Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
View: 17477|Reply: 4446
Collapse the left

James 有養份聊天訓練營

[Copy link]
Post time 30-7-2009 19:08:50 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
如吹得黎無內容,欠養份,便請到別個吹水區遊盪......
因本人不懂打情罵俏,呵呵氹氹,講說話也單刀直插,頂得住至好。
Post time 16-10-2019 23:49:02 | Show all posts
gensan replied at 16-10-2019 23:41
曳曳就緊㗎啦  
Mentor,  呢啲英文字加符號點樣理解啊?

係壇上的 2.d FAQ 常見問題中文版 內的 strength like 和 dislike 的字母代表什麼?

Strength、Like 和 Dislike的字母代表什麼? <-- cliick

Post time 29-12-2014 20:10:17 | Show all posts
Haru replied at 29-12-2014 15:03
例如是用技巧令女士變得敏感,渴求,然後暫緩攻擊,令對方慾求不滿,再引導對方,讓對方說出佢想要咩野。 ...

其實我覺得haru你有幾個問題架,可能你自己發現唔到....
1. 你會發出一d提問係令人好難答你既,因為哩d係無標準答案~全部都係感覺既野黎
2. 你既表現話俾人知你無去嘗試搵個答案出黎,又或者係機械式咁唔識一樣就問一樣~
當中水份含量太高其他人見到可能會覺得你無誠意
3. 你無去搵出自身既問題/你無一套自己既辦法去解決哩d野,你會選擇將個球踢俾人就當解決左....

如果一件事出現左問題,我睇到你個解決方法會係咁.....
問題出現>發現唔到問題所在繼續犯錯
開始有人發現你錯左叫你改>繼續發現唔到問題所在繼續犯錯
俾多次機會你教埋你點改>依然故我
哩個時候你終於都開口問啦~我究竟錯左係咩地方?
然後一而再再而三咁無限loop.....就好似教細路仔寫字咁,要執住手教仲要扭計.....教完你唔俾糖你食就屙臭臭.....
哩個行為係非常挑戰人耐性架~由其係當出現係一個成年人身上既時候,要知道其他人係無責任教識你做咩做咩
哩個世界無人係完全靠得住架,除左自己之外~

發問之前試下用心咁去諗一諗....係咪真係無辦法到要開口問人,試下去自己解決~
假設問一條問題就好似問人借左一筆錢咁,我諗你而家應該係負資產.....
有時候一樣野要知道答案除左問人之外仲可以透過解答人去了從中解更多架~
就好似你問果條問題咁 :
例如是用技巧令女士變得敏感,渴求,然後暫緩攻擊,令對方慾求不滿,再引導對方,讓對方說出佢想要咩野。
其實本身已經引伸左好多可以研究既野出黎架啦~
例如 :
1. 如何令女士變得敏感,敏感既特徵同可見反應係乜野?
2. 如果判斷渴求既反應?  渴求是什麼?
3. 何謂暫緩攻擊? 如何從暫緩攻擊中反映出對方既需要?
4. 如何判斷為慾求不滿? 慾求不滿既主因係乜野? 如何產生慾求不滿既感覺?
5. 如何引導對方? 如何被對方引導? 如何從被引導既狀態反過來引導對方?
6. 如何從對手口中套取有用既情報? 如何判斷情報既真偽? 如何從一個反應映照出對方既特性? 如何從一個特性反映出另一個特性?

單單一句說話就已經可以帶出好多既思考~雖然我唔知你會點處理,不過我會自己睇下書或者得閒做下研究,儲低個問題到有機會既時候再試~
你既情況好耐之前我都遇過....雖然係會有d好人話你知點做點改~但其實遠不及自己去搵咁快架,你要信自己有哩個能力唔好咩都話左唔得先~試下去從唔同既途徑搵個答案出黎
我建議你多d嘗試下解答人解答自己既問題,試下將自己知道既同人分享~有時候當你回答人地問題果陣你會發現到自己既錯處,又或者你會多左一個人同你一齊去求證
多d係唔同既方向諗下,有d野就算口講都無辦法描述到架~我以前乜都唔識成日俾人話....結果我就開始唔問人,我自己問自己~然後再嘗試不停俾人問.....之後試多幾次你就會習慣架啦,好似學踩單車咁....
我知你可以睇完之後可能都係好困擾~覺得自己做咩都唔好做咩都俾人針對全世界都與你為敵咁,不過你又試諗下我地有咩必要下下針住你? 駛乜哂時間打咁多字去解釋? 因為我覺得你應該會明,應該會嘗試去改變
又或者多d睇下書做下research~有幾本書我好推薦架,不妨去參考一下~去性學區度就有啦~加藤鹰果本係其中一本,煲哂佢就算學到一半我諗你都會有好大進步架~唔好放棄
我份人講野好直架....好大機會會得罪左好多唔同既人自己唔知...所以平日我係極小出聲,基本上無人會留意我既存在~ 不過如果係你,我唔介意冒住俾人SM既風險去解救你架 雖然我自己都唔知講完哩堆野之後對你有無作用....
如果唔啱聽就算啦...當我長氣埋最後哩一次,念在大家都係貓貓既份上~
認定錯先 : 我知錯啦....
我以後都唔敢咁長氣~罰抄100次.....
Post time 7-2-2019 09:29:15 | Show all posts
小姚 replied at 3-2-2019 21:37
咁你呢? 交了表未?

小姚師姐新年好,我係史力加,我交左表啦,宜家好似考完試等放榜咁~
Post time 18-1-2019 15:35:52 | Show all posts
PeterParkeR replied at 18-1-2019 15:27
咁再正確啲可能係睇AV先。就算打飛機都要有對象吧。
不過我反而想知中多數女性最開始接觸性會係點樣接觸 ...

唔知⋯因為有好多途徑⋯
我自己都唔記得了
Post time 18-1-2019 16:01:26 | Show all posts
Nina replied at 18-1-2019 15:35
唔知⋯因為有好多途徑⋯
我自己都唔記得了

我記得我自己既第一次接觸係小學果陣偷睇我表哥入面電腦既AV。不過果時應該連射精都不知是什麼一回事。
不過我自己男士既話就通常都係睇AV開始接觸先多。有啲好彩又早熟既咪可能中學時期已經有女朋友一齊"深入探討"囉。
Post time 2-1-2019 21:47:25 | Show all posts
frosty replied at 2-1-2019 13:43
Hope everybody had a wonderful new years eve celebration.

I'm an English speaking expat interested  ...

To you as well. Properous 2019 to you.
As a newcomer, you may see the <Registration Prerequisites> and <To: All newcomers who are interested in S&B> first.

Please do the 2b Newcomers Introduction first. You make take reference to the English one at the 1st page. Then, you may ask question at 2e Q&A and make friends through 10g Chatting.

Please also pay attention to 2a S&B rules and 3a Workflow of joining activity

This forum is both in Chinese and English. Please do not mind posts in Chinese are more than in English. But don't worry. You will see English post often, such as the Chatting area.

Hopes it helps. If you have further question, you would ask in Q&A.
Post time 2-1-2019 13:43:51 | Show all posts
Hope everybody had a wonderful new years eve celebration.

I'm an English speaking expat interested in participating in parties.

I'm young, athletic and adventurous.

Please let me know if there are any English forums or how I should go about joining in and making friends.

Thanks
Post time 27-12-2014 20:43:58 | Show all posts

我直接貼出黎係啦~由於佢d字有d問題,係咁e執左野.....

女人最厲害的深喉的口愛技巧                                                   

口交,就是用口對男人的陰莖的愛撫,使陰莖獲得強烈快感,是夫妻之間的一種性愛技巧。                                                   
你也可以讓老公站立,你將他的陰莖含入嘴中,注意嘴唇不要用力。讓你的頭做一種繞圈運動。
當你來回繞圈時,他的陰莖便在你的口中左右翻轉,觸及不同的部位。                                                   
留神你的牙齒不要碰到它。但另一種方法是,讓老公躺平,你直接從垂直的陰莖正上方向下含入。
記得轉動時要輕柔而有目的性,別猛轉一氣。                                                   
如果你的方法對頭,這樣做可能意味著幾個小時毫無瑕疵的快樂。
如果你仍想發出聲音,我想幾聲濕潤的嘖嘖聲能讓他神魂顛倒。                                                   
吮吸是口交不可少的動作。慢慢含入他的陰莖,不要太深,讓你的舌頭、嘴唇緊緊裹住陰莖頭,帶一點吸力,
向後移動,而嘴唇和舌頭則緊貼整個龜頭,使陰莖從嘴巴裏退出,連續地做這個動作,龜頭的感覺真是爽極了的。                                                   

女人必備的口交技巧                                          

繞圈口技      

這 裏可不是讓你去模仿各種聲音,而是將他那如鐵的性器含入嘴中,注意嘴唇不要用力。讓你的頭做一種繞圈運動。
當你來回繞圈時,他的陰莖便在你的口中左右翻 轉,觸及不同的部位。留神你的牙齒不要碰到它。
上段提及的姿勢已經不錯,但另一種方法是,讓你的伴侶躺平,你直接從垂直的陰莖正上方向下含入。                                                                     
記得轉動時要輕柔而有目的性,別猛轉一氣。如果你的方法對頭,這樣做可能意味著幾個小時毫無瑕疵的快樂。
如果你仍想發出聲音,我想幾聲濕潤的嘖嘖聲能讓他神魂顛倒。                                                   

棒棒糖                                                   
讓你的男人稍微坐高,你雙膝著地在他面前,舉起他的硬棒現出他的蛋蛋。
用你的舌從他蛋蛋底部徑直向上舔直到龜頭頂部。
這裏你是可以用手來幫一下忙的。
不妨上下多舔幾回,就像是在舔小候的棒棒糖。                                                   

吮吸(這是吹簫的基本技巧之一)   

慢慢含入他的性器,不要太深,讓你的舌剛好蓋住他龜頭的一側,雙唇圍繞龜頭向外一點的莖部,用手握住他餘下的莖部。這時你有幾種選擇。
試一下左右扭 動你的頭而讓你的舌始終覆在龜頭膨起的邊緣,同時你的手可上下搓動陰莖。                                                   
當他達到高潮時可能希望你 的嘴最大程度地含住他的性器,如果你那樣做了會錯過精彩的一刻。
相反你可輕舔他龜頭的最外緣,這可更大程度刺激他的快感,增強他高潮的能量。當你經驗 積累後,便可準確知道他何時射精,你的動作會更為到位。                                                   
為了加強他的高潮你可以用拇指摁住陰莖的最根 部,以堵住精液前進通道防止射精。
儘管你的伴侶有抽搐裝,作出射精的條件反射,但精液是不會滑出的。
繼續努力 吮吸他的龜頭,延遲他的噴射。當你最終允許它射出時,會發現那是多麼的長久而強烈。
雖然你只拖延了一小會兒,他射精的強度卻足以令你吃驚。                                                   

