Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 7957|Reply: 119
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Virginia 的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 12-2-2017 17:24:46 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
性,對我黎講同食、訓一樣,係基本需要,無性生活我會產生壓力、心情煩躁,更會影響工作表現。

一直都嚮往有性生活,都想試多啲唔同嘅男人,亦都想性愛技巧可以不斷進步,可惜連另一半都無,唯有從交友app 搵對手。

不過揀對手係好花時間同精神,由於顧及自己安危,我會嚴選對手,唔適合嘅又要再搵過,難得適合嘅又維持唔到耐,都係要再搵過,我就係長期重複以上過程。

記得當年,第一次同網友發生關係,過程好多顧慮,我個腦不停彈出好多可能性:可能對方有奇怪癖好、可能對方有暴力傾向、可能對方有性病、可能對方係殺人犯、可能突然會出現多幾個男人⋯⋯等等。完事後,好慶幸無不幸事情發生,然後就會開始擔心可能對方下一次先會露出真面目。我知我係諗太多,而我真係會諗咁多,所以交友app 搵對手並唔係咁享受。

認識S&B,係因為電視訪問。睇完訪問之後,我覺得呢個club 正正乎合我需求,除左可以節省時間搵對手,仲可以化解焦慮不安 。
更加欣賞嘅係會長偉大嘅精神、花盡心思定立嘅嚴謹會規、安全至上嘅宗旨,然後我決定上會網註冊。

第二日,收到會長親自發出嘅email,交換左聯絡方法,傾左一日就約見面,成件事發展得好快,我根本未有時間認真瀏覽會網,所有文件都未填,當時我係帶住「即管出去見面了解下個會咩料」嘅心情去見會長,連要俾會長掂都無預料到,到佢叫我去沖涼我就唯有扮鎮定,之後跟足佢指示進行每一個步驟。雖然見面時間唔係好長,但我已經深深感受到會長嘅細心、體貼、耐性,仲有份幽默感,而且照顧女會員更加係無微不至。
當晚見面後,對於入會,我毫無猶豫。

新人禮,蒙眼入場,比預期中放鬆,戴左眼罩乜都睇唔到,慢慢覺得好眼訓,排隊等沖涼果時我真係等到恰著左。
之後等到有浴室用,Mentor 帶我沖涼,接住就係驗身,而驗身呢個環節最令我緊張,因為我陰道入口比較窄,係無前戲情況下,會長用一隻手指已經足以令我痛到慘叫,對我黎講根本係行刑,同體檢時抽取抹片樣本嘅痛苦級數有得揮。
好彩會長悉心安排比我嘅Mentor 係一位紳士,Mentor 帶我入房之後,陪我坐係床邊,輕輕攬住我條腰同我傾左好耐偈,再加上充份前戲,完全將我帶入狀態。

注重視覺享受嘅我,從來做愛都唔會熄燈,無畫面對我黎講其實好無癮、好唔真實,所以到左前戲尾聲,我終於都忍唔住除眼罩,原來Mentor 係一位文質彬彬、身型魁梧嘅男仕,笑容更加係非常吸引。

Mentor 緩慢嘅溫柔進入,令我痛楚降至最低,全程服侍周到更令我第一次感受到做愛高潮。其實我係一個好難有高潮嘅人,用手都唔會次次有,做愛要得到高潮簡直係天方夜譚,但估唔到第一次參加活動就可以感受到。
原來做愛所得到嘅高潮感覺係可以咁激烈,臉、手、腳完全麻痺無知覺,視線都變得少許模糊同微微震盪,而高潮過後,手腳需要一段時間先可以恢復郁動,然後落床一刻連企都企唔穩。

非常感激會長比機會我入會,我從未試過咁放心同陌生人親密接觸,無憂慮之餘,更打從心底覺得開心同興奮,完全享受到當中每一刻;感謝Mentor 對我呵護備至,仲帶比我人生第一次嘅做愛高潮,新人禮由你帶領,我覺得好幸福,將來有機會我一定會盡力報答你;多謝當日友善嘅每一位,好高興認識大家,我會盡力記住大家樣貌同名,以後請多多指教。

最後,sex party 之後第一件事,我delete 哂所有交友app。

jackson This user has been deleted
First
Post time 12-2-2017 18:16:01 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
3Floor
 Author| Post time 12-2-2017 18:36:23 | Show the author posts only
jackson replied at 12-2-2017 18:19
Virginia,妳寫得好好,但你mentor究竟係邊個

多謝哂!Mentor 係邊個?都係留返啲神秘感好
4Floor
Post time 12-2-2017 18:38:09 | Show the author posts only
Virginia,恭喜妳第一次感受到高潮
可以 喺安全嘅情況底下 ,宣洩自己嘅情慾, 有冇手尾跟正正係 加入snb嘅原因。Btw,
btw,睇到最後果句,勾起自己以前失敗既經驗
玩咁多年交友apps,從來都約唔到任何女仔出黎,莫講下文。
5Floor
Post time 12-2-2017 18:54:21 | Show the author posts only
睇黎你搵對地方,繼續尋找屬於自己既性快樂
6Floor
Post time 12-2-2017 19:11:30 | Show the author posts only
感覺到妳那份既安心又投入的去享受妳的新人禮,祝妳玩得越來越開心呢!

