Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2184|Reply: 38
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

瘋馬之初體驗 (喜歡就讚,不喜勿插)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 27-4-2014 00:48:51 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
成為會員後第一次參加聚會, 之前個晚比較緊張,但當日心情異常輕鬆,多謝阿Dick之前post的加騰先生著作,今我對sex有更正面的了解, 多謝Dino的一句關於心態的留言(沒有期望,可能有意外收穫)
夠鐘打俾James上樓,矇眼進入會場,覺得好生鮮好好玩,唔怪得咁多人話要再行新人禮啦, 由維維幫我行新人禮, 問佢原來先知佢都係第一次幫人行新人禮,佢竟然讚我好大隻!個刻真係開心到呢...想向佢扯旗致敬。平常D人都係同我講D: 做多D gym la, 你有無心口呀你。今次聽到有女仔咁講,個心真係好似心太軟一樣,溶化了,味道是又香又甜。沖完涼之後,就去檢查身體,個刻就有點忐忑,因為之前整親個蛋蛋,最後順利過關,鬆了一口氣。終於可以除眼罩,戴上眼鏡一睇,場上都是有質素的男女,個刻我的好奇心已經開始燃燒。

男: James, 我, Kobe & Ar Hin
James 成熟穩重
Kobe 大隻有型連我都覺得正
Ar Hin 都係新人,好後生,好似有D緊張

女: 維維,Flighty, Phoebe, Barbie, DaisyB

希望我無記錯人名啦,如果有搞錯請多多包涵。James先向男仕們briefing然後有個集體briefing,我都乘機黎個自我介紹等大家知道我係crazy horse.
一開始唔知點樣揾女仕傾揭,多謝James & Phoebe幫助並允許我獨佔房間,成功和Flighty進入房間交流,Flighty是個可愛性感小人兒,我的視線無法離開她的眼睛及咀唇,我非常享受與Flighty一個又一個的接吻和舌頭上的糾纏,我的舌頭幾乎吻遍她全身,Flighty的敏感度相當好,可以好快俾我知道佢幾時同邊個位舒服
Flighty個胸部真係好靚,之前係自拍區睇過,依家可以親身目到,真係三生有幸..正所謂有D野可遇不可求,我就用自家發明的真空吸奶法去serve Flighty, 唔知係咪搞到佢太癢, 我未吸到一半佢就頂唔住縮,之後上套嘗試進入但小馬不爭氣,我一直覺得性愛是兩個人的事,先讓女士滿足是男人的責任,我還有把口可以去親吻佢既小穴,除了乳頭外,粉紅色的小穴也是可遇不可求喔~~,我在腦海中recall AV情節中幫女優口交的畫面去幫Flighty口交,我的性技巧及經驗很少,希望Flighty滿意啦
之後到Flighty幫我用口,看著她很努力地做,樣子是多麼地可愛同時又散發一種媚態,感覺是又興奮又有點難以形容,最後成功發射,真是辛苦了Flighty,因為真係吹咗好耐..多謝您...

我覺得Flighty您是那種看見另一半舒服自己就會滿足的人。我同您應該有很多可以進步的空間和突破點,希望有機會可以再次一起研究

完事後同Flighty共浴一大樂事也, 之後維維就走了,欠您一句多謝,下次相見時會還給您。 Daisy B終於來了,也是看她自拍區認識,可惜今日無緣看見您的廬山真面目,同您傾計令我回憶起我的年青歲月,還好都仲有D大家都睇過的動漫,同您傾咗真係好耐,您的確係一名資深的宅女,佩服! 之後Pheobe和Ar Hin 加入我們的話題. Daisy B 臨走前在我身邊換衫,您的內衣真係著得好靚,我雙眼情不自禁望著您,希望不要介意,還表演了絕對領域,男仕們一定噴哂血...希望下次有機會同您有更深入的話題同再次欣賞您的絕對領域

James同Barbie在忙我不便打擾,下次有機會要互相了解下. Kobe同Phoebe都傾得不多,我很希望能了解您們多D

S&B有很多新奇有趣的人和事,我這隻瘋馬會在這個領域維繼續奔馳.....
First
Post time 27-4-2014 01:05:19 | Show the author posts only
支持馬兄好好玩的第一次,希望你越來越多花式,動漫真是好好看的。
3Floor
Post time 27-4-2014 02:18:02 | Show the author posts only
歡迎歡迎
祝你起完又插~又起又插
4Floor
Post time 27-4-2014 04:02:25 | Show the author posts only
下次你真的要好好多謝 維維,同你行新人禮,相信心理上佢承受左一定既壓力
5Floor
 Author| Post time 27-4-2014 08:02:14 | Show the author posts only
Chris replied at 27-4-2014 04:05
下次你真的要好好多謝 維維,同你行新人禮,相信心理上佢承受左一定既壓力 ...