睾丸         
這可是兩件能加強你伴侶感覺的物事。用首握住他的陰莖,舌頭輕舔睾丸,逐漸令睾丸完全被你的唾液濕潤。
然後將它們全部含入口中,讓它們好好沐浴一番。記得 現把他的陰毛撫平,以免不小心帶到而弄痛你的愛侶。
試試按住他的會陰處,它在睾丸與肛門的中間位置,一些男子在接受吹簫時喜歡前列腺按摩。
這時就得用到手指了。                                                   

簡單吹簫      
將你濕潤的唇含住他的龜頭,繞著龜頭後段(也就是前面提及的軟溝)緩緩旋轉。
這並不需要太多性技巧,但很有效,因為這裏是他性器最敏感的地方。
你無需是個吹簫高手,但你必須找到他最敏感的地帶。
連續不斷在此處吮吸會會引發迅捷但強有力的射精,記得不是上下晃動你的頭來達到這一結果。                                                   

69不調頭                                                   
69式不總是讓你愛人獲得口交快感的最佳途徑。
一不留神,你們中的一個就會為了享受對方口舌的快感而放慢了自己的節拍。
但我相信69式是產生快感的終極行為。 只要你們兩人能夠正確、無私地奉獻,及時配合對方欲念的節奏,69式將是無法超越的。                                                   

深喉                                                   
當陰莖達到你喉部最深處時,你自然而然會有嘔吐反應。但是只要儘量放鬆喉部,你是可以慢慢克服習慣的,在整個過程中你始終應該保持放鬆。
在他到達你最深處 時你應稍稍調整,尋找一個最舒適的姿勢。此時鑒於你的姿勢,你的頭部是無法做出任何動作來刺激他的,你只需緊緊含住他那悸動的陰莖即可。
當然如果你能想法 舔到他的軟溝部位,那麼不要猶豫,快點行動。                                                   
如果你完全信任你的伴侶,那麼此時你是不需要做任何動作的,只需盡力放鬆就行。
他是完全的控制者,操縱著整個過程。這時他將來回進出就像是在性交那樣。
他 應該動作輕柔緩慢,特別當你們是初次嘗試這一方式的話。
而他唯一要牢記的是從頭至尾他只能在一個方向上行動。毫無疑問,他不能嘗試其他任何一種角 度。                                                   

蝶振                                                   
這個富有美感的口交動作最佳姿勢是俯臥在他身上,當然如果他站立著也不妨跪在他身前。
收縮口腔,造成真空,對他的性器產生吸力,足夠的吸力以將他的性器緩 緩引入你口中,你的雙唇緊緊繞住他那腫大的龜頭和莖部,輕輕用舌尖挑動他的龜頭尖端。
嘴唇同時開始做上下擺動。幾分鐘後,再換真空吸吮,重複動作。                                                   

8字舞                                                   
你的唇緊緊含住他的莖部,慢慢移向陰莖底端,至少盡可能這樣。用舌頭慢慢在上面寫8字,字約在三到四英寸長,嘴唇始終保持緊縮狀態,反復這一動作,知道你累了為止,改為真空吸吮動作。                                                   
含住陰莖最深處,嘴唇緊裹莖部。然後張開嘴巴,儘量吸入空氣,同時讓嘴慢慢移動到龜頭附近。此時你的肺部應該充滿空氣。繼續張開嘴,緩緩呼出空氣,同 時慢慢將嘴套至陰莖底部。
這個動作在吸氣時冷卻陰莖,呼氣時熱流又使陰莖興奮。反復動作,然後可回到真空吮吸動作。如果你覺得他要射精,停止動作,讓他清醒幾分鐘。                                                   

好啦~好夠鐘睇書,今日分享住咁多先
Post time 18-12-2016 01:19:35 | Show all posts
黑團肉 replied at 17-12-2016 17:17
拉筋真係好重要!正所謂:(筋長一吋,命長一年),雖然冇醫學根據^_^
好似有拉開筋既人,做咩都會順暢d既
...

有醫文獻記載架,從皇帝內經所提及的是;
                                                                                                                                                                                                [color=rgb(18.408200%, 10.205100%, 7.788090%)][size=28.000000pt]《黃帝內經》記載「筋長一吋,壽延十年」「筋縮則亡,筋柔則康」「骨正筋柔,氣血自流」[size=37.33333206176758px]想要延年益壽,長玩長有的話,多做拉筋運動啦!                                       

Post time 28-12-2014 20:01:00 | Show all posts
Bella replied at 28-12-2014 19:24
係呀~我真係好依賴

我有時想主動,但心態同pheonix一樣,

其實我以前都有哩個問題架....而且好嚴重....
我係果d一見到靚女少少既女仔就會石化既男仔黎....
會手震...心跳...滴汗...大腦麻痺...頭暈...成個世界都會反轉....立即變左一個傻仔....
於是我同自己講靚女都係人,我同佢係平等既...如果哩種想法我哩世都唔使指意接近佢....
絕對唔可以當佢係一個靚女咁看待~我唔可以驚佢.... 我要克服佢
之後我用左好耐好耐既時間先可以克服哩個問題...
如果當你好怕一樣野的話...先唔好迫自己去接受佢或者強行咁去執行哩樣野
你可以試下用溫和d既方式去了解佢先~例如傾下計咁,唔好比自己壓力~唔好以入房為目的
又或者可以大膽咁講出自己既想法,例如同對方講出自己既想法.....
我以前都係咁樣開始的....同女仔講自己唔識同女仔相處~問佢可唔可以教我....之後就會無左哩個問題....因為我將個問題釋放左出黎等其他人一齊去解決~
如果一個問題收埋左唔講佢係唔會解決的~有時將佢講出黎同分享就算對方解決唔到都可以將哩份壓力分擔
如果真係怕失敗可以透過觀察去了解對方先,反正衰左又無人知既~又或者同其他同性討論一下戰術,研究對方既喜好等等....
如果我盯上一個目標,我會經由唔同既途徑去了解,唔會放過任何收集情報既機會
對佢有一定既了解之後再同佢初步接觸~慢慢去分析佢既所有...去判斷出下一步應該點做.....
就好似蜘蛛織網咁....當一個網建立好你要做既就係等待,收割同維持哩個網既平衡~ 哩樣野好深奧架~我都唔知點解釋過你聽啦.....
以上係我既經驗所得~希望幫到你啦
Post time 30-12-2014 11:40:23 | Show all posts
早早 replied at 30-12-2014 09:34
雖然我都要自我增值
但係我都係低調d
睇你地研究結果算啦

其實有時候好矛盾架,一開始都係本住分享既心態
同各人交流係一件好開心既事黎
但如果一直單向咁索取就會變左另一樣野....係唔同架
所以你只要一直咁問問題,一直咁索取好快就會無咩人理你....
情況就好似一個朋友一見面就問借錢咁樣~
我認為如果係夠朋友既應該一齊討論點樣去賺錢又或者分享自己既賺錢經驗啊~
我講既錢唔係真實既財富,而係比財富更重要既野~我諗你地應該明我意思架

我自己都有過於遷就哩個問題,一直都想改左佢
對人好唔係唔得,問題係如果一直咁付出長期下去會變成左負擔唔係一件好事黎
如果係一個人就無咩野,但如果個個都係咁真係會好大壓力架
當然如果係新人既就無咩所謂啦,始終都要時間習慣~到佢有獨立能力識得自己搞掂就放佢出去架啦
但如果已經黎左一段時間,已經開始適應哩度就要開始自律唔應該下下要人照顧
意思係有d位自己可以搞掂既盡量就唔好依賴人,我相信到真係解決唔到時求助其他人都會好樂意幫你的
我相信哩個會需要既係一班自律既人,佢做既只係提供場地同環境等大家都投入玩樂~
記得現實生活有一位長期問我借野既人....有一日佢鬧我做咩唔記得帶借俾佢果份....我即刻無哂心機 果刻我知道自己真係要改變啦....咁落去會出事...
我唔識講d哄人既說話,如果傷害到任何人真係好對唔住
但如果要我收口又見到情況一直咁惡化,我會選擇講個問題出黎等大家有機會去知道哩樣野 我真係好長氣....

Author| Post time 29-12-2014 02:35:42 | Show all posts
小雨 replied at 28-12-2014 12:36
男人們!咁如果女上男下
你地係覺得感覺如何?
High D定其實感覺無咁強烈?

到目前為止,未遇到過女上係騎得好好既,當然視覺效果係相當可觀(無論身裁如何都好睇),淨係能夠睇到對手坐響度擺動就已經好正,呢個同訓響度係唔同既,
所以有時我都會鐘意鎖住女士大比,固定女士坐臉黎錫佢下面,睇住佢癲左咁,會好開心。
講番女上先

騎得好既定義,第一樣係要安全,最驚係成個人直上直落果種,一來女仔易攰,二來呢個係高危動作,
年中唔少人陽具折斷都係呢一招引起,一斷就會脹到成個波咁,好恐怖。

較輕鬆就係借助床或肌肉既彈力作有限度既上下郁動,呢個較適合一般男士,上落幅度唔大,安全,唔易走出黎,對陽具刺激度較低;

進級少少,較安全係騎馬式,即係身唔駛郁,只需要盤骨前後郁,騎馬真係咁樣控馬,無馬可以搵張四腳凳黎練,騎到佢識郁動就啱;

最理想又極緻既係Booty shaking,簡直夢幻,無論前騎同背騎都好正,有幾正,自己睇片

黑妹shake到唔奇,兩分鐘出場既白妹都得就有驚喜....老外竟然有d咁正既比賽。
https://www.youtube.com/watch?v=BkPwBr81Odw

再比我搵到好多白人喪練既片,跪求各位女士,不妨練下丫
https://www.youtube.com/watch?v=KvrGiKKMF3c&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKvrGiKKMF3c&has_verified=1

Author| Post time 29-12-2014 13:12:57 | Show all posts
Barbie replied at 29-12-2014 12:43
有中箭既感覺男士幫女士口口時,男士望唔望到女士呢?可唔可以有眼神交流?
...

唔駛覺得中箭,妳的確係口口時無望人既,呢度係有進步空間,不過妳既聲音罕有地正,
正在好聽,自然,唔假,非常有引導性,完全知道妳響乜野狀態,

有足夠資料令人知道應該點做,所以同妳可以玩到「三顧草蘆」,

又可以玩調較系既對話,其他女仔無乜邊個有呢個特點,

陰道唔同既位可以產生唔同既高潮,甚至容易出現combo式高潮,

最長試過成分鐘,完全可以從妳身體感受到果份快感既震撼,
身體敏感度高,有小動物(兔仔、倉鼠之類)果種驚慌抽動一下,
對男士會帶黎征服感。
間唔中有適量既感覺指示性說話提出,簡直係火上加油,
Pat型靚,腳修長,背肌薄,狗仔式風光無限,呢個位仲會易插到潮吹,
同妳做,除左妳滿足,我都有大滿足,
響我鐘意既對手當中,妳絕對入三甲。

以上既感受,比較起果支箭,會唔會補番晒數?
我驚我出左呢個回應,妳條隊唔知會長到去邊?
不過以上只代表本人感覺,如有不雷同,實屬不幸。

Post time 28-12-2014 16:21:15 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 15:40
可能由生理上既結構已經知道女士係複雜d~
男士性器外露,會容易理解個結構同敏感點,女士乜都係哂裡面, ...

