Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2963|Reply: 10
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

Come on baby~let's join betty~

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 12-7-2013 22:12:06 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
估唔到我咁快就黎到寫第一次:icon36
由我知道有S&B 心郁郁想參加 到另類體驗Interview 然後又猶豫不決想放棄 更被會長指有呃蝦條之嫌.....:icon28
但因不斷回味interview既過程(人生總有幾個人係當你想起佢既時候 會先深呼吸一下 再打個冷震 會長已經成為左我生命中既呢個人:$ )
唉...我豁出去啦!
為表真心 我前一日仲考慮緊 第二日就走左去驗血 因為我真係好怕有野插住自己:'(  (手本身係無窿 所以不能與某活動相提並論:icon27 )
仲要勁好彩最後仲趕得切係活動當日攞報告 前後一個星期都無 簡直就係配合天時,地利,人和 哈哈

因為活動當晚我比較遲先到 所以諗住其他人應該已經開始互相交流緊..
我企係場地門口已經聽到入面傳出黎既嬉笑聲 但要入去無咁簡單
會長先蒙上我雙眼 仲係兩個眼罩 人地想偷望下都唔得:(
一行入去就聞到一陣香薰精油味 睇黎大家既熱身動作都唔係完左好耐;P
因為被蒙住眼 咩都睇唔到 真係好無助
呢個時候 有一對好暖,好軟既手扶住我
就係果個同我 兩個人係空間唔大既浴室入面 緊貼住我 好溫柔幫我沖涼既熊叔叔
當時既我好想好似囡囡嗲Daddy咁嗲佢:icon27
但係我好緊張 而且出面仲有其他人等緊我 所以都唔知點樣做
沖完涼之後 熊叔叔仲幫我著左件應該好性感既睡裙
可惜放係我呢副肥腫難分既身軀上 我自己都接受唔到...:Q 唯有死包住毛巾
出左浴室之後 就可以除眼罩 但我唔知原來大家正正坐哂係浴室出面
令到我一時勁緊張 導致大家介圯紹自己既時候 我都完全記唔到
之後新人BRIEFING完 會長話要Body Check多一次
當我遠遠望到佢既頭燈就已經唔敢接近佢
當然過程令人唔敢反抗佢
我諗房間既隔音效果應該都可以掛;P

當晚仲發生左我自己都估唔到既事
但參與者眾多 恕不一一盡錄;P

不過 我真係玩得好開心 同你地傾歇既感覺好似識左好耐既朋友咁
Vicky好Q, 川娜好Wild, BigC好man, Benny好有風度
Hunter好young, 熊叔叔好溫柔,男神Tony好靚仔,會長好勁

如果漏左你既 記得同返我講 我會錫返哂你:kiss:

希望可以快d join到下次活動啦!:icon36

待續…
First
 Author| Post time 13-7-2013 00:02:14 | Show the author posts only
miyako:我都好想同你地其他會員“切磋”下;P

sumi:
錫返先~:kiss:我覺得你好神秘;P好似成個活動都無咩見到你
3Floor
Post time 13-7-2013 01:28:47 | Show the author posts only
hi, 我係hitomi...想當日我同你一樣, 都係前後唔夠一個星期就出席活動, 希望你都enjoy, 玩得開心啦...
4Floor
Post time 13-7-2013 07:52:17 | Show the author posts only
Hi Betty, welcome to S&B!:icon36
5Floor
Post time 13-7-2013 10:14:47 | Show the author posts only
Welcome to S&B 呀
估唔到  你會覺得我Q…
6Floor
Post time 13-7-2013 11:49:24 | Show the author posts only
Betty你都漏咗我呀。:'(
7Floor
 Author| Post time 14-7-2013 14:20:53 | Show the author posts only
Sherry,Nano:因為我唔記得左你地個名 所以先無打到 sorry 錫返~錫返~:kiss:
我覺得Sherry好成熟好有女人味:icon27  Nano就...真係好高

川娜:因為我未試過同女仔一齊玩過...

Sumi:可能大家都集中緊係其他野度;P
8Floor
Post time 15-7-2013 16:25:51 | Show the author posts only
Betty...歡迎你加入, 有機會我會早d邀請你:kiss:
9Floor
Post time 16-7-2013 11:13:30 | Show the author posts only
歡迎加入~

溫柔的熊 ?!  妳好似搞錯咗D野~
10Floor
Post time 14-8-2013 15:25:44 | Show the author posts only
原帖由 Betty 於 12-7-2013 22:15 發表
估唔到我咁快就黎到寫第一次:icon36
由我知道有S&B 心郁郁想參加 到另類體驗Interview 然後又猶豫不決想放棄 更被會長指有呃蝦條之嫌.....:icon28
但因不斷回味interview既過程(人生總有幾個人係當你想起佢既時候  ...

現在每見新人面試都好有壓力,做得好又死,做得唔好又死,真係多得各位既動前感唔少

其實我都係人,都會有狀態高低,況且面試既目的,係比我了解妳更多,和考驗參加者的膽量,

未必會,亦無必要一定有深入接觸的,唔好諗多左,一切視乎情況而定。

Betty呢個小妮子,可以用四個字形容,[黏、軟、白、滑],如同一粒未上花生、芝麻碎粒的糖不甩。

如果唔明白,問下Betty:可以抱妳一會兒嗎?你就會感受到。

希望Betty,可以在未來的日子,在S&B找到滿足和快樂。
11Floor
Post time 14-8-2013 17:13:59 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 14-8-2013 15:28 發表

黏、軟、白、滑
..

岩岩睇完Betty既最新自拍,咁岩也留了四個字回應,真係非常之認同阿!:00010
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 23:16 GMT+8 , Processed in 0.048136 second(s), 18 queries .