Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: 我希望S & B 舉辦 的 主題 [Print this page]

Author: Chris    Time: 10-6-2009 00:05
Title: 我希望S & B 舉辦 的 主題
希望投票的人士,在活動舉行時,能盡量撥冗出席。
Author: Dino    Time: 15-6-2009 11:58
絲褲 ? See through?
Author: Chris    Time: 13-8-2009 13:34
原帖由 吉仔 於 9-7-2009 20:09 發表
夏天點可以冇船河架~~:lol :lol

因為唔駛投票,我都會攪嗎,哈。
Author: James    Time: 13-8-2009 13:42
咦?!投票就話泳衣最想個會攪,到攪左出黎,就得四份一人報名都無,叫人以後點攪活動呀?:L
Author: Chris    Time: 13-12-2009 19:25
原帖由 司華力腸 於 11-10-2009 13:29 發表
希望有一個泳裝 party ,最好就係有個泳池,除晒d衫係水入邊玩,鬥下邊個閉氣耐!! 哈哈:lol

呢個想法會發生,正在構思中。
Author: Dino    Time: 4-5-2010 16:26
美少女戰士Party....由小丸子扮木野真琴!:lol
Author: 熊叔叔    Time: 17-5-2010 15:10
毛巾之夜 (受到U叔叔之啟發)
女會員各只有一條大浴巾。
男會員只有一條丁方一尺的洗臉巾。
Author: 小丸子    Time: 17-5-2010 15:50
原帖由 熊叔叔 於 17-5-2010 15:10 發表

要在混浴溫泉搞的才有意思架~~
Author: Dino    Time: 17-5-2010 15:50
原帖由 熊叔叔 於 17-5-2010 15:10 發表

我一定 support la...hehe!
Author: Dino    Time: 17-5-2010 15:51
原帖由 U叔叔 於 17-5-2010 15:50 發表

我一定 support la...hehe!

既環保又sexy!
Author: Dino    Time: 18-6-2010 17:11
Title: 《靚pat大激鬥》
小丸子又有新點子....

《靚pat大激鬥》活動內容建議:
~ 觀賞價值 — 只能用目視檢測pat pat,然後評分
~ 手感 — 蒙眼摸pat,感受其彈性、皮膚等,選出最佳手感靚pat
~ 才藝表演 — 發揮pat pat的特殊技能,如pat pat舞、震pat、pat pat 渣筷子等等
Author: Chris    Time: 29-6-2010 03:44
原帖由 Long 於 26-6-2010 15:06 發表
我睇過好多外國的性愛派對,覺得佢地真系好放,好希望會長大人可以舉辦一個全天候全裸活動,可以在室內佈置一些假樹假花,整成森林甘,十幾二十個全裸"原始人"系裡面活活動幾好呀! ...

你果隻似係天體活動多D,如果位位男士都有胸有背加六舊,長期可以硬住,女士位位美胸長腳就梗係養眼兼食欲大增喇(鬼佬AV就周時係咁樣),
講玩,好多人都可以好放,有些人,一晚連續滿足四、五位女士都無問題,但遍唔喜歡赤身露體。
我估[能幹]同接受唔著衫周屋走係兩件事......好心唔好中埋D AV毒呢。
如果我真係攪,你估有幾多人有自信參加?
Author: Chris    Time: 14-7-2010 21:12
原帖由 Balo 於 14-7-2010 01:33 發表
我有一個建議
-可以搞一個主題係男士耐力大賽,可能係女士幫男士用口,限喺一個時間內成功未出嘅,可以得到有一個奬賞咁(eg. 可以選擇女伴咁)
又或者女士口技好可以令到男士出左嘅話,又可以揀一位男伴之類
(咁以上當然要得 ...

好似睇日本AV見過,之前都有男女既口交大賽活動覺辦.....。
男或女平時都可以自己揀另一半,呢個獎,無咩吸引力。
同埋,通常一分鐘未必會有咩變化,再長時間,又會悶場,真係要響旁邊搵人講馬咁講至得。
多謝你既建議,如果有人都支持既,可以攪下。
Author: Dino    Time: 20-10-2010 15:25
Title: 火煱 x 溫泉 x sex party ?
秋意綿綿,大家都想得到溫暖...通過丸子baby 既提議,小花花& 熊叔叔既討論同埋成日想多左,希望想搞一個身心都能滿足既活動,就係 火煱 x 溫泉 x sex party (命名為暖暖大慾煱) - 暖暖大慾煱意味著口腹、身體、心靈都能得到溫暖。最理想係有私人溫泉 / Jacuzzi 既套房,讓大家一起浸浴、浸肉、再浸慾...

