Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3986|Reply: 98
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

輝仔的第一次,新世紀之旅

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 6-9-2015 06:23:19 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
話說無意中發現S&B既存在,做左兩日訪客,睇左幾篇第一次之後被S&B既文化深深吸引。但點解無立即注冊呢?因為要留電話號碼,又話要影裸照呀咁。輝仔係個謹慎既人,近期又多騙案的確令我有點卻步。但後來發現原來裸照係唔使影樣架,立即註冊並影相交表。所以各位有興趣入會既朋友請放心,係唔會有人拿你既裸照勒索你架,而電話方面我包保各位交表後好想收到陌生電話,哈哈!最後,經過一輪轉折,我終於收到一個陌生電話,一把好有威嚴既聲音同我講,輝仔依家比你試下啦,適唔適合呢度都好,叫做試過下呀。咁就開始左輝仔既新世界之旅。
新世界既開始

第一次參加活動,出發前就大腿抽筋,從來未試過大腿前面肌肉抽,唔通我真係咁緊張? 去去到目的地後,等左陣james就落黎接我,去到目的地戴上眼罩後james就 briefing. 咩都望唔到既我唔知點解一d緊張都無,可能比james個電話打沉左都有個好處,無期望就無失望當參觀既心態參加,加上係網上面一早識得大部份人,心情一d都唔緊張。四周有人同我打招呼,聽聲我就認得KT,我自己都唔知點解可以估得中,但感覺
話我知妳就係KT。雖然開眼時我誤認妳係bella,但我想講KT妳都好似bella咁靚架。

我個mentor係momo,佢話自己係新人,幫我沖涼時話第一次幫人沖涼,我真係榮幸呢!不過妳仲驚過我咁喎,哈哈!做mentor做做下就習慣架啦,加油!希望下次活動可以再見到妳啦,我掛住玩估人遊戲都無乜同妳傾計添。沖完涼驗完身就除眼罩返出廳玩我既估人遊戲。最後估中左芯芯,katkat同kurt都話你地易估架啦。估完就坐埋大家度吹水,雖然平時網上吹開水,但要咁快入局真係唔係一件易事。好在大家真係好nice,被問得最多既問題係我緊唔緊張。搞到我開始懷疑自己係咪真係緊張呢?個個都咁問既? 吹左陣水,d人開始入房,梳化得返我同KT,咁我大膽d鑽入KT冚緊張被度同KT傾下計。得返兩個人時,我慢熱既毛病又出返晒黎啦,應該講比好呢?果一刻先黎緊張,好在KT真係好nice,比左兩個眼神我。我先鼓聲勇氣同佢講左兩句,我其實忘記左自己講左乜,只記得後來邀請KT陪我玩,KT好似唔想又好似想咁,其實我覺得佢果刻好可愛。最後都肯陪我入房玩。

