Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3509|Reply: 80
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

Jen's "First timessss"

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 17-8-2015 21:26:08 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

終於可以寫第一次了~~

我發現s&b嘅過程係特別嘅,下面再講,基本上我睇完個壇同會長啲訪問,冇乜猶豫就決定加入了。多得會長好盡責咁三催四請 (我係個藉口多多嘅麻煩友哈哈),前前後後唔夠一個月就出左第一次活動。

話說第一次活動我超超超x1000緊張,不過學會長話齋,驚都係新人禮好玩嘅一部分,我而家諗返都好認同

當日喺門口戴上眼罩先入屋,一入去已經聽到唔同嘅人聲,喺黑暗中唔知周圍有啲咩人望住你其實係好刺激嘅一件事呢:D 我超中意矇眼呢個傳統

喺mentor的的同我沖完涼,占士同我驗完身之後,我繼續矇住眼留左喺驗身房,聽到唔同嘅男仔入黎瞓喺我隔離驗身,嚇我一跳,點解大家把聲都咁好聽?? huge turn-on!!

後黎就同的的入房玩~~~不過我諗我緊張到嚇親的的,搞到佢中途要叫占士入黎"照顧"我:P 好彩的的係個好中意傻笑嘅人,後黎我都放鬆唔少,多謝你溫柔的照顧~

之後出廳,終於見到啲優質聲音嘅主人,我記得當時有kurt同hugo(好似係?)喺廳,會長究竟喺邊度搵咁多咁cute嘅男士返黎架??? 不過我始終都係好緊張唔係好講野,其實我平時唔係咁架,希望遲啲可以再見到你地多啲交流啦

因為都有啲耐啦,我都唔多記得當晚後尾具體嘅事,講漏左請見諒呀!! 記得見到好得意嘅小紫同小碗,cool cool嘅Liv,壇上成日見所以記得嘅阿泰,同日新人美女Julie (都係特別嘅緣分呀),同眼神好曳嘅Kody (我覺得同你好夾,一於擇日再戰),仲有指技超凡嘅葉安 (第一個成功令我潮吹) !  雖然後尾發生左啲意外 ("你"知我講咩嘅~~唔使驚豬我冇嬲),不過in general都係驚得黎好開心嘅經驗,大家都好nice :)))

好啦重點黎啦,點解個要用引號引住"first timessss"呢?

其實我搵到S&B,係多得一個陌生人喺互聯網呢個茫茫人海撈我出黎,唔知點解Chris好快查到呢個人就係拖肥,仲要聽佢講,佢好想同我行新人禮喎

我同佢咁有淵源,又有得矇多次眼,我梗係話好啦!!!

於是,個個都得一次嘅新人禮,我玩左兩次,有兩個mentor :P

不過第二次感覺已經唔一樣,期待嘅感覺多過驚。拖肥係一個好盡責嘅mentor呢~ 今次非常多人,一除眼罩嗰下都有啲overwhelmed。

後黎briefing占士介紹我,heeheee我都唔知講咩好,其實我面對好多人同one on one嘅時候係非常非常唔同架 :P

briefing完搵房搵左好耐,大家會唔會太快手XD 其實我好唔慣咁多人喺隔離走黎走去,所以可能有少少不在狀態,唔好意思呢拖肥

落返地見到Kody,佢陪我實現左我一直以黎嘅小小夢想... 裸泳! 哈哈玩得咁開心都算對得住辛苦安排場地嘅占士同PAN吧

由泳池玩到上天台,可惜後黎我有啲唔舒服,淨係可以玩一半呢 :(

當晚仲認識左Julio,呢段要打英文

It was really fun playing with Julio. You are very sweet and cute! I like that we got to share a bit of our feelings about S&B~ As we are both fairly new I think we share the same kind of insecurity and doubt. I remember you said not doing certain thing was "very difficult"... I sort of agree but really I think that's what's so appealing about this club, you know to enjoy body contact without "that". I hope we both adjust to the culture here soon! Next time we should definitely continue from where we left off :D

我斷電得非常快,呢個時候已經相當攰,好彩(?)有Forza offer幫我按摩呢,手勢的確唔錯。我覺得同你可能幾夾,都係可惜冇得玩:( 唔知之後仲有冇機會見到你呢

後尾出露台會一會偉大嘅大廚Darth,忍唔住畀佢一個感激嘅抱抱,woo好好攬~~仲畀我撞正新鮮出爐嘅羊架,唔係講笑BEST LAMB CHOP EVER!! 真係好多謝你成晚嘅辛勞T^T 我諗有好多女member第日會好好報答你哈哈哈哈