由於地點既挑選比較複雜(費用,安全性,方便性...etc),而呢兩日發覺有些會員好渴望 or 已經打左邊爐,所以也想先來個簡化版嘅活動 - 火煱 x sex party (命名為慶烚烚之夜)

PS 鳴謝小花花為這兩個活動命名。

有無得諗?
Author: Chris    Time: 20-10-2010 16:13
原帖由 U叔叔 於 20-10-2010 15:25 發表
秋意綿綿,大家都想得到溫暖...通過丸子baby 既提議,小花花& 熊叔叔既討論同埋我成日想多左,希望想搞一個身心都能滿足既活動,就係 火煱 x 溫泉 x sex party (命名為暖暖大慾煱) - 暖暖大慾煱意味著口腹、身體、心靈都能得到 ...

[暖暖大慾煱] 響之前周時去既豪華大酒店響房內咪有呢個設備,可惜現在無得再去,好難再搵到類似既地方,我地人數又不足以包一個細場黎玩,呢個非常有難度。   
[慶烚烚之夜] 呢個我直頭覺得點解以前響我地個 [家] 既時候唔攪下?至少張臺夠大丫,家下要搵到個場有咁大張臺,可以大家圍住食都好難。不過呢個難度無咁大,可以諗諗。
Author: 貓王    Time: 13-4-2011 11:27
橫掂會內有咁多人鍾意玩Will,不如攪個勁舞dancing queen之夜!
Author: Johnson    Time: 16-4-2011 20:00
Note: The author has been banned or deleted.
Author: Chris    Time: 27-5-2012 19:57
原帖由 大狼 於 22-5-2012 20:14 發表
不如來一個男子監獄女獄長, 開始時是S女M男, 之後就來監獄暴動

衣服: 男的黑白間長衫褲, 女的皮革SM 裝加魚網絲褲

來個古裝武俠cosplay 主題, 看誰cosplay 最像

之後就....李尋觀大戰小龍女, 楚留香情逗香香公主,.... 會員DIY 吧

歡迎你提議玩法或主題,但可唔可以唔好去第二個會見到人地咁樣玩,就走黎建議我,

我希望你明白,

第一S&B喜歡原創,不喜抄襲;

第二,以上玩法,本人不覺得有好玩或興奮的感覺;

如真是想參加以上的,可以報名友會的活動。
Author: Tina    Time: 28-5-2012 14:41
原帖由 Deep 於 28-5-2012 08:40 發表
黎緊歐洲國家盃就快開鑼,攪番個類似活動都唔錯丫。
男男女女都著住件國家隊波衫四圍走都幾好睇。。。
以上係個人意見,不喜任插

會長可唔可以開呢個主題?? deep deep任插夜
Author: Chris    Time: 28-5-2012 19:34
原帖由 Tina 於 28-5-2012 14:56 發表

會長可唔可以開呢個主題?? deep deep任插夜

支持....不過要唔聲唔聲綁架左佢先得。
Author: Woody    Time: 2-7-2012 02:55
我鍾意絲襪同泳衣~:icon27
Author: 阿九    Time: 10-8-2012 15:46
睇完黑珍珠,好想會長大人搞番個西方聯誼之夜,唔知會長有無計仔:icon27
Author: Chris    Time: 10-8-2012 15:54
原帖由 九火炎龍 於 10-8-2012 16:01 發表
睇完黑珍珠,好想會長大人搞番個西方聯誼之夜,唔知會長有無計仔:icon27

咁要你幫手去重慶大廈走幾轉兜搭下喎....
傻仔,粉紅色乳頭喇...。
比件鬼妹你,溝唔溝通到先?我唔幫口嫁,kekeke。
Author: 阿九    Time: 10-8-2012 17:05
你搞得成,就得,我唔係靠把口搵食的:lol ,同埋有D野,身體語言OK啦:P
Author: Dino    Time: 16-8-2012 21:20
Pink 的派對?
Author: 阿九    Time: 18-8-2012 03:16
咩叫PINK 派對@@?
Author: Dino    Time: 18-8-2012 11:15
原帖由 九火炎龍 於 18-8-2012 03:31 發表 咩叫PINK 派對@@?

