Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3444|Reply: 93
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Laurance 糧尾第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Floor
Post time 3-5-2022 13:26:47 | Show the author posts only Reply Awards |Ascending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
大家好,我係扮新人嘅Laurence ,其實我有認真咁做考題,
可惜人比較笨,錯多過啱,羞家。只好煲熟個壇,再重交。

多得會長冇嫌棄,我終於可以出活動。我以為我改名換姓冇人會知我又返來搞搞震,
扮新人矇往眼應該冇咁容易認得我嘅。哈哈!誰不知有人早已收到風。
我自知得罪人多,有啲擔心會唔會有大刑侍候咁
好彩有聲線溫柔既 Mentor Beckett帶住,心都安樂啲。
我帶住眼罩都感覺到青春,溶化咗我而個中年大叔。
我係咁問佢知唔知我以前啲衰嘢?好在佢未收到,否則我一定冇運行。

多謝阿喬溫柔細心地驗過身,太溫柔~我又失禮晒。
又可以行過新人禮,會長對我真係冇得頂,我敬仰你。

新人禮我梗係要矇住眼玩,矇眼冇咁容易比人睇清楚我個樣,
減低我比人拒絕嘅機會,仲有咁玩真係非常咁特別。但係睇唔到野幾難發揮。
我學咗電影葉問既詠春,我將佢迫埋牆,再使出我嘅-泳春,
聽到Beckett咁講;佢唔似係我Mentor,佢似Mentee多啲咁。
其實我唔係好知道個含意?前前後後都灑咗一大輪,
雖然我睇唔見但係都清楚有啲效果。

問下Beckett想要嗎?
Beckett:阿~er⋯
繼續我嘅泳春⋯又再問?
Beckett:阿~唔得呀~
又繼續我嘅泳春⋯又再問?
Beckett:噢~阿~⋯想~唔得~
又繼續我嘅泳春⋯又再問,唔得定想?
Beckett高音:想~
其實我都想架,只係矇住眼唔知啲套係邊啫。
由Beckett帶領下順利正確精采完成,終於可以除眼罩,
佢叫住我-等陣! 我問佢等乜嘢呀?
佢話要帶返幅眼鏡先。
希望佢睇得咁清楚我,唔會為佢做成好大嘅心理陰影。

回到大廳見到Nina,阿喬坐喺梳化,我馬上+立即唔客氣咁迫係佢地中間,傾吓偈。
點解佢哋一樣咁青春,而我⋯唉!抖左一輪捉咗阿喬入房聚一聚,多謝你冇嫌棄我。
冇見一排又好似高咗,我欣賞佢一套性感既內衣同高挑正爆既身材,
加上佢嘅口材。
只係我嘅表現唔合格,失敗。

可以返來S&B,再見到熟識的Nina,阿喬,Day,村上神,Solar,Daryl。
還有第一次認識的puiching ,Hailey,Beckett,Jax。

開心嘅一夜,希望有機會再見大家。
S&B一切都冇變,只係我變成了一個新人,
唔夠power入唔到自拍區,好慘呀!
多謝Day為大家帶來豐富嘅小食。
唔好意思puiching,你驚慌嘅眼神,一定係我嚇親你。
Hailey Solar 係大廳都聽到你哋開心
Daryl 你好精幹
村上神,我等你有時間組織下團競。
Jax 我好羨慕你,靚仔小鮮肉。

Rate

Number of participants 1Power +3 Collapse Reason
村上 + 3 忠實Fan屎,繼續支持!雲師兄我哋支持你!.

View Rating Log

93Floor
Post time 25-2-2023 18:28:56 | Show the author posts only
Laurence replied at 4-5-2022 16:07
我真係好想好想入到自拍區睇吓你啲靚相。

最近肥左,所以要努力努力減翻先。
92Floor
Post time 26-7-2022 16:30:52 | Show the author posts only
Gillian replied at 14-7-2022 13:16
其實大家也期待住水哥回歸架

Gill

而家我喺會裡面認識嘅人都已經唔多了,“大家也期待...” 呢句說話從何說起?妳氹水哥開心啫....