希望以後有機會活動上見到妳
7Floor
Post time 12-2-2017 20:00:07 | Show the author posts only
Welcome! Virgina,妳喺S&B絕對可以200%放心,會長的確提供一個非常好嘅平台比所有對性有需要並敢面自己需要嘅地方,好好享受!
8Floor
Post time 12-2-2017 20:30:44 | Show the author posts only
Welcome to the club Virginia!
我都係驚會遇上殺人犯先加入S&B!
呢度玩得開心又放心LOL
都無咩機會同你傾計...下次見又得閒時傾多d la!
9Floor
Post time 12-2-2017 21:12:42 | Show the author posts only
Virgina 您講得好好呀!出來玩最重要的是安全和玩得無後顧之憂呀!我相信您的決定是正確的,亦希望您可以尋找到您想得到的性愛高潮和滿足!
10Floor
 Author| Post time 12-2-2017 21:16:16 | Show the author posts only
Alex replied at 12-2-2017 18:41
Virginia,恭喜妳第一次感受到高潮
可以 喺安全嘅情況底下 ,宣洩自己嘅情慾, 有冇手尾跟正正係  ...

多謝哂,Alex!係呀,比起出面自己搵,呢度真係安全得多。
如果當初有下文,你都未必會行到入會呢一步。以後用以往玩交友app 嘅時間上黎吹水
11Floor
 Author| Post time 12-2-2017 21:17:09 | Show the author posts only
Arrow replied at 12-2-2017 18:57
睇黎你搵對地方,繼續尋找屬於自己既性快樂

係呀,搵到天堂
12Floor
 Author| Post time 12-2-2017 21:17:51 | Show the author posts only
Fido replied at 12-2-2017 19:14
感覺到妳那份既安心又投入的去享受妳的新人禮,祝妳玩得越來越開心呢!

希望以後有機會活動上見 ...

多謝,Fido!有機會見面同我打個招呼啦
13Floor
 Author| Post time 12-2-2017 21:18:31 | Show the author posts only
Rio replied at 12-2-2017 20:03
Welcome! Virgina,妳喺S&B絕對可以200%放心,會長的確提供一個非常好嘅平台比所有對性有需要並敢面自己需 ...

係呀,會長的確非常偉大!
14Floor
 Author| Post time 12-2-2017 21:28:55 | Show the author posts only
Felicity replied at 12-2-2017 20:33
Welcome to the club Virginia!
我都係驚會遇上殺人犯先加入S&B!
呢度玩得開心又放心LOL

Thank you, Felicity! 係呀,無咩時間,個個都係傾左幾句咁,希望下次有機會再傾啦!同埋唔好除我bra呀,我啲lingerie 全部一set,唔係活動著都唔知可以著俾邊個睇喇,放過我啦,羞恥play女皇

15Floor
Post time 12-2-2017 21:30:01 | Show the author posts only
Virginia replied at 12-2-2017 21:19
多謝哂,Alex!係呀,比起出面自己搵,呢度真係安全得多。
如果當初有下文,你都未必會行到入會呢一步。 ...

妳講得岩,
所以話,SnB呢度係塊福地。
Del 哂交友apps,電話又多d空間。
16Floor
 Author| Post time 12-2-2017 21:30:10 | Show the author posts only
Kennedy replied at 12-2-2017 21:15
Virgina 您講得好好呀!出來玩最重要的是安全和玩得無後顧之憂呀!我相信您的決定是正確的,亦希望您可以尋 ...

多謝哂!我相信之後一定會玩得更開心!
17Floor
Post time 12-2-2017 21:38:40 | Show the author posts only
Lovely to meet you Virginia. I had a fantastic time. I hope you did too. I will post my write up soon!
18Floor
Post time 12-2-2017 21:46:15 | Show the author posts only
歡迎你呀virginia
19Floor
Post time 12-2-2017 22:30:57 | Show the author posts only
sex party 之後第一件事,我delete 哂所有交友app。

非常英明決定。。。
20Floor
Post time 12-2-2017 23:08:14 | Show the author posts only
Welcome on board! I am haru. Btw,  Your lingerie is so sexy!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

27-4-2024 00:41 GMT+8 , Processed in 0.082248 second(s), 18 queries .