Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 16287|Reply: 31
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

Chris 的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 2-12-2009 10:35:33 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
發生在07年農歷年前的友會的一個活動,地點在荃灣一所尚未起好(好吊詭)的五星酒店,叫 [T-Back之夜],我帶了一位C小姐參加,一入門,看見兩位女士,
一位叫bonnie(3X)和1位叫Vickie(21) 和七、八位男士在玩 card game,
當中有頗肥和極瘦,也有四十多歲,老態已現的男士,但都比想像中友善。
Bonnie和主持人玩了數分鐘完事後,我大膽去想邀請她玩時,她說因剛生完bb,傷口爆了線,要走了 (食第一個檸檬)。

只剩下C小姐和Vickie (我也不敢問主持人,會不會還有女孩到場),只有看著辦,
看著C小姐玩和感受一下現場氣氛,說到底,作為新人,一切也覺新鮮刺激。

Vickie是個很直接的女孩,什麼 [走開喇,肥佬]、[唔要你呀,你咁醜樣],[唔制呀!你好多毛呀!...]

完全可以從佢口中響出(相比較,我地既女士們,真係客氣同含畜得太多了),而且只是走近,
並未見該等男士有所觸踫,已經一一被彈開,只會自顧自地在看雜誌和追問主持人 [Billy會唔會黎呀?又話佢會黎既?....],
看在眼裡,心中已涼了大截,心諗: [不求回報埋去傾下計,新人係咁嫁喇~~],
另一張床,C小姐,已經被一班男士圍住了,有幾個很瘦小的男生站在床邊圍著她打手槍(類似日本AV入面只負責顏射既 [汁男] ),
另外幾個已經發動攻勢,C小姐鐘意玩滴蠟,看得出她正樂在其中,所以不用太擔心,反而另一張床便剩下戰戰驚驚既我和Vickie....。

最後,她便成為了我Sex Party中既第一位親密接觸的女孩
,但並沒有正式交手。(在友會網頁中,還找到自己的一隻腳和手)

First
Post time 2-12-2009 11:18:24 | Show the author posts only
乜多毛都係死罪:L

咁我…
3Floor
Post time 2-12-2009 11:53:30 | Show the author posts only
會長,其實開呢個子版,有無問題?:o
要不要全用化名,
不過用左化名就無意思
4Floor
 Author| Post time 2-12-2009 12:47:01 | Show the author posts only

我地本身個個已經係化名,再化就無意思喇......食左人隻PARTY豬,比人提下名都唔得呀?;P
5Floor
Post time 4-12-2009 15:40:39 | Show the author posts only
嗱!  講真, 校長,  第一次去呢 D party, 真係有冇覺得 "劣"先?   我自己第一次, (Not S&B.) 真係........頭不起來兼手震.  不過都陳年舊事矣!  :L :L
6Floor
 Author| Post time 11-12-2009 01:08:19 | Show the author posts only
原帖由 bogyman 於 4-12-2009 15:40 發表
嗱!  講真, 校長,  第一次去呢 D party, 真係有冇覺得 "劣"先?   我自己第一次, (Not S&B.) 真係........頭不起來兼手震.  不過都陳年舊事矣!  :L :L

我又唔係好驚,基本上我係貪玩精,真係無咩野會驚,反而擔心比人呃,因為之前以經試過兩次比人呃錢(加埋幾千蚊左右),有機會會再講呢件事。
7Floor
 Author| Post time 11-12-2009 01:11:36 | Show the author posts only
原帖由 king 於 8-12-2009 23:21 發表
證明我地既CHRIS校長真係魅力沒法擋啦~

我怕我第一次到都會手震兼低頭:L

邊度係丫,池中無魚蝦為大者,比較之下,無橙,吉都食住先喇。;P
8Floor
Post time 12-5-2010 22:43:31 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 2-12-2009 10:35 發表 發生在07年農歷年前的友會的一個活動,地點在荃灣一所尚未起好(好吊"軌")的五星酒店,叫 [T-Back之夜],我帶了一位C小姐參加,一入門,看見兩位女士,一位叫bonnie(3X)和1位叫Vickie(2X) 和七、八位男士在玩 card game,當中有頗肥 ...

I can't imagine what would happen to me if I were you.  Actually, the choices you had were be brave to try or sat there until the end.  Good that she didn't give you very hard time.

Thanks for sharing.
9Floor
Post time 14-5-2010 21:47:13 | Show the author posts only
原帖由 Apple 於 13-5-2010 02:15 發表
我剛剛第一次有少少怕...同一晚做第2次就放左好多..對手都係囉
我都身同感受!
10Floor
Post time 2-9-2014 22:26:31 | Show the author posts only
會長第一次?
11Floor
Post time 3-9-2014 20:26:03 | Show the author posts only
我好怕果一類女孩。叫人彈開!講真, 我覺得咁好唔尊重。佢絕對可以拒絕, 但佢完全冇諗對方感受LOR!

對這類女仔, 我會.......完全無視!
12Floor
Post time 9-9-2014 19:48:24 | Show the author posts only
對比返S&B真係友善好多喎
13Floor
 Author| Post time 9-9-2014 20:13:34 | Show the author posts only
Doctor replied at 9-9-2014 19:10
內容雖然精彩,不過提議下次啲文字唔好用呢隻綠色,隻眼睇得好幸苦,如果有老花仲慘! ...

已經改了,用這隻色,原因是之前版面是全黑的,所以才用這隻綠,現在這隻應該較不刺眼。
14Floor
Post time 11-9-2014 22:09:49 | Show the author posts only
Chris會長呢個分享我好似某某電台訪問聽過。由於講得好生動好精彩,唔只我聽得好投入,連主持人都深深比吸引住!記得講到「爆線」個刻,全部人笑得最大聲!宜家再睇到呢篇分享我都忍唔住笑死咗。。。

如果參加活動的結果是這樣的話(質素甘差,男女比例唔平衡),仲要比幾千蚊(當年)會員費,認真笑唔出囖!所以要參加活動,非S&B莫屬(香港名牌,信心保證)!

15Floor
Post time 6-8-2017 21:45:28 | Show the author posts only
個女仔不禮貌態度是有點不對,雖然對手質數太差.但都要保持自己修養!
16Floor
Post time 7-8-2017 20:34:37 | Show the author posts only
明明已聽過,
再睇都爆笑(線) 左出黎
17Floor
 Author| Post time 27-9-2017 02:11:00 | Show the author posts only
MonChi replied at 18-8-2017 01:12
會長呢個經歷係另一個會發生?

對,是在另一個會發生的往事。
18Floor
 Author| Post time 27-9-2017 02:11:41 | Show the author posts only

少留下這類放諸篇篇皆通的留言,對你有好處。
19Floor
Post time 6-10-2017 12:58:29 | Show the author posts only
狼多肉小係咁架
20Floor
Post time 22-1-2018 18:29:50 | Show the author posts only
如果比着我嘅第一次係咁樣,真係唔敢想像我可以繼續落去

真係多謝你以前咁多唔同嘅經歷,造就當日S&B
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 08:58 GMT+8 , Processed in 0.104399 second(s), 22 queries .