Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: Hershel的第一次 [Print this page]

Author: Hershel    Time: 22-5-2023 18:13
Title: Hershel的第一次
入會前
話說睇過會長上電視介紹SnB,先知道原來香港都有咁意識大膽既會。
我一向都鍾意挑戰新事物,同想追求性慾上既滿足,所以都有考慮過要入會。

但奈何當時成日唔喺香港,就將入會既事拋諸腦後,後來完左疫情,聽埋「齋傾唔做」再深入了解SnB後,
加上換左個工作環境,就決定要及時行樂,膽粗粗咁申請交表交相。

過左一陣子,都無收到回覆,就問會長係咪reject左,會長好快就覆我大概話,唔..
你要扎實少少喎,咁反而令我更想挑戰未有過既體重。
過左2個月,會長有追我問身型係咪未有改善,但嗰時想再fit d,就再谷自己努力少少。
其實入會前過程,都令我對健康著重左,包括運動同飲食。

當我再send相去會長度,好快有日坐緊車,收到把好磁性聲線既電話。
當時個腦空白左幾秒,然後就見工mode咁講左一陣子,之後就咁就拿拿臨準備入會安排。

第一次
我都爬左好多文,知道作為一個新人會有咩既待遇,腦海飄浮住好多畫面。

當晚知道地點,就預早到附近,整個人仲緊張過見工考試,當上到場地門口,眼前一黑。
我既mentor jennifer,就好似接第一次返幼稚園小朋友咁安頓我洗白白。
我當時成個人硬哂,喺浴室聽到jennifer同daryl把聲,
心諗有幾多人同我沖涼架?之後jennifer好細心咁幫我校水溫洗乾淨。

到入房俾James檢查完畢,James問我要唔要同mentor試一次,
我當時就二話不說咁接受左,當jennifer用咀仔令金絲貓變成小狼蛛,
當時聽到隔離床,己經有一對喺度大戰,音效加上黑暗夾雜住緊張,
成碌木咁俾Jennifer騎到出蜘蛛絲,事後我問自己點解好似點左穴咁。

Jennifer之後好有耐心咁同我講解規則,同幫我融入大家,
見到原來SnB係個大家有講有笑十分親切既環境, 個人好似醒番好多。

當日主題係「回到未入時」,見到自己交相D蝦碌野,真係想搵窿捐。

因為當晚有點受寵若驚,唔識主動去approach 所以都係睇人玩多。

Jennifer-知道我都拎左你既第一次mentor,希望我亦無令你太失望。
希望我下次做隻浴火重生既鳳凰。

Daryl- 感謝你同jennifer打點我既第一次出浴,你當晚仲要迎接新人,加上要服侍我真係好忙,
加上當晚見你行動表現,真係要寫個服字。

Madmax-同你吹左好多水,你分享左好多會內應有既態度。

Negan-我地個名都係同一套劇得番黎,原來大家都有追。

Dallas- Thank you for sharing your first time experiece in SnB,
and make me feel more relief for being a  rookie this time.

Helen and Beckett- 多謝你地同我傾計,希望下次可以同你地深入交流。

仲有好多名好nice既會員,未有時間同大家溝通, 希望下次能多點交流。

最後離開好有“我揮一揮衣袖,不帶走一片雲彩”種feel。
落樓見到熟悉既街景,先覺醒己回到來現實世界。

Author: ToP    Time: 22-5-2023 18:53
Hershel, 歡迎你加入S&B.

希望日後日子你會接觸到不同既新事物 / 人

Enjoy !
Author: Dallas    Time: 22-5-2023 20:34
As I said, don't worry about the first time. It takes time to adjust yourself to new surroundings.
And like I told you - if you put in the effort, you will see great progress. And there's lots of women and new experiences to explore

Another recommendation I have is to try to attend as many parties as you can so you become comfortable. After, you may come as often as you like. But I think this helped me get comfortable in S&B.
Now, when I go to a party, there's no stress. Only excitement

I look forward to your growth in the club

Author: James    Time: 22-5-2023 22:15
為左方便人去睇,或方便鬼去翻譯,幫你改正錯字,分番段同埋加番標點。
你無留意Daryl都係主角之一?以前仲有Rick添。

Author: Hershel    Time: 22-5-2023 23:36
ToP replied at 22-5-2023 18:53
Hershel, 歡迎你加入S&B.

