Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 4654|Reply: 66
Collapse the left

[Ocean Team] Emily@同伴侶以外男人既第一次動前感

[Copy link]
Post time 4-5-2017 05:25:25 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
第一次…第一次…第一次?
啊,終於輪到寫第一次,感到有點威威,始終,我參加左一個唔係個個女仔敢加入既會啊。

Umm 我寫作能力好差,無文采嫁喇,唔好見怪

面試日:
好多人都係寫第一次見到大佬覺得好高大,我呢,係我既世界人人都好高大,所以係無特別感覺
然後又因為我對自己外表自卑心太強,完全唔敢直望大佬,於是我就係咁扮曬唔緊張,邊傾邊講跟住一個正面都未望過既男人條腰係度行去面試地點喇。(無錯,正常人係跟住背影行,但我視平線太低仲要唔太抬起頭,係望條腰行嫁喇)
一開始係對下D 答案,問下D details,睇到我3圍時佢一句:你竟然有(英文字母)!?啊,我明既,一個細粒既人配d咩上去都係細粒既,但唔駛咁驚訝掛。講講下覺得點解呢個人話同我interview但咁輕鬆既?仲要一d架子都無。由見面到interview都有大約半個鐘,我終於敢認真望一眼大佬,啊,果然認真做野既男人好有吸引力,個人即刻無咁緊張。
之後就沖涼,驗身,老實說我另一半都無咁近睇過我下面,不過如果話覺唔覺緊張同尷尬,我會話:唔覺,因為反而我好想睇下大佬睇緊d

之後大佬就攬住我,同我講野放鬆d,啊,原來比人包住我成個人係咁舒服。雖然大佬講左好多野,由於我一放工就去見大佬,所以我聽唔入耳,淨係聽到一堆中文字但我好似無腦力去process 佢。差d訓著之際,大佬耳邊問:「知唔知自己敏感點係邊?」咪玩啦,其實我懷疑自己性冷感先至導致自己另一半性生活唔滿足嫁
基本上,初初大佬就揉揉心口,我都無咩感覺,但到左佢一鍚落黎頸啊,膊啊,背啊,就變到even摸下大比都好有感覺,唔。。。正唔正常嫁?係咪要咁switch on 個敏感mode嫁?明明呢d係平時肌肉痛既位黎嫁wor,原來敏感既感覺係咁得意。一邊感覺到大佬條脷同咀唇係背面游走,另一邊佢隻大手手係我身上有輕輕摸過,有快速掃過,又捏下揉下,啊,好過癮,原來一對手對我既body touch 係可以有唔同感覺,可惜我腦得一個,仲要有d殘障,大量咁刺激既感覺mix up 埋基本上我淨係識喘氣,唔知大佬果陣再問過d咩,我亦都答唔到,嘩卡卡。
所以到我第一次出event,我爸爸水哥問我邊度敏感時,我都答唔出,因為好似度度都好敏感