與女戰神既第一次

KT有女戰神之稱號,第一次就可以邀請到KT同我玩真係我既榮。一入房我就忍唔住要將KT推落床錫錫,嘴唇好柔軟,錫得好舒服。同KT玩一定唔會悶,錫錫下佢問我點解捉佢入黎,我話一早講左見到佢會捉佢入黎玩,佢就爆笑話我呃佢。我再重新一次,下次見到KT妳可以既話我都會再捉住妳同我玩架! 一路錫下一路講無聊野笑下,令我一d都唔緊張,果一刻既KT真係好可愛。 錫錫下要認真啦,除衫錫下其他地方,因第一次玩我都唔敢亂錫,驚KT唔喜歡。錫錫下返轉我訓下面,到KT錫我啦,KT好溫柔咁錫我個胸,真係舒服到不得了,之後越錫越低到小輝輝度,當時KT話怕羞要用被遮住黎吹,真係好可愛! (Jimmy,我想同你講,KT除左爽直外仲有溫柔可愛既一面架!) 我咁大個仔未試過女仔係被入面幫我吹,好有av feel. 女戰神的確係女戰神,口技名不虛傳。小輝輝每個地方都被照顧周到,當中幾下深喉有包圍感得黎又唔會太大力,真係舒服到有想爆既衝動,平時輝仔一般都吹唔爆架,不過我當然忍得住因KT就住我。吹左陣我忍唔住打開張被睇下KT吹奏既表情。KT知道我打開被後就爬返上黎錫我。我再次返轉KT,伸手摸向KT下面。嘩,原來已經濕到不得了,我摸了兩摸後就忍唔住戴套同KT作深一步交流。一入去果下真係好暖好舒服,我慢慢地加速,到瘋狂咁抽插,插到開始有d攰。轉換個女上既post休息下先。KT一坐上黎就變左性感柔物咁,錫左我幾下之後錫我耳仔。我真係好enjoy人地錫我耳仔,好舒服。KT慢慢扭動佢既蛇腰,我又不得不再講一句女戰神真係女戰神,對於我黎講奇怪既事情發生啦,以前同咁多個ex交流,無一個可以係咁慢動作下令我有想爆既感覺,但KT雖然係咁慢動作,但我真係興奮到不得之了。就咁就爆好似唔係幾好意思咁,因此我又將KT放返落床,用最後既衝刺作為回禮。完成後,Kt仲好溫柔咁問佢有無整痛我添。作為S&B既第一次可以同KT作交流真係太好啦,輝仔第一次的確係一碌木乜都唔識,乜都唔夠膽試,表現真係一般。下次表現應該好d架! 其實我想講差唔多最後時,我想邀請KT妳陪我玩多次架,不過moody走過黎拉左妳入房ja。

我海賊輝咁就完成左登上S&B呢架太陽號,第一次進入新世界之旅啦。我會繼續去探索更多新世界唔同既事物,你既探索之旅又打算幾時開始呢!係呀,同你/妳講呀,仲做緊路人甲既你/妳。

又考記性時間
James: 大佬,你講既野我會記住架啦,最後一句話我閃縮,我仲係度反思緊。
KT: 多謝妳陪我玩呀!我開心到覺都唔訓即刻打第次,希望有機會再同妳玩啦!
Kurt: 你果然靚仔,sorry短暫性失憶,突然唔認得你個名添。
Meerkat: 妳果晚叫唔叫bear住我呀?我唔覺妳眼神好兇狠喎,不過的確feel到妳既氣場。
早早: 無乜同妳傾計添,我只聽到妳叫ja.
芯芯: 我都話妳易認架啦。
小紫: 唔喜歡就say no 啦,唔使唔好意思架。下次我走過黎邀請妳都可以say no架。
Bella: 妳果然係靚女一名呢!
Abby: 我真係認得妳架,可惜妳太忙,唔係走過黎同妳傾下計。
Dick: 聽你講野學到好多野,同埋你講野真係幾搞笑喎。
Jimmy: 唔使人講都睇得出你係高手,真係有時間要跟你學下野先得。
Surf:型男你好。
Haru: 波波貓,雖然無乜傾到計,但覺你都好nice.你戴眼鏡好睇d喎。
Nataka: 你真係講廣東話架喎,暖男。
Gabriel: 大天使,大家都係新人,見你enjoy就好。
Babaydaisy: 妳好呀,果然係巨乳下,勁!
Geogina: 妳真係好似mix呀,好靚呀。不過我發現妳間唔中好似游魂咁唔知游左去邊咁喎。希望妳唔係有心事就好。
Suzan:妳好有氣質呀!我怕羞唔敢同妳傾計添,希望遲d熟d可以傾下啦。
Moody: 男神雞排果然厲害,連我都抽左下水。
Luna: 妳做咁多份工記住小心身體呀,我見妳都好攰下。
Optimus: 你成年先出現一次咁都見到你,我應該叫好彩嗎?下次唔會又一年後嘛,哈哈!

唔知仲有無漏呢?我盡記架啦!