去到點零鐘我quota已滿啦~~~同(聽閒好耐冇黎嘅)美女Hana,Dick,同我唔記得問叫咩名嘅你 (快啲留言話返畀我知) 打左兩場好刺激嘅康樂棋就要走LU

臨走嘅時候都發生左少少奇怪嘅事情...唔...我要重申一次我係十分慢熱嘅人,如果玩過/傾過我會主動熱情抱抱你,但第一次見嘅人其實我唔中意無啦啦突襲式嘅身體接觸,可能我唔啱你咁crazy嘅玩法,你應該都feel到我幾不爽... 關於呢個會我最中意嘅一點係互相尊重嘅culture,唔開聲發火係尊重你,你都應該pay attention to其他人嘅感受多一點

(Dick唔使擔心我知道我可以say no的~~)

因為我金魚記憶嘅關係, 可能有好多野打漏,請見諒~~~ 講過野嘅人我都會記得架,不過可能match唔到個名,希望大家唔好介意我成晩問完又問,下次活動見到我會認得見過你,不過個名應該都係要再問過哈哈哈~~

千多謝萬多謝成晚為大家付出嘅人,包括安排場地,煮野食,執拾,你地令到成晚experience好美好 :)

Add post (17-8-2015 21:39):
唔記得講,多謝Chris呢個多月黎嘅細心照顧呀(講到好似要離開咁XD),如果有猶豫緊入唔入會好嘅女仔睇到,唔使驚,超細心嘅會長會令到你好快適應:)

Add post (17-8-2015 21:43):
唔係Hugo係Felix至啱唔係Hugo係Felix至啱唔係Hugo係Felix至啱
First
Post time 17-8-2015 21:36:42 | Show the author posts only
嗰個應該唔係Hugo, 係Felix....

e.....個把聲.....係咪我嚟???

大宅夜冇乜機會見,搵次我地要傾多啲計呀!
3Floor
Post time 17-8-2015 21:37:52 | Show the author posts only
歡迎jen我就奇怪點解你行兩次新人禮,原來是咁的
4Floor
 Author| Post time 17-8-2015 21:38:43 | Show the author posts only
Kurt replied at 17-8-2015 21:39

你啱!!! 都話我金魚記憶 嗚呀對唔住呀Felix

哈哈應該係啦!!

5Floor
 Author| Post time 17-8-2015 21:40:43 | Show the author posts only
小紫 replied at 17-8-2015 21:40
歡迎jen我就奇怪點解你行兩次新人禮,原來是咁的

thank you 小紫~~~
6Floor
Post time 17-8-2015 21:40:46 | Show the author posts only
Kurt replied at 17-8-2015 21:39

定係Haru呀
7Floor
Post time 17-8-2015 21:41:12 | Show the author posts only

係Felix, 肯定係
8Floor
Post time 17-8-2015 21:42:51 | Show the author posts only
點解你會見到小碗同葉安架?!莫非你見d我見唔到既野??
9Floor
Post time 17-8-2015 21:44:44 | Show the author posts only
細細粒 replied at 17-8-2015 21:45

係啊~農曆七月嫁啦
10Floor
 Author| Post time 17-8-2015 21:44:51 | Show the author posts only
細細粒 replied at 17-8-2015 21:45

唔使驚~~係另一次活動呢
鬼月唔好亂講野
11Floor
Post time 17-8-2015 21:45:48 | Show the author posts only

佢嘅第一次係好鬼異架.......
12Floor
Post time 17-8-2015 21:51:04 | Show the author posts only
小紫 replied at 17-8-2015 21:47
係啊~農曆七月嫁啦

我好x驚呢味野架
13Floor
Post time 17-8-2015 21:51:19 | Show the author posts only
welcome Jen~~~
下次再同你好好咁打聲招呼
14Floor
Post time 17-8-2015 21:51:59 | Show the author posts only
Jen replied at 17-8-2015 21:47
唔使驚~~係另一次活動呢
鬼月唔好亂講野

哦~~~明晒!
15Floor
Post time 17-8-2015 21:52:28 | Show the author posts only
Kurt replied at 17-8-2015 21:48

明多次!!
16Floor
Post time 17-8-2015 21:56:09 | Show the author posts only

乖豬,錫返
17Floor
 Author| Post time 17-8-2015 22:00:07 | Show the author posts only
小古 replied at 17-8-2015 21:54
welcome Jen~~~
下次再同你好好咁打聲招呼

nice to meet you ar 快餐店姐姐
好呀下次再傾計~~你畀我感覺好溫暖

18Floor
 Author| Post time 17-8-2015 22:01:00 | Show the author posts only
Kurt replied at 17-8-2015 21:48

殊...
19Floor
 Author| Post time 17-8-2015 22:01:52 | Show the author posts only

下次搞個睇鬼片活動幫你克服佢
20Floor
Post time 17-8-2015 22:08:24 | Show the author posts only
Jen replied at 17-8-2015 22:03
nice to meet you ar 快餐店姐姐
好呀下次再傾計~~你畀我感覺好溫暖

唔出得名呀...我搵會長改左佢...
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

7-5-2024 23:01 GMT+8 , Processed in 0.097470 second(s), 18 queries .