Pink 的...會長係上面講左呢!:icon27
Author: 阿九    Time: 22-8-2012 01:30
睇番D相以前好多正野食,

會長有無計,整個美食團(唔好又生豪=0="")OR BBQ下?(我知有難度的 )

有感而發,不喜勿插!
Author: Chris    Time: 22-8-2012 19:14
原帖由 九火炎龍 於 22-8-2012 01:45 發表
睇番D相以前好多正野食,

會長有無計,整個美食團(唔好又生豪=0="")OR BBQ下?(我知有難度的 )

有感而發,不喜勿插!

以前個廚房有爐頭有焗爐,加上參加者識煮又煮得好食,至會有呢個時期,現在既情況,好難做番之前既效果,
家下連生蠔都嫌棄了,真係難服待。
至於你話有無可能租大丈夫果個場,唔係無,但果個場一晚要兩、三萬,你覺得應該每人收幾錢好?
Author: Chris    Time: 22-8-2012 19:21
原帖由 膠叔叔 於 22-8-2012 11:50 發表
突然諗到個idea...
全裸無衫算唔算係一個主題呢?
當然主持人都要全裸啦...

全裸好睇咩?全裸好玩咩?會方便埋女士身?

Login/Register to enlarge

攪呢個活動無問題,但我一定唔會參加,可以叫三少爺負責主持,人齊左我就走。
因為我自己都唔鐘意全裸。
Author: Dino    Time: 29-8-2012 12:18
Title: 無題SM之夜
記得較早前有出過"輕度SM"既活動,好似幾受女士歡迎但最後人數唔夠取消左~(我就因為時間唔夾:Q )

會唔會來一個無題為主題,並提供SM用具俾參加者興之所致來多一個choice?:icon27

當然也是輕度SM唔傷身為大前提!:)
Author: 三少爺    Time: 29-8-2012 15:06
原帖由 Chris 於 22-8-2012 19:36 發表

全裸好睇咩?全裸好玩咩?會方便埋女士身?

攪呢個活動無問題,但我一定唔會參加,可以叫三少爺負責主持,人齊左我就走。
因為我自己都唔鐘意全裸。 ...

哈哈哈.... 又關我事....
話時話, 會長話唔參加, 點解又會攪坦誠相對... 鳴鳴鳴... 我唔識做主持架..... kakaka...
Author: Dino    Time: 30-8-2012 12:35
Title: 神秘 matching night
場地:雙連酒店房(最好套房)或單位

玩法1:
男女分開進入兩間酒店房/單位,沐浴後進行,每人抽出當晚第一個指定對手名字。

如許可加插不同玩法 – 即係先由女士抽玩法後,抽出對手名字如FMM,FFM,FFMM,女士單一/多P幪眼(對手名字由會長抽出),男士單一/多P幪眼(對手名字可以由女士或會長抽出)...等等。

玩法2:
分上下半場
上半場 - 分兩小組(有男有女)分開進入兩間酒店房/單位,正常自由玩樂。

下半場 – 如玩法1,由女士或會長抽出下半場玩法(如許可)同對手名字。
Author: Chris    Time: 31-8-2012 04:00
原帖由 三少爺 於 29-8-2012 15:21 發表

哈哈哈.... 又關我事....
話時話, 會長話唔參加, 點解又會攪坦誠相對... 鳴鳴鳴... 我唔識做主持架..... kakaka...

為左參加者開心,無辦法喇,你唔見我響船河都少有地全裸四圍行咩?做緊心理調整同V靴掃喇。
Author: Chris    Time: 31-8-2012 04:07
原帖由 Dino 於 29-8-2012 12 發表
記得較早前有出過"輕度SM"既活動,好似幾受女士歡迎但最後人數唔夠取消左~(我就因為時間唔夾:Q )

會唔會來一個無題為主題,並提供SM用具俾參加者興之所致來多一個choice?:icon27

當然也是輕度SM唔傷身為大前提!:) ...