其實我都有諗過哩個問題,我有時都會問自己.....
萬一真係遇上自己鍾意類型既女士咁點算呢?
我就會諗返我入會時既情境~我入黎係為左參加sex party,我想要得到既野遠比愛情重要...(對我黎講)
因為愛情係唯一的,但係我心目中愛情只能夠滿足我既心靈....而滿足唔到我既肉體....
我好清楚自己唔會甘心淨係得一個性伴,最少現階段唔係.....
哩個社會俾我地既束縛太大啦,我唔能夠係正常環境表達自己心中既想法~但哩度可以.....
如果要我為左一棵樹放棄成個森林我會覺得好唔抵架.......
有時我又會擔心入左哩個會抽離唔到.....所以間中我都會係現實同唔同既女性接觸,用我係度學返黎既技同佢地溝通~
好多時學到既用返出黎都會有好神奇既效果....以前覺得好難埋身既女仔而家都唔會因為太怕羞而埋唔到身啦~因為我好勤練習的
同埋係會度遇到過既女性,出到去再遇返同一類型就可以嘗試用返同一方法去接近佢~好有效架 我相信女士都得架~
 Author| Post time 27-12-2014 16:29:09 | Show all posts
細細粒 replied at 27-12-2014 14:53
我一路都知自己講野無乜養份,只係需要多啲時間改善,因為性格關係,好多野我唔習慣直接講,尤其係用文字 ...

唔係針對妳呢,亦唔係話要去粒粒字都精警,只係既然有個平台比大家去交流,

無理由淨係要黎交流音樂電影,唔係話分享呢d唔好,都好既,只不過呢d同朋友傾會比較適合,呢度傾到幾興高釆烈都絕少機會一齊去睇,留番同朋友傾喇,傾性事就唔同,大家真係有機會實驗或修正,又唔係話全部都要傾sex, 平衡,都係果句,唔好晒左個平台。

要面對自己既問題,的確需要勇氣,無猛火又點煉出精鋼丫。

同樣,如果各位對我有乜野意見或建議,都唔好客氣,即管同我講,我都需要進步,需要改善,

大家努力喇。

妳令我想起有位參加者叫flighty,佢外型同妳類近,
不過講野真係句句精警好笑,佢無乜口頭蟬,亦無乜「罐頭」語句的,感覺直接、生動又有趣,每次同佢入房,都一定要放低十幾cc。
(都關佢講野事架)

Post time 7-12-2016 15:35:04 | Show all posts
Simpson replied at 4-12-2016 19:36
我都係新人,多多指教

有資深參加者強烈建議你轉頭像,認為好狗公feel....
另外,我個人無太留意你的留言,而遲遲無批核你,是因為不少人(男和女也有)有以下表示.....

-真係唔太搭到嘴

-曾經嘗試過,但相信有好幾位會員 (包括我) 都已經放棄同佢溝通。

-唯一觀察到的優點: 有毅力。  (呢點都值得欣賞既.........)

-有主動與人溝通,活躍上壇,有學習進步的心態。

-放棄溝通成員之一, 事不過三, 跟他對話也過不了三。。。。。。不過的確毅力非凡

-有D熟悉,很火熱回應動後,溝通一般

-成日亂搭咀,人地同第二個講笑佢又搭兩咀,我對佢一d好感都冇
好幾次我差d忍唔住小佢

-好煩… 亂搭嘴… 最弊係亂搭嘴完有時唔知佢噏乜…

-存在感非常高呀... 仲高過我

破例一次,讓你知道一下別人對你文字的感覺
壞多過好,自己審視一下,為何會有這效果,不改善,我也沒辦法

Post time 21-1-2018 03:51:57 | Show all posts
Fido replied at 18-12-2016 01:22
有醫文獻記載架,從皇帝內經所提及的是;
                                                                                                                                                                                                《黃帝內經》記載「筋長一吋,壽延十 ...

下次比借本黃帝內經你睇
 Author| Post time 4-1-2015 04:13:00 | Show all posts
dick replied at 4-1-2015 02:44
其實我之所以會分享咁多,都有原因的
因為真係有人真係唔知道自己犯錯,係無心之失~佢都需要人提點
同埋我 ...

係,每個人每日都一定會犯錯,問候係大錯還是無傷大雅的錯,
不過何謂大錯,可謂無傷大雅既錯,未必人人分得清,尤其是說話,
一言興邦,一言喪國,歷史上例子多的是,
如果身邊有良朋好友,肯冒死勸諫,係果個人既褔氣,
今日S&B有宜家既發展,有屬於自己既文化,除左負責人既努力,
好大原因係因為過去不斷有參加者提供意見,建議,先至有今日既面目,
同你一樣,唔應該因為比意見既人係邊個,都可以先耐心去聽,諗下可行性,
然後執行改進。
同樣,有咁樣既參加者,亦都係個會既福氣。
希望大家對個會有歸屬感既,唔好怕醜客氣,想到既,見到既,聽到既,
只要覺得對個會有幫助既,都記得要同我地講。
Post time 29-12-2014 02:56:41 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 16:05
咁你事先既準備係咩呀?心理上既prep?

其實我覺得sex 依樣野最好做到雙方都爽,所以留意對方既反應我認 ...

我事前既準備係同各人講出自己既喜好同埋多P時要注意既事項,不過好多時都無哩個時間去準備....
我多P時係要留到最後先開始~同埋要保持住良好既配合
如果其中一位男士佢唔郁/無野做咁成個多P就會變得無意義~
最壞既情況係好似多左幾個障礙物咁....所有人都發揮唔到水準~
當然如果配合得好感覺絕對會比1對1既滿足感黎得大~
全身上下都被佔據既感覺1對1係好難做到架.....
即係錫嘴,全身上下被刺激,插入,愛撫同時進行....
不過多P哩樣野要用時間去適應,一開始handle唔到係好正常的~
因為我同天樂無夾過~有機會我會搵一位夾過又同你玩過既男士再黎過~ 相信效果會好唔同
分心? 無所謂啦~我會有方法令你集中
好啦~講完,繼續訓覺
Post time 28-12-2014 14:33:13 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 14:18
Dick dick 你除左見光死外,活動其間有男人係你5米範圍出現都死~

都係架.....
我係夜間獨行生物...習慣左獨自行動...
除非事先有準備,否則短時間內好難適應架...
我同唔熟既人多P如果在場有男士通常都無插入動作...我只能夠助攻...
要等到所有男士散去我先能夠正式進入狀態....
其餘時間都會好似俾隻眼盯住咁....周身唔自在 都可以活動,但發揮唔到全力...
而家已經好左架啦....記得頭一次黎活動...有幾位男士在場....我軟足一晚....
我大部份時間都要專注一個目標,唔可以分心~亦唔能夠受男士刺激,就算叫我一下我都會分心....
我一直都有練習集中的,目標係就算係大廳做都要好似2個人咁唔受外界環境影響....好似掟標咁...
其實我都要多謝你,因為你真係好細心咁留意我~
以前無咩人會留意哩d細節的,所以通常都係人地爽但我無咁爽....你例外

Post time 17-4-2018 14:07:45 | Show all posts
由於新人,未能開到新post,借副會長個post來發表下感受

當forum慢慢式微嘅時候
竟然既個forum令我廢寢忘餐
發現會網只不過幾日
我已經流連忘返
每一段文章
每一個第一次
都比我好大感受
文字本來就刻刻板板
但你地每個人既描述都可以甘立體
完全可以將一個局外人帶到現場
更大感受係
一個現今東方社會仲未完全開放既性話題
響哩度竟然赤裸裸、
多水多汁、慾仙慾死甘討論
而且互相之間唔只係單純網友
我會形容為超親密戰友
你地每個人都好認真甘讚美對方
我覺得完全唔只係一個Group
而係一個家庭
一個好和諧既微社會
睇得出響哩10幾年
建立者付出左幾多心血
更重要係
維持比建立更難上加難
大祠堂裡面一個個case
都見證左每一次既用心改革
我特別欣賞、崇拜、支持甘有心有熱情既人與事!
Please keep on!
Post time 28-12-2014 13:08:04 | Show all posts
小雨 replied at 28-12-2014 12:39
男人們!咁如果女上男下
你地係覺得感覺如何?

好睇當時個位係點....
如果就得唔好下面會好似就斷咁.... 拗左去另一個方向....
我覺得又無特定架....同一個位同唔同既人夾都會有分別
我鍾意45度咁入....因為2邊都可以郁又可以就位,速度最快
個位大概係咁....

Login/Register to enlarge

如果哩個位對方唔接受既我會試另一個位......

哩個位用黎對付重擊型既女士特別有效....
如果中左位會聽到下面會發出同平時唔同既聲.....通常位女士會跟住果下聲有即時既反應
不過有d女士哩2個位都唔鍾意.....頭一個位覺得太快唔係自己鍾意個位,第二個又覺得太入....
哩個時候我會轉第三個位.....

哩個位可以等佢自己郁去搵出適合佢既節奏同位置...
如果哩3個位都搞唔掂仲有一招既....不過以我既體力暫時未做到,所以都係唔講住
Post time 4-1-2015 02:44:41 | Show all posts
James replied at 4-1-2015 01:42
用過個腦諗過、度過、再去實踐,失敗左再檢討修正,慢慢就會得出個(適合自己)可行既方案,讀書時都係落手 ...

其實我之所以會分享咁多,都有原因的
因為真係有人真係唔知道自己犯錯,係無心之失~佢都需要人提點
同埋我都希望將哩份心思傳俾其他人,令其他人都會開始提點各人既不足之處,令提點人既人都會因此而成長
當哩樣野形成左一個循環時,就唔再需要我既提點~甚至佢會提點返我轉頭....

題外話 :
我從來都唔會因為任何人既身份背景而對任何人有唔同既睇法~
就算係一個掃地啊姐我都會對佢好好~只要佢對我好我就會對返佢好~
哩種力量雖然好小,但如果濾積起黎效果會比想像中大好多架....
我並唔係一個強大既個體,但就算我遇到再強大既野我都唔會怕~因為我有隊友

Post time 28-12-2014 16:48:36 | Show all posts
James replied at 28-12-2014 16:20
一個man既內心,有副女人既偈,同一個女人既心,有副man既偈,都一樣,都係上天既作弄,都係悲劇,
後者 ...

有時候有d野既然改變唔到就要去適應佢....
上天既然派左一副咁既牌俾我,我唯一可以做既就係將佢打好~
就算全部都係數字~話唔定都可以砌到同花順呢
又或者咁諗,可能我副牌已經好過好多人~
我應該知足,應該珍惜自己擁有既野同善用佢
我副偈雖然外觀唔太睇好~不過我都有自己既優點架
最少我知道自己有d野與生俱來係人地點練都練唔到出來的~
我對自己既身體好滿意架~我好愛惜佢同埋唔會輕易比佢受傷
我既身體好接近原廠設定架 無添加~順天然
我知道係有辦法變得外型man d架~
不過我又唔想身體有太大負擔,所以都係順其自然好啦....健康就好

Add post (28-12-2014 16):
我相信只要我保持住男性既內心~就算咩環境都唔會改變到我架,更何況我身體都係男性~
只係外表有d唔同姐,都無礙我同其他人接觸既..最少我係咁認為...

