Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1561|Reply: 36
Collapse the left

Rainforest 的第一次

[Copy link]
Post time 14-3-2016 01:21:11 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
第一次只得一次,希望寫好一點,太長或太無聊敬希原諒!

<<前言>>
----------------------------------------------------------------
每一個新人,總有他的第一次。今天,今天這裡有四個新人,而這裡就是其實一位的故事。
大家好,我是Rainforest - 熱帶雨林…

先點一首歌:
"纏綿邂逅 完全虛構
那一刻含情回眸
原來是我 妄想裡的 那點綠洲
原來沒有 從來都沒有
教我緊張得 心跳這麼久
到了這一刻 終於望通透......"
(純粹打這篇文時想起,而歌詞又很能形容在期待參與S&B 的EVENT的心情…haha...)

好。是咁的:

RAINFOREST 在網上四周看看,看見雜誌新聞報導過。認識了這個大家庭。
但當然,一開始同好多人一樣,做CD-ROM又唔JOIN 但又充滿自己的幻想…
究竟S&B 係個咩世界,是真是假…高潮如何泆起?

過了一陣子,終於的起心肝去填form…上網溫書…考試…影相…等電話…
仲記得有JAMES副會長打來的時候,電話中神秘又沉實的聲音,是我實實在在的在真實世界裡"第一次"接觸到S&B 的朋友。

雖然扣了點分,慶幸還PASS 了 及 決定去血檢了。
世界上每一個人的相遇總是一個緣份,而咁岩又咁Q 的去血檢是,碰上了JAMES. 當然當時我不知道"他"是誰,但感覺就好像將來會有一點的connection.
到了今天,原來"他"便是JAMES 你!haha

由INTERN 到JUNIOR PARTICIPANT 到終於夾到時間報左第一個function, 充滿期待又緊張,究竟我會否能夠發揮、融入 "(或插入?lol)" ? 我其實係個慢熱的人。

<<正題>>
1 - 等待 及 魔鬼天使集合於一身的mentor
--------------------------------------------------------------
講咁耐,浪費左大家咁多時間,快點進入正題。(搞q錯,rainforest 講咁耐先到正題....)
等我用另一個THEME 寫寫,想想下,令到想到呢套戲,唔知大家有無睇過?

Login/Register to enlarge

進入S&B,就像要拿到這個PIN 作入場券。

那一天,提前到達地點附近等待JAMES 的號召。
東望望西望望,看著路人們,細心留意每一個人,是否都要S&B的人? haha (其實在等待時已經見到KNIGHT 新人走過。)

收到真正地點,深呼吸一口氣會向著目的地進發。
到達樓下感覺就像:

JAMES大人出來的時候,也像Geroge Clooney 般瀟灑現身,有著莫明的氣勢。

上樓,先到後樓梯帶上暖烘烘的眼罩,三位新一再逐一帶進場(FRODO, KNIGHT, ME)。究竟入面既大家會係點既呢呢呢呢呢~~~~~~~~?
別小看這個平時用來"FU"眼的眼罩,其實真係想偷看都不能……

入門起初我被交到BELLA 手中,溫暖的雙手,溫柔的聲線,真的令到我整個人放鬆了一會。
左聽聽右聽聽,聽了不少網上看過的名字(BELLA, EVA, DICK, GRACE, 多多...),雖沒有真真實實地傾過計,但好像更加放心了。(:P 至少唔使怕唔記得大家個名, 因為我記人名真係超差…hahaha)

一會後知道BELLA今天只是工作人員,我的MENTOR 原來是Georgina !
妳特別的聲線陪伴住我其實很舒服!

左轉轉右轉轉起行可以同MENTOR 沖涼了!原來閉眼行以為其實行左好遠咁…(其實平時行三步就到. haha)
陪住我傾計,細心的幫我沖涼,真的謝謝GINA 妳!而妳真的很高!
之後瞓低阿DICK醫生等我驗身,真係好似睇緊醫生咁…怪怪地唔知下面做緊乜…不過我知道人人都係咁既…

再等左一陣,再問了我一個好難答既問題: "M到得唔得?" ...
第一次就去衝紅燈?緊張的我又來了…haha!