我都唔記得摸完身先摸下面掉返轉,是但喇。
到大佬話要檢查埋下面敏感度,基本上我有少許期望,真係只係少許。畢竟我係我男友成碌野插入黎都無大反應既人,雖然話網上都讚到大佬係神級,但自己知自己事,話唔定我天生果度少左d Sensory cell 呢。
大佬放左佢手指入去唔駛10秒鐘我可能推翻我一直有先天性缺陷既假設,嘩,不得了,我都唔知講咩好,亦都打唔出佢隻手指做過D咩動作,果種強烈既刺激感覺真係出cheat 既離譜。
然後我發現左一個驚人既事實
-原本我都識叫出聲嫁
-仲要原來係spontaneous 嫁喂。
-原來我真係女人黎
係我就快連床都抓爛之際,大佬出口術喇,嘩,佢一掂果度,學名叫陰蒂果度 (<-呢舊野有無代名詞,即係penis JJ d),真係好大反應,然後我學識左原來女仔係會透過捽自己呢個位去令自己開心,唔怪得係壇上d人成日話咩DJ,話要捽啦,我初初真係唔明捽d。。。勁白痴。
後來大佬條脷伸埋入去, welloh my god,唔知大佬條脷係咪可以掂到自己個鼻果種人,仲要係勁靈活果種,一出一入點解可以咁舒服得黎令人興奮,令我下身係咁不受控地抽搐
如是者,我好似淨係叫同掙紮就搞到自己一身汗,其實大佬先係辛苦果個囉好無
當大佬條脷肯出返黎,我以為可能抖一抖氣之際,大佬問我有無高潮。
首先要問我有無之前,要話我知高潮係咩野感覺先啊,於是我只可以答唔知,因為真係唔知。
到佢問我咩感覺時,我好似淨係識答佢「好過癮」,因為真係好過癮呢。
然後大佬問到我想唔想要,緊係要喇,已沉醉左係好過癮狀態既我緊係咩都要喇。
我都唔記得過程係點,或者用過咩姿勢,明明就諗唔到野記唔到野既
果種爽皮真係唔係筆墨可以形容
大佬果條大笨象好似同我手腕一樣粗,點放得入我下面嫁,又難怪佢一放入去就咁塞滿滿既感覺,加埋佢時快時慢,時深時淺,我好似數唔到咁多次覺得個腦忽然空白一片既感覺,仲有d言語上挑逗,又濕又話緊,係你整到咁濕嫁,同埋係你太大我先叫緊咋
啊,仲有我又發現左我好鐘意果種絕對性既壓迫感。當佢禁實我對手,我知道自己0反抗力果陣原來會仲興奮,可能我平時惡得多,又好勝,又包頸,我諗除左體力上,好少野可以絕對性咁壓倒我
我懷疑自己死左唔知幾多次之後,大佬終於放過我,然後我發現我對腳仲狂震緊,而且even入面已經無野插住,但入面d 好似有記憶咁,仲有好強烈既感覺,呢種感覺一直維持到對腳唔震為止,即係幾耐。。。?我搭車走仲有d震囉
大佬話呢個係高潮後餘震,咩黎嫁,唔理啦,但總之之後大佬都係用呢個我都唔係好理解既terms介紹我比大家識,umm,總之就係獨自係完事後仲爽皮緊,好抵啊。
然後都係咁,問極我都淨係識答「好過癮」然後大佬淨係取笑我好傻,就放棄左問落去,的左我去白白豬喇

打咁長其實係for 他日自己睇返會記姐,畢竟黎緊會係SnB 有更多新體驗,好怕呢一日寶貴既經驗會淡忘或者mix up

只少呢一刻,我唔會忘記
-有人會著緊我感受
-有人話我知原來我好好
-有人話我知我應該被愛錫
-原來我真係一個女人
-原來滿足既感覺係點
-原來我都識自然地叫
-原來我唔係性冷感
-原來我唔係有先天缺陷
-原來自己鐘意比人抱
-原來自己一直希望有個壓倒性既強既人出現去take over自己
-原來女人都可以自己捽果度捽到舒服
-原來自己真係太唔了解自己

原本我想打埋第一次event,但體力不支,下回待續
--------------------------------------------

入會原因。。。我原本想一隻字都唔提,但突然醒起大佬叫記低面試當日感覺,然後係寫我既第一次時,鼓勵一下同我有相似情況既人入會。
難得我個金魚腦記得呢一句,我就緊謹導大佬教誨啦。

─────以下內容部份負面,慎入──────
其實我既情況一d都唔特別,純粹係因為伴侶滿足唔到我所以入會。
「嘜女人有分滿唔滿足嫁咩?
「係咪你要求太高?」
「咁你既滿足係要點先?」
3個問題圍繞左我幾年,一直都唔知答案。
但如果有一日你因為搞野既過程而討厭左搞野,如果有一日為左唔想搞野而唔比伴侶對你有親密接觸,又如果有一日你因為對方要求搞野而開始對對方生厭,你又會點做?

