Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 517|Reply: 68
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Captain十年後回到原點 酒池(上)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 12-4-2024 23:45:07 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Join了S&B this year將已10年
十年前隊長的 新人第一次就係 酒池肉林event (仲要係 總統套房)
十年後又在酒池 還幫新人完成第一次
希望大家的第一次可以重遊舊地

隊長的演變
當初是用Mustard 芥末 作名開始 因為芥末係黃色(代表鹹濕)
可以好似 芥末瓶 一樣 全部射出黃色思想in S&B

結果不久就被稱呼 隊長 至今
But many nicknames
D boy / 營救記者Gill的隊長 / 99號按摩師 / 藝術家Moose 繩縛大師 / Mr. Danger / 芥末Daddy / 芥末學長 / 芥末兔寶寶 / 芥大叔 / 芥末良一 / Captain Blake / Captain cool / Captain Christian Grey / 扣子 / Beast Class / Sven 戰士 / 一拳超淫 埼玉老師 / 平淡哥 / 王子Grey / 戰狼哥 / Mr. Danger / 痴漢芥末 / 水影 鬼鮫 / Mr. Red / 車元太 / Chamer 汁男 / Mus Mus / 社工的手(專關冷氣)

感謝有你地Ladies陪伴(下篇有彩蛋)
Gill Gill, Kimon, Stella, Uni, Belle, Alice, Rain, RennA, Rapunzel, Princess公主, Hailey, Toki, Eli, Jeanie, Sapphine, Alison, Pearl, 小豆,  Lorie, Piggy, Lilith, Kristina, Momo, Star, Wind, Mavis, 多多, Grace, Bikini, hip hip, 布丁, Suzan,  Gina, Tylor, Liv, Tofu, Auntie EE, 小伊貝, Niko, Nicole, Christina, Karen, KT, Mia, Yan, Miu, 細粒粒, BeE, Seattle, Eva, Coco, Choco, 豆豆, JollyB, Angie, June, Maxine, Annie, Yancy, Virginia, Suzie, Kim, Christine, Nina, Pecky, Twinky, Pepsi, Emily, Fanni, 秋妹, Aria, Alicia, Scarlette, Winsome, Rimmi, 皮皮, Ah矇, Cara, Rudy, Adele, Rees, Silvia, Vera, Miu, Elfrida, Kitty, Athena, Twinstar, Jordi, Zidney,  Eliza, Millie, Natalie, 小姚, Lexi, Stephy, VaneE, Danelle, Summer, MonA, Beckett, Ana, OnOn, Boudica, Joycelyn, Jovi, Jacy, PuiChing, Camila, Coffee, Miz, Helen, Stephanie, Sindy, Geogina and yet…

感謝有你地bro陪伴(排名不分先後)
阿花, 鹿兄, Dino, 雲兄, Daryl, Dick, madmax, Dallas bro, John, Rio, Shadow, SunnyB 太陽B, Jimmy兄, Driven, Pollux, John, Jet, 占面, Mac, Ed, Laputa, 草, Roland, Solar, Mouse, Virgo, 村上, Randolph, Jax, Leo, Simpson, Wave, winter, 阿火, Sandman, Real 阿真, 伊森, Boyson, Madrid, CK, 阿吉 and more…

曾經分享過
我想S&B入面,真係比較似 一見鐘情

一晚
見面
鐘響
情逝

外面才可能有 一見鍾情與一個鐘 情 lol

酒池上篇 我哋到達了目的地
一行人有半數是沒有參與過酒池派對
他們十分興奮 人數不多 但氣氛十足
地方好大好寬敞 有唔同嘅池 仲有大床
Dallas, Dino, Kate, Grace, Princess, Lilith, Camila, James & me. 還有之後出現的mentee Piggy (同我一樣第一次就在酒池)

Princess & Dino & Captain
遇公主見面是在隊長的酒池III
能夠遇公主在這不只是擁抱 很幸福
與公主跟Dino再次組成一團
有個上次嘅經驗 互相撫摸親吻
好快就開始酒池肉林的旅程
公主從上到下脫光光
真想慢慢脫,慢慢欣賞着
公主的魔鬼身材 引入犯罪
左右吸吃美乳至小公主
呻呤聲籠罩着整個房間
Dino早已ready 相反我變得慢熱
公主 前後被夾攻
Dino 主動進擊 公主也給我吃着
Dino 再用手技征服公主
公主又被二人潮吹
身體變得不由自主 瘋狂地 扭動
聲浪比之前更大
之後 三人到了池邊
慢慢玩水 我又忍不住
真想她穿上bikini 做愛做的事
No time to think 捉住公主 水乳交融
不斷推進 不久就射了
像公主說的  多P不都容易
大家都要準備好 才可以
當時可能我也是有任務在身
但我已經學懂了,不顧一切
投入每一次的時光