之後同MENTOR 終於開始了!雖然妳問我要唔要除眼罩而我亦好想快點見到妳既美貌,但作為新人的第一次矇眼,點都要堅持繼續享受這次經驗!
一直妳也說自己很肥,很怕我失望,仲要我既第一次要我衝燈,又說怕我會像妳某些mentee 咁唔會再黎…
其實唔會LOR! 妳咁照顧我我已經好感激妳,同埋一次MENTOR,一世你都係我既MENTOR! haha 我地呢個關係係拆唔開GA LA!
和你過的時間很愉快舒服 (希望妳也覺得舒服吧!) 但熱帶雨林今天的小樹根一如某些新人般不在狀態…實在是我對不住親切的妳…!(ROAR 點解會這樣!!欲哭無淚)

我們二人的快樂時間完了,沖個涼。是時候出去真真正正地認識S&B 的大家了!

2 - 親切的大家
---------------------------------------------------------------
終於見到各位型男美女!大家在看看戲,談談天,其實真係好似一個大家庭咁!之前在想是怎樣怎樣,其實呢度就好似CCTVB 既 <愛‧回家> 一樣咁輕鬆友善!haha

吹吹水,雖然不在狀態的我,但抱著認識多點大家,跟大家學習一下的心態,希望下次再見會熟D。在JAMES 的介紹下,和另一新人Knight 邁進了另一神秘空間探險。

3 - 部隊支援 新丁加入
---------------------------------------------------------------
步進另一單位,亦是我第一次的體驗 - 多P !!!!
裡面Mustard, Karen, Millie同 (師兄 -sorry 太黑未能認識)已經在大戰中。今天的我更怕阻礙大家既進度,但咀多多同手多多既我一起跳入戰場。

Karen 戰神妳好,我同黑武士來臨了!
Karen 俾高手Mustard 搞到其實已經全濕,但卻仍然未飽,黑武士兄弟,要一起攻呀!
我攻上,黑武士主攻下,把Karen 抽插得七情上面,口中更哼出一浪又一浪既繞梁三日既叫聲....

圍攻karen 後,Mustard 回來,四人被窩中取暖回氣中。談天說地,輕鬆休養,大家的心裡卻又怎會停止呢?再一回如箭在弦。

4 - 部隊支援 五人行

纏綿一回,AV 外號 Millie後來過來了再一擁回氣,五個人在一張單人床裡,手夾胸夾手夾胸&腳夾腳.....五人感受著大家既身軀及體溫,分不出邊隻腳打邊隻腳。
幸運的的夾在中間,Karen 與 Millie的酥胸夾著我,左手右手四周尋寶,吻左吻右停不了...柔軟的身軀,皮膚芬芳的香氣,大家開心停不了,床上再次翻起另一波浪,Mustard 與黑武士再戰江湖,誓要把Karen 及 Millie推至高峰。
多P 如Mustard 所說,唔係要一定keep住主攻,"副手"都有好多野,一有空位我便遊走兩位美人的身體,希望神經沒有一絲的喘息,夾係中間,真係前後轉身都有野玩....前後男女叫聲一浪又一浪...停不了。

5 - 有緣再會

吻別大家,有空再見!希望下次可以真正跟大家深入交流!

就這樣,我的第一次都差不多要完了。主要做Support 的我,其實能夠與各位美人錫錫遊走感受大家的身軀都很快樂,希望我曾經都能曾被其他的方式擊起一絲絲神經的快感!

係時候Roll 機出 After Credit 鳴謝支持時段:

James: 多謝你既一切安排。奇怪的也想真心讚一句,你真的有種莫明的有型氣勢,真係同George Clooney 有得fight (Although I am not sure if you like him, but i think he is great)

Georgina: 多謝Mentor!及 生日快樂!!!You are tall and great! Thank you for the patience and caring! I had a great time with you!

Bella: 交流的時間主要在矇眼中。下次有機會一定會與你交流多一點!想信妳一定吸乾了好多人!

Karen& Millie:妳地個咀同個身體都好柔軟細膩,有能力真係唔會想停!

Mustard, Knight: 希望你地一起玩得快樂!第一次的多P!多謝你地俾我加入,希望無阻住個地球轉. hahaha

Eva, Grace, 新人Hilary & Frodo, 多多, Dick, 一夜七次郎, Loki, 阿細 等等,大家好!
我認人認名好差,如果下次再問大家點稱呼,請唔好見怪!