Add post (28-12-2014 17:00):
順=純
Post time 29-12-2014 15:39:35 | Show all posts
熊的一點想法,
1. 其實做緊個時女生不需要太在意點樣另男生好舒服, 因為太舒服, 即係快高潮, 那未必是男生當時那一刻想追求的, (或者佢想玩耐D) , 把節奏交給男生吧, 女生只要好好享受就夠了.
2. 女上, 其實是男生的抖氣位, 甚麼動作能令妳有最大快感, 自顧自去做好了, 不用理會男生的.
3. 替男生口交, 男生是有很大滿足感的, 但也很講技巧, 有些女生很會利用口腔內不同位置的觸感, 有些卻只會輕輕含著, 直上直落. 要拋開心理關口, 用多一些想像力. 有些女生把口真能做到「起死回生」呢.
4. 可以引導男士, 男士為妳口交時, 可以直接命令佢要舐, 要啜, 那個位置, 橫掃定打圈, 這樣妳滿足時, 男士也會因妳而大滿足呢
5. 掌心磨呢招真係幾攞命, 尤其是在剛發射後 .................
6. 發射後, 如果小寶貝再得到溫柔的呵護, 男士是大滿足的

Author| Post time 3-1-2015 01:54:27 | Show all posts
dick replied at 29-12-2014 20:10
其實我覺得haru你有幾個問題架,可能你自己發現唔到....
1. 你會發出一d提問係令人好難答你既,因為哩d係無 ...

分析得好仔細,好中肯,好真切,
我非常有同感,我原本認為一般基本待人接物既言談同埋行為技巧,唔需要亦都唔應該係個會內一板一眼咁去教(近年發覺真係有男女係好唔識做人,好無奈)
至於你,真係好兄弟,
[ 好兄弟],相對於Haru你係,相對於大家你都係我地既[好兄弟],響呢度,大家都係黎尋找非一般的感受,無義務話要幫邊個成長,幫邊個變得更成熟一點,
不過你好有心,你肯付出努力去幫人,好難得。

努力喇,院長,教學兩益,助人其實就好似助己,希望你所做既可以感染到會內更多人。
Post time 15-10-2019 23:01:13 | Show all posts
小姚 replied at 15-10-2019 22:44
edmund 文文   就快脫水,要去補充水份。。。

你欠下幾多篇動後未寫......完......

動後的進度遠遠追唔上活動次數,真係寫唔切而且好唔想求其寫,寫得出嚟都希望畀大家同埋未入會的人睇得有意思

現在寫動後的先後會考慮
- 是否第一次同該位女士交流,如果係的話會盡快寫;
- 壇上有其他會員出咗同日動後,如有,會盡快寫等大家可以對當日活動印象更立體

咁樣雖然會對比較多一齊玩的女士唔公平但...人力始終有限,希望大家多多包涵(有點類似持熟賣熟咁...)
然而,每次活動每個交流,就算未/冇出動後,我都有在活動後即刻記低而且好好放在心中的.....

而家寫咗一半,打算盡快完成緊休漁期MMMF果一篇先...

Post time 28-12-2014 21:36:38 | Show all posts
dick replied at 28-12-2014 16:24
其實我都有諗過哩個問題,我有時都會問自己.....
萬一真係遇上自己鍾意類型既女士咁點算呢?
我就會諗返我 ...

Dick dick, 我明白你想講乜,而你講既取捨我諗大家都明白。但係如果人真係可以情感同理智分得咁清晰世界一定會平靜好多~

參加Snb 大家既目的都係希望純粹玩樂,不帶任何感情問題,但偏偏會活動上大家所做既事係好容易牽動情感既事,要交個身俾對方,唔多唔少要對對方有信任,好感等等先可以。如果活動性質係經常令男女有機會長時間一對一咁相處真係好易出事,所以我先講話外遊活動一年搞一兩次係好~但如果再多d所帶來既情感問題亦都會增加~

以上純粹個人意見,不喜勿插~
Post time 29-12-2014 00:12:36 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 12:21
嗯~~咁你又覺,點樣攻擊C會舒服啲呢?
睇書就講,左右掃會舒服,吸啜都會。女士又點睇呢?
...

小朋友,你只要…← →↑↓→→△✔←↑→▽就能把超必殺技打出來的了…

問個別人喜好,有時被問那一位都未必能回答要怎樣才能達到高潮,再說,力道多大?要多濕潤?接觸面闊窄?口呼吸還是鼻呼吸?用舌尖還是舌面?壓力要輕還是重?要有聲音嗎?加上手指還是不加?在外邊活動還最要伸進裡面?多快多慢一秒幾多下?對方抖動應固定自己還是跟隨?集中一點還是打圈還是作遊走攻擊?
如果要問,要問的問題多的是,盡信書不如無書,練習提高自己耳目的接收訊息能力才是王道。

Post time 13-10-2016 00:28:03 | Show all posts
mikelee1997 replied at 12-10-2016 19:31
我係咸濕,呢樣真心承認,而且成日有性幻想,但係我都唔想,會唔會有病呢?好似有種病叫"性上引"anyway!  ...

性上癮
要睇係咪一條癮先,即係你冇辦法唔諗,同埋會不自覺地去滿足自己性慾,例如成日打飛機?

我覺得若你都顧及女伴感受,肯花心思研究如何令女伴高潮,我覺得你唔算係性上癮。

不過若想了解詳情,最好都係睇專業的:
icapt.tungwahcsd.org/page.aspx?corpname=icapt&i=532&locale=zh-HK

你有冇軍會長最新訪問?我覺得會長有樣嘢講得好啱,男人通常唔識嘅,並唔係性愛技巧,而係。。。。
(吊住你條癮,你睇完我哋繼續傾 )
 Author| Post time 27-12-2014 14:28:18 | Show all posts
小碗 replied at 27-12-2014 12:57
咦,睇完啲圖,我好似明明地……重點係不要向上望(會變反白眼),而要保持平視~ 所以,好似圖中女子咁 ...

點會拗斷呀?一般男人都係指向上,當然都會向下彎或其他方向彎,但向上係普遍大方向,

小碗妳行進時手上下郁既力度好夠,濕度亦夠,亦感受到妳果份渴求想對方享受既心態,呢個係好難得的,

反而要注意牙齒,我知道妳想講乜,有時唔可以一本通書睇到老,要因[材]施奏,當然,有見過女士可以練下練下,

將成支九吋都吞到落貼腹....

如果真係深入唔到,靠兩手既包裹住佢黎套弄,

都可以做到類似效果,用手、舌和口去模仿整個口腔的結構(請注意濕度),

有機會試下。
Post time 28-12-2014 22:52:32 | Show all posts
dick replied at 28-12-2014 22:32
原來係女士既角度係會咁諗.....
難怪你會俾我細心同體貼既感覺~可能都係因為你有哩個諗法既原因
睇黎我都 ...

我覺得你控制得幾好丫~

而性與愛,我覺得可以分開的,

有愛的性就算沒有太多技巧都可以好滿足; 而冇愛的性就要用調情技巧信任才有質素

我常說,沒有好感怎會有性; 但愛又怎能只用性去建立?!

我們都唔係十幾廿歲情豆初開的小朋友,我諗我地都有一定的經歷懂得思考

人非草木,的確會沉迷偏好既類型,或者偶然會有錯覺,

停一停,諗一諗,究竟我地為咩而來~

又或者,真係有朝一日轉入死胡同,相信會長大人會幫我地保護我地

正所謂,一日係會長一世都係會長!!
 Author| Post time 29-12-2014 11:39:41 | Show all posts
Ar sam replied at 29-12-2014 11:04
Oh, I am so sorry to hear that.... 其實係咪好多男仔當佢同A女士做緊,但其實係幻想緊B/C/D女 ...

原來妳同haru係一對
呢個問題點答妳?
第一,無人可以代替晒「大部份」男士去答;
第二,答妳話會,妳仲會唔會有興趣同佢玩?
第三,我答妳,我無呢個懷習慣,印象中有試過一兩次,
主要原因(答埋妳,唔駛等妳問)係埋身至知感覺咁唔理想,唔想不歡而散,
唯有用呢個方法去保持狀態,當然之後唔會有第二次喇。
同樣問題問下女士,會唔會有唔同答案?
再一次強調,呢個絕對係壞習慣,沉醉響自我幻想世界,
對感受對手反應既能力大跌,最重要係對對手唔尊重。
 Author| Post time 29-12-2014 15:12:34 | Show all posts
Haru replied at 29-12-2014 14:44
講得啱,確實未遇上對手前,自己應該要做到。所以,葉安之前的教學分享班,我好期待的調情班,希望可以會 ...

響呢度教,真係會好攪笑,亦都唔對路喇,我教你,有幾難,問題係,當你用既時候,個女士(如果有睇呢度),個心就會諗「哈,呢招james教既」,
就算無睇,你劑劑一個做法,都唔多好,隨機應變,
總之唔好玩前又癡住,玩緊又dum時間玩,玩完又癡住,生人霸死地,
你被批可出席既率偏低,部份原因都係咁樣,簡直影響生態環境(對住你真係要講到好白)
活動入面好多時既處理,都係一般待人接物既處理方式,你並無去左第二個星球。

Post time 8-4-2016 09:40:50 | Show all posts
聽君一席話勝讀萬卷書

雖然我未睇完百幾頁留言, 不過睇完頭幾頁, 我非常認同當中的指點, 其實大部分都是common sense, 問題系我地平時有無去思考過, 有時候一個人就算很多sp, 可是來來去去都那幾招, 也未必能體會。 對我而言, 我也中意因應對手的感覺去做改變調整, 這個人喜歡做這個, 另一個人不一定喜歡, 都要在過程中摸索。

不過本身悟性要強, 畢竟很多時候你沒有機會經常跟某一位sp切磋的時候, 就要把握當下擁有的時間去調整, 達到雙方都滿意的境界了. 否則機會失去了就失去了。 我以前就試過, 悔恨爲什麽當時候沒有嘗試這個, 那個, 如果有的會一定會更完美。

Author| Post time 27-12-2014 14:40:35 | Show all posts
詩詩 replied at 27-12-2014 14:08
我試過抬起頭, 對方望緊另一邊, 果下仲灰.. 成為左我的陰影...

唔應該灰,我唔知當時係乜野情況,如果響party度,周圍都風光明媚,望下又真係正常不過,
一般黎講,但首先應該問自己,係咪做得唔好,定係對方因為太舒服,驚住會太快射,要望第二度黎分心,

睇反應,或者事後誠意既了解好重要,了解既時候,唔該唔好用[我係咪錫得你唔舒服?點解頭先你望第二度既?]、

或講負氣話,只會越溝越衰。

最緊要唔好比任何野一下打沉,或一下就認定係對方問題,即係好似男士同女士做既時候,對方無反應,就話對方係[死魚],

無諗過自己既問題一樣。
 Author| Post time 27-12-2014 17:20:31 | Show all posts
細細粒 replied at 27-12-2014 16:41
罐頭語句即係點解呀?
有次活動遇到佢我都覺得佢好吸引,我既視線都忍唔住係佢身上停留,係可 ...