本來想3人一齊沖涼 變了全部美女共浴
8對奶(我突然變得數學白痴,應該是8對?)
隊長只能在外面偷睇

這次去了一間好似東南亞feel嘅餐廳
大家一齊共進晚餐,有講有笑又唱
突然間覺得好溫馨
Sex, eat and sing
渡過了愉快的晚餐

EXTRACTION 3 SEX篇
(本故事有加鹽加醋成份,避免有中毒嘅情況,一天不可以睇超過三次)

快艇經過海峽 我在隱藏嘅地方偷看
是誰來到營地了?
J長官:國家有任務要給你
隊長:等了好幾年 國家終於想起我了
J長官:你負責策劃,國家給你一個幫手
隊長:有幫手 事情一定會順利
隊長:謝謝J長官

隊長打開秘密文件
Target 就係俘虜一隻間諜豬
檔案內嘅簡介:
呢隻豬 過分地溫馴 / 不喜歡大J  / 配合度高 / 戰鬥力強(可以打十個) / 長期餓 / 角色扮演

隊長穿上戰衣 與Dallas
小心翼翼嘅上了戰場
好快就將間諜Piggy制服了
有點太過順利 it came to my alert
我哋矇住佢雙眼 到了密室
先用水攻 將它洗乾淨
過程中我哋開始施刑
快啲講出 10個幕後黑手是誰
隊長:唔肯講 我哋就⋯⋯
前後夾擊 她身體好敏感
低低嘅呻吟聲
隊長心想不可能怎麼敏感
她是想用身體誘惑我哋
這種小伎倆 點會瞞得過我哋

馬上把她帶到軍醫Chris 那裏
檢查佢有冇危險物品藏着
軍醫 不斷用手指搜查
果然發現了 敏感點
嘴硬 還是不給我們想要嘅東西

我同Dallas 商量了一下
既然她想將身體誘惑我哋 乘機偷走
將計就計 趁佢最弱嘅時候 逼佢招供

我哋把她放到地下儲物室
開始施刑 左右兩邊將佢雙手固定
我哋從耳邊開始挑逗
不斷搓著胸部 她不斷呻吟
Dallas: this is what you want?
Captain: that’s what you get!
我哋撫摸so wet 小穴
又用口試探 她的小穴非常敏感
一定要令佢腳軟 之後招供
Dallas: talk now or we won’t stop!
她已經諗唔到嘢 不斷呻吟

我哋又輪流用手自插入
Captain: this time you will feel a lot more!
她的身體抖動 瘋狂地呻吟
小穴抬起 噴出水來

隱約中 俾間諜P 發現咗兩支棍
係佢身體上徘徊
Dallas: are you ready for the next level?
Captain: I am sure it wouldn’t take long for her to tell us about everything.
Dallas: let’s give her a big surprise!
他把巨大的肉棒慢慢插入體內
她感受到身體 將要被撐開
現在知道 做間諜嘅下場
肉棒越來越深 速度越來越快
Captain: not so fast
隊長將肉棒放在嘴裏 前後夾攻
Dallas: we won’t stop until you talk! Let’s push it deeper!
她身體慢慢去了變化
好努力吸吃小隊長 好enjoy的咁樣
Captain: it’s my turn to punish you
我一來就插到最深
Dallas: can let you talk right now. Let’s not take away our fun.
Captain: bro, it’s your turn again.
Dallas 全力進擊 間諜P 只能全部承受
全部射進去 (有套)

而家分不出一夜 時間 日子
間諜P體力透支
部車送到去病床上

Captain: you think I am letting you rest, do you?
我的手口身上遊走
間諜P被turn on  只好乖乖哋給我服務
我瘋狂式抽插她 呻吟顫抖
被 隊長懲罰過嘅 都會乖乖就範
間諜P 都不例外 and finally she told us every names (good gal)