Post time 14-3-2016 01:40:16 | Show all posts
好enjoy睇你咁長既分享,仲要大家有共同語言!
你一用呢套戲做比喻,我即刻明哂,仲要已經feel到James大既氣場
(用古尼先生呢一個shot真係絕妙,睇黎ching睇戲真係好專心)

我都希望有機會同你深入交流~welcome!
 Author| Post time 14-3-2016 07:38:46 | Show all posts
Chief replied at 14-3-2016 01:43
好enjoy睇你咁長既分享,仲要大家有共同語言!
你一用呢套戲做比喻,我即刻明哂,仲要已經feel到James大既 ...

多謝!
勁驚無人明我up 乜! haha!

I love watching movies!

有機會再交流!
Post time 14-3-2016 08:00:07 | Show all posts
歡迎你,幸福的新人新上場就有咁多體驗
Post time 14-3-2016 09:10:50 | Show all posts
你好呀Rainforest, 我係KT!

你臨走前同你握過手的那位!
Post time 14-3-2016 09:36:36 | Show all posts
恭喜,你個第一次好精彩。相信你好快又會再出現
Post time 14-3-2016 09:46:48 | Show all posts
歡迎你呀! 型男~~
好懷念與你臨別的一吻~
Post time 14-3-2016 10:55:12 | Show all posts
rainforest replied at 14-3-2016 07:41
多謝!
勁驚無人明我up 乜! haha!

支持你繼續呢個電影style~ all those good memories
Post time 14-3-2016 11:36:13 | Show all posts
哈哈 再次歡迎你喔~~~
不會對不起啦,我黎M都唔好意思
你都真係好高!企起身嗰下真係嚇親我
下次有機會再見啦⋯⋯希望
Post time 14-3-2016 12:19:03 | Show all posts
最記得係Knight問邊隻腳係你的戈一幕
Post time 14-3-2016 16:17:36 | Show all posts
冇吸乾人呀~我聲大大架咋
歡迎你呀~see u next time
Post time 14-3-2016 23:49:19 | Show all posts
哈哈,高人!下次見面就唔係新人啦!加油努力!有d咩野唔明想知既野都可以互相交流啊!期待下次見面,有緣相聚!

歡迎加入,希望你喜歡s&b

Add post (14-3-2016 23:53):
Tomorrow land.我都有睇,你形容得好好!
Post time 14-3-2016 23:53:59 | Show all posts
好睇ge 第一次
相信好快又會見到你
 Author| Post time 15-3-2016 23:08:12 | Show all posts
多多 replied at 14-3-2016 08:03
歡迎你,幸福的新人新上場就有咁多體驗

多謝!:) 希望之後更加多
 Author| Post time 15-3-2016 23:11:27 | Show all posts
KT replied at 14-3-2016 09:13
你好呀Rainforest, 我係KT!

你臨走前同你握過手的那位!

你好呀KT! 怱怱一握,記得妳個名但未記實妳個樣!下次我地再握過
 Author| Post time 15-3-2016 23:12:29 | Show all posts
Waterman replied at 14-3-2016 09:39
恭喜,你個第一次好精彩。相信你好快又會再出現

多謝Waterman支持! 希望我夾到時間好快再出現啦!
 Author| Post time 15-3-2016 23:13:41 | Show all posts
Grace replied at 14-3-2016 09:49
歡迎你呀! 型男~~
好懷念與你臨別的一吻~

再給妳一吻~ haha!
Grace 妳好
 Author| Post time 15-3-2016 23:14:42 | Show all posts
Hillary replied at 14-3-2016 09:59
Hello Rainforest,同日新人…哈比Hillary,你篇第一次好精彩

Hi Hillary!妳既第一次都好好呀!妳嗰晚一定有好多經驗!
 Author| Post time 15-3-2016 23:15:39 | Show all posts
Georgina replied at 14-3-2016 11:39
你都真係好高!企起身嗰下真係嚇親我:tusk ...

下次再見啦 Mentor Gina! 謝謝妳!
 Author| Post time 15-3-2016 23:16:26 | Show all posts
Georgina replied at 14-3-2016 11:39
你都真係好高!企起身嗰下真係嚇親我:tusk ...

同埋妳其實都真係好高 too!!!
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 21:59 GMT+8 , Processed in 0.105218 second(s), 19 queries .