First
Post time 6-9-2015 06:55:55 | Show the author posts only
依個時間出post, 能想像你有幾興奮! 恭喜成功出席第一次和得到KT的細心呵護
3Floor
Post time 6-9-2015 07:43:15 | Show the author posts only
嘩!出左第一次囉喎
你啲記性都幾好呀
4Floor
Post time 6-9-2015 07:58:14 | Show the author posts only
好快手,好有heart,好有記性,好勁。
做乜話我忙,我不知幾多時間喺hea區度。
5Floor
Post time 6-9-2015 08:01:40 | Show the author posts only
WELCOME 輝仔
妳就好啦, 有KT賞識你
6Floor
Post time 6-9-2015 10:19:15 | Show the author posts only
通常新人都會緊張的嘛~~
所以我都忍唔住問咗你兩次,哈哈~~

Welcome, welcome ~~
7Floor
Post time 6-9-2015 10:34:27 | Show the author posts only
詳盡既動後感

Enjoy the party.....
8Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:34:49 | Show the author posts only
Waterman replied at 6-9-2015 06:58
依個時間出post, 能想像你有幾興奮! 恭喜成功出席第一次和得到KT的細心呵護  ...

多謝支持,KT對我真係好好。
9Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:35:45 | Show the author posts only
細細粒 replied at 6-9-2015 07\"\"
嘩!出左第一次囉喎
你啲記性都幾好呀

其實就係唔好先第一時間寫,驚唔記後嘛!哈哈!
10Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:40:41 | Show the author posts only
Abby replied at 6-9-2015 08:01
好快手,好有heart,好有記性,好勁。
做乜話我忙,我不知幾多時間喺hea區度。 ...

Abby老師,雖然我見到妳係hea區出現,但妳身邊好多男仕,我連搵個機會過黎同妳吹下水既機會都無。本來諗住見到妳就搵妳上堂架嘛,唯有下次搵機會啦。妳連我過黎同妳打招呼,讚左妳有sexy lips妳都唔記得。
11Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:42:36 | Show the author posts only
Surf replied at 6-9-2015 08:04
WELCOME 輝仔
妳就好啦, 有KT賞識你

KT真係好好架,型男surf你搞到bella無腳軟喎,厲害厲害!
12Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:44:03 | Show the author posts only
Ar sam replied at 6-9-2015 09:14
你寫得好詳細呀
有機會傾計丫

係囉,昨日咁早走,無乜時間同妳傾下計添,芯芯妳笑得好甜呀!
13Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:45:30 | Show the author posts only
BabyDaisy replied at 6-9-2015 10:22
通常新人都會緊張的嘛~~
所以我都忍唔住問咗你兩次,哈哈~~

係囉,我答左好多次我唔緊張喎,momo就真係緊張啦。
14Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:47:00 | Show the author posts only
早早 replied at 6-9-2015 10:37
詳盡既動後感

Enjoy the party.....

Thanks.早早。原來係活動係搵唔同妳傾計既,睇怕要同妳傾計要捉妳入房計先得啦!
15Floor
Post time 6-9-2015 10:47:41 | Show the author posts only
Welcome to S&B!!! Glad u enjoyed ur first time!!! 希望下次有機會見到你啦!!!
16Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:51:51 | Show the author posts only
Darth replied at 6-9-2015 10:50
Welcome to S&B!!! Glad u enjoyed ur first time!!! 希望下次有機會見到你啦!!!

多謝大廚darth。希望快d有機會見面啦!
17Floor
Post time 6-9-2015 10:54:26 | Show the author posts only
嘩………你寫得咁詳細既………我怕羞……
18Floor
Post time 6-9-2015 10:56:38 | Show the author posts only
輝仔 replied at 6-9-2015 10:48
係囉,我答左好多次我唔緊張喎,momo就真係緊張啦。

是的,佢緊張到差啲衫都唔記得囉就入去沖涼,哈哈~
19Floor
Post time 6-9-2015 10:59:08 | Show the author posts only
KT replied at 6-9-2015 10:57

嘻嘻⋯⋯睇到我好爽(幻想中)
20Floor
 Author| Post time 6-9-2015 10:59:36 | Show the author posts only
KT replied at 6-9-2015 10:57

未來再想寫詳細d架,但個腦仲好似發夢咁,其實我覺得寫得好差。我鍾意妳怕羞個樣KT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

8-5-2024 07:05 GMT+8 , Processed in 0.090742 second(s), 18 queries .