Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Driven
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Driven遲到的第一次@西服夜

[Copy link]
41Floor
 Author| Post time 5-12-2017 03:03:40 | Show all posts
達聞西 replied at 5-12-2017 02:54
哈哈....結果我都看開了。我會鼓勵煙腸們要多嚐試,唔好咁快放棄!

嗯嗯,有時一件事結果係點,真係睇自己堅持到幾耐
42Floor
 Author| Post time 5-12-2017 12:10:29 | Show all posts
Nathan replied at 5-12-2017 09:58
師兄,好野,多謝你mention埋我haha ..感覺有pecky 做mentor 好幸福

有Pecky做mentor好幸福架!
其實邊個做你mentor都好,我相信都會俾到你一個愉快難忘既體驗
43Floor
 Author| Post time 5-12-2017 15:10:10 | Show all posts
Cannon replied at 5-12-2017 14:52
只係見過賽車手呢個

你個啲形容好切合我舊icon,真係成架跑車
44Floor
 Author| Post time 11-12-2017 22:15:55 | Show all posts
達聞西 replied at 11-12-2017 22:04
嗯嗯! 毅力哥你係得嘅

點都唔夠你黎啦
都係個句,真希望快啲見到你!
45Floor
 Author| Post time 12-12-2017 00:00:34 | Show all posts
達聞西 replied at 12-12-2017 00:00
有緣千里能相會,無緣相逢不相識!
放心! 相識一場,一定係有緣人!

明白! 同你轉返聊天室傾先
46Floor
 Author| Post time 8-6-2018 23:50:50 | Show all posts
Ted replied at 8-6-2018 12:56
Driven兄~睇左好多你噶文章,感覺你一定系好受歡迎的s&b男主角級別的人物。
但係睇左你噶“第一次”以後, ...

Ted你好呀 ! 好多謝你搵返呢篇舊文睇,仲留左咁大段言~
所有獲女士接受邀請的,都是幸運的男主角 ! 你都有機會係架~
我唔算好受歡迎啦,會內好多高質素男士的,各自有其吸引之處
暫時未正式入會千萬唔好氣餒,有時冇消息就係好消息嘛 ! 而且只要努力,身形絕對有改善空間
另外都俾少少建議你,有時間既話多啲上壇同大家傾計交流下,等大家了解認識你多啲~
至於性能力方面,我又冇刻意去鍛練...食野吸收多啲蛋白質算唔算
反而我覺得就算性能力唔係特別出眾,只要用心同每位女士交流,結果也可以很完滿的
最後祝你成功入會參加活動,見面時再互相交流吧 !
47Floor
 Author| Post time 8-6-2018 23:55:51 | Show all posts
hahaman replied at 8-6-2018 16\"\"
very detail. thanks for sharing your experience

多謝你hahaman,希望你都成功加入我地,係活動入面見面啦 !
48Floor
 Author| Post time 22-4-2019 23:55:44 | Show all posts
edmund replied at 22-4-2019 11:10
Driven你好!繼文西以後又一個勵志故事呀....
自從註冊完爬咗啲文之後,真係令人好有動力去keep  ...

估唔到仲有人係我篇第一次留言...多謝edmund支持呀!你真識貨,聞西個篇係好野黎,我都受佢啟發
Keep fit當然重要,同時可以多啲係聊天室傾計,等大家認識下你~期待見到你既第一次
49Floor
 Author| Post time 23-4-2019 00:07:24 | Show all posts
edmund replied at 23-4-2019 00:02
多謝你嘅鼓勵呀...睇到你、聞西、solar的第一次,其實真係好勵志。

唔好意思呀其實我唔係有心掘墳,但好 ...

唔使唔好意思,你係度留言我都唔知幾開心

Add post (23-4-2019 00:08):
其實個名冇咩特別意思 XD
50Floor
 Author| Post time 4-5-2019 05:14:09 | Show all posts
CoCo replied at 4-5-2019 00:56
無意中睇返你第一次
你成就解鎖喇~
我地每次去活動 就問: Driven 今 日係唔係度啊~~~ ...

但問得最多的人...是你吧...
51Floor
 Author| Post time 5-5-2019 01:48:06 | Show all posts
MEMEMORMOR replied at 4-5-2019 16:34
真係好詳細. 對各位對方的感覺也有寫下, 這樣很好...因為我成日都唔知對方滿意唔滿意...要同佢做好多次先肯 ...

