Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2005|Reply: 34
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Uma 的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 28-4-2023 16:48:27 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
I’m Uma 以下係我響SnB嘅第一次

第一次見到有SnB,相信有好多人都係一時性衝動 ,包括我係其中一人,
而我係衝動到無睇晒或清楚啲會規就想參加~

然後mc 答到我好沮喪,會長真係好嚴謹,彼此拉鋸左好一段時間…
同埋都明白會長嘅難處~佢都唔易做嘅!

相對黎講,佢把關嚴謹,亦說明入咗會之後就比較高安全性,所以先無放棄,想入會試下,而我,係從來都無諗過自己會參加sex party,
因為道德問題??覺得一日比一個男嘅插都算,仲要係2個3個~之後各有各開心玩樂…
(我曾經有問過會長,「可唔可以一次活動只同一位玩…」)
呢個畫面,對於未見識過嘅我,諗下都汗顏。

未去前我有超多幻想….係好多無謂嘅幻想。(呢樣係十分之唔良好嘅行為)

係一個晚上,我參加左新人禮(矇眼)。

對呢度一無所知,理應好緊張,好驚,好驚 ~
但我沒有…因為當日我嘅生活中,情緒刺激太大,早已崩塌,所以再比唔到咩反應出黎。

相反mentor 佢好似比我仲驚,仲緊張。
Mentor 同我洗白白,我好單純咁諗住,咪就係洗白白,唔係既咩??
唔係喎,原來係無盡嘅被調情!呢樣我冇諗過係咁
(感覺到一種,我是一隻羊嘅感覺,正被任人宰割嘅羊)

沖涼沖左好耐,同埋當日沖左好多次。

不知道算是幸運定係呢度啲男都士手技了得,
都能令我輕易潮吹,係舒服果種潮吹~

開頭係因為怕遇到識得我嘅人,同埋唔肯定自己下次仲會唔會再黎呢度,所以打算一直矇眼,直到離開。

同埋本人覺得矇眼會冇咁驚,但就只能很被動
因為見唔到,就唔會去諗太多。

在床上期間,聽到隔離床嘅叫聲…
哦~係人生第一次感受到比A片啲淫叫聲更正,
因為知道隔離床真係有人~唔係隔離房,係同房的,但隔住布幕,
聽到隔離好似玩得幾開心同舒服,都會想自己都會同樣享受。

呢度啲人好nice,基本上唔知應該要點做去問人,佢哋都會盡自己能力去答我。

呢個晚上,女比男仲要多,有八比七,仲有兩位女士探班。
男士中有3位身型比較大隻~包括我嘅mentor !
同埋呢度啲男士都可以唔停咁用口服侍女性~直到你唔想。

呢日入左2次房,係床上無矇眼感覺上係會好啲~起碼知自己應該或可以做啲乜野。

第2次入房

因為我個人比較難得到高潮~一般自己都係用開震蛋,但會長唔比….
變相…好似一直比人高潮控制咁~想到,但又差啲~我好努力咁想到達高潮~係囉!一直就係努力想到!結果還是不成功~難受。

但呢度可以隨便抱抱人哋,我鐘意。

唯一唔好嘅回憶係mentor 用熱水淋到我背脊。
當返到屋企,成個人放鬆晒先感覺到~
呀~又痛又熱~嗚~

Ps:大家嘅名我記唔住~本人日常都經常失憶!同埋當晚未黎到場地就已累了~敬請各位原諒!在此感恩係我嘅第一次遇見嘅各位

First
Post time 28-4-2023 17:27:48 | Show the author posts only
Welcome 歡迎加入
3Floor
Post time 28-4-2023 17:42:35 | Show the author posts only
Hi Uma, Welcome to S&B,
當日你矇眼一入屋,我地已經話「新人幾靚女丫」
可惜當晚我要早走,未能好好同你傾下計,
希望你會越來越鐘意呢個大家庭啦!