原來James長官 係幕後主謀
SunnyB, Rico, Shadow, Daryl, Pollux, Dino, 阿火, Rio, Luigi, Solar, Wave, Dylan, CK, Roland,
John, Winter, 阿吉, Virgo, Taylor, Kate, Leah… Dallas & Captain 馬上採取行動 (點解唔止打10個)

Let me give you a 潮吹 作為你的獎勵!
間諜P 變成了乖乖嘅豬女 睡覺了

Great day & good night
Great to have Grace 同行 enjoy our talk. 之後有機會再入房敘舊
Camila 你件泳衣好靚,你都着得好好睇,可惜未有機會同你玩水,期待可以更進一步
Dino兄 又好難得 係酒池一齊玩,有機會多啲回來

仲未完㗎 下篇 還有更多瘋狂的 酒池肉林
Lilith & Dallas & me
Piggy & Kate & me
Princess & James

Happy for my mentee Piggy 有個wonderful 的開始⋯⋯之後會變成這樣呢?

國家任務還未完成,同志仍需努力!

Thanks Chris for organizing this event and we are so lucky to have you for everything!
已經踏入自己10周年了,希望大家可以同我一樣玩得開心,玩得安全!

First
Post time 13-4-2024 06:14:55 | Show the author posts only
So glad I've been a part of your recent S&B years. More years to come...

Looking forward to the future

3Floor
Post time 13-4-2024 07:34:54 | Show the author posts only
睇返原來係年黎我地遇到咁多人
見到咁多名字勾返起好多回億
雖然我出值率比較低
但感激遇到既每一個
4Floor
Post time 13-4-2024 08:09:38 | Show the author posts only
隊長
當日大家可以長時間相處
傾咗好多話題
你冷酷外表。。
我初時連同你講嘢都唔敢
之後見過幾次面
慢慢可以傾到偈
原來你好有喜感
文筆仲好好
”角式扮演”有一手
你仲講喺會內如何由”天壇大佛”到而家”隊長”
Kate 要好好向你學習如何由”觀音大士”變”吉長。。物”
你令我眼界開闊好多
除會長外。。
你就係第二個
將我帶去另一個層面。。
衝破極限
多謝你

5Floor
Post time 13-4-2024 10:45:46 | Show the author posts only
十年資歷,厲害,勁過美國隊長
6Floor
Post time 13-4-2024 11:35:43 | Show the author posts only
你係咪有記錄 咁多年咁多人名你都記得
學jet話勾起我好多回憶
有你的活動無輪男女都會有得著
多謝分享

會內係咪有兩個john?
7Floor
Post time 13-4-2024 12:46:08 | Show the author posts only
好好睇
10年時光令人感動
想聽隊長make a speech
8Floor
 Author| Post time 13-4-2024 12:47:39 | Show the author posts only
Dallas replied at 13-4-2024 06:14
So glad I've been a part of your recent S&B years. More years to come...

Looking forward to the fut ...

I am glad that you join S&B to explore your sex fantasy zzzzzz
Not only explore from observation or own experiences but from other's experiences & yet play tgt is different experience too!
I was worry about you fitting in...at first. But my worry is absolutely not necessary.
nah you are doing just fine! And even team up with many members.

Many outsiders are talking without doing. I m sure you are powerful & wonderful to many ladies than before!
Let's me congrats your second anniversaries later. Please let me know when the time comes.
9Floor
 Author| Post time 13-4-2024 12:50:37 | Show the author posts only
Jet replied at 13-4-2024 07:34
睇返原來係年黎我地遇到咁多人
見到咁多名字勾返起好多回億
雖然我出值率比較低

對呀,真係好感激每位女壯士,夠膽同我入房印象中我記得有一次同你&一位女士多P,你還記得是誰嗎?
10Floor
 Author| Post time 13-4-2024 13:01:19 | Show the author posts only
Kate replied at 13-4-2024 08:09
隊長
當日大家可以長時間相處
傾咗好多話題

感激我哋係S&B相遇你太客氣啦,講呢啲!
每個人都有自己嘅定位
進步係為咗令自己走得長遠
好多時都不能強求,我自己都接受咗現實,
之後去令自己開心,也令別人滿足
放低,便是擁有

觀音坐蓮,你可以練多啲
但觀音大士,我相信你唔會常常做
認識自己喜歡什麼,也同時不喜歡什麼

其實你選嘅內衣都好性感 好吸引
記得有一次你着住西裝外套,內裏係紅色嘅內衣,非常誘人!
扮靚係女人嘅天性,請繼續加油!