估唔到浄係幫我沖涼就對佢造成壓力,咁我要多謝佢之餘又要多D了解下佢啦
6Floor
Post time 27-4-2014 09:18:28 | Show the author posts only
好開心遇見你,希望你享受我條脷同眼神,嘿,記得多d黎活動,享受人生~
7Floor
 Author| Post time 27-4-2014 09:29:22 | Show the author posts only
Flighty replied at 27-4-2014 09:21
好開心遇見你,希望你享受我條脷同眼神,嘿,記得多d黎活動,享受人生~

Morning...Flighty..啱啱review完您D自拍照就收到您的reply. 下次見到您,希望有多D時間同您傾計,了解您多D後入房研究效果會更好,今朝起身時keep住硬,如果個日同您一齊時係這樣就好了..下次一齊再玩過..
8Floor
 Author| Post time 27-4-2014 09:31:36 | Show the author posts only
dick replied at 27-4-2014 02:21
歡迎歡迎
祝你起完又插~又起又插

下次見面時親口多謝您
9Floor
Post time 27-4-2014 09:59:16 | Show the author posts only
非常enjoy的第一次,支持!!
有機會真的要見識下瘋馬有幾瘋~
10Floor
 Author| Post time 27-4-2014 10:22:58 | Show the author posts only
Jackie replied at 27-4-2014 10:02
非常enjoy的第一次,支持!!
有機會真的要見識下瘋馬有幾瘋~

Jackie 我的瘋不是性愛上而是行為上喔...有點失望吧?
11Floor
Post time 27-4-2014 10:25:30 | Show the author posts only
crazy_horse replied at 27-4-2014 10:25
Jackie 我的瘋不是性愛上而是行為上喔...有點失望吧?

你讓人充滿驚喜囉~ 你的瘋實在太有趣了。。
12Floor
Post time 27-4-2014 10:34:42 | Show the author posts only
crazy_horse replied at 27-4-2014 09:32
Morning...Flighty..啱啱review完您D自拍照就收到您的reply. 下次見到您,希望有多D時間同您傾計,了解 ...

好的啊,雖然我好小同人傾計,不過相信對住你我冇野講都變有野講!你把口太得了~
13Floor
Post time 27-4-2014 11:01:16 | Show the author posts only
估晤到自己個名會喺瘋馬嘅第一次....哈哈!你瘋我癲呀!welcome to S&B!
14Floor
 Author| Post time 27-4-2014 12:31:03 | Show the author posts only
Dino replied at 27-4-2014 11:04
估晤到自己個名會喺瘋馬嘅第一次....哈哈!你瘋我癲呀!welcome to S&B!

Dino你有D野講過,我會記得架
15Floor
 Author| Post time 27-4-2014 12:32:12 | Show the author posts only
Flighty replied at 27-4-2014 10:37
好的啊,雖然我好小同人傾計,不過相信對住你我冇野講都變有野講!你把口太得了~
...

您講緊邊方面先?
16Floor
Post time 27-4-2014 13:24:55 | Show the author posts only
crazy_horse replied at 27-4-2014 09:34
下次見面時親口多謝您

好啦~下次見
有機會可以組隊一齊玩
17Floor
Post time 27-4-2014 13:38:12 | Show the author posts only

我總覺得你係果d表面睇斯文,但其實係要玩得好激果d,下次有機會既話我吾會就住你嫁啦,wakaka
18Floor
 Author| Post time 27-4-2014 14:05:46 | Show the author posts only
Flighty replied at 27-4-2014 13:41
我總覺得你係果d表面睇斯文,但其實係要玩得好激果d,下次有機會既話我吾會就住你嫁啦,wakaka
...

其實我到目前為止都係試過一對一,多P及MMF未夠膽玩,不過好想試SM..hehe..唔知有無女仔鍾意做女皇呢
19Floor
Post time 27-4-2014 14:43:41 | Show the author posts only
crazy_horse replied at 27-4-2014 14:08
其實我到目前為止都係試過一對一,多P及MMF未夠膽玩,不過好想試SM..hehe..唔知有無女仔鍾意做女皇呢
...

野馬真係出現了,哈哈
20Floor
Post time 27-4-2014 19:27:04 | Show the author posts only
不錯的第一次啊,睇來你的傷口已經好返晒啦?
支持繼續奔騰~

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-5-2024 20:46 GMT+8 , Processed in 0.090063 second(s), 18 queries .