入會或者將來會入會嘅你,
暸解下第一次嘅真實情況同第三者嘅體驗,至少我無後悔自己做咗呢個決定,
希望未來同大家一齊體驗更多,一齊成長啦!

註:打完呢篇文,我覺得自己真係好乖,加我自己100分,see you all the future!
Thanks Boyson and 大佬!

Rate

Number of participants 5Power +6 Coins +75 Collapse Reason
Daryl + 30 加妳Coins 30分
Kate + 10 Excellent 無得頂!
Dino + 5 + 15 Excellent 無得頂!
wave + 10 Like 贊一個!
boyson + 1 + 10 人又靚,身材又好,而且極速動後,所有行為.

View Rating Log

First
Post time 5-1-2024 01:20:15 | Show the author posts only
點解可以咁有效率啊?

歡迎妳Luffy……好彩在極速下唔止見到尾燈,仲可以來個 good bye hug!

竟然俾妳感受到我嘅硬淨,我應該諗多咗haha!有緣再會呀~!
3Floor
Post time 5-1-2024 01:26:44 | Show the author posts only
睇完編報告,真係心思思。激勵我要繼續努力,向新人禮進發。
4Floor
Post time 5-1-2024 01:59:25 | Show the author posts only
嘩,你真係好有效率,咁快就已經出第一次動後,而且仲要寫得咁詳細,又記得晒所有人名。將來喺會內一定前途無限!

雖然呢兩個字好老土,但我真係要用「榮幸」嚟形容可以做到你mentor!仲要係我第一個mentee!

Luffy人又靚,身材又好,而且好投入!期待你喺會內會有更多嘗試,開發更多未知嘅領域!

P.S. 等我嘅動後????

Add post (5-1-2024 02:02):
「等我動後」後面唔係想打咁多個問號,係打錯咗emoji出咗亂碼
5Floor
Post time 5-1-2024 02:00:58 | Show the author posts only
Welcome luffy! Great first time experience ! Don’t be too rush next time and enjoy few more rounds !
6Floor
Post time 5-1-2024 04:28:32 | Show the author posts only
先恭喜Luffy成為會員!看見你在會內的第一次過得如此快樂真替你開心,下次可以的話記得留久一點跟各個會員多聊一下啊〜 雖然我還不是正式會員,但從壇中也能感受到會員之間的感情和友善的氣氛。

希望你未來能如你所說,體驗和成長更多,在會內享受sex and more than sex!
7Floor
Post time 5-1-2024 05:57:13 | Show the author posts only
如果妳係男士,一個月絕對係極速,
而女士,就仲爭一大截。
當日妳遇見既一切安排,係由聯系上妳後立刻起動,
會唔會都算係極速?

而妳響場地外聽到既快樂聲音,
女主角的確係Kate,但男主角係為左對妳有最好既表現,響度熱緊身既Boyson,妳Mentor。
雖然估錯左係John,但佢既抽插聲,同樣咁激烈,
有機會都應該見識下。

妳絕對係近期我由聯系妳直到妳出現響活動,
讚得最多次「乖」既女仔,甚至曾經用過「正」黎形容妳,仲要係同外貌身形無關既嘉許。

未來妳會認識好多有趣既人,體驗到好多非一般既感受。

8Floor
Post time 5-1-2024 06:59:02 | Show the author posts only
極速動後啊! 我都要向你學吓,動後要出快啲!
Luffy, 歡迎你,期待活動與你見面啊!

9Floor
Post time 5-1-2024 07:51:56 | Show the author posts only
感受到妳新人禮的喜悅,歡迎妳!
如時間允許,下次試吓慢慢享受
10Floor
Post time 5-1-2024 07:59:20 | Show the author posts only
歡迎你Luffy。SNB還有很多很多有趣東西等你體驗喔。
11Floor
Post time 5-1-2024 08:10:03 | Show the author posts only
歡迎你Luffy
如果我係男人
我亦會要你腳軟出門口
你嘅美亦係我讚嘆
仲有你都係直接嘅人
前途無可限量
12Floor
Post time 5-1-2024 08:28:04 | Show the author posts only
恭喜Luffy,因為你既信心及勇氣加入S&B
未來一定可以探索而獲得更多

另外,我都鐘意路飛 你個貓貓頭像又好cute。正呀
13Floor
Post time 5-1-2024 08:42:05 | Show the author posts only
歡迎Luffy ~~
期待認識你~
S&B好神奇的 Enjoyyyy ahhhhh
14Floor
Post time 5-1-2024 08:45:58 | Show the author posts only
多謝Luffy. 好精細同直接report, 希望每次都有咁正經歷!
15Floor
Post time 5-1-2024 08:49:23 | Show the author posts only
Hi I am Nick

Nice to meet you, Luffy
謝謝你的分享!
16Floor
Post time 5-1-2024 10:16:12 | Show the author posts only
Welcome Luffy

有機會希望可以等我呢隻鴨鴨招待下你。
17Floor
Post time 5-1-2024 10:35:58 | Show the author posts only
真係極速傳說既動後
歡迎妳呀,可惜當日只能簡單Say 個hi

不過見妳講男主角果下我都有啲時空錯亂,我同Kate入房時妳應該已經行完新人禮haha
18Floor
Post time 5-1-2024 11:51:35 | Show the author posts only
Welcome Luffy
妳所有事都係極速, 包括出呢個動後
期待極速與妳見面
19Floor
 Author| Post time 5-1-2024 12:10:53 | Show the author posts only
Dino replied at 5-1-2024 01:20
點解可以咁有效率啊?

歡迎妳Luffy……好彩在極速下唔止見到尾燈,仲可以來個 good bye hug!

想唔想見埋車頭燈XD

20Floor
 Author| Post time 5-1-2024 12:12:58 | Show the author posts only
anode replied at 5-1-2024 01:26
睇完編報告,真係心思思。激勵我要繼續努力,向新人禮進發。

加油啊,到時做你嘅cathode
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

21-5-2024 09:30 GMT+8 , Processed in 0.107942 second(s), 25 queries .