Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1921|Reply: 32
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Andy 之第一

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 17-5-2017 05:51:10 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
幾個月前的一個晚上在網上看了S&B 會長的專訪,就開始產生了好奇感,會長在每個節目中同主持人對答,都顯示了會長是個心思細密的人,而且會規之細則,更令我想去參與活動
填表,自拍,多看會動向及多留言,都是成為會員的指定動作.
當大佬打比我對資,那種中獎的感返晒黍,我人生中,中獎既次,少於5隻手指.
終於來到第一次,是次活動是3歲定80.
第一眼見到大佬James時就知道點解大家都稱呼做大佬,高大威猛,聲音有力.
大佬給我眼罩後就把我交給我既Mentor,
蒙住眼既關係,秋用佢溫柔既聲同溫既手帶領我去浴室沖涼,,又好細心話我知新人禮既過程..當出到廳就聽到好熱鬧的交談聲,仲有人過黍同我say Hi,心情都放鬆了似的
大佬briefing同檢身後,就係我同秋的戲玉,第一次蒙眼做,感覺好特別.我對秋上下其手, 秋又反攻過來,當兩體要結合的一刻,我問秋可否除下眼罩,她說當,當有了靈魂之窗,我更能控制節奏,大家都更合拍地口技起來,進入時秋的反應叫聲令我更想表演得好,但始終第一次,加上大廳好多熱鬧的聲音,令我這新人未能完全放鬆, 雖然未有完成爆,但都好滿足地同mentor激戰過後,在床傾下計,mentor的細心照顧,令我在這第1次完全感受到溫暖.
出到大廳, 大家都好努力地估估兒時相片中的人是記起當天的那位參加者,而我也有把我的兒時照片給大佬貼上牆上,這時候聽到大家猜我的照片時,都說這個歲2,3歲的小孩應該未訓醒就影相,心諗大家唔會估到相中人就是兒時的我吧,,哈哈
之後我都介紹自己給大家認識, 大家都友善地同我吹水..
這時候一位女會員,hip hip 就坐在我隔離,我當然襯機同佢吹下水,膽粗粗地邀請hip hip入房,佢一口答應了,我心裡想,原來膽大心細面皮厚係真係會得架.
入房後,hip hip 同我都鍾意運動,所以傾的好投契,但我入房目的又點止想傾計咁簡單, 一手攬住hip hip 就開始輕吻起來,這刻小andy已經硬到不得了,hip hip 每口的吸吮都令我熱血沸騰,我也不甘示弱,從後把站著的hip hip 雙腿分開,上身伏在床上,從後濕吻了小hip hip…這時候Hip hip 的反應及叫聲已叫我不能再等.很快的載上condom,很快的從後面抽插, 正想爆發時,叫自已不要那麼短暫,一迒間換了女上男下的體位, 我的堅持始終敵不過hip hip 的擺身軀,億萭大軍,就被HIP HIP 降服了.
之後在床上休息,土地有限,好快已經有另一對熱血男女如箭在弦上要房了.
好多謝hip hip 給我咁正的回憶.
其實當晚未能完全記得大家的名字,當中有Rick, Narrow, Emily, Virginia, Suzie, Laputa,比較深刻的有
Lawrence: 3角的身型,響房時間多過響廳,每位被你邀請入房的女生,不到一分鐘已經聽到激情的叫聲真正要向你好好請教..
: 韓星似的小鮮肉, 多謝你同我分亨你的第一次經驗.
Nina: 原來我同hip hip 親親時,在浴室出來的人是你..你身型好美
COCO: 在網上已經睇到好多男士大讚你有驕傲的身材,加上可愛笑容,一定是活動中,好忙被邀請的其中一位
多謝會長及大佬給予我們一個很好的平台去釋放大家性的慾望

First
Post time 17-5-2017 07:58:53 | Show the author posts only
Andy ~ welcome to S&B , I'm Gillian 打個招呼先~希望有機會見面~要多啲嚟吖~
3Floor
Post time 17-5-2017 08:56:45 | Show the author posts only
第一次就咁主動去邀請,之後應該會玩得更精彩呢!
4Floor
Post time 17-5-2017 09:08:59 | Show the author posts only
你張相。。細細個已經好憤世
歡迎你,當日只係匆匆say個bye,希望你玩得開心
5Floor
Post time 17-5-2017 10:30:39 | Show the author posts only
歡迎加入!見左你一眼就要走了,希望下次望清楚你個樣啦
6Floor
Post time 17-5-2017 12:38:28 | Show the author posts only
Hello Andy
歡迎你加入及有寫自己第一次拿。。。感覺係咪好奇妙呢~
有秋秋做mentor 好幸運。。加上第一次可以邀請到hiphip...加油
7Floor
Post time 17-5-2017 12:43:14 | Show the author posts only
Hi Andy~
歡迎你啦~
你細細個就咁chok嘅?hahaha~~