既然妳問到,唔好介意,「罐頭說話」,通常係時下留行或留行過既說話,例如「講呢d」「傻的嗎?」、「好攪野」、「滴汗」…之類,偶然講下作點綴無問題,但長期掛口邊就會悶同類型化左自己。例如,妳會好易比我估到妳幾時會講:「唔該晒!」 當然唔係真係唔該人果隻唔該喇。
「罐頭說話」呢個名我諗既,就好似電視電影好多時用既罐頭音樂,一去到某個位就一定會用黎做配樂,呢個因為就手好用,其實都係制作人懶搵賴諗既後果。

Post time 28-12-2014 14:58:52 | Show all posts
Bella replied at 28-12-2014 14:49
活動自備飲品鈣思寶或者康鈣C~正呀喂!!
係,的確好少講,但學占屎話齋有個平台點解唔講?!

大會指定飲品!遲些R佢地作為贊助商添~~ sorry, 回歸正題

之前你唔講,你沒有什麼反應,搞到我以為自己的foreplay唔得。有你咁講,我就放心了。

doggy style對我來說好高難度,因為我硬個時,係翹起來的,doggy時真係刺激過頭,瞬間走火。

所以,我最喜歡都是面對面坐位,咁就好好多。

若然要說你的問題,其實都是唔夠開放呢一點。所以,就連kiss都有好像有點就住就住咁。

你有沒遇到個對手,可以令你完全放鬆的呢?

Author| Post time 27-12-2014 04:17:22 | Show all posts
小碗 replied at 27-12-2014 03:36
嗯……講起來,呢個都係我一直搞不明白的課題…… 總覺得自己抬起頭個樣,應該同反白眼女鬼無異……

[曾經有人同我講:「唔好望,專心做你要做嘅野啦…」].....呢句又真係好好笑,

同埋個角度好緊要,附上一些參考圖,唔好學埋D樣衰衰倒胃口既喇~~~

日系

日系四眼幼齒

支持大中華制作,小碗妳非常有浮質做呢個

大中華四眼美眉
images (1).jpg

Post time 28-12-2014 14:46:21 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 14:31
哈哈...........笑死我了!
下次係要帶支鈣思寶俾你?

活動自備飲品鈣思寶或者康鈣C~正呀喂!!
係,的確好少講,但學占屎話齋有個平台點解唔講?!

唔好意思.....搞到你覺得自己唔得~

你得架~因為你會花時間去warm up我

如果dick dick係度,佢知道我鍾意咩位代替左我講比你知

我更理所當然唔出聲,但咁落去我都知係唔健康的

技巧要用時間探索互相試出黎的,

反而我想知我有冇咩其他地方係最得好或要改善

又想知對方同我做愛做既事時有咩感覺,即係例如會唔會悶之類

正如同dick dick講,打到大佬係bonus

我比較在意對方感受~

Post time 4-1-2015 14:20:30 | Show all posts
Dino replied at 4-1-2015 14:06
又路過......最有效莫過於身教!
不要只分享或得個講字,不要令人覺得做任何事都有借口...而點先做到咁? ...

嗯,非常同意~
所以做好自己都係好重要架
我認為最好既身教係除左做好自己之外,要俾其他人都睇到~令佢地覺得哩樣野係好既,再一齊效法~
所以除左幫人之外仲可以鼓勵更多既人去幫助唔同既人~咁效果就會更加好 好野唔怕分享嘛
因為一個人既力量有限,但如果一群人可以互相提點就會有好大既效果啦
要知道人係無完美,我地唔多唔少都需要身邊既人去互相支持同幫助架~
當然前提係哩種幫助都要係健康既環境下進行

Post time 29-12-2014 16:42:43 | Show all posts
James replied at 29-12-2014 15:42
我會覺得妳幾有南美系靚女既特質,健康、陽光、豐胸、盛臀、皮膚亮麗有彈性,

身體柔軟度高,敏感度又高 ...

我睇完真係笑咗出黎 XD
洋妞路線 << 都係第一次有人咁講,喺我腦海內洋妞都係金髮而且身材超 S 咁

要解放真係要啲時間...好多時都會怕喺有其他人在場嘅情況下 flirt...
可能真係太怕羞...而且好怕自己被拒絕...但踏出第一步試下總好過唔試嘅...
有時見到大家好自然咁 flirt 我都會觀察一下,諗下邊種諗自己多啲..

其實我都會打八字咁磨對方
 Author| Post time 29-12-2014 05:51:20 | Show all posts
Ar sam replied at 29-12-2014 00:45
我硬係覺得呢個動作唔知點咁,好似我好淫賤咁

哇~~~臨訓前都要覆埋妳呢個,
性事係人同人之間互相取悅既藝術,麼該係美麗既、體貼既、關懷既、接受既,唔應該有委屈、脅逼、勉強(另類性趣除外)
[淫賤]、[蕩女]、[水性揚花]、[劏豬凳]、[掃把星]都係形容女性,而男性就會用[風流]、[齊人之福](原文係貶意,不過近代就比人當做羨慕男人既四字詞)
以上既情況都係父系社會要黎壓制婦女享有性平等,
唔係要進行洗腦,既然都入得S&B,入之前都一定既考慮,係咪應該都要調整一下思維。

Author| Post time 27-12-2014 23:00:34 | Show all posts
Bella replied at 27-12-2014 20:03
我冇唱,但可能人地覺得叫聲唔夠澎湃
所以會唔會同搖籃曲冇分別?!
我下次試下wild d

我代入去設想…響黑暗環境,大家都粒聲唔出,又暖又濕,
屈住身體響妳大肶盡頭,只有口舌細細動作咁不斷郁動,
真係好有bb仔食緊奶既回憶,食下食下,嘴就變左反射動作,個人咪訓左囉~
下次試下唔好妳有妳訓響度享受,佢有佢響度孤軍作戰,

除左反應(自然而適當的,唔駛牛頭馬臉都出動),
勇敢講下妳既感受,邊度啱位,邊度要加速,邊度加大力度,

合作去將件事完成,咁就興奮都黎唔切,想訓都難喇。

Author| Post time 29-12-2014 03:41:40 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 14:06
又唔係既,我覺得lesbian 既sex 同男女既sex唔一樣既,男女既話我會覺得抽插係其中一部分,當然唔係話一 ...

要補充番少少,

女士同男士做,當然會有被插既期待,我想講既方向既,唔好單單迷信陽具既威力,如果可以前期功夫(插入前)做得好,

女士如果有大滿足就當然好,就算未到位,將女士身體變敏感或變得更渴求,果時既插入,事半可以功倍,

另外,就算時間所限,狀態所限,唔可以進入,或唔方便進入(例如無套),而比到女士滿足,

咁至少無功都有勞,得失人有限,期待無窮喎。
 Author| Post time 28-12-2014 00:07:52 | Show all posts
Haru replied at 27-12-2014 22:11
James, 大家講左咁多催射的方法,咁又有咩方法可以令到自己耐射呢?除左分心之外~~ 虛心求教!
...

除左要練既方法,最快方法就有幾個可以提供下,
一,買較厚既套;
二,用包皮(如有) 包住龜頭先至戴套,以減低敏感度,不過要小心濕潤度,因為會較易穿,
三,做之前飲多點水,令到自己有點點尿意,有尿意就較難射。
四,通過平時做既時候,了解自己點樣最易射,避開佢,或放到最後;
五,控制自己郁動既節奏,唔好由頭到尾快放,以跑長跑留前鬥後既節奏去跑。

要練果d,有機會再講
Post time 28-12-2014 23:06:18 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 22:57
我經常見到這樣的畫面!!所以,我知雙方都好享受其中。

一個好的kiss,應該具備咩元素呢?先撇除了環境 ...

好!!我盡量解說一下(挑戰我語言障礙咁話)

先來是眼神既交流,已經好像在過電在說話一樣

然後,輕輕掃過她的臉龐,輕吻另一邊面蛋
(呢一下已經全身觸電)

再加一點耳話或者令人回心微笑既說話,令對方不自覺望住你瞇瞇笑

相信這個瞇瞇眼神會令人忍不住吻下咀唇吧~

輕輕的吻至有力有重心的,

大至上是這樣吧~~~

你問d高手啦~~~~我教唔到你,以上都係我既回憶黎架咋,不過係難忘的~
Post time 12-12-2016 11:45:11 | Show all posts
是的,有身體健康才有條件去擁有所世界美好的事與物呀。游水確實有點限制於時間及地點,但不失為一個可修身的帶氧運動,若你仍有興趣的話,遲D也可再分享。有關拉根鍛練,想起是數年前的一次去醫院睇物理治療時,在等候期間偶意地看到一份腰痛護理小冊子,它只描述了簡簡單單的幾個拉根動作,每日兩次(睡覺前及睡醒後),每次都花了大約10分鐘,其腰部肌肉緊張不舒服的感覺就慢慢消失了,至現在仍堅持去做,這個不花什麼時間及金錢的有效方法,不防可先了解吓是否可幫忙到你呢!
Post time 29-12-2014 00:33:59 | Show all posts
Chris replied at 29-12-2014 00:15
小朋友,你只要…← →↑↓→→△✔←↑→▽就能把超必殺技打出來的了…

問個別人喜好,有時被問那 ...

會長,其實我問之前都想過好多次。我知每個人都唔同,喜好不一,某一女士的觀感,不代表全部。

但又想到,要善用呢個平台。可能係個問題比較笨拙。我問的時候,其實是想女士憶述下那個能令佢高潮的男士所做的方法,希望可以從中取經,舉一反三。

有會長你的提點,都算是抛磚引玉了。我會留心多點女士的反應。有個好的指導思想,咁接下的行為先有條理。
Post time 28-12-2014 22:29:33 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 21:39
Dick dick, 我明白你想講乜,而你講既取捨我諗大家都明白。但係如果人真係可以情感同理智分得咁清晰世界 ...

原來係女士既角度係會咁諗.....
難怪你會俾我細心同體貼既感覺~可能都係因為你有哩個諗法既原因
睇黎我都要多注意自己既言辭同行為~盡量唔好俾人覺得我有其他想法先得~
其實我真係好鍾意有得過夜既活動架.....哩個同我既喜好有好大關係.....
我會好珍惜有得參加活動既機會架~就算一年得一次都好啊 好過無
你講出黎都好架~最少俾人知道原來有哩個問題,等我地有改善既機會
Post time 28-12-2014 14:19:00 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 13:41
哈~~對於耐力驚人的人,例如dick, james佢地,你就要狠狠地攻擊!

其他普通人士,真係要忍下,因為出 ...

