Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 8250|Reply: 66
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

當Auntie遇上CHRIS~(動前感)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 17-3-2011 02:37:10 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
其實之前留意左有好幾個會一段時間,但係都未有實際行動,早排又留意返,見到S&B有電台訪問咁堅?!
就去聽下,一口氣追曬兩集~真係了解左好多,覺得好似真係好安全喎,於是就鼓起勇氣行動喇~

會長真係好快就send左email比我, add左MSN, 大家既行動都好快, 好快就相約見面審批~
所以會長係咁叫我快D填FORM比佢.....
由於我係一個電腦白痴, 註冊都攪左勁耐先入到會
(加上入會手續勁繁複:P , 又多條文要睇,真係少D心機都唔得:037 )
所以當會長SEND FORM比我個陣, 我都O左嘴.......真係有好多唔識填....
仲比會長話.....我錯既野係好少人會錯....KEKE...真係唔好意思....
(前事唔講太多....快D入正題先)

第一眼見到會長;P ...WA,好得喎....KEKEKEKE....
問心我真係唔覺得緊張....因為佢把聲太親切喇....(不過我問返佢, 反而佢話有少少喎~:victory: )

會長好有耐性咁解釋返會既野比我聽, 又幫我更正返D答既題目~:icon28 多謝會長:handshake
好喇...講解完好靜態既正經野...係時候要做少少互動D既正經野喇......:$ (戲肉喇戲肉喇~)

會長真係好細心, 佢會同你傾下計先, 少少既BODY TOUCH,好放心...(我估好多女性都需要哩種感覺)
會長問我驚唔驚, (我心諗@0@太睇少我喇~) 話覺得唔舒服的話可以叫停.....
講完哩一句....會長柔軟雙唇巳經貼住我既(無咁快,唔好諗多)....嘴...真係好SOFT~
係不知不覺間, 我巳經.....赤裸裸喇....(當然我都唔執輸啦~)
我係一個比較慢熱既人...個一刻担白說,,,,  我真係唔覺得自己會得到D咩~

但係會長既技巧真係好純熟....轉眼間, 佢巳經快刀斬亂麻...我巳經見唔到佢個樣...
佢巳經埋首虎穴中.....(真係好舒服....HELP~:icon27...巳經忍唔住要比D呻吟聲佢做鼓勵 :icon38 )
會長手口並用...真係好正...最令我驚訝既係....佢竟然搵到我既 G點....太神奇喇...:icon36
佢問我有無試過潮吹....我答會長無...亦話唔可能會~(可能咁激發起會長既情緒:lol )
會長更加落力...真係失守喇....

此時此刻我唯有放聲呻吟....會長問我..."駛唔駛做多一個LEVEL呀?"
咦~....叫人點答你(其實巳經答唔到):$ 唯有用眼神話佢知,,,,
會長真係好明白女人要咩體位, 完全係唔會覺得辛苦, 會長耐力驚人....而且仲....KEKEKE...
期間佢會問我有無高潮, 佢話無論如何都要比高潮我~(咁有信心?)
真係好得....我竟然攪野會嗌到出汗呀.....所以要休戰一陣....

休息左一陣, 會長再用佢好SOFT既嘴令我冷靜左既小妹再次濕潤...
(從來我都覺得唔夠濕潤係我本人既好大問題. ..但係經會長調教後,我發覺對手既技巧真係好緊要)
好快會長比左我第一個高潮 ....但係會長無停落黎,,,佢要乘勝追擊...唔比我有歇息既機會....
會長真係好有耐力....佢同我試好多動作....但係每個動作都係好岩位, 真係好得.....

:$ ...得左.....哈哈....

以為都差唔多測試完畢架喇....點知休息左一陣.....又有機會到我發功....:lol
會長咁辛苦....緊係要幫幫口啦~:icon36  YO ~玩左條莽蛇一陣....會長抱左我埋去...
要再繼續測試呀~HELP.......(原來我都有耐力架...HAHAHA)
今次會長用我最喜歡既DOGGIE......佢真係比左好多EFFORT落去....
似乎佢誓要令我解放咁....非潮吹不可咁.....
我忍~!!我點都要忍....!! 唔可以失守.....第N個高潮....休息下先....

會長似乎對未能令我潮吹感到有點失落...."緊緊於懷"....
我係一個好頑皮既AUNTIE...見無野做...就手多多口多多.....
呵呵呵.....:handshake
估唔到我可以玩咁耐....哩一ROUND會長真係比左好多心機....
我真係再忍唔住喇.....:Q .....:icon27 .....第一次既潮吹....
原來係咁架~;P 好開心喎.....

經過今次既測試, 令我真係大開眼界...
深明一個道理, "做到老,學到老", 各位要加油呀~
期待同大家見面~:)

...........事後我把聲沙左囉

Rate

Number of participants 1Power +10 Coins +20 Collapse Reason
Chris + 10 + 20 加HP 3分

View Rating Log

First
Post time 17-3-2011 09:37:23 | Show the author posts only
支持呀 auntie !
近期好多人都話自己慢熱,但係就發覺到,只要引發到呢點星星之火,隨時會變作燎原烈火,真係世事無絕對。:lol :lol :lol
3Floor
Post time 17-3-2011 09:39:57 | Show the author posts only
十卜 auntie~~~~:icon36 :icon36
4Floor
Post time 17-3-2011 10:20:08 | Show the author posts only
支持 "做到老,學到老"   嘅Auntie動前感...我都係咁諗呢~!:loveliness: :loveliness: :hug: :hug:
5Floor
Post time 17-3-2011 10:33:54 | Show the author posts only
支持呀.... auntie, 我同三少奶一齊向你問好, 期待著見面的一刻..
6Floor
Post time 17-3-2011 13:07:33 | Show the author posts only
歡迎新人呀!!! 有你地的動前感...等其他新人見會長之前都有個心理準備~知道大概會係咩野一回事~ ~希望好快會有你的動後感啦~
7Floor
Post time 17-3-2011 13:57:02 | Show the author posts only
原帖由 Auntie 於 17-3-2011 02:37 發表
其實之前留意左有好幾個會一段時間,但係都未有實際行動,早排又留意返,見到S&B有電台訪問咁堅?!
就去聽下,一口氣追曬兩集~真係了解左好多,覺得好似真係好安全喎,於是就鼓起勇氣行動喇~

會長真係好快就send左email比我, add左 ...