有機會一定要同你傾下計
4Floor
Post time 28-4-2023 17:52:57 | Show the author posts only
Welcome uma ,
高潮呢啲野唔洗強求嫁
你唔諗佢自然就會黎搵你嫁喇
下次有機會我會努力d haha
5Floor
Post time 28-4-2023 17:58:54 | Show the author posts only
Uma,恭喜你!你會繼續遇更多唔同style嘅男會員,一家會愈來愈喜歡呢度
喺你地隔離床初初仲有啲擔心會嚇親新會員,你enjoy就好了,我聽住你同mentor嘅美妙聲音都feel到係非常精彩嘅新人禮!
活動見!
6Floor
Post time 28-4-2023 20:16:50 | Show the author posts only
哎呀,原諒我手殘
下次用熱水淋返我
依家仲有無痛呀?
7Floor
Post time 28-4-2023 20:43:25 | Show the author posts only
歡迎妳Uma,
大部分人第一次都會有不少幻想,緊張
多謝妳分享我知道妳的感受
聽到妳講話當晚咁熱鬧,我都感到開心,期待有幸活動見吧
8Floor
Post time 29-4-2023 01:55:32 | Show the author posts only
Hi Uma, 好高興讀到妳篇文章。雖然全文走甜,但妳形容的個現場環境很生動,非常實在地感受到妳當下既緊張,有少少羞恥心,又enjoy被調戲的少女心情。
妳果句「覺得一日比一個男嘅插都算,仲要係2個3個..」我會心地微笑了一下…我想是因為大家生理上都是想嘗試不同的對手,但道德上又始終與我們所受的教育相违背…也正正是有這一種矛盾的情況下,所發生的情愛更會有一種特別的感覺。
雖然最后妳末到達一個高潮,但曰後會內各級神級男會員一定會幫妳多次”來回天堂又折返人間”的。期待妳更多的分享!
9Floor
Post time 29-4-2023 02:55:29 | Show the author posts only
Welcome uma ! Sounds like a good start . At least you entered room more than you expected .  wish to see you soon !
10Floor
Post time 29-4-2023 10:59:23 | Show the author posts only
Uma多謝分享
我未試過第二對喺隔離隔住塊布做
呢種情景相信都幾turn on
11Floor
Post time 29-4-2023 22:17:59 | Show the author posts only
睇妳文字估計妳平時諗嘢都幾得意,enjoy your life
12Floor
Post time 29-4-2023 22:25:30 | Show the author posts only
支持!睇完妳呢篇第一次後感覺系一個幾好的開始,希望妳可以留系SB探索更多!
13Floor
 Author| Post time 30-4-2023 10:05:27 | Show the author posts only
Winsome replied at 28-4-2023 17:42
Hi Uma, Welcome to S&B,
當日你矇眼一入屋,我地已經話「新人幾靚女丫」
可惜當晚我要早走,未能好好同你 ...

有機會的❤️❤️
14Floor
 Author| Post time 30-4-2023 10:10:04 | Show the author posts only
Real replied at 28-4-2023 20:16
哎呀,原諒我手殘
下次用熱水淋返我
依家仲有無痛呀?

唔會用熱水淋返你啦~會痛咖!
而家冇野啦~
有機會錫返我未得
15Floor
 Author| Post time 30-4-2023 10:16:01 | Show the author posts only
Hershel replied at 29-4-2023 10\"\"
Uma多謝分享
我未試過第二對喺隔離隔住塊布做
呢種情景相信都幾turn on

咁有機會嘅話.你應該入黎試下~
好衰咁.仲可以偷望一下隔離!(害羞羞)
呻吟聲有第2個女性回應嘅感覺.難以形容
16Floor
 Author| Post time 30-4-2023 10:18:15 | Show the author posts only
Jet replied at 28-4-2023 17:52
Welcome uma ,
高潮呢啲野唔洗強求嫁
你唔諗佢自然就會黎搵你嫁喇

我會係耳邊支持你:加油努力~加油加油努力
17Floor
 Author| Post time 30-4-2023 10:27:51 | Show the author posts only
Rumba replied at 29-4-2023 01:55
Hi Uma, 好高興讀到妳篇文章。雖然全文走甜,但妳形容的個現場環境很生動,非常實在地感受到妳當下既緊張, ...

如果真係有《來回地獄又折返人間》我會好鐘意呢到!哈哈
第一次都係一種新嘗試.日後都會再嘗試多啲唔同嘅野.同學習~
甜呢樣野~我鐘意做.多過講...hahaha>\\\<

呢到個個男嘅都會去慢慢摸索女性嘅身體.然後慢慢不同各方面嘅進入
最後留下一個美妙嘅回憶
18Floor
 Author| Post time 30-4-2023 10:32:21 | Show the author posts only
Geff replied at 29-4-2023 22:25
支持!睇完妳呢篇第一次後感覺系一個幾好的開始,希望妳可以留系SB探索更多!
...

會的!才剛剛開始.仲有好多野未體驗過~
亦都會係度慢慢咁體驗多啲...

人生麻~可以體驗而唔去體驗.是一種浪費
19Floor
Post time 30-4-2023 17:55:41 | Show the author posts only
Uma 你好,掌聲鼓勵,踏出第一步唔容易,你做到了,我地吹水區再傾
20Floor
Post time 1-5-2023 01:11:40 | Show the author posts only
新人禮既矇眼環節真係好特別﹗歡迎歡迎﹗
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

10-6-2024 22:29 GMT+8 , Processed in 0.071183 second(s), 22 queries .