Add post (17-5-2017 14:30):
嗰日唔好意思呀,打搞咗你地⋯
8Floor
Post time 17-5-2017 12:54:38 | Show the author posts only
歡迎你,Andy
小弟曾經係Hip hip 的Mentor ,我充分了解你熱血沸騰,再堅持也敵不過的原因係好正常既。

Login/Register to enlarge

9Floor
 Author| Post time 17-5-2017 14:31:52 | Show the author posts only
Gillian replied at 17-5-2017 08:01
Andy ~ welcome to S&B , I'm Gillian 打個招呼先~希望有機會見面~要多啲嚟吖~

大家都咁友善,氣氛又好,我當然再參與啦...見面時多多指教
10Floor
 Author| Post time 17-5-2017 14:36:39 | Show the author posts only
Fido replied at 17-5-2017 08\"\"
第一次就咁主動去邀請,之後應該會玩得更精彩呢!

Fido 兄...都係大佬James既提醒,主動是成功了一半....我第一次參加活動還有小小驅緊...下次應該更精彩..
11Floor
 Author| Post time 17-5-2017 14:43:39 | Show the author posts only
Virginia replied at 17-5-2017 10\"\"
歡迎加入!見左你一眼就要走了,希望下次望清楚你個樣啦

Virginia..我都未有機會見清楚你...但你用心猜猜3歲定80照片時,我就見清楚了你的背影.因我站在你後面...下次我會憑你的背影,去跟你打招呼...
12Floor
 Author| Post time 17-5-2017 14:49:24 | Show the author posts only
Pecky replied at 17-5-2017 12:41
Hello Andy
歡迎你加入及有寫自己第一次拿。。。感覺係咪好奇妙呢~
有秋秋做mentor 好 ...

Hi,,,Pecky..我都覺得自己幸運,有好mentor 秋秋...又有熱情的hip hip, 1次活動,開心的2個體驗.
13Floor
 Author| Post time 17-5-2017 14:57:11 | Show the author posts only
Nina replied at 17-5-2017 12\"\"
Hi Andy~
歡迎你啦~
你細細個就咁chok嘅?hahaha~~

Nina .... 我兒時照片好薯仔,仲要未訓醒..要chok個未訓醒既post,確係有天份.
點會唔好意思,有機會邀請你時,你會said yes...就好有意罳啦....
14Floor
 Author| Post time 17-5-2017 15:05:15 | Show the author posts only
Lawrence replied at 17-5-2017 12:57
歡迎你,Andy
小弟曾經係Hip hip 的Mentor ,我充分了解你熱血沸騰,再堅持也敵不過的原因係好正常既。

原來Lawrence係hip hip 既mentor,,果然名師出高徒...
我剛睇返你既第一次...原來你第一次都會未完全放鬆..
但你如今卻是男神之一,過中成功之道, 有機會一定要分亨我知...

15Floor
Post time 17-5-2017 15:16:31 | Show the author posts only
Andy replied at 17-5-2017 15:00
Nina .... 我兒時照片好薯仔,仲要未訓醒..要chok個未訓醒既post,確係有天份.
點會唔好意思,有機會邀請你 ...

下次有緣見面⋯⋯你再當面問我啦
16Floor
Post time 17-5-2017 17:06:59 | Show the author posts only
Andy恭喜你有精彩嘅第一次, 歡迎你加入
17Floor
Post time 17-5-2017 17:35:01 | Show the author posts only
恭喜哂Andy有咁美好既第一次
18Floor
Post time 17-5-2017 20:07:02 | Show the author posts only
Welcome Andy! 劉得華先生。glad you enjoy your first time. HipHip 是個特別的女孩!有機會見了。
19Floor
Post time 17-5-2017 21:08:44 | Show the author posts only
蒙眼果part真係好似好爽咁..xd ))
20Floor
 Author| Post time 17-5-2017 23:06:48 | Show the author posts only
ramos replied at 17-5-2017 17:38
恭喜哂Andy有咁美好既第一次

Hi Ramos,,,期待你的第一次分亨...
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

9-6-2024 22:03 GMT+8 , Processed in 0.078584 second(s), 18 queries .