嗱你咁講就唔啱啦~
1. 唔係下下都要猛烈既攻勢先會舒服,有時溫柔既反而會更好
2. 耐力驚唔驚人都係因人而異,我有都試過1分鐘的~不過唔爽咁解....
3. 同埋真係唔需要忍架,多d感受一下自己身體嘗試去了解佢...你就會知應該點做
同埋唔好講到我地識飛咁,咁樣對其他人好唔公平架~
大家都係平等,要注意言詞呢~
想像一下如果有位女士俾人叫佢潮吹女皇,佢會有咩感受~男士都係一樣架

Post time 28-12-2014 13:13:38 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 13:05
咁眼神呢?其實抽插既時候男士會全程睜開眼望住女士嗎?

我自己就會了。望住女士的表情變化,好有滿足感。
未埋牙時,眼神中若然表達出:渴求、慾望就好好了。 我留意到,通常雙眼都是微微瞇起來。

若然吹的時候,再加埋眼神就更好了。

可以參考下:James的分享 [url=http://swingandbangclub.com/foru ... 1982&extra=&page=26]http://swingandbangclub.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1982&extra=&page=26[/url]

505 FLOOR
Post time 28-12-2014 15:14:56 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 15:01
大會指定飲品!遲些R佢地作為贊助商添~~ sorry, 回歸正題

之前你唔講,你沒有什麼反應,搞到我以為自 ...

唔就住既kiss,你既定義係咩?!

我自己唔太鍾意蛋撻式同太多吞頭交纏的

會唔會因為咁而覺得我就住左?!還是真係就住左?!

而呢一點占屎都同我講過,我既回應係,我識錫人的,但我覺得kiss其實好有愛,

對沒有愛既人又怎能全情投入去kiss呢?!可能我既kiss因此而局限左~

我自以為放鬆到既對手都覺得我放鬆唔到......我都唔知道了~

我唯有從新開機再黎過啦~
Post time 9-10-2016 15:53:09 | Show all posts
HipHip replied at 9-10-2016 15:21
有咩要提升呀?

好多啊﹗
首先要記熟會方規則,用假名,不可私聯,不可透珂私人生活,我份人比較多口,要牢牢記在心中,其他規則要反覆記憶。
第二,自問不是高大俊朗,而且經常坐著,所以要多做運動,把身體線條練回來
第三,要提升與各會員的友誼,在聊天室與大家多聯絡聊天,一方面了解大家的共同話題,二方面學習男士處事細心事事尊重女方的文化,希望盡快融入這大家庭。
多謝您的關心,我現在每日向以上三個目標進發,努力提升自己。
Post time 4 day(s) ago | Show all posts
Mikel replied at 11-11-2019 01:10
看到史力加的第一次事後文章,建議大家都看一看,真是好搞笑
但同是令一個未入會的新生,有小小失去信心,
...

Hello Mikel 得閒都可以睇下阿超的文章啊,在首頁最右方的精選可以搵到。

如果自知必不達標,固然可以定下目標努力改變,

然而如果只是有猶豫,對自己沒自信的話,都不妨盡力準力準備,先交表試試。
不試過又如何知道成敗呢?成固欣喜,敗則再接再勵。有時躊踷不前才是最大的障!

無論點都好,呢段時間先多點嚟同大家傾偈認識吧!

Post time 11-1-2017 10:08:32 | Show all posts
bedman replied at 11-1-2017 09:01
巴打你啱主菜可能唔够飽,但可以從前菜同甜品著手
佢滿足左我,我都需要滿足番佢
學黃子華男神話齋,含吹 ...

其實除左插入,整場性交都有好多其他野可以好享受,尤其是女生,從我經驗(唔一定啱),女仔好多都好著重前戲同後戲。
前戲如果可以慢同輕柔,好多女生都會好受,跟住再真做都好易有高潮,同埋男仕完事唔好即刻停哂,繼續錫下摸下對方,我覺得好多女仕反而會欣賞呢下,因為我認為性交係雙向,我自己享受之餘更加希望對方享受。

Post time 28-12-2014 15:37:50 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 14:08
咁我是找到寶藏了。XD

我覺得男士在性方面其實都幾單純。而女士就好像複雜好多,要刺激好多地方,而且又 ...

男士性器外露,會容易理解個結構同敏感點,女士乜都係哂裡面,要研究只感用手感,目測只能睇到少少。
仲有女士來說,情緒亦係好重要既一環,所以女士真係會複雜好多~

雖然同意你既講法外遊會有多d時間了解認識,但成日都長時間相處的話,可能會令男女較易投放感情,後果嚴重呢~
Post time 28-12-2014 19:33:44 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 16:00
噢~~如果係咁,咁就唔同講法。因為有呢個前提,咁你的kiss又好合理。
所以,你也不要怪我問你:我可以 ...

經過占屎輔導過後,我得出以下結論

我十分認同kiss是重要的一環,

既然人都係呢個會出現,又何必顧慮太多,既然可以跟沒有愛的人有sex,then kiss,why not?!
只要調好心理質素就可以有突破

但我仍然都是不喜歡太濕的吻,

我自己會喜歡輕輕輕輕的咬一咬對方的唇~

至於暫時可以投入kiss的人是有的,他的咀咀好像有魔力一樣!!

Author| Post time 29-12-2014 02:46:03 | Show all posts
小雨 replied at 28-12-2014 12:36
男人們!咁如果女上男下
你地係覺得感覺如何?

唔記得答,我個人覺得,有部份女士真係鐘意自己騎出個高潮來,呢個響自己左試右試之後都唔成功後,

好應該唔好拗頸,交個波比對手喇~等對方黎完之後咪自己睇下情況仲繼唔繼續,因為有D女士高潮黎左係唔想再郁,有D就要你繼續郁,延續個[潮]佢。

至於感覺對我黎講,無特別高定低,作為回氣或調劑咁囉。

等其他人黎答(定已經答左,未睇)

Post time 28-12-2014 13:38:22 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 13:30
哈哈,有時女士吹個陣留意男士表情時,見到好似刺激到岩個果位,係會不自覺地加把勁攻擊個度,因為見到男 ...

哈~~對於耐力驚人的人,例如dick, james佢地,你就要狠狠地攻擊!

其他普通人士,真係要忍下,因為出了,就不能繼續了。

(其實,咁嘅諗法又係唔係有問題呢?即是性愛一定要包括抽插。因為我睇過一些lesbian分享,佢地無抽插,但都有滿足感,咁即是說,抽插不是一定要有的,可以咁理解嗎?)
Post time 28-12-2014 14:38:38 | Show all posts
Bella replied at 28-12-2014 14:25
我明呀~我都係咁架~
但我知點解自己唔想比人睇到咁徹底
不過我叻左少少,光d我都開始ok

我諗應該唔係完全接受唔到架
只係哩個環境欠缺左一份親切感,令我一直有緊張既感覺
如果係自己屋企我肯定唔會有哩種感覺
因為個環境我已經熟哂,就算曬住太陽都唔會有影響.....
不過哩d野可以慢慢適應,只要慢慢調節~就算接受唔到既野都可以慢慢變到無咁抗拒的
最重要係一開始唔好力度太重,原理就好似溫水煮蛙咁....我哩隻蛙唔易煮架
 Author| Post time 27-12-2014 16:52:15 | Show all posts
小碗 replied at 27-12-2014 16:37
起左機先係向上咋嘛,好彩都要整一陣先飛到啦

對住你我已經用左第種方法架啦,但手口同時一心 ...

斷…都係起機時候至會驚喇,軟巴巴既時候無資格斷掛,除非搵刀落剪既姐。一心二用?好似唔多關事,就算關事,咁玩樂器既人,都要學兩手做唔同既野,
妳要想像下,點解男人鐘意女人用嘴,除左有點點征服感,被服務既快感外,
嘴有乜野做到,而妹妹做唔到?
利用呢d做到既能力,去達到目的(起機或吹爆)。
Post time 22-8-2017 03:10:05 | Show all posts
Pecky replied at 19-8-2017 10:11
明白既...
始終岩既對手就係可遇不可求...
你想搵岩既對手嗎?

我絕對認同你對搵對手既講法阿Pecky!我當然想搵岩對手。最緊要大家都有相似既理念同open-mindedness,勇於真誠咁互相創造及分享一段(或多段)美好既性經歷。
最弊今時今刻好多男既淨係想插,女既淨係想被插。對於我里d hopeless romantic里講,咁既對手一d都唔爽。就算唔係男女朋友,我地已經開放曬自己比對方,比翻d genuine passion都得掛...
Post time 9-10-2016 19:45:41 | Show all posts
samsam1984 replied at 9-10-2016 15:56
好多啊﹗
首先要記熟會方規則,用假名,不可私聯,不可透珂私人生活,我份人比較多口,要牢牢記在心中, ...

你呢個人都好有條理喎,list好哂出嚟。
係呀,名好重要架,呢個真係要改好。
發覺呢輪新人們改都唔係容易叫嘅名,似平時login name.其實喺呢度,login name就係你個名,唔駛有數字架,除非你想人哋係咁嗌你(不過又唔係機械人,又唔係囚犯,要咁長嘅數未做咩呢)

至於其他兩點,成功需苦幹,加油!
Post time 27-12-2014 23:03:35 | Show all posts
小雨 replied at 27-12-2014 22:50
咁你要坦白話比人知你個位向邊啦

其實次次都有講架...因為錯左位會痛/感覺差...
除非佢一黎就中哂位...咁我應該講唔到野架啦....
其實好矛盾架....我全身都好敏感....但又唔係刺激全身都會興奮....
試過有一次有人好輕力咁掃左我一下....輕到好似俾風吹咁 但竟然又有感覺....
但真係得一次咁多....因為通常d人見我失控就以為中左位...之後就控制唔到啦.....
好多時我要搵自己有邊d位會有感覺,之後同對方講....又或者自己就個位去試....
諗諗下其實我都幾麻煩....

Post time 9-10-2016 19:37:26 | Show all posts
mikelee1997 replied at 2-10-2016 20:44
成日見到呢個壇有教潮吹技巧,但係用乜方法同女友講,要用手指同口搞到佢好似想痾尿咁既感覺,但又要忍住? ...

其實好難直接咁講。我覺得最緊要佢本身都要享受性。若佢發現性是一樣值得追求的事情,而佢亦想得到潮吹嘅感覺,你再同佢講達到潮吹嘅方法先有用。

若果佢自己根本唔想,而你又繼續叫佢忍住,咁佢好容易就會覺得係你單方面想。男人點解會想見女人潮吹?咪就係因為咸濕和成功感咯
Post time 28-12-2014 22:32:12 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 22:13
既然你理性上已經過關,咁就只欠感性上的那關了。

我想打佬,如果令到佢可以完全放鬆,咁應該扣左佢一半 ...

physically,
係會甩唔到咀,只想繼續吻繼續吻
吻到全個人都放軟成個人交比對方
或者是越吻越肉緊,不自覺會時而溫柔輕撫時而用力抱緊

Mentally,
氣氛環境都有關係,與對方所建立信任同溝通都有關係
正如葉安個talk所講的,我諗無論係接吻潮吹定高潮都有關

我呢~只要有安全感我就可以放鬆架喇~

Post time 28-12-2014 15:57:41 | Show all posts
Bella replied at 28-12-2014 15:17
唔就住既kiss,你既定義係咩?!