Um 如果話要開心見誠講,大家睇av improve,你估你講得出而我又知既野我會唔去試?

只能說,我唔係男人,唔知要控制射果下有幾難,但大家攤開左講,佢pay effort 一段時間都係無改善,我亦唔願意再比佢咁try,因為真係好厭惡。
一個月,只可以一次,呢個係我底線。
每次完事我都有好強烈既諗法:唔好迫我因為你連性需要都滿足唔到我而睇唔起你好無?

如果用食野黎比喻,就係對方每餐都比一粒米你食既程度。下,比左嫁啦?我食左嫁啦?咁你不如唔好比我喇,火都黎。。。

但其實大家其他方面都配合得好好,人都無十全十美,如果因為sex 而錯過左一個都叫適合自己既人,咁咪好唔抵?
噢,你想死忍?你以為對方開心就夠?你以為你咁做兩個人之間關係會維持到?
答案明顯係唔會。而且當你對一個人厭倦感累積到一個點,兩個人之間隔膜都會愈積愈厚

講到呢度,或許好多純情小鴨鴨同埋貞節牌坊既傳人會覺得,無論咩野原因,join 呢個會係對伴侶不忠。
首先要忠於自己,先有資格去忠於伴侶。而且所謂忠誠,係感情上忠誠,肉體上果d叫佔有慾。真係唔好混淆視聽。

SnB比到我既係一個安全而又唔需要投入愛情既性關係。Thats enough.

有類似經歷或者睇到覺我感同身受既人如果睇完都係覺得入會係對唔住你另一半既話,
呢個係你地損失。
啊,原本大佬係要我打出黎鼓勵人加入,但一D鼓勵成份都無TIM,或者咁直接了當,可以比係screen 前仲考慮緊既你作出一個決定?

Post time 4-5-2017 06:57:44 | Show all posts
睇完,真係令自己了解女士對性愛日常既態度....又學到野。希望日後有機會再見面聚一下
Post time 4-5-2017 08:13:29 | Show all posts
Emily ~~ 你當然係真女人啦~我重覆地睇了又睇,知道你玩得好開心好滿足~
期待與你見面:)

Gill
Post time 4-5-2017 08:15:58 | Show all posts
emily。。我都試過有類似既經歷啊,所以一直好想好想見下你同你傾下!希望快d再見到你!
Post time 4-5-2017 08:27:42 | Show all posts
Hello Emily。

感謝妳分享,也高興於妳對自己的發現!
Post time 4-5-2017 08:32:08 | Show all posts
你唔好忘記既仲有:
- 妳非但唔係性冷感, 而且妳比一般女士仲要敏感得多
- 妳有著非常吸引異性的條件 (裡裡外外)
- You derserve a lot more.

作為你 mentor, 我為妳的 self-discovery 而高興。相信日後妳會有更多得著。

(但點解要叫我做爸爸?我真係咁老咩  需知崩口人忌崩口碗....)
Post time 4-5-2017 08:45:56 | Show all posts

Emily...我見到你既時候。。。突然覺得哇。。呢個女仔好得意呀。。其實同你俾我壇上感覺都差唔多。。外表好溫柔既

傾左咁耐終於見到你出第一次。。。覺得你值得擁有更好既experience of sex...你既故事應該都會係好多人唔敢講出口既寫照。。。努力Emily.. 呢度一定俾到好多滿足感你。。你會feel到自己係一個值得尊重既女人