呢個易攪,易攪。
Author: Chris    Time: 31-8-2012 05:19
原帖由 Dino 於 30-8-2012 12:50 發表
場地:雙連酒店房(最好套房)或單位

玩法1:
男女分開進入兩間酒店房/單位,沐浴後進行,每人抽出當晚第一個指定對手名字。

如許可加插不同玩法 – 即係先由女士抽玩法後,抽出對手名字如FMM,FFM,FFMM,女士單一/多P幪眼(對手名 ...

這令我想起以前曾構思過的一個玩法,男女分開單位,大家也不知道,另一邊房間有些什麼人,再將人分AB兩組,

男的A組和女的A組先聚會一段時間,然後A組男便和B組女聚會,最後,兩邊打通。

這個會不會較簡單和減低因為害怕要和自己不接受的人玩而不報名?
Author: Annabelle    Time: 31-8-2012 10:23
我反而覺得抽籤幾好,冇得揀由命運安排既未知之數,多麼讓人忐忑不安地期待:lol
Author: Dino    Time: 31-8-2012 10:43
原帖由 Chris 於 31-8-2012 05:34 發表

這令我想起以前曾構思過的一個玩法,男女分開單位,大家也不知道,另一邊房間有些什麼人,再將人分AB兩組,

男的A組和女的A組先聚會一段時間,然後A組男便和B組女聚會,最後,兩邊打通。

這個會不會較簡單和減低因為害怕要和自己 ...

其實呢個玩法嘅概念就係來自會長好耐以前同我提過嘅構思呢...

當時聽左之後就再諗隨機配對呢嗰可行性,因為覺得unknown會好激,但就係考濾到會長以上嘅問題就再無諗落去。

呢幾日突然又諗起呢個unknown嘅玩法,再諗下點樣可以俾參加者比較容易接受,所以就從會長嘅構思再加上隨機配對而得出"玩法2"。

其實可以再fine tine 一下...
上半場- A組男女和B組男女先分開進房聚會一段時間 (當然大家也不知道另一邊房間有些什麼人),等大家熱好身同可以跟自己喜好去配對一番。
下半場- A組和B組女士抽出另一組嘅男士做對手,然後兩邊打通,配對左嘅男女可以自由發展之後嘅情節。

咁樣可以俾大家多一個機會去溝通了解,可能會有新火花呢?
Author: Dino    Time: 31-8-2012 10:45
原帖由 Annabelle 於 31-8-2012 10:38 發表
我反而覺得抽籤幾好,冇得揀由命運安排既未知之數,多麼讓人忐忑不安地期待:lol

忐忑不安地期待<---就係想有呢種感覺呢 (平時有幾何呀!)...hehehe~:lol
Author: Hitomi    Time: 1-9-2012 01:05
原帖由 Dino 於 31-8-2012 11:00 發表

忐忑不安地期待

呢個感覺有點驚....可能我...................還有保留吧~
Author: Chris    Time: 1-9-2012 03:59
原帖由 Hitomi 於 1-9-2012 01:20 發表

呢個感覺有點驚....可能我...................還有保留吧~

放心喇mimi,我了解既,我又點會事先話妳知,到事有咩發生,攪到嚇親妳呢,我識做嫁勒。
Author: Dino    Time: 1-9-2012 11:24
原帖由 Hitomi 於 1-9-2012 01:20 發表 呢個感覺有點驚....可能我...................還有保留吧~

明白明白....

所以我fine tune 左,前半part 自由玩楽,中間有期待刺激,而最後可以比個機會去了解對方。

抽到like 嘅對手當然喜出望外,
抽到平時少溝通或唔敢溝通嘅人,可以借此了解一下,可能也會喜出望外呢,
抽到唔想玩嘅對手,也可比一次機會再看清楚,可能有新火花(可能係開心嘅火花,也可能係怒火...haha), 如有需要也可帶上橙帶呢!

希望比到大家一些另類少有嘅感覺啊!:icon27
Author: Princess    Time: 1-9-2012 17:13
原帖由 Dino 於 1-9-2012 11:39 發表 明白明白.... 所以我fine tune 左,前半part 自由玩楽,中間有期待刺激,而最後可以比個機會去了解對方。抽到like 嘅對手當然喜出望外,抽到平時少溝通或唔敢溝通嘅人,可以借此了解一下,可能也會喜出望外呢,抽到唔 ...

