Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4147|Reply: 19
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

tony 第1篇動前及動後感

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 7-9-2011 05:28:52 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
終於參加了第一次活動, 見到好多論壇上的活躍分子同其他人, 還有你會長Chris, 果晚我過到好開心, 做人咁多年, 終於都可以做番自己, 愛自由的我有種被釋放的感覺……而這一切都從會長的網上電台訪問講起….

8月某一日OT, O到半夜, 對住個半死不壞的電腦, 個人又燥燥地又悶悶地, 走上討論區睇番之前追看果個Post, 睇下果對癡男怨女分手未(你地睇下我幾無聊), 神推鬼撞連上一個網上電台訪問, 聽到會長講S&B.內容都幾好笑(本論壇上有超連結,自己找找), 之後邊聽邊找S&B, 一睇有種似曾相相識的感覺, 我記得自己曾到此一遊, 之後覺得手續又多, 又怕死, 最後沒有加入….好後悔….

感謝上天, 讓我重遇S&B, 我急不及待照相,download問卷, 找答案, 終於完成, 幾日後, Chris 打給我, 問我幾條問題, 我只記得呢一條…Chris:你的真實年紀同你幅相不太似… 我:好多人都話我個樣細個(有少少虛榮)…Chris: 你個樣似大過D…我: 可…可…可能係幅相影得差姐(超尷尬) 當時腦內出現一個廣告, 有個侍應對住個客話, 我地D鮑魚好靚架, 你切唔開, 是把刀鈍DChris:
可能係相的問題(兜番) 。 (我知會長不是專登的, 會長是一個好人, 相處過大家就知, 放心)

經此一役, 我決心改善自己, 做運動, 注意飲食, 只是做漏一樣野(之後會講)。到達活動日, 我到達地點門口走廊, 見到一個高我大半頭的男人同一個女仔(攞住好多野食)入左間房XX, 第六感話我知, 呢個人就是SB的成員, 之後收到電話, 入XX號房, 不出所料, 就是果間, 我入去, 有人應門第一眼就見到有料之人籃天, 雖然未接觸到, 但都感覺到, 令我想起在國產OO7裡, OO7在豬肉檔被人追數的一幕, 女:(半咸淡廣東詔)一個好似你咁出色的男人, 就好似螢火蟲在漆黑中一樣, 咁出眾,咁耀眼(類似對白)…

之後是洗澡, 再到出面坐, 見到好多人, 原來是之前果場的人, 好多都唔得名, 請不要見怪。 之后識到TOBY, Ming, Michael, 小虎, 熊叔叔, Miyako, Hitomi, Tiffiany, April, Niko,Annabelle, 其實我記人名好差, 如有錯漏, 多多包涵. 之後玩左一陣Poker,國王遊戲(“仔版), 讓我得到好多S&B的第一次, 第一個吻(同女&…), 還有吻秘密位置(同女)OK回味中... 祝各位9月之星, 生日快樂!!

多謝會長同其他成員的安排,April & Hitomi 希望你們都是享受的, 將來見面我會表現好D(之前果晚一定要有足夠睡眠ç做漏呢樣).

我願意面對自己的需要, 可以在1個沒有禁忌的空間, 暢所欲言, 看到1D你只能想像或影片內看到的事。這晚沒有束縛, 只有自由、尊重和歡笑。
First
Post time 7-9-2011 07:14:48 | Show the author posts only
嘩.... 快成咁架~~:funk:
恭喜你,可以做返自己。
我當然享受啦,多謝你呢......好好休息喇~:kiss: :hug:
3Floor
Post time 7-9-2011 08:11:48 | Show the author posts only
你係寫到咁夜,定係咁夜先至寫架!
支持
4Floor
Post time 7-9-2011 09:04:51 | Show the author posts only
哇~~~睇嚟你好hyper喎~~~咁快就寫好 ? 訓唔著呀?

anyway~~~點都要十卜吓你嘅
5Floor
Post time 7-9-2011 09:57:38 | Show the author posts only
支持 tony 兄,咁要多d黎活動了~~ :handshake :lol
6Floor
Post time 7-9-2011 10:54:30 | Show the author posts only
你的確係差個人無提...
7Floor
Post time 7-9-2011 12:01:05 | Show the author posts only
8Floor
 Author| Post time 7-9-2011 12:34:59 | Show the author posts only
sorry ar.  Nascar  漏左你...快寫只因怕忘記, 點知真是忘記左...
寫呢個動後感想另一目的是向其他人推介S&B
大家不要左想右諗, 快D參加啦!<==好似做媒:loveliness:
9Floor
Post time 7-9-2011 13:13:23 | Show the author posts only
Tony呢個名對我講係一個特別既人~
加油丫~ Tony~
10Floor
 Author| Post time 8-9-2011 11:59:55 | Show the author posts only
特別?那將來有機會一定要親口問你..
11Floor
Post time 8-9-2011 14:38:17 | Show the author posts only
加油呀 TONY師兄!
12Floor
Post time 8-9-2011 16:06:07 | Show the author posts only
已經加HP 4 因為  [新人交表後三十天內(以入會裸照上的日期計)報名,並成功出席活動,獲加 4 分。]
13Floor
Post time 9-9-2011 04:10:09 | Show the author posts only
原帖由 Tony 於 7-9-2011 05:28 發表
終於參加了第一次活動, 見到好多論壇上的活躍分子同其他人, 還有你會長Chris, 果晚我過到好開心, 做人咁多年, 終於都可以做番自己, 愛自由的我有種被釋放的感覺……而這一切都從會長的網上電台訪問講起….

在8月某 ...

http://www.youtube.com/watch?v=Wr8lS8y0Hdk&feature=related   我覺得呢段會貼題D,頭果part ,藍天?杜娟?

新人肯寫動前動後感,將來會係送比自己最好的一份記念品。
14Floor
Post time 9-9-2011 15:24:23 | Show the author posts only
支持tony~~第一次已經玩得咁開心咁放~~good
下次玩遊戲嗰陣唔好出貓,下下都輸啦,嘻

拿拿拿,我忍唔住啦!我地S&B有好文化架!作下詩對下對押下韻講下日文係成日都有既事~文化水準好高架!
你望清楚我個名呀下!!(已經見過好多次,忍唔住搵你黎開刀,哈哈哈)
15Floor
 Author| Post time 9-9-2011 23:22:00 | Show the author posts only
sorry 藍天.....罰抄 藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天藍天...以後都不會錯
16Floor
Post time 3-9-2014 21:41:50 | Show the author posts only
幾叻...搵到男神第一次
17Floor
 Author| Post time 4-9-2014 10:45:15 | Show the author posts only
我都想睇你既第一次..
18Floor
Post time 4-9-2014 13:35:17 | Show the author posts only
Samm replied at 4-9-2014 11:19
Hello, 我係 Samm, 今日先join. 係看一週plus介紹S&B.
之前登記過xxxxxx 但好似呢度私隱度高好多同安全d.  ...

為保障私隱,請不要透露登記過或活躍於其他組織的名稱,多謝合作!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-5-2024 00:27 GMT+8 , Processed in 0.073503 second(s), 18 queries .