我自己唔太鍾意蛋撻式同太多吞頭交纏的

噢~~如果係咁,咁就唔同講法。因為有呢個前提,咁你的kiss又好合理。
所以,你也不要怪我問你:我可以錫你嗎。呢個傻傻的問題。

所以,真係要雙方夾下。我覺得kiss係性的重要一環,是個開端。若要配合你,就要跳過呢一點。

直接去愛撫加親吻其他部位。咁樣適合你嗎?

p.s. 唔就住的kiss,我覺得就係四唇交疊、相纏、吸啜。

Post time 2-2-2016 01:06:21 | Show all posts
Abby replied at 1-2-2016 17:55
我就覺得,如果睇唔化,就唔好入會住
大家用第二個身份出席活動,每次離開前就放低返個身份先,分得清清 ...

昨日睇完BIG C兄的經歷,都冇話化唔化http://swingandbangclub.com/foru ... p;tid=7297#lastpost

其實入紙一刻已知道,入會唔係為左搵SP/SL/情人/伴侶

雖然係度遇到的兄弟姐妹在活動過後,再見己是路人

但學會的技術和心態的提升會一直都在
在活動遇到是注定緣份,不是天長地久那種,而是曾經擁有

Add post (2-2-2016 01:13):
btw, 大祠堂D文其實都幾發人深省
Post time 28-12-2014 16:30:58 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 15:40
男士性器外露,會容易理解個結構同敏感點,女士乜都係哂裡面, ...

因為女士的複雜,確實需要多些時間/經驗才能滿足到女士的需要。若然每個女士都唔同,更是要接觸更多,身體去記住。

對著一些比較放的,需求較多的女士,我經常經得措手無策。不知道怎樣先可以滿足到對方。所以先想到要多點時間。

我都同意你就講法,我想會長佢地應該都考慮到呢點。
Post time 11-1-2019 19:22:46 | Show all posts
Nina replied at 11-1-2019 18:16
呢d野好主觀的⋯可能人地只係本地人優先。本地人為主,先維護現有大部分會員利益吧⋯

對到那一遊的我黎講有點失望,本想欣賞異地性文化。
我覺得性不可焗限於一方,應有更廣大的世界觀。
性如股市,每個國家民族都有其特色及規則。
每個人種都有其特色与古怪及美麗。我就是對探索這些有興趣。
越是被阻擋,越是迎難而上。(這是我個人觀点,希望大家不要歧視我,謝謝閲讀)希望一切從本土出發。
Post time 12-12-2016 09:27:32 | Show all posts
ct0717 replied at 12-12-2016 01:52
我之前腰痛去中醫館正骨,Keep住有上去醫館推拿按摩,真係好痛,尤其係矯正之前幫你放鬆肌肉既時候,輕輕 ...

腰痛?是坐姿不正確還是其他原因呢?反正我經歷過這不適的困擾,花了很金錢及時間都搞不好,最終去游泳才治療好,後來我發現最省錢省時間又方便就是做Stretching exercise已經可以有效地改善,簡單做幾個相關的動作就有好理想的效果。建議你去做Yoga吧!很多肌肉痛都好幫到忙呀!
Post time 8-7-2015 19:22:43 | Show all posts
Abby replied at 8-7-2015 18:38
that would be insanely hottttt. Then the story goes.....

睇完之後,第一個感覺:Abby唔駛擔心唔識用廣東話來調情了~~

故事繼續:

空姐原以為會受不住壓力,但她覺得一邊纏綿,一邊被人觀賞,有另一種快感。某天飛往美國的航班上,乘客都入睡了。空姐再次拿些飲品,來到駕駛倉。

不同的是,副機司也在。空姐走近正機司,與他熱吻起來。她撩起短裙,扭動著臀部,享受著被人望著的快感。副機司按捺不住.......
Post time 28-12-2014 12:48:14 | Show all posts
小雨 replied at 28-12-2014 12:39
男人們!咁如果女上男下
你地係覺得感覺如何?

首先,我覺得視覺上好滿足,特別胸前有好動感,又可以眼神交流。
至於,下面的感覺,若然係女士騎,做主動,咁上下的感覺會強烈些,
猶其是當女士起到啱啱妹妹包住龜頭個刻,再落,如此幅度上下咁郁,係最刺激,最high的。
當然,咁樣會好快ko男士。
因為最敏感的係龜頭,而最近妹妹的出口位置是吸得最實的地方。

Add post (28-12-2014 12:52):
不過,對女士來說,好需要膝頭、大腿、腰的力。唔容易。
 Author| Post time 4-1-2015 01:39:39 | Show all posts
dick replied at 30-12-2014 11:40
其實有時候好矛盾架,一開始都係本住分享既心態
同各人交流係一件好開心既事黎
但如果一直單向咁索取就會 ...

用過個腦諗過、度過、再去實踐,失敗左再檢討修正,慢慢就會得出個(適合自己)可行既方案,讀書時都係落手落腳去試去計既入腦過問番黎既答案喇。

[有情即是無情,無情即是有情]

有時你以為做左d野係為對方好,其實係害左對方,
就好似慈母多敗兒,棒下出佳徒,都係好好既傳統智慧。

Post time 6-1-2018 21:53:30 | Show all posts
Daryl replied at 6-1-2018 21:48
人生本來就係充滿無限既可能性同色彩
“唔好意思,我較為鍾意哲學“
...

哲學話題我都鐘意聽同去睇
依家自己就好似處於要不要改變自我的第一步
改變了之後的自己需而仲未知道會係點
但嘗試去改變未為唔是一件壞事

改變自己的第一步就是改變身體狀況,運動算是小時候有喜歡的一項,但年齡變化人就變懶

第二步希望可以花時間學習有興趣的語言(雖然上堂時間真係令唔出,可以要改變學習方式XD

Post time 29-12-2014 14:44:31 | Show all posts
James replied at 29-12-2014 05:04
後奏,係可以唔駛靠人黎練既(唔係講技巧,係講心態),
好易.....

講得啱,確實未遇上對手前,自己應該要做到。所以,葉安之前的教學分享班,我好期待的調情班,希望可以會舉辦,一定會參加。
我仲有一個問題,一直都好想問:同一個對手玩完後,沖埋涼了,其實點樣做先可以在令女士心裹舒服的情況下,離開佢,然後接觸另一位女士呢?

你知我這方的經驗真係好有限,只有再蠢蠢地問你。
Post time 23-1-2018 01:56:46 | Show all posts
Ani replied at 23-1-2018 00:57
Hi Day,我係Ani,都想做運動令啲肉結實啲,唔知有咩方法好呢⋯⋯

結實啲=增肌減脂,通過增加肌肉、減少脂肪,使身體線條緊實,新手一開始可以做自重訓練(深蹲、掌上壓、SIT-UP之類),配合帶氧運動(單車、游水、快步走等等),一定程度上改善飲食黎入門

最緊要係唔好對自己太苛刻,記住只要有改變,身體就會向好既一面發展,如果對自己太苛刻,好容易頂唔順又恢復返以前既生活習慣

Post time 19-10-2019 23:16:42 | Show all posts
Negan replied at 19-10-2019 23:08
真係失禮死人,老實講我口材身材也沒有,好多謝小姚的注意

我也老實講,女仔第一眼係睇男士身材,我也是,但認識耐咗,有身材有鬼用嗎?唔識吸引女士。

你有一份吸引力,就是唔出聲唔出聲嗰種電使人既感覺,神秘又想進一步去了解,其實我好想對你主動,但驚嚇怕你,以後見到我轉頭走點算。

女仔多數憑感覺,有十六舊腹肌背肌又如何,無親切感的話都唔想同佢入房囉。。。

Post time 27-12-2014 21:30:57 | Show all posts
dick replied at 27-12-2014 20:43
我直接貼出黎係啦~由於佢d字有d問題,係咁e執左野.....

女人最 ...

個幾鐘?我咁大個仔都未試過比人錫個幾鐘,我錫人就試得多…
文中提到既技巧,唔少我都覺得有所保留,例如69,根本顧住錫人,自己既感覺就會分散,邊有佢講到咁「終極」呢?
Post time 28-12-2014 13:31:18 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 13:05
咁眼神呢?其實抽插既時候男士會全程睜開眼望住女士嗎?

未必會全程望到,因為有好多位要注意~
不過為左等位女士覺得自己有專注緊,通常我都會望下....
最舒服果陣通常我都會合埋眼,等我可以集中個人去感受果下衝擊....
哩下應該就係平時d人所講既不歸點....即係決定射定係唔射既時刻....
哩個時候如果守住等佢退下來就可以繼續,如果加強衝擊就會射...
如果對方哩個時候向我攻擊....我一定會守唔住

Post time 1-2-2016 16:49:45 | Show all posts
Abby replied at 1-2-2016 13:58
呢度每一個人都係過客
冇人知幾時會見,幾時會唔見,幾時會再見,會唔會再見
話唔埋

好幺心的感覺,過客呢個詞都幾淒美下或者係因為大家都知道終有一日會別離,所以一開始就有知道要珍惜當下
係完全釋放自己的同時,細膩地感受每一個對手的身體和感覺
每一次相遇都係一個完美的邂逅
個人覺得其實已經超越左性,係一種愛的修行

以上係呢幾日係度同大家吹水交流的心得
Post time 29-12-2014 14:49:26 | Show all posts
James replied at 29-12-2014 05:54
哇~~~臨訓前都要覆埋妳呢個,
性事係人同人之間互相取悅既藝術,麼該係美麗既、體貼既、關懷既、接受既, ...

我想這個想法,不單存在女士身上,書呆子如我就會有。猶其是日常生活中,男士若被人認定為鹹濕佬、鹹蟲,咁就真係無運行了。

我知入到SnB就應該放低這樣想法。現在心態上已經好好多,承認自己鹹濕、好色,真是有如釋重負的感覺。純粹想分享下自己的感受。
Post time 29-12-2014 00:54:33 | Show all posts
Chris replied at 29-12-2014 00:15

問個別人喜好,有時被問那 ...

唔巧意思,又路過...

"盡信書不如無書,練習提高自己耳目的接收訊息能力才是王道。"

呢句真係 can't agree more!!! 打好個底(技巧),其他真係要從經驗中才會有得著...

一個例子,震旦設計上應該為女士得到最太刺激,但多利害,它只是一個沒靈魂的震旦!

亂up完又閃lu....

Post time 28-12-2014 19:39:33 | Show all posts
Haru replied at 28-12-2014 16:04
如果係制個咀度,唔個制就真係唔係個個都啱了。

不過,講開又講,其實嘻嘻哈哈地做其實都唔係唔得啊,對 ...

嘻嘻哈哈我當然開心啦~就好似扮鹿真係超搞笑

但笑得多你地會唔會褻左度真氣呢?

我試過本身係好浪漫氣氛之下,我好溫婉輕撫對方面頰

但唔知點解好想meet佢塊面,然後chok變kai了~

我又忍唔住笑左,佢問我:無啦啦笑乜鬼?!