的確係好刺激同興奮既玩法,從而可以令一d平時黎到又唔敢主動出動既人,
多一個途徑表現自己…就算無得玩,都可以有機會接近自己平時唔埋身既女仕或男仕們!
當然唔好以為一定有機會一親溫柔,一切都好睇雙方意願^_^
Author: Dino    Time: 30-10-2012 17:07
Title: 女"性"為本課程
岩岩同女生們聊天,她們其實也好有興趣知道點樣可以豐富自己喺sex正面嘅技巧...

以往喺度嘅技巧提昇班主要對像係男性,唔知有無可能來個以女性為主嘅course呢?
Author: SunnY    Time: 30-10-2012 21:05
i think the "unknown" event is quite interesting but yea.... i guess the ladies may not accept the idea
perhaps chris could set up a poll to see how many people are interested in this idea (only chris will know the result)
blind fold one of the couple (F/M) during the "unknown" event may add a little spice ( the blindfolded one being serve) ! :icon36
Author: Tony    Time: 25-5-2013 16:38
襯衫西褲夜(名暫定)

我成日腦內有一個畫面, 女士只穿上男裝長袖襯衫, 淺色過臀但不及膝, 背對陽光, 光穿透襯衫, 隱約見到女士胴體,
係咪好性感呢, 如果男仕上身赤裸只帶一個bow tie, 下身穿西褲又如何,

其實呢個idea非正式提過, 只是一直未寫出來, 會長在某次活動中問及, 我現在再提出, 不是想抽水, 只是想明確地寫出自己
願,

還想問大家意見而已....

Author: Dino    Time: 25-5-2013 17:13
原帖由 Tony 於 25-5-2013 16:53 發表
襯衫西褲夜(名暫定)

我成日腦內有一個畫面, 女士只穿上男裝長袖襯衫, 淺色過臀但不及膝, 背對陽光, 光穿透襯衫, 隱約見到女士胴體,
係咪好性感呢, 如果男仕上身赤裸只帶一個bow tie, 下身穿西褲又如何,

其實呢個 ...

好正嘅主題啊,但陽光要午間先得呢……或者,玩到天光! Hehe!
Author: Chris    Time: 27-6-2013 12:34
原帖由 Air 於 27-6-2013 02:02 發表
我有一個建議~~
搵兩個抽獎箱~~一個抽兩個人名~~一個抽懲罰~~
之後就按懲罰去做~:)

同國王遊戲差不多。
Author: Hitman    Time: 6-7-2013 21:36
如果我說.....變態超人之夜
會不會被人打.....

Author: Chris    Time: 7-7-2013 03:11
原帖由 zzaku 於 27-6-2013 18:45 發表
泳衣

或 郊外 camping

剛剛完左泳衣。
Author: Chris    Time: 7-7-2013 03:15
原帖由 bangdoll 於 6-7-2013 21:39 發表
如果我說.....變態超人之夜
會不會被人打.....

玩D乜嫁?
Author: Hitman    Time: 7-7-2013 05:02
原帖由 Chris 於 7-7-2013 03:18 發表

玩D乜嫁?

只是叫男士cos變態超人而已
還沒細想
http://www.youtube.com/watch?v=U7Fy1Xwv9FM
如果全場都這樣
該會充滿喜感.....
到時玩什麼遊戲都可以吧
內褲拔河....猜內褲....互扯內褲....
不知不覺也變態了.....

玩扭扭樂.....玩wii....
........
好像也不太對
做什麼都變態度up了

保守點....工作人員這樣cos也不錯啊..保證有阻嚇作用..(爆笑)
http://www.youtube.com/watch?v=cCdIs9adeQo
Author: Chris    Time: 7-7-2013 05:19
原帖由 bangdoll 於 7-7-2013 05:05 發表

只是叫男士cos變態超人而已
還沒細想
http://www.youtube.com/watch?v=U7Fy1Xwv9FM
如果全場都這樣
該會充滿喜感.....
到時玩什麼遊戲都可以吧
內褲拔河....猜內褲....互扯內褲....
不知不覺也變態了.....

玩扭 ...

呢位同學.....請你企出門口,直到放學。
Author: Dino    Time: 22-7-2013 16:24
Title: 衝上雲霄?銷魂上衝?
呢期大熱!

