Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3253|Reply: 71
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

阿飛第一次動後感

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 30-3-2014 01:27:38 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
趁今日冇野做,同記憶好鮮明,快快手交左功課先

由知道S﹠B到加入個壇前後都有2,3年有多,後尾好奇終於reg左做壇上會員,點知比會長窮追猛打,終於見左會長,交表,驗血。趁時間岩,終於膽粗粗參加第一次活動。相信每個新人都會有D不安及緊張,要面對大量陌生男女0係同一個空間度,真係吾係甘容易跨過心理關口。

前一日已經開始緊張,因為見報名都有成16人,0係甘多人既情況之下,真係有D擔心,又驚自己又冇肉地又平到飛起,吾知會吾會冇男生同我傾計之類既不安呢

今日真係好多人,有
James,Jimmy, Rick,天九,Adamsex, Waltz,鹿叔叔,forza,蕃茄,Dick, Mark , King, Rainbow, Phoebe, Jackie, Lala, Candy , Barbie, 晴, Kiwi, 夢夢,小碗

去到場地樓下,等左半個鐘,James終於出現=_= 為左保持神祕感,James吾比我見到其他男會員。入去前就朦眼,聽到大家傾得好開心。呢個時候有D緊張,非常好奇究竟大家會係點架呢。

FORZA係幫我行新人禮既男生,一直捉住我隻手,有個女仔走黎,叫JACKIE,好NICE甘搭我膊頭同我傾計,甘又冇甘緊張了。等左陣,FORZA帶我去沖涼,好溫柔甘幫我清潔啊甘。真係吾係講笑,佢D皮膚滑到呢!企0係佢後面仲FEEL到好挺又彈手又滑既PAT PAT (我最愛)XD

沖完後就出去,James即刻話:呢度吾可以帶BRA架喎 =_=  甘我又被帶入房等檢查啦。甘檢完之後話:喂,吾乾淨喎 (原來盲左真係好吾方便)  之後又沖過 XD 對吾住FORZA,係我吾好 :( 令你比人怪罪

之後到男士技巧班,只有男士入房學野,我同其他女會員就0係廳度睇電影!終於可以除眼罩見到人喇!
有好索好熱情既JACKIE,好NICE又溫柔既RAINBOW,好搞笑既PHOEBE!之後LALA,BARBIE,小碗黎到。RAINBOW好好人,驚我悶同我傾計,我地傾到阿JAMES既天生異稟都好有共鳴,好震撼XD  之後冇耐JACKIE 開始對我上下其手,比成班女仔鉗住,耐何燈火通明,都係吾好住啦 XD LALA 好NICE 呢,吾知有冇機會同LALA玩呢 :)

小碗沖完涼之後,比一眾女生捉住,然後LALA就0係度欺凌小碗。。。好校園欺凌啊!當然我只係0係隔離食花生,不過睇得出大家感情好好,好玩得, SEX PARTY 真係一個好RELAX既地方。(同會令人獸性大發)

等左兩個鐘,技巧班終於完。JAMES叫我戴眼罩,坐0係房度等。之後FORZA入黎,甘就開始左人生第一次既矇眼多P了.... 過程好長我都吾記得所有DETAILS了。後尾先知
有好落力,猛打我PAT PAT同好多野講既JIMMY,有手指好到位好犀利既鹿叔叔,仲有MARK,仲有吾知邊個數不清既手同JJ XD  好刺激.. 終於可以一嘗多P既FANTASY......
之後一除眼罩,真係好驚喜,好多英俊大隻既猛男 <3 多謝各位賞面同我玩... 仲有好靚仔既MARK, 好健談又NICE既新人DICK,好落力好鐘意打我既JIMMY....全程陪住我既鹿叔叔。。
原來多P真係好累,又驚滿足吾到各位男士,真係有D壓力呢..完左之後0係床度傾左陣,多謝鹿叔叔既按摩,識按摩既男士真係好好 <3  然後搵黎搵去都搵吾到條底底... 終於0係廁所搵番,好神秘.. 點解會0係果度架呢...

之後出到去大廳,認番頭先多P 既男生感覺好有趣(不過我其實係認吾到架XD)而且呢個時候多左好多人,成24人,真係呆左...

