Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5468|Reply: 92
Collapse the left

[Ocean Team] Nina 的又驚又喜第一次(下半部 - 深山食性誕大餐)

[Copy link]
Post time 28-12-2016 17:02:51 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
隔咗一段時間,終於有機會可以再次參加活動,完成整過新人禮
今次地點對我呢個路痴黎講好偏僻好新鮮!我一如以往,行錯路,去錯方向,浪費咗好多時間幸好途中得大佬嘅幫助先安全到達目的地⋯⋯遲晒大到唔好意思
今次心情比第一次更緊張,誇張到搭車途中個肚好痛,肚痛之餘仲要遇上一位狂燥司機有一刻好想好型咁叫佢停車,但哩次我型唔起周圍都太荒無了好不容易咁到達目的地見到James黎接我, 真係有見到救世主嘅感覺
入屋前又帶返個眼罩先,James 就將我交比Mentor Jack, 好開心哩次還是Jack 做我Mentor, 有你帶住我入屋令我心情放鬆不少
一入屋坐下先聽briefing, 當晚除咗我仲有另外兩位新人tofu_tofu,Nicole
聽完就去沖涼終於可以和mentor 獨處了~整個人心情放鬆晒,終於又可以攬吓你,傾吓計了係出面時好緊張,掂都唔敢掂好開心你話想同我完成埋個新人禮,麻煩你了謝謝喔~
驗完身終於可以入房了,今次係share bed...雖然睇動後感知道呢個情況係好常見,但第一次面對還是會嚇一嚇帶眼罩嘅好處係可以當其他人透明的
Lawrence, dick, tofu_tofu 唔好意思,打搞晒⋯⋯聽聲感覺你地無被打擾,仲玩得好開心添~聽到你地嘅啪啪聲,真係好有衝動除眼罩睇
雖然睇其他人唔到,但開頭真係好唔慣,亦難以專心,所以無咩反應咁但我mentorJack喎,Abby話齊,佢係實力偶像派來的~~係佢一輪温柔嘅攻勢後,我誠實嘅身體忍唔住夾實佢,平時叫得細細聲,但有幾吓忍唔住叫得大聲咗,嚇死自己
由於Lawrence, dick, tofu_tofu比我地早入房,所以佢地出房先得返兩個人,張床大咗,我地周圍碌吓,轉吓不同體位,傾吓大家嘅喜好,又實踐吓咁好充實, 好飽咁完成第一次好感激Jack你嘅體諒同照顧,無chur爆我等我養好體力,希望有機會再比你大力啪啪啪呀我排定隊先
出返房正式見到大家了,好多俊男美女,大家都好親切友善,再一次要多謝Chris & James 比我入會呀~
由於之前浪費咗好多時間等車揾路,完成新人禮不久,睇咗一陣大家玩rummikub後,我就要走了,哩次無咩機會同大家交流,唔好意思希望日後還有機會再見到大家~
當日見到嘅俊男美女有
James,Jack, Lawrence, Dick, Loki, Ringo, Navy, Pitt, Windows 3.0, Nakata
Bikini, Coco, Gina, Felicity, Grace, JollyB, Mavis, Yancy, Tofu_Tofu, Nicole
特別鳴謝
Jack - 謝謝你將我個頭塞落去Coco度呀,咁嘅認人方法真係好正
Loki - 謝謝你教我玩rummikub,臨走時幫我揾返對鞋,我先唔駛赤腳返屋企咋
Coco – 謝謝你同我傾計,請我食薯片, 你嘅笑容好迷人, 性格隨和, 好得人鐘意
Lawrence - 謝謝你同我傾計, 陪我玩Pillow
Felicity – 謝謝你請我食餅, 嗰時有D緊張, 無胃口, 唔好意思呀
Bikini – 謝謝你嘅抱抱,我好需要~~
James - 辛苦晒, 多謝你
多謝大家嘅包容,我臨走時麻麻煩煩的
出咗門口,又突然驚驚青青沖返入屋,自己嚇自自又嚇到你地唔好意思呀~

唔知點解寫文時,不自覺咁流咗幾次口水?我係太回味定凍到中風呢?休息吓⋯⋯d養好身子先有緣再見, 謝謝~~

Add post (28-12-2016 17:11):
本來分晒段....最後篇文post 完痴埋晒....
Post time 28-12-2016 17:17:42 | Show all posts
nina,好開心搶個頭位睇你篇文。
Post time 28-12-2016 17:24:12 | Show all posts
Nina (Lalin?) 妳好,歡迎妳! 今次我早走 miss 咗妳添,下次有緣再見
Post time 28-12-2016 17:34:47 | Show all posts
哈哈  望穿秋水終於等到你個下半part
參加活動一定要養好身子  唔係就唔可以玩得盡興
你都算係少少大頭蝦
不過係幾得意
Post time 28-12-2016 18:19:27 | Show all posts
Hi Nana, 恭喜完成整個新人禮! 歡迎正式加入這個大家族

希望下次有機會活動上見面!
Post time 28-12-2016 18:24:33 | Show all posts
Hi Nina! It's Nice meeting you that day!
Post time 28-12-2016 18:34:15 | Show all posts
靚靚Nina
妳有男神Jack做mentor真幸福!
和妳抱抱好舒服喔,
下次要再攬攬先得!