機師、空姐、工程師、Ray Ban...有無得諗?
Author: Forza    Time: 22-7-2013 18:35
校服
性感睡抱
男女混合競技
泳衣 
女僕人

此外也見議cosplay,和衝上雲宵:lol
Author: Chris    Time: 24-7-2013 05:55
原帖由 Dino 於 22-7-2013 16:27 發表
呢期大熱!

機師、空姐、工程師、Ray Ban...有無得諗?

我諗左喇,不過我鐘意真既空服,唔太喜歡懶性感果D,實在有難度,
加上要男士著機師褸?有幾多個人會可以準備?可能黎黎去去都係工程師,唔知以為整車。
Author: Hitman    Time: 24-7-2013 14:07
原帖由 Chris 於 24-7-2013 05:58 發表

我諗左喇,不過我鐘意真既空服,唔太喜歡懶性感果D,實在有難度,
加上要男士著機師褸?有幾多個人會可以準備?可能黎黎去去都係工程師,唔知以為整車。 ...

褸一來啦
.....不過最難其實係頂帽同pins
Author: 盈盈    Time: 12-11-2013 20:04
旗袍重點係高义同修腰

唔一定要露背或胸
Author: Dino    Time: 12-11-2013 22:23
小虎 發表於 12-11-2013 18:41
好快手喎
建議過年前後,方便搵旗袍/小鳯仙裝
男士以吊帶衣服首選,配合充氣士巴拿/摺凳/石油氣罐等年宵 ...

男士如果有短打都ok喎~

Author: 小碗    Time: 12-11-2013 23:35
旗袍⋯難穿難脫⋯⋯
Author: 熊叔叔    Time: 13-11-2013 23:38
老熊想玩下氣氛~
例如, 房間係以鮮花做主題黎佈置, 甚至床上鋪滿了花瓣
另一間房, 就充滿了氣球.......

(我知我知, 事前事後 D 工作人員會做到PK...)
Author: FreebeManny    Time: 14-11-2013 10:12
Jacob 發表於 13-11-2013 23:48
What about something like gloryhole? Not so much a theme but might be fun?
http://zh.wikipedia.org/w ...

Jacob 先生, 你都幾有鬼主意喎~~~

Author: 小碗    Time: 14-11-2013 12:24
What about something like gloryhole? Not so much a theme but might be fun?

諗起呢個。。。

Author: Vicky    Time: 14-11-2013 12:45

而個我都有幻想裡有出現過

Author: Vicky    Time: 14-11-2013 12:46
Dora 發表於 12-11-2013 18:30
好~等我來
講堅
旗袍千金大戰碼頭苦力工

千金小姐好呀!

Author: 鹿叔叔    Time: 15-11-2013 08:11

好鬼馬

Author: jerry    Time: 11-2-2014 12:39
6.泳衣
Author: Joelle    Time: 13-2-2014 16:49
1.  絲褲  
Author: Rainbow    Time: 14-2-2014 15:49
Venice 發表於 13-2-2014 16:52
1.  絲褲

yup ... 絲襪
會長,考慮下  ^

Author: Jackie    Time: 27-2-2014 22:29
Poolside Party
先來個泳裝catwalk, 大飽眼福之後運動一下, 來個折禮物(搶泳衣泳褲)大賽, 被脫光光就out, 搶得最多果個/組就贏!
Author: 阿飛    Time: 28-2-2014 13:52
Andrew 發表於 20-2-2014 17:07
挑逗性按摩技巧

補充內容 (20-2-2014 17:10):

i would definitely vote for this :p

Author: Waltz    Time: 6-3-2014 18:20
Jackie 發表於 27-2-2014 22:32
Poolside Party
先來個泳裝catwalk, 大飽眼福之後運動一下, 來個折禮物(搶泳衣泳褲)大賽, 被脫光 ...

poolside party D個idea好好.......

Author: Diesel    Time: 9-3-2014 12:30
Dino 發表於 15-6-2009 12:01
絲褲 ? See through?

Pantyhose and see through, both are very sexy theme!!
念起都流鼻血

Author: Diesel    Time: 9-3-2014 12:36
全裸yoga class~
男女全裸一齊做15mins yoga 熱身, 然後先開始party.
Author: Diesel    Time: 9-3-2014 12:40
Vicky 發表於 14-11-2013 12:49
千金小姐好呀!