希望日後日子你會接觸到不同既新事物 / 人

多謝top鼓勵 有機會可向你好好學習

Author: Hershel    Time: 22-5-2023 23:41
Dallas replied at 22-5-2023 20:34
As I said, don't worry about the first time. It takes time to adjust yourself to new surroundings.
A ...

Thanks Dallas for your advise. Always need the mindset of live to explore nothing to lose

Author: Hershel    Time: 22-5-2023 23:44
James replied at 22-5-2023 22:15
為左方便人去睇,或方便鬼去翻譯,幫你改正錯字,分番段同埋加番標點。
你無留意Daryl都係主角之一?以前仲 ...

多謝James糾正, 有架 聽到Daryl把聲都幫到我個人定一定
整個新人禮都feel到佢既貼心

Author: sunman    Time: 23-5-2023 08:58
Hello Hershel 睇完你嘅第一次,都感受到你勇於接受新挑戰嘅精神

Mentor 在過程中不知不覺已令你放鬆,很快已融入大家

预祝你有更多的新挑戰同新感覺
Author: poker    Time: 23-5-2023 15:26
唔,你同我故事有D似,札實個PART
Author: Captain    Time: 23-5-2023 16:18
Welcome n congrats! 如果你冇帶眼罩,應該波濤洶湧,你嘅蜘蛛絲仲快
Author: John    Time: 23-5-2023 16:39
恭喜你呀Hershel,

我初初都有問關於個名既來源,以為夾埋一齊轉名,仲記得好似係壇見過有Glenn呢個名, 不過依家好似唔多覺。
Author: Daryl    Time: 23-5-2023 19:53
Hershel replied at 22-5-2023 23:36
多謝top鼓勵 有機會可向你好好學習

再次歡迎你先
多點出現,讓自己有機會照顧女士更多,發揮更多

Author: Roland    Time: 23-5-2023 20:33
第一次就給Jennifer騎,你真幸運。
Author: Rapunzel    Time: 23-5-2023 22:38
Welcome to the club! wow 第一次就遇上咁熱鬧嘅活動,一定好深刻 希望你以後可以係度體驗更多嘅第一次,加油~

Author: MadMax    Time: 24-5-2023 00:38
Welcome!
祝快高長大!
Author: Simpson    Time: 24-5-2023 01:04
會長既宣傳真係好有成效,成功吸引一班有實力既男士加入
Author: Beckett    Time: 26-5-2023 12:15
Welcome~當晚活動都非常熱鬧
一對「新人」
來多啲跟不同女士男士交流吧,enjoy the party

Author: Rumba    Time: 2-6-2023 02:48
Hi Hershel, 你的努力終於令你成功入會,恭喜恭喜!透過付出而得來的成果一定要好好珍惜,好好享受!

會長對你講過的呢個句說話 -
「你要扎實少少喎」
彷彿就是對着我說一樣,因為我也對自己身型冇乜信心,亦正在努力中,雖然有少少成效,減左磅,但應該未達到要求。所以我要以你為目標,好好努力!

希望你多啲出席活動,多啲分享,可以令到我的目標更加清晰!
Author: Saint    Time: 27-7-2023 02:30
hi Hershel,多謝分享,了解更多呢,祝你繼續enjoy!
Author: Kaiser    Time: 29-7-2023 22:31
大家好,我叫Kaiser,我都想可以有mentor照顧,睇黎做新人不易,希望我可以好快咁加入大家。
Author: soho    Time: 21-10-2023 23:03
師兄,我相日後我接到電話都會好緊張,我也有聽過会長的報導,也很同意他的看法。謝謝!

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://www.swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3