Sorry真係破壞哂,只怪骨子裡喜歡惡搞

Post time 28-12-2014 20:09:41 | Show all posts
dick replied at 28-12-2014 20:04
其實我以前都有哩個問題架....而且好嚴重....
我係果d一見到靚女少少既女仔就會石化既男仔黎....:5a6157d ...

絕對明!!

我都係嚴重到,面對面開口講野都驚,係驚唔熟人...

我諗我要面對既係自己而唔係別人

或者因為我自己都介意自己.....

但好神奇,我係從來都唔驚你同Haru,或者思想上比較接近

又有一個程度上既溝通,或者正如你所講,第一眼見就好似識左十年

等我呀~啤娜有天都會銳變!!
Post time 9-9-2016 15:54:22 | Show all posts
wcgyuen replied at 9-9-2016 14:28
I wonder people don't tend to ask personal questions here right?

Say if I wanna know you more, ca ...

If u read the rules of S & B, u should know that all the personal info u list should not be asked here.

I understand newbies r not used to this. Try to think about topics beside such personal stuff. And u will find there r lots of things can be chatted

P.S. some personal stuff can be asked--preference in Sex
Post time 11-1-2019 21:20:46 | Show all posts
Alcard replied at 11-1-2019 19:22
對到那一遊的我黎講有點失望,本想欣賞異地性文化。
我覺得性不可焗限於一方,應有更廣大的世界觀。
性如 ...

人地搞會⋯都係私人性質,私人場地⋯無啦啦好難比一個遊客參觀,加入吧⋯⋯又不是名勝古蹟~如果個會係咁隨便,容易⋯我反而會驚囉
咁唔啱某d要求⋯就算係當地人都唔會比參加吧~

其實都係人與人之間嘅化學作用,講同一種語言都未必溝通到的⋯
Post time 28-12-2014 22:00:08 | Show all posts
Christina replied at 28-12-2014 17:21
Bingo! 同埋要keep 住女士high 既心情,唔好放軟手腳~不過其實有難度的,畢竟男士射左會累,就算唔 ...

我諗呢一點係值得堅持的。只是之前無意識到要咁做。

可能性的知識都來自AV,睇得多自然有個錯覺射完,就是終結!我一直都有呢個錯覺。係聽完葉安講書,我先開始有意識到。

現在經你一講,呢個想法又再深刻的。

講講下,即刻好想有人可以練習下添!
 Author| Post time 29-12-2014 15:39:20 | Show all posts
Luna replied at 29-12-2014 14:52
其實都係,每個人都有自己的特質,如果強要學習別人,反而會無咗自己本身的特點呢..

我會覺得妳幾有南美系靚女既特質,健康、陽光、豐胸、盛臀、皮膚亮麗有彈性,

身體柔軟度高,敏感度又高,直頭走洋妞路線喇,
不過我知妳暫時性格所限,如果解放左,
真係不得了。
我幻想緊妳用妳實的的既pat,企響我前面,
打八字咁西黎磨去,家下齋打字都係硬左八成。
Post time 27-12-2014 16:37:00 | Show all posts
James replied at 27-12-2014 14:31
點會拗斷呀?一般男人都係指向上,當然都會向下彎或其他方向彎,但向上係普遍大方向,

小碗妳行進時手上 ...

起左機先係向上咋嘛,好彩都要整一陣先飛到啦

對住你我已經用左第種方法架啦,但手口同時一心二用,真係唔係咁易,簡直係左手畫圓右手畫方的程度.... 同埋,深度就有得練啫,闊度邊有得練噃~ 生下來就係櫻桃小咀嘛(好似係)……

我……再試下啦
Post time 19-4-2017 12:01:10 | Show all posts
弱弱 replied at 7-4-2017 00:15
放左工就同公司野講聽日再見啦唔好掛住佢

hello, 你好我是新人nerf,希望會應一兩句.
從前真是工作超上心,超時過夜不突止,有時更带工作回家.....
吓吓看不過眼就尺膀上陣,得罪不少人.
後來病後(手尾很長), 明白好無奈,你會有錢無命使!!!!
後來人工作放開來做後, 不執著.try to work on time and balance your life.
同事相處都好咗.
最重要就是放工連所有工事放低在公司,自己返而仲開心.

Post time 29-12-2014 14:52:59 | Show all posts
小雨 replied at 29-12-2014 07:02
蠢蠢地既男人同蠢蠢地既女人一樣有市場既

哈~~我知道係呢度(其實任何一個地方都係)男士真係要話頭醒尾、挑通眼眉。所以,蠢係唔容許的。

但是裝傻又唔同。我諗小雨說的是裝傻呢一類。James講的,係唔醒目個一類。

我自己都幾唔鍾意自己咁蠢,但係我之前就衰過好多次,懶醒,以為自己明,結果衰到應一應,

所以,唯有都是蠢蠢地問清楚。
 Author| Post time 30-7-2009 20:48:51 | Show all posts
原帖由 小紅帽 於 30-7-2009 19:13 發表
支持呀;P ;P ~

估唔到妳係第一個,我會響度得閒就講下活動內既見聞同感受。
 Author| Post time 30-7-2009 20:50:58 | Show all posts
原帖由 吉仔 於 30-7-2009 20:47 發表

;P ;P 我都估到架啦~係你架啦~因為你講過入學一定係C起步既~;P ;P

咪亂講野,我註冊日期好早下,唔該睇睇。:)
 Author| Post time 30-7-2009 20:53:05 | Show all posts
原帖由 吉仔 於 30-7-2009 20:48 發表
幾時有時間表呀~~我好掛住你呀~~;P ;P

關我咩事,我只會路見不平,出手相助,你唔見我外號係打手咩?
 Author| Post time 30-7-2009 20:55:42 | Show all posts
原帖由 小紅帽 於 30-7-2009 20:54 發表

你打人.....架........:funk: :funk: :funk: ~

唔聽話既仔,就打一身,聽話既女都要打.....打一輯車輪。
Post time 30-7-2009 21:19:57 | Show all posts
等你等左好耐啦,我最喜歡見到既James魔鬼大少爺;P
Post time 30-7-2009 23:58:03 | Show all posts
原帖由 little_lamb 於 30-7-2009 23:50 發表
乜多左d咁嘅嘢~:lol

占士哥丫~~~~:handshake :handshake :handshake
Post time 30-7-2009 23:59:57 | Show all posts
原帖由 James 於 30-7-2009 19:08 發表
因本人不懂打情罵俏,呵呵氹氹,講說話也單刀真插,有得罪既,就真係對唔住勒!
我擔心呢條友遲早有精神分裂症~~~~~:L :L :L :lol :lol
 Author| Post time 31-7-2009 00:00:01 | Show all posts
原帖由 小紅帽 於 30-7-2009 21:01 發表
不過見你係A級人馬....
一定日日黎打掃:lol :lol ~

哈,咁我唔該先,打掃之餘,加多少少野,講比我知今日將會過得好嗎?今日過得有幾好?
Post time 31-7-2009 01:48:09 | Show all posts
原帖由 Sunny 於 31-7-2009 01:34 發表

叫吹水BB訓練營....
吹水得先比吹....
吹水唔得唔比吹.....
咁叫咩訓練營.....
得就唔洗訓練啦~~
唔得唔比訓練....
咁要過訓練營黎做咩~~;P ;P

不懂未學囉~~e句校長教ge~~  有問題插左chris先  記住要單刀真插佢w ...

sun sun bb....你真係....;P ;P
奶媽下餐加多d奶奶過你呀...:P
Post time 31-7-2009 01:49:45 | Show all posts
差D唔記得支持下占士添...:P

真係估唔到有機會可以係到"見"到占士....:$ :$ ;P :P
Post time 31-7-2009 02:03:07 | Show all posts
原帖由 Sunny 於 31-7-2009 01:36 發表

可能已經分裂左......:L :L ;P ;P
咁有冇得醫架sun BB~~~:o
我擔心佢下次出席活動會叫呀Moon~~同你一雙一對~~~:lol :lol ;P
 Author| Post time 31-7-2009 02:06:23 | Show all posts
原帖由 little_lamb 於 30-7-2009 23:50 發表
乜多左d咁嘅嘢~:lol

妳好呀,嬌小玲瓏既妳,就最得想要征服感既男士歡迎喇。:lol
 Author| Post time 31-7-2009 02:13:07 | Show all posts
原帖由 Sunny 於 31-7-2009 01:34 發表

吹水得先比吹....
咁叫咩訓練營.....
得就唔洗訓練啦~~
唔得唔比訓練....

不懂未學囉~~e句校長教ge~~  有問題插左chris先  記住要單刀真插佢w ...

我既意思,係訓練我自己呀,所以咪想大家講野唔好太過乍嬌呀、逞強呀,最好係有野話我知既,會內同壇上既都可以。
 Author| Post time 31-7-2009 02:18:37 | Show all posts
原帖由 GTR34 於 31-7-2009 02:16 發表

....
參觀完呢間房...
我只有一種感覺....好無奈....

因乜事咁無奈呢?呢位師兄。
Post time 31-7-2009 02:22:14 | Show all posts
原帖由 James 於 30-7-2009 19:08 發表
因本人不懂打情罵俏,呵呵氹氹,講說話也單刀真插,有得罪既,就真係對唔住勒!

欠養份..唔係應該施肥咩......?
不懂打情罵俏...只懂"唇槍舌劍"(大家請用聯想力...嘿)...不懂呵呵氹氹...懂痴痴纏纏...講說話單刀真插...雙刀好似好D wor... 有得罪既就真係對唔住...?  我係你就連呢句對唔住都慳返..哈哈哈~
Post time 31-7-2009 02:25:06 | Show all posts
原帖由 Tiffany_S 於 30-7-2009 23 發表
我擔心呢條友遲早有精神分裂症~~~~~:L :L :L :lol :lol

唔好擔心...佢o係你未識佢之前已經有好嚴重既多重人格...尤其是..當你見到佢同人..............o個時仲可以睇報紙...............................唔係精神分姴呀~多重人格呀~咁邊做得到...;P
Post time 31-7-2009 02:26:03 | Show all posts
原帖由 Mystique 於 31-7-2009 00:06 發表

我俾張相入面果個引左入黎呀 ~~~~~

入到黎就送你四個字..."你被騙了" 哈哈哈~
Post time 31-7-2009 02:27:35 | Show all posts

吹水得先比吹....
咁叫咩訓練營.....
得就唔洗訓練啦~~
唔得唔比訓練....

就憑你以上的肺腑之言...我好肯定.....你以後......................冇運行
Post time 31-7-2009 02:29:02 | Show all posts
原帖由 GTR34 於 31-7-2009 02:16 發表

....
參觀完呢間房...
我只有一種感覺....好無奈....

參觀完呢間房你先識無奈................?  呢D感覺應該一入我地會就有啦...哈哈哈~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Swing and Bang Club

18-11-2019 01:43 GMT+8 , Processed in 0.270154 second(s), 26 queries .