Post time 28-12-2016 21:17:30 | Show all posts
Lalin Lalinnnn
果晚見男神Jack帶你上房我就知係你喇..haha
恭喜完成第一次,之後仲有試到無限既第一次
 Author| Post time 28-12-2016 22:39:25 | Show all posts
mimmie replied at 28-12-2016 17:20
nina,好開心搶個頭位睇你篇文。

謝謝你咁奉場呀~錫啖先
 Author| Post time 28-12-2016 22:46:47 | Show all posts
Waterman replied at 28-12-2016 17:27
Nina (Lalin?) 妳好,歡迎妳! 今次我早走 miss 咗妳添,下次有緣再見

Waterman⋯大家好似對Lalin呢個名比較有記憶呢
多謝你嘅歡迎呀!我以為會見到你呢,我又真係遲咗d嘅⋯⋯唯有等下次睇吓有無機會再見啦~
 Author| Post time 28-12-2016 22:50:28 | Show all posts
Bickle replied at 28-12-2016 17:37
哈哈  望穿秋水終於等到你個下半part
參加活動一定要養好身子  唔係就唔可以玩得盡興
你都算係少少大頭蝦{: ...

唔好意思呀,個下半part慢咗少少,好彩仲趕得切2017前多謝你咁奉場呀!
我要逼自己早d訓呀~我希望自己下次醒少少啦⋯
 Author| Post time 28-12-2016 22:52:11 | Show all posts
Mprice25 replied at 28-12-2016 18:10
Nina多謝你的分享.

多謝你呀
 Author| Post time 28-12-2016 22:54:47 | Show all posts
Francis replied at 28-12-2016 18:22
Hi Nana, 恭喜完成整個新人禮! 歡迎正式加入這個大家族

希望下次有機會活動上見面!  ...

Hi Francis, 多謝你呀,好榮幸可以加入呀,希望有機會再同大家見面
 Author| Post time 28-12-2016 22:56:59 | Show all posts
Ringo replied at 28-12-2016 18:27
Hi Nina! It's Nice meeting you that day!

Hi Ringo, 好高興見到你呀!你個動後感好精彩喎
 Author| Post time 28-12-2016 23:00:46 | Show all posts
Bikini replied at 28-12-2016 18:37
靚靚Nina
妳有男神Jack做mentor真幸福!
和妳抱抱好舒服喔,

索索Bikini~~
有Jack做mentor真係好幸福好sweet架, 佢好識照顧人的!
抱住你我都好舒服啊,約定你見一次抱一次呀~
 Author| Post time 28-12-2016 23:05:53 | Show all posts
Autumn replied at 28-12-2016 19:53
終於完成第一次, 恭喜你,歡迎你~
第一次會緊張好正常嫁, 我都自閉左成晚~
之後會愈來愈習慣, 希望好快見到 ...

係呀,終於都完成啦,好開心~多謝你嘅歡迎呀!
我希望下次學會放鬆啦,多謝你嘅安慰呀,我都好想快d可以見到你
 Author| Post time 28-12-2016 23:07:12 | Show all posts
Nixonchan replied at 28-12-2016 20:19
Nina 你的分享很精彩

Hi Nixonchan~ 多謝欣賞
 Author| Post time 28-12-2016 23:12:19 | Show all posts
CoCo replied at 28-12-2016 21:20
Lalin Lalinnnn  
果晚見男神Jack帶你上房我就知係你喇..haha
恭喜完成第一次,之後仲有試到無限既第 ...

Coco
哈哈哈~係呀,好開心又係Jack帶住我呀~
多謝你嘅祝福呀承你貴言啊~
Post time 29-12-2016 00:23:31 | Show all posts
恭喜哂, NINA~ 上下半部齊哂
第一次入面又有第一次SHARE BED添

回味無窮呢~(所以流口水)
 Author| Post time 29-12-2016 01:20:46 | Show all posts
Snake replied at 29-12-2016 00:26
恭喜哂, NINA~ 上下半部齊哂
第一次入面又有第一次SHARE BED添

多謝你呀Snake, 係呀⋯⋯齊晒圓滿了, 無諗過咁快要share bed
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 17:58 GMT+8 , Processed in 0.141937 second(s), 19 queries .