然後自我介紹一輪, 大家0係度食野,飲下酒,氣氛融合,偶爾傳來好銷魂既叫床聲...成件事好SURREAL。。。JAMES又分享下女生幫男生口交既技巧,又學到野 :)

透左一陣,天九就邀請我入房,係今晚唯一一次既二人對戰。雖然吾係第一次同陌生人,但同冇感情既人做始終難投入D。但今次竟然好難得地好快可以投入(可能之前熱左身),天九好溫柔,又大隻,好好攬,又受得力 (哈哈哈) 玩左一輪前戲, 進入之後,多次有想噴水既感覺,不過我仲未放開到,吾知點樣><。由於太舒服既關係,搞到張床濕晒...
大戰左一輪之後,今次就吾見左件衫了... 原來激得滯攝左0係床“LA”。。。。。
之後同天九沖完涼之後,佢就要走了,下次有機會再玩過 :)

之後坐低,終於有機會同鹿叔叔、RICK傾下計飲下紅酒,多謝Jimmy同鹿叔叔交流左少少運動既感想,教我做正確既Squat... 我要操大個PAT PAT啊 !! 同RICK 傾MINECRAFT傾得好開心。。仲有好似某歌手好滑稽好多野講既蕃茄哥...

其實已經有D累,小妹妹感到有D腫痛,但係甘難得見到甘多猛男,當JIMMY再邀請我入房,拒絕不了誘惑...JAMES下令一聲,甘又比左間房我地玩了... Jimmy既咀唇真係特別柔軟又濕潤,好挑逗呢,忍吾住錫多幾下... 之後鹿叔叔走入黎問可否加入。開始左人生第一次既2M1F 3P了... 比兩位溫柔既男士服務都係第一次.... 再次特別讚賞鹿叔叔既手指真係好犀利,正中G 點(定吾知咩點)好舒服啊... 冇耐RICK同DICK 都入左黎加入... 今次係開眼多P, 以前真係冇諗過會發生0係真實生活上既情景,好似電影一樣....阿DICK 主動問可吾可以幫我用口,甘我當然歡迎啦...不過玩左陣小妹已經頂吾住,已經痛痛了..
對各位男士很抱歉呢,我玩得太盡了... 平時其實ONE ON ONE 我都好易會腫腫地,今日實在太多大戰 XD  之後RAINBOW 同MARK 開門入黎,我就“求救” 叫個女仔入黎一齊分擔下喇 :) 第一次摸RAINBOW呢,之後MARK問我可吾可以用口幫RAINBOW,甘我又人生第一次幫女仔用口啦....呢個時候真係氣氛好CRAZY,然後 MARK 話比呢個景象撻著左,又比阿MARK 從後進入,不過無耐我都頂吾住,要投降了。。。 其實呢個時候,張床有阿RICK,DICK,JIMMY,我,鹿叔叔,RAINBOW,MARK,仲有時不時0係度觀戰既FORZA。。。 成7個人,再次超現實.....

之後出去同鹿叔叔沖涼,成3點幾,我就換衫走人。呢個時候又發現吾見左對襪 (今日成日吾見衫,後尾終於搵番)
同JAMES傾左幾句問我幾時再黎,我都吾知呢,好突然無啦啦比佢的左入房。房入面有玩緊69好開心既rainbow同dick...James就揭開我條裙用口幫我,又插下, 對住JAMES真係反抗吾到,著住衫做真係熱到飛起呢。正常情況下同JAMES 做我都吾係好頂得住,因為實在太大,又太大力了(讚賞的), DOGGY真係搞到我就死(欲仙欲死果隻死),又抱起我(果招叫咩掛鼓????)插左成2分鐘有多,真係好驚人既體力啊......
不過我之後都係舉白旗。James好堅持要錫到我高潮...都搞左好耐好耐,最後要交場,我都係著番衫走人了。(已經吾想沖涼SORRY XD)

明明本身諗住走,又比阿JAMES搞到我濕晒直到番屋企都仲濕緊,好衰架。下次都係留番有體力果時先可以同JAMES大戰,如果吾係會死人的(真心)

第一次去SEX PARTY,好多第一次呢, 大家真係好玩得,好NICE。不過由於太多人,冇機會每個都傾到計呢,希望下次有機會再見啦。

我既感想係,原來多P真係好累架,亦都可以認識自己多D。面對好多吾同既性愛場面,原來自己既反應係甘既,又有機會同吾同類型既男生玩,同埋女仔,好獵奇呢。總之真係好有趣,下次我一定要同熱情既JACKIE玩,佢既胸真係好靚,好想訓落去。。嘻嘻

