Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2319|Reply: 52
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Uni*只做了一次的第一次;)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 16-6-2018 08:51:22 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
之前偶然聽朋友講過呢個會,覺得又可以保密又可以令自己滿足,咁就膽粗粗咁申請左做forum member

大佬好快就覆返email比我,但本人係社畜一名,真係好難好難先抽到時間同大佬進行既嚴謹又興奮既面試,哈哈。
好感謝大佬無嫌我麻煩。

當日其實係同大佬既2nd面試日(第一次趕時間返工有啲程序都未完就衝左去驗身)
通過左個面試之後,佢問我當晚有活動參唔參加,我話ok,但聽朝又要返工,所以唔留得耐。

下晝上到去會場,心諗,好靚啊,成個理想中的家咁haaha,之後就入房等待活動開始。
講真,係房到等個下都未識驚,到大佬拎個眼罩入黎我先勁緊張,係到諗到底新人禮會發生啲咩⋯⋯

呢度有段小插曲,我係房到咬緊個焗豬扒飯既時候,有個好得意既女仔無心咁開左房門,大家四目交投呆左,個下真心好好笑XD(放心我唔係Annabelle)

話返轉頭,我帶左眼罩之後,好快就聽到一把到溫文既聲音,佢係我既Mentor Mustard,
哈哈,好明顯我係超緊張,佢好溫柔咁不斷提我放鬆啲,沖涼個陣佢都好細心幫我夾頭髮同沖身,
之後等待驗身途中Mustard拖住手仔問我飲唔飲水,仲同我講左啲爛gag,成件事係Sweet既。
坐隔離既Rees都比我捉住佢柔軟既手仔,可能大家都係女仔,捉住個刻安全感倍增。

入房之後我同Mustard傾左陣計,之後感覺到佢開始摸我個陣,有第三隻手黎摸我,個下都幾驚,但摸下摸下,感覺個觸感有啲熟識,
原來係Rees幫手助攻,嘩...Rees既口技好厲害,令到我好濕,無諗過我會同女仔有咁親密既關係,
Mentor Mustard都唔弱,當我比Rees整到高潮迭起個陣,二人互換攻勢,輪到佢用口同手,好似唔想比我啲水流完咁,OMG
無幾耐Rees話功成身退個陣,我係有啲唔捨得,唔好意思令到你塊面濕左,哈哈。

得番我同Mentor個陣,佢開始用佢男性獨有部分進攻我被兩位洗禮完既部位,真係正式所謂既一波未平 一波又起。過程留待看官自行想像,但我可以講係兩個人都享受,嘻。
完事後終於可以除低個眼罩,wow,原來Mustard個樣係咁陽光同斯文,拎開眼罩個陣仲同我用韓文招呼,好可愛XD

之後因爲我趕時間歸家,所以同Mustard沖多次涼我就走了。好開心同滿足既第一次咁就完結左。
係到要同咁多位俊男美女講聲唔好意思,小妹真係趕時間,做左一次就要走/_\同大家傾唔到計好可惜。
下次再參與活動會留耐啲

First
Post time 16-6-2018 09:29:33 | Show the author posts only
Nice to meet you Uni~
當晚我都係度,係一班女仔打招呼之後同你握過手
有Mustard做mentor照顧住,新人禮一定好滿足
希望你多啲黎活動,同玩得開心啦!
3Floor
Post time 16-6-2018 09:33:55 | Show the author posts only
Driven replied at 16-6-2018 09:32
Nice to meet you Uni~
當晚我都係度,係一班女仔打招呼之後同你握過手
有Mustard做ment ...

咁快就爭第一
4Floor
Post time 16-6-2018 09:37:13 | Show the author posts only
歡迎啊Uni 我係啊Rick

都有份同你握過手架, 可惜你當晚咁早就要走喇

有機會再見啦
5Floor
Post time 16-6-2018 09:41:44 | Show the author posts only
新人的經驗真的很令人期待呀!
6Floor
Post time 16-6-2018 09:42:33 | Show the author posts only
跟返個隊形先~

歡迎啊Uni

Login/Register to enlarge
我係啊Dick

希望下次有機會一齊傾下計

Add post (16-6-2018 09):
shshshshshshsh........被插隊 ToT
7Floor
Post time 16-6-2018 10:02:51 | Show the author posts only
hello uni!
我係占面啊
第一次就FFM3P、就算一次就走人都夠啦
下次有機會留耐d啦、期待見到你
我都排下隊先
8Floor
 Author| Post time 16-6-2018 10:08:13 | Show the author posts only
嘩..大家都咁早起身既,講多聲唔好意思,我都知自己太早走/_\
講起握手個刻我覺得自己好似爭取緊選民投票XD太緊張,自己都唔知自己做緊咩咁
下次再參加個陣會同各位師兄傾多啲計:)
9Floor
Post time 16-6-2018 10:13:44 | Show the author posts only
Hi Uni 希望你當晚運動完之後瞓得好好!你真的好吸引,無論係點樣唔承認都好,我都係要讚下你

有Rees加入真係難求,記得佢第一次活動,我都有同佢FFM  。真係幸運又遇上佢同妳,最後知道你玩得開心就好啦

動後再見!因為大家都好上知道你
10Floor
Post time 16-6-2018 10:37:02 | Show the author posts only
Uni replied at 16-6-2018 10:11
嘩..大家都咁早起身既,講多聲唔好意思,我都知自己太早走/_\
講起握手個刻我覺得自己好似爭取緊選民投票XD ...

唔使好意思!好多人都會需要早走!如果得閑多啲黎啦!

你如果真係選⋯⋯好多人投你票啦⋯⋯哈哈
11Floor
Post time 16-6-2018 10:47:24 | Show the author posts only
歡迎加入S&B 呀uni
我都唔捨得你wor 你真係好好錫反應好吸引
12Floor
Post time 16-6-2018 11:06:43 | Show the author posts only
歡迎你加入,隊長真係好nice,仲好多計,好玩得架!

多d出席活動,enjoy^^
13Floor
Post time 16-6-2018 11:43:38 | Show the author posts only
妳好呀Uni,我係Vocal,好歡迎妳,
有隊長同妳行新人禮真係太好,
係條隊都好長架,妳玩得開心就好,
希望好快會見面
14Floor
Post time 16-6-2018 11:45:28 | Show the author posts only
Welcome Uni ~~
你笑得好甜好靚女
我地當晩見過面架
Mustard 好正架~
15Floor
Post time 16-6-2018 12:40:18 | Show the author posts only
靚女~~一聽到你個名,就覺得你好好味,哈哈哈
16Floor
Post time 16-6-2018 13:20:30 | Show the author posts only
歡迎Uni, Mustard做mentor好幸福,多d出活動
17Floor
Post time 16-6-2018 13:26:52 | Show the author posts only
歡迎你呀Uni~~
握握手,做個好朋友~~

期待同你再見面~~~
18Floor
Post time 16-6-2018 13:28:10 | Show the author posts only
哈哈對唔住啊係我蠢左推左門入左去,希望冇嚇親你啦
一直都冇好好介紹自己,下次比個huge hug你先
歡迎你啊uni!
19Floor
Post time 16-6-2018 14:03:29 | Show the author posts only
歡迎啊Uni, 我係Hendo
20Floor
Post time 16-6-2018 15:39:31 | Show the author posts only
歡迎你Uni!聽講個個對你流哂口水
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

10-6-2024 17:56 GMT+8 , Processed in 0.065709 second(s), 18 queries .