Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2843|Reply: 28
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

The first time of rick

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 5-12-2013 07:05:20 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
其實講起上黎, 我搵到S&B 官網都已經兩三年, 之前因為一D 原因, 我個人又怕怕羞羞咁, 一路都冇諗過參加活動直至大約半年前無意中係bookmark 度噤番個網出黎, 先真正的起心肝出黎見識下 , 後生唔玩幾時玩呢~~~

好喇到活動當日, 去到門口, 屋都未入蕃茄哥就叫我帶眼罩, 行新人禮!
新人禮要濛眼雖然一早就知, first time report 都睇唔小, 但當到自己時候都真係咪話唔緊張
濛住眼除完鞋, 小碗就用一把好溫柔既女聲引領左我去沖涼, 一路沖都好緊張, 又驚撞到野, 又驚整親小碗咁
濛住眼沖涼真係第一次, 新奇又刺激, 如果第日有機會幫人行新人禮就好喇

咁仲完涼, bodycheck同briefing完, 就出去同大家見面+正式自我介紹, 活動正式開始喇
一出黎原本想搵小碗傾下計當破下冰先, 點知一眾女生原來已經開始玩緊
我又唔敢行入去加入佢地喎唔知點開口好
原本我諗以我怕羞仔又超慢熱性格我預自己頭一兩次黎party都可能係得個睇字架咋
好彩咁岩大師兄james搵人同stephenie玩濛眼多p, 又咁岩揀中我, 好快就試左我第一次既多p喇~
之後出番黎都係同其他師兄吹水居多,觀望mode, 睇你地打機真係好好笑
中段candy黎左, 真係眼前一亮, 好靚女最衰一見到靚女自己就唔爭氣, 怕羞仔又上身, 希望遲d有機會一齊玩啦~
到尾段其實都已經開始眼訓, d 房又full哂, 正考慮離開之際
dyson突然出黎邀請我入去同rainbow一齊玩~ 我二話不說就衝左入去
rainbow全程都好溫柔咁帶住我同dyson兩個新人, 真係好抵讚
可惜自己表現未如理想, 終於第一次, 未習慣咁多人係周圍, 下次一定以最佳狀態同大家見面
最後走之前仲犯左兩個小錯誤 帶左手錶同搣左電話張貼紙, 真失策 在此再次致歉

話說 今次都幾多人参加, 成16人我一時間都記唔哂d名
我記得既有綿羊仔小碗, 好照顧新人既十二少, 技巧高超既大師兄james, 壓得唔拍得既forza(係咪咁串?), 好溫柔既rainbow, 好玩得既夢夢, cool cool地既阿晴, 好主動既少蜂, 好有禮貌既鹿叔叔, 好有型既jimmy, 唔鐘意帶眼鏡既soda,
夜小小到既有 靚女candy, 好rock既芳芳, 帶住狗狗都係coolcool地既kiwi, 仲有同我一樣係新人既 恭介, dyson, stephenia
下次見喇大家~

First
Post time 5-12-2013 09:05:54 | Show the author posts only
嘩,靚仔,第一個交功課,仲原來玩得幾精彩下,叻

有時候我都好懷疑其實叫我同人行新人禮,係要我同新人破冷,定其實係想個新人同我破冰.... 同陌生人搭訕始終唔係我強項
睇下下次有冇機會傾下偈認識下啦~
3Floor
Post time 5-12-2013 09:58:59 | Show the author posts only
小碗!!!!可以黎得S&B聚會,一定係前世已認識!! "世間所有的相遇,都是久別重逢!"  "特然好王導演" 有些第一次見面就好熟絡!! 好似有好多嘢要同佢講咁樣!! 行新人禮時其實我都有d緊張!!
4Floor
Post time 5-12-2013 10:23:53 | Show the author posts only
咁快有report 真係抵讚,今晚係好熱鬧,又好玩,希望大家一同進步
5Floor
Post time 5-12-2013 10:26:09 | Show the author posts only
好熱鬧開心好玩嘅第一次呢~!下次放膽啲,just enjoy the party~!支持你呀 Rick~!
6Floor
Post time 5-12-2013 12:34:10 | Show the author posts only
其實我一入到房就好warm架喇....哈哈~

幾好呀~~~~~第一次都咁多活動~仲要係女仔少既情況下~
7Floor
Post time 5-12-2013 13:58:33 | Show the author posts only
好刺激敢呵!睇倒都讓我又緊張又期待呢!
念念不忘,必有回響,呵呵
8Floor
Post time 5-12-2013 14:15:55 | Show the author posts only
十二少 發表於 5-12-2013 10:01
小碗!!!!可以黎得S&B聚會,一定係前世已認識!! "世間所有的相遇,都是久別重逢!"  "特然好王導演"  ...

十二少,多謝你呀!!!!簡直想大大力攬住你來錫

在活動中嘅時間遇到你,係我嘅運氣。可惜你總係冇時間....

9Floor
Post time 5-12-2013 15:46:24 | Show the author posts only
乖乖~甘快出動後感
你又知我玩得?
希望你有一個愉快既晚上~~
10Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:04:33 | Show the author posts only
Gille 發表於 5-12-2013 08:35
第一次多數都係會緊張,唔怕咼

下次玩得再開心啲!!!!

下次就唔會咁架喇
11Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:09:14 | Show the author posts only
小碗 發表於 5-12-2013 09:08
嘩,靚仔,第一個交功課,仲原來玩得幾精彩下,叻

有時候我都好懷疑其實叫我同人行新人禮,係要 ...

新鮮熱辣架個report 下次傾下偈啦~
12Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:09:53 | Show the author posts only
十二少 發表於 5-12-2013 10:01
小碗!!!!可以黎得S&B聚會,一定係前世已認識!! "世間所有的相遇,都是久別重逢!"  "特然好王導演"  ...

我都唔覺得你緊張既十二少
13Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:10:30 | Show the author posts only
恭介 發表於 5-12-2013 10:13
good report! you act so quick!! giving me pressure!! haha

幾時到你先
14Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:11:07 | Show the author posts only
鹿叔叔 發表於 5-12-2013 10:26
咁快有report 真係抵讚,今晚係好熱鬧,又好玩,希望大家一同進步。
...

多多指教呀鹿叔叔
15Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:12:42 | Show the author posts only
Dino 發表於 5-12-2013 10:29
好熱鬧開心好玩嘅第一次呢~!下次放膽啲,just enjoy the party~!支持你呀 Rick~!
...

thank you dino sir
16Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:13:24 | Show the author posts only
toffee 發表於 5-12-2013 14:01
好刺激敢呵!睇倒都讓我又緊張又期待呢!
念念不忘,必有回響,呵呵

咁你快D加入啦~
17Floor
 Author| Post time 5-12-2013 17:14:54 | Show the author posts only
夢夢 發表於 5-12-2013 15:49
乖乖~甘快出動後感
你又知我玩得?
希望你有一個愉快既晚上~~

見你同james 玩得咁癲...
18Floor
Post time 5-12-2013 17:16:55 | Show the author posts only
Rick 發表於 5-12-2013 17:17
見你同james 玩得咁癲...

個d見癲?
其實我冇同佢玩任何野
19Floor
Post time 5-12-2013 18:13:37 | Show the author posts only
綿羊仔
20Floor
Post time 6-12-2013 00:07:28 | Show the author posts only
感受到RICK係幾咁怕醜....:D..(害羞..)...不過我本身份人都好怕醜...:D...(害羞..)
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-5-2024 00:29 GMT+8 , Processed in 0.100209 second(s), 17 queries .