好盡興好累既一晚,下次有機會再玩過,希望可以學多D野啦,服務到各位男士啦 :)

First
Post time 30-3-2014 01:45:13 | Show the author posts only
支持一下。。期待活動與你見面。。
3Floor
Post time 30-3-2014 02:04:06 | Show the author posts only
飛飛baby, James和你臨別秋波果招叫<龍舟掛鼓>呀~ 我偷窺咗一下~
你真係一個好玩得嘅女仔~ 要多啲嚟啊! 今次俾你走甩咗,下次……即使你叫阿飛你都飛唔出我嘅五指山!!哈哈哈哈哈~~~
Btw,你幾時有見到我個<鬆>?!我冇印象嘅…
4Floor
Post time 30-3-2014 02:19:08 | Show the author posts only
睇到你既分享,令我好掛住依個「家」
期待活動見到你^_^
5Floor
Post time 30-3-2014 02:19:23 | Show the author posts only
絕對支持飛飛第一次!
6Floor
Post time 30-3-2014 02:20:30 | Show the author posts only
想同我玩咩先??
7Floor
Post time 30-3-2014 04:40:09 | Show the author posts only
最難忘係同阿飛你kiss...好正

希望下次係活動再見到你啦
8Floor
Post time 30-3-2014 04:42:16 | Show the author posts only
飛飛~你是最好的
我都要努力學習,做一個成功既男士
9Floor
Post time 30-3-2014 08:47:36 | Show the author posts only
嘩~見你輕飄飄,應該仲可以做好多凌空動作,
可惜我係實心膠.....太重 無乜機會咁玩
10Floor
Post time 30-3-2014 10:24:27 | Show the author posts only
支持阿飛~~~好精彩嘅第一次呀!!!

見到校園欺凌案件發生,係要挺身制止架,如果唔係,下一次就到你架啦
11Floor
Post time 30-3-2014 23:21:30 | Show the author posts only
第一次活動就可以體驗到o今多新野!期待在活動跟您傾計和學習
12Floor
Post time 30-3-2014 23:43:48 | Show the author posts only
飛飛第一次玩就這麼投入,真替您高興
13Floor
Post time 30-3-2014 23:47:16 | Show the author posts only
第一次就未停過又咁盡興,最緊要又習慣同投入,阿飛係得嘅
14Floor
Post time 30-3-2014 23:56:38 | Show the author posts only
飛飛借用師兄的一句話,妳快樂所以我快樂。多謝讚賞妳喜歡的話,我對手隨時可以為妳效力
15Floor
Post time 31-3-2014 00:07:39 | Show the author posts only
支持你呢阿飛~ 不過你實在太受歡迎了,雖然我在場但都無機會同你交流下,希望有機會再見啦:D
16Floor
Post time 31-3-2014 00:43:41 | Show the author posts only

真係很難得有機會讓我幫新人阿飛行禮,巧遇阿飛你真是我的幸運

多謝你的讚賞,我本身就係女兒身,所以也很多男人在公共浴室也望我

希望多的機會見到你,讓你親眼見到我的温柔. Wellcome you. 早join 早享受
17Floor
Post time 31-3-2014 00:54:03 | Show the author posts only
支持一下
雖然當晚同你冇乜幾句
18Floor
 Author| Post time 31-3-2014 11:06:20 | Show the author posts only
天九 發表於 30-3-2014 01:45
同你做既感覺
2個字, 爽歪歪

同你既感覺係 3個字   堅!
19Floor
 Author| Post time 31-3-2014 11:07:15 | Show the author posts only
Jackie 發表於 30-3-2014 02:07
飛飛baby, James和你臨別秋波果招叫呀~ 我偷窺咗一下~
你真係一個好玩得嘅女仔~ 要多啲嚟啊! 今 ...

哈哈哈哈!
你講左成晚, 你同FORZA執左我去沖涼果時咪見到你個ZONE囉。。。。

20Floor
 Author| Post time 31-3-2014 11:08:38 | Show the author posts only
維維 發表於 30-3-2014 01:48
支持一下。。期待活動與你見面。。

多謝你維維,好似0係聊天室見你講有跳POLE? 我都好鐘意架. 下次有機會見面交流下
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 20:45 GMT+8 , Processed in 0.064923 second(s), 17 queries .