DeeLee radio既訪問真係好幫到手,交讓人明白S&B的安全玩樂方向,近期都真係多左因為聽左訪問既人參加,

參加既人,質素仲要頗高(無論人品同外型)...Auntie..就更加係當中既代表,

唔好比佢個名呃左........見到真人,會比大家有眼前一亮、喜出望外既感覺。

最近多左人肯寫動前感,正面來看,希望會給予參加者一個參考,

想一想在技能上、心態上、體能上是否仍有進步的空間,可以去讓性事變得更美好。

五月份會有新版的 [極真剛柔調情分享會],我正加緊整理,物色講解工具,希望可以讓出席既人士,有真正的幫助。
8Floor
Post time 17-3-2011 14:11:38 | Show the author posts only
Support arh~~ Auntie...
真係越黎越鐘意睇動前/後感....:icon36
9Floor
Post time 17-3-2011 15:16:40 | Show the author posts only
原帖由 Auntie 於 17-3-2011 02:37 發表

會長真係好快就send左email比我, add左 ...

好精彩, 真係睇到好似自己係現場一樣. support:P
10Floor
Post time 17-3-2011 15:31:45 | Show the author posts only
此時此刻我唯有放聲呻吟....會長問我..."駛唔駛做多一個LEVEL呀?"

睇到呢句令我諗返起我測試既時候... 好似都有聽過類似既說話....

其實當時我係心諗...." 玩野咩?" 都攪到人咁hot 囉, 仲要問? haha, 當然我係無講到出口啦, 亦都係無能力講任何野既, 只能夠點頭示意~

哈, 忽然粗魯左添... 唔知會長睇到會唔會即刻扣我分呢?呵呵...

anyway, 謝謝你既分享~
11Floor
Post time 17-3-2011 16:58:18 | Show the author posts only
支持支技!!!!期待更多感想文章!!!!
12Floor
Post time 17-3-2011 17:13:09 | Show the author posts only
我係一個好頑皮既AUNTIE...見無野做...就手多多口多多.....
...

Auntie都有還擊架喎~~~~  支持你~~~~  努力~~~~
13Floor
Post time 17-3-2011 17:51:40 | Show the author posts only
妖..............真係寫得十分之傳神! 我以為睇緊apple馬經中間o個頁添 支持Auntie,其待可以和你見面
14Floor
Post time 17-3-2011 18:11:43 | Show the author posts only
原帖由 Hitomi 於 17-3-2011 15:31 發表

睇到呢句令我諗返起我測試既時候... 好似都有聽過類似既說話....

其實當時我係心諗...." 玩野咩?" 都攪到人咁hot 囉, 仲要問? haha, 當然我係無講到出口啦, 亦都係無能力講任何野既, 只能夠點頭示意~

哈, 忽然粗魯 ...

人地有禮貌,有風度時,妳又話我玩野,咁我尊重妳麻,可能會覺得夠或者好驚呢~~
15Floor
 Author| Post time 17-3-2011 20:12:45 | Show the author posts only
原帖由 Ethan 於 17-3-2011 08:04 發表

十卜Auntie! 你好呀, 我係Ethan, 希望有機會見到你~請呀!:kiss: :kiss: :icon36

謝謝~! 我期待ING~:icon36
16Floor
 Author| Post time 17-3-2011 20:14:35 | Show the author posts only
原帖由 熊叔叔 於 17-3-2011 09:37 發表
支持呀 auntie !
近期好多人都話自己慢熱,但係就發覺到,只要引發到呢點星星之火,隨時會變作燎原烈火,真係世事無絕對。:lol :lol :lol

謝謝支持, 無錯, 但係都要遇岩識得玩火既人.....HAHAHA:lol :lol :lol ~!
17Floor
 Author| Post time 17-3-2011 20:16:32 | Show the author posts only
原帖由 ZeroA 於 17-3-2011 09:40 發表
Support support Auntie :loveliness:  期待可以在活動上見到你:kiss:

多謝TINA, 會長有介紹你比我喎:icon27 ....HAHA....我都期待見到你
18Floor
 Author| Post time 17-3-2011 20:18:26 | Show the author posts only
原帖由 ZeroA 於 17-3-2011 09:40 發表
Support support Auntie :loveliness:  期待可以在活動上見到你:kiss:

THANKS SO MUCH:D :D
19Floor
 Author| Post time 17-3-2011 20:19:51 | Show the author posts only
原帖由 Dino 於 17-3-2011 10:20 發表
支持 "做到老,學到老"   嘅Auntie動前感...我都係咁諗呢~!:loveliness: :loveliness: :hug: :hug:  

不斷進步先有驚喜~;P ;P
20Floor
 Author| Post time 17-3-2011 20:20:59 | Show the author posts only
原帖由 三少爺 於 17-3-2011 10 發表
支持呀.... auntie, 我同三少奶一齊向你問好, 期待著見面的一刻..

多謝三少三少奶:icon36 哈哈
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 23:16 GMT+8 , Processed in 0.078660 second(s), 21 queries .