Btw :水哥哥係一個好好既mentor ..恭喜你有個好開始
Post time 4-5-2017 08:56:49 | Show all posts
Emily, first of all, welcome to S&B.
Finally, I can imagine what you mean when you say you can be very 'inch'
Because how you write and how Yu are in person, is totally different!
Anyway, look forward to your first time write up la!
Post time 4-5-2017 09:11:04 | Show all posts
多謝Emily的分享
一個爽直的女孩子好吸引!
期待與您相見!
Post time 4-5-2017 09:20:04 | Show all posts
Welcome Emily, 睇完妳的第一次動後,甜的部份好正,睇到血液沸騰,但更精彩還是在後面的個人性生活情況,能帶出性生活不協調的問題讓大家有思考空間。謝謝你的分享
Post time 4-5-2017 10:34:31 | Show all posts
恭喜你得到個爽到震既第一次~
其實好多女仔入會前都係咁…
會外甚至有d人成世都唔知咩係高潮,以為自己有問題
不過哩d都已成過去啦,你唔再需要挨餓…
好同意你既講法,要忠於自己~
Post time 4-5-2017 11:02:04 | Show all posts
Emily, 果然是很有個性的表白,特立獨行(大家都是).
妳的心底話另我明白女性的真正需要和真實的反應,不做作,不失實.給妳N個"讚"
我仍然要在這裡虛心受教,努力學習.
Post time 4-5-2017 11:59:36 | Show all posts
thx for sharing Emily
有勇氣搭出忠於自己嘅一步
Post time 4-5-2017 12:17:47 | Show all posts
Emily, 妳寫出很多人的心聲,謝謝。對自己好一點,是必需的!

看妳的文字跟當晚真人有點點反差呢,累了吧
Post time 4-5-2017 12:35:56 | Show all posts
Hi 我係Christine, briefing坐你隔離嗰個。嗰日見你成日縮埋一粒靜雞雞咁,估唔到你內心都幾強大架喎!:)同意多多講嘅反差好大。
睇你第一次都鄧你開心,我都係一個好忠於自己嘅人,但知易行難,亦係一件要時刻檢視嘅事,希望你會內外都能夠堅持,同時珍惜愛你嘅人。
Post time 4-5-2017 21:25:43 | Show all posts
你又會點做? i think either person focus too much on myself...rather than what better for both...and i forgot how attractive i was before to this person then i lost that sex life. I was lack of expression/communication with this person of how we want to make love together. is working/not working. maybe that's why i stop requesting more and more of this person that i like. comfort each other during sex may get things last longer or less nervous will build up longer sex. sex is not just into her. guys should learn to do kiss and touch and finger and mouth. after that...even from a girl can be more easy to come when a guy have a short time pleasure. most guys get tired from work...health food can adjust a bit of their life style. it may help change both during sex. i know it's not simple for everyone to do it. i said this bcoz i was once like your BF...123 and done...but now i try to be better than what someone think i can/can't be in many sex life. sky is limit...only if people wants to change!!!
Post time 4-5-2017 21:28:58 | Show all posts
Waterman replied at 4-5-2017 08:35
你唔好忘記既仲有:
- 妳非但唔係性冷感, 而且妳比一般女士仲要敏感得多
- 妳有著非常吸引異性的條件 (裡裡 ...

你不是老,已是招呼周到
 Author| Post time 4-5-2017 21:44:41 | Show all posts
Ar sam replied at 4-5-2017 06:45
Emily..... 你終於出現喇
唔知你記唔記得有個post我覆過你架,都係講同partner性生活問題架

:) 你好啊, 我記得你話過大家都有 d 相似嫁希望第日見到可以同你傾下依家近況啦
 Author| Post time 4-5-2017 21:47:51 | Show all posts
Eros replied at 4-5-2017 07:00
睇完,真係令自己了解女士對性愛日常既態度....又學到野。希望日後有機會再見面聚一下 ...

我既諗法唔可以代表所有女性既, 畢竟我好似直接左少少, 態度又有 d 差咁樣....
 Author| Post time 4-5-2017 21:52:52 | Show all posts
Gillian replied at 4-5-2017 08:16
Emily ~~ 你當然係真女人啦~我重覆地睇了又睇,知道你玩得好開心好滿足~
期待與你見面:)

我有段時間以為自已只係身體結構上係一個女人黎...以前唔鐘意攬攬, 會覺得唔舒服

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

15-6-2024 10:17 GMT+8 , Processed in 0.074554 second(s), 19 queries .