好多多謝你常常有健康食品貼士,又令我哋努力食健康
同埋你嘅運動貼士,都令我哋有動力去做運動
希望係S&B陪你過你的一周年
11Floor
 Author| Post time 13-4-2024 13:03:12 | Show the author posts only
Simpson replied at 13-4-2024 10:45
十年資歷,厲害,勁過美國隊長

你講到隊長咁勁,果然係最甜舌滑!
其實10年資歷都唔代表什麼!
最緊要玩得開心,食得放心!
我都希望你搵到自己想過嘅性生活
12Floor
 Author| Post time 13-4-2024 13:06:28 | Show the author posts only
Pollux replied at 13-4-2024 11:35
你係咪有記錄 咁多年咁多人名你都記得
學jet話勾起我好多回憶
有你的活動無輪男女都會有得著

唔係呀,我係逐篇逐篇文咁睇返晒,同時一直寫呢篇動後
所以寫咗咁耐都未寫完,畢竟是10周年!
我自己睇返都勾起好多回憶,估唔到可以同咁多唔同嘅女士交流
當中亦都有好多錯過咗嘅機會。

唔相信你全面復出囉,只係衰鹹濕

Add post (13-4-2024 13:07):
你咁講好似又係有兩個
13Floor
 Author| Post time 13-4-2024 13:09:45 | Show the author posts only
Leah replied at 13-4-2024 12\"\"
好好睇
10年時光令人感動
想聽隊長make a speech

想聽啲咩Speech呀對住你妹妹講

我10周年未過,你想記錄在案

14Floor
Post time 13-4-2024 14:49:26 | Show the author posts only
Captain replied at 13-4-2024 13:01
感激我哋係S&B相遇你太客氣啦,講呢啲!
每個人都有自己嘅定位
進步係為咗令自己走得長遠

唉唷!
隊長你令我好感動
Kate 激動流着眼淚。。。
多謝你鼓勵
你講說話正中我要害
自問不是大衆所喜
Kate 要行多角度路線
令人開心都是當日我所追求
你講得啱
有啲嘢冇得強求。。。
進步係咗令自己行得更長遠
無論會內會外都係

15Floor
Post time 13-4-2024 16:19:01 | Show the author posts only
感性嘅閱讀同留言等我係可以嘅時間再閱讀
我剩係留意咗你寫嘅一樣嘢想分享

你的花名好多個都好正

記得好記得 你分享 你的名字 的由來

---------------------------------------

btw imp 鬼鮫 呢個係有D似
16Floor
Post time 13-4-2024 18:31:48 | Show the author posts only
咁多個花名,都係隊長最好
唔好再叫咩一拳超淫 太有喜感即刻無幻想呀
係你第十年我地先交流,好似係幾好的timing 喔!夠有記念性
17Floor
Post time 13-4-2024 21:26:46 | Show the author posts only
多謝隊長,十年時光我細細個就睇住隊長你示範FFM架喇估唔到男士都有被你記錄著,感激

你分享潮吹教學,係我感到好實在的,學習到的

18Floor
Post time 13-4-2024 22:59:36 | Show the author posts only
間諜P忍辱負重潛入敵方基地
假借投降已經得到敵軍信任

相信間諜P好快就可以偷到機密文件

但係…檔案入面寫過份地溫馴 打十個 長期餓…我要滅口!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
首先恭喜隊長已經步入十年大關

都好開心隊長可以成為我mentor

仲要隊長有睇翻所有豬豬對手過人物寫翻出黎

有點感動

希望可以再同隊長有更多更多相遇

亦希望隊長可以係會入面有更多美好回憶

BTW間諜P依個角色Maybe真係可以搵日玩玩
19Floor
Post time 13-4-2024 23:21:57 | Show the author posts only
Piggy replied at 13-4-2024 22\"\"
間諜P忍辱負重潛入敵方基地
假借投降已經得到敵軍信任

喂呀!
Kate 噴晒算血出嚟
仲記掛住”綿花糖”嘅甜
蛋撻嘅香滑
20Floor
Post time 13-4-2024 23:25:59 | Show the author posts only
Kate replied at 13-4-2024 23:21
喂呀!
Kate 噴晒算血出嚟
仲記掛住”綿花糖”嘅甜

諗住隊長十年賀一賀佢咪露出兩球誠意
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 13:04 GMT+8 , Processed in 0.117619 second(s), 22 queries .