我 from time to time 會想起 Gill Gill 倒是真嘅。前兩日腦裡面才剛剛閃過幾吓之前同妳接觸嘅畫面,咁啱當日就見到妳喺會長個 post 留言比我了

思念是一種很玄的東西
91Floor
Post time 14-7-2022 20:25:40 | Show the author posts only

好似啊

間屋隔離銀色棟喺度果支
又大
又長
又粗
真係好似好似

Gill
90Floor
Post time 14-7-2022 17:54:51 | Show the author posts only
前排Hailey同大佬傾緊新人既定義
你地d“新人”好有欺詐性~
請問雲師兄係本年既新人
本月既新人
本日既新人
定本 decade既新人呀?O(≧▽≦)O
89Floor
 Author| Post time 14-7-2022 17:30:25 | Show the author posts only
CoCo replied at 14-7-2022 15:10
雲師兄係雲師兄
我都係新人apple啊 多多指教

你係新人apple ,定係高級會員co co

Login/Register to enlarge
我係新人豬 Laurence,請多多包含。
88Floor
Post time 14-7-2022 15:10:16 | Show the author posts only
雲師兄係雲師兄
我都係新人apple啊 多多指教
87Floor
 Author| Post time 14-7-2022 14:27:58 | Show the author posts only
Gillian replied at 14-7-2022 13:01
好想知
好想見
不過我知道咩型像都好襯你

Login/Register to enlarge

似我。襯晒嗎?
86Floor
Post time 14-7-2022 13:16:59 | Show the author posts only
Waterman replied at 4-5-2022 20:13
恭賀雲師兄重出江湖之喜!!
從今以後,滿途皆是女會員吟聲迴腸、SnB 必定又一翻腥風血雨,真可喜可賀!

其實大家也期待住水哥回歸架

Gill
85Floor
Post time 14-7-2022 13:01:07 | Show the author posts only
Laurence replied at 14-7-2022 09:54
我係⋯⋯嗰個唔識講嘢又多多野講嗰個。

又係扮晒靚仔嚇到你好驚嗰個。

好想知
好想見
不過我知道咩型像都好襯你

Gill
84Floor
Post time 14-7-2022 11:51:09 | Show the author posts only
Laurence replied at 14-7-2022 09:57
村上神,你係我偶像。你比我慢慢響後面追住你黎學啦

萬事小心,我地接受唔到你再失踪了,心碎了一地... 唔信你問下Gill Gill
83Floor
 Author| Post time 14-7-2022 09:57:05 | Show the author posts only
村上 replied at 14-7-2022 06:50
你快啲勾引番佢出黎啦,佢又唔見左了
我仲有好多野要跟佢學呀

村上神,你係我偶像。你比我慢慢響後面追住你黎學啦
82Floor
 Author| Post time 14-7-2022 09:54:12 | Show the author posts only
Gillian replied at 14-7-2022 00\"\"
睇到你嘅文筆我就知道你係邊個
你係我第一次見就覺得好驚訝點解咁靚仔嗰一個
你係我主動親自邀請嗰一個

我係⋯⋯嗰個唔識講嘢又多多野講嗰個。

又係扮晒靚仔嚇到你好驚嗰個。

有時又畫下公仔呃like嗰個。
勾引你

我有個新形象,好襯我外型架!你想唔想知道?

81Floor
Post time 14-7-2022 08:32:27 | Show the author posts only
村上 replied at 14-7-2022 06:50
我仲有好多野要跟佢學呀

我都想勾引你出嚟
80Floor
Post time 14-7-2022 06:50:41 | Show the author posts only
Gillian replied at 14-7-2022 00\"\"

我仲有好多野要跟佢學呀
79Floor
Post time 14-7-2022 00:46:52 | Show the author posts only
你係我一生人第一次玩多P嗰一個
你係我第一個男神嗰一個
你係第一個畫畫俾我嗰一個
⋯⋯⋯⋯
……………
……..

掛念

Gill
77Floor
 Author| Post time 24-6-2022 00:20:46 | Show the author posts only
小姚 replied at 22-6-2022 23:30
唔去溜冰去做泳春新人 , 被你笑使了

我未自我介紹, 我叫小.....差點打錯字, 算了, 你多出活動, 我親口講你 ...

我點會唔記住你啦!自我介紹你好可愛。我畫返條失雲魚做頭象先

76Floor
Post time 22-6-2022 23:36:05 | Show the author posts only
失雲魚

你個頭.......像呢???
75Floor
Post time 22-6-2022 23:30:09 | Show the author posts only
唔去溜冰去做泳春新人 , 被你笑使了

我未自我介紹, 我叫小.....差點打錯字, 算了, 你多出活動, 我親口講你知

我要去找找畫動圖的 link , 如果有雲給我就好喇.

好掛住你呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74Floor
Post time 6-5-2022 14:05:42 | Show the author posts only

或者都唔知係邊個益邊個呢
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

10-6-2024 09:38 GMT+8 , Processed in 0.069927 second(s), 24 queries .