因為當時係活動中既每一位,對我黎講都係值得交流同記錄低的~
多謝你既支持,希望能夠啟發同幫到你,日後有機會活動中見面吧!
52Floor
 Author| Post time 28-8-2019 15:13:30 | Show all posts
Jacobs replied at 27-8-2019 15:14
真係好長
同時好勵志

多謝Jacobs支持呀!希望呢篇長文幫到你了解新人禮情況更多啦~
恭喜你有HP,期待活動見面
53Floor
 Author| Post time 28-8-2019 20:24:09 | Show all posts
Jacobs replied at 28-8-2019 16:12
剛仲睇埋你地的混戰ha..haha..
寫得好詳盡,thz!
更期待

我啲動後應該可以俾你消磨幾個鐘
日後你有親身體驗,就可以寫多啲精彩動後俾大家睇啦~
54Floor
 Author| Post time 5-12-2019 13:02:46 | Show all posts
addy replied at 3-12-2019 17:37
本壇其中一篇最勵志既著作係邊篇?Driven既第一次囉。你既'大馬路'比喻好貼切。作為一個新人,我盈然搵緊位 ...

多謝addy覺得呢篇第一次係本壇其中一篇最勵志既著作呀!
講起我呢篇的確幾勵志,因為我係會內黎講係好平凡,
但不知不覺已經參加左兩年有多了,證明只要用心,係會有實現目標既一日~期待日後見面呀
55Floor
 Author| Post time 5-12-2019 13:04:08 | Show all posts
Negan replied at 3-12-2019 23:30
睇返呢個Post甘快已經兩年了,雖然每次大家見面都無咩交流,但每次出活動見到Driven都總覺得遇舊相識見面 ...

因為多數你逗留係活動既時間唔會好長嘛~有機會既話再傾多啲
同埋你出活動太少喇,有幾個女士都掛住你...
56Floor
 Author| Post time 5-12-2019 19:22:29 | Show all posts
addy replied at 5-12-2019 16:00
的確係好勵志既,比到好大信心我有志者,鄧竟成!

你點會平凡啊,留言個個都對你讚不絕口喔 (個個 ...

俾到信心你就好喇,只要熟知會規、同大家係壇傾多啲計,
加上keep住唔錯既身形,要參加活動唔係遙不可及既事
大家唔止謙虛,仲好厚道,所以講既野同見面時都錫住我
如果你見到任何讚我既野,打個折扣會準確啲~
57Floor
 Author| Post time 6-12-2019 16:53:21 | Show all posts
jessicaaa replied at 5-12-2019 21:36
Driven感覺好可愛 表面冷靜但心入面好激動好搞笑
希望有緣可以遇到你啦 ...

Hello jessicaaa~好少人話我可愛...
如果我話你知,我見到你呢個留言之後即刻心跳加速同面紅,
你會唔會覺得我更加可愛呢?(定係好「騎呢」)
我都好希望有緣遇到你呀~
58Floor
 Author| Post time 6-12-2019 16:54:27 | Show all posts
addy replied at 5-12-2019 22:41
會睇熟會規!傾計方面,慢慢了解緊大家,番工好忙好少時間睇你地d分享

運動差不多日日做,應該 ...

我近排都忙,明白你既感受...
去到活動你就會見到,始終大家唔係明星,而且外表好唔好睇其實比較主觀,
我地只係較為注重整潔同健康生活飲食既普通人~
當然男女士們都各有優點,可以互相吸引到對方
59Floor
 Author| Post time 6-12-2019 16:55:36 | Show all posts
Negan replied at 5-12-2019 23:20
我都知道先山席率偏低,時間短其一問題,其二我相信大家都忙吧(出活動大家都忙而傾唔到計我相信係好事來 ...

嗯嗯,所以如果要揀,我都希望你次次忙到同場但見唔到我
60Floor
 Author| Post time 6-12-2019 22:41:47 | Show all posts
addy replied at 6-12-2019 17:31
明白!每個人都有自己既market既! 畢竟大家都係經過嚴格挑選先入到會,一定有番咁上下質素 (你好似好受女 ...

識得欣賞大家既優點,男女士都可以係度創造更多難忘既體驗
嗯...點講好哩...我唔敢話自己好受女士歡迎,但應該至少大部分女士見到我都唔會好反感先啦
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

9-6-2024 08:08 GMT+8 , Processed in 0.121124 second(s), 15 queries .