千金小姐sound GREAT!! Support!

Author: Diesel    Time: 11-3-2014 21:58
我又有一個party theme idea: 民族的性感睡衣派對。全民投票最入型入格的男女可得獎品
Author: Diesel    Time: 15-4-2014 21:51
Joelle posted on 13-2-2014 16:52
1.  絲褲

SUPPORT 絲褲 !!

Author: Diesel    Time: 15-4-2014 22:30
軍人迷彩服裝party~
男可以好型。女可以好Sexy。
Author: 鹿叔叔    Time: 15-4-2014 23:16
枕頭之夜
每人一個枕頭,可以互相拍打,又可睡覺,仲可以墊高pat pat

Additional Content (15-4-2014 23:20):
興起仲可以枕頭大戰
Author: Diesel    Time: 25-4-2014 08:48
Diesel posted on 15-4-2014 22:33
軍人迷彩服裝party~
男可以好型。女可以好Sexy。

Author: Hamm    Time: 8-9-2014 21:40
性感睡袍
Author: julian    Time: 25-11-2014 14:07
14567, my favourites
Author: panerai    Time: 4-12-2014 23:08
去日本温泉男女同浴[code][/code]
Author: Captain    Time: 4-12-2014 23:13
古裝女神戰神+外星人大戰埃及后=科片
Author: March    Time: 4-12-2014 23:13
panerai replied at 4-12-2014 23:11

Support!

Author: Suzan    Time: 7-1-2015 23:49
panerai replied at 4-12-2014 23:11

LIKEEEEEE

Author: Sunny    Time: 7-1-2015 23:54
Note: The author has been banned or deleted.
Author: panerai    Time: 8-1-2015 01:06
我希望攪一次男仕食神爭霸戰 由女仕選出S&B 嘅真正厨神
Author: panerai    Time: 8-1-2015 01:08
補習女老師之夜
Author: Sunny    Time: 18-1-2015 00:08
Author: Cally    Time: 4-5-2015 19:00
我想提意場地 骨場 可以由男/女用按摩油替對方按摩 如果是情侶的 中間隔一布幕 呻吟不斷 像AV整體/按摩片一樣
Author: 火星人    Time: 5-5-2015 13:10
doggie replied at 4-5-2015 19:03
我想提意場地 骨場 可以由男/女用按摩油替對方按摩 如果是情侶的 中間隔一布幕 呻吟不斷 像AV整體/按摩片一 ...

我投票讚成!冇果盆都可以,有就更好

Author: Cally    Time: 2-6-2015 01:20
我提意搞返個純白之夜
回到童年時 着返啲唔洗花巧既白色內衣褲 男女都得
男仔可以赤上身/着件最普通白色背心
純真一面表露無遺

另外可以搞個居家之夜
用最舒服既衫褲見人 素顏又得 總之當自己屋企咁
女仔可以着返d tee/短褲 舒舒服服咁見面
尤如置身家中咁既感覺

Add post (2-6-2015 01:30):
又可以搞個香氛燭臺夜 每人帶個燭臺 喺房入面點
激情得黎又帶點浪漫

Author: Wolf    Time: 12-4-2016 14:01
絲襪其實真係唔錯

或者 提議搞一個clubbing+䄛吊裙 之夜 有無得諗?
Author: Aria    Time: 20-8-2016 16:37
Kamasutra
Author: Simpson    Time: 27-10-2016 22:04
不能投票,可惜﹗
我喜歡女僕之夜啊﹗
Author: FrankieSun    Time: 29-10-2016 01:16
Author: beethofun    Time: 29-10-2016 01:51
好似有人話想搞男體盛喎
Author: Green    Time: 30-11-2016 15:49
Hope to have the sexual massage night, like nuru......
Author: Green    Time: 15-12-2016 11:44
phatman replied at 9-12-2016 00:30
會長,我有個提議
其實有冇考慮除咗正式會員性接觸活動以外,搞一啲俾準會員同新人嘅純聚會?例如聚餐、卡 ...

I do agree, it will help for the new member. BTW,more rules must be created and may getting complex.

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://www.swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3