Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Chris
Collapse the left

真有這麼多女士有性冷感?

[Copy link]
Post time 13-8-2017 23:51:14 | Show all posts
其實也有原因係女人生完後賀爾蒙分泌唔同咗,真係聽唔少
Post time 13-2-2018 17:42:07 | Show all posts
見到師兄個標題引左我入來睇。

之前我对其他人講我入会既原因都係我想同其他人攪野,我咸濕,但不幸的,我心底真正既原因係我已經數年冇同老婆有性,因為佢性冷感。
我只能夠解釋當時"年青人太年青",唔知道係性冷感,还以為係其他外來因素影響性生活,只要努力係可以解決的。因為愛所以結婚,數次性後有小孩,所以唔会離婚。
缺乏性令我好困擾,有時瞓覺我会眼濕濕,好灰好唔开心。
所以我希望加入S&B, 可以令自己性方面得到滿足。

我只係想回應師兄題目,因為我覺得師兄唔明白我地心情。
但某程度我又認同師兄,唔應該用对方性冷感做加入S&B原因,只会令其他人覺得推缷責任,有失风度
Post time 20-4-2018 16:03:28 | Show all posts
遇上自己太太比你更早加入S&B,玩得好開心並已練得一身好武功,阿門

笑左
Post time 25-12-2018 06:56:02 | Show all posts
無絕對的對,無絕對的錯,當然亦都無絕對的答案。

會長,

自己都是過來人,曾經把責任推卸給對方,初初都有性生活,之後越來越少,甚至對他變成性冷感。現在知道,單手拍唔響,自己都有責任。

怎樣形成,無標準答案。大路的答案,未成熟,無向對方表達,無面對自己真正的性要求,擔心佢唔鍾意,因為面子怕佢覺得自己淫蕩等等。

由同家人住,去到搬出來同居,初初日子有好多性生活,之後因為工作,相處,雞毛蒜皮,嗌交多,變相做愛越來越少,沒有正視問題,越滾越大。

後來才知,自己最大問題,否則點會拍幾次拖都係同樣結局,越來越無性趣,變得性冷感,一次係咁,二次係咁,三 四 五次都係咁,現世輪迴。

我要多謝上帝,自從認識某一個前度,係咪因為佢對性的坦白,定係自己本身有一定的性需求,佢會要求我幫佢口交,同時也會主動幫我口交(原來我係好享受口交的快感),佢會提出插我的菊花位(菊花位我就唔鍾意,回想起碼試過,唔洗等老時才問自己鍾唔鍾意),佢會講鍾意錫乳頭仲要大大力地錫,佢係咪把我的性細胞釋放左出來,原來我係可以咁濕咁濕,咁鍾意口交,咁鍾意做愛,家陣打緊字,都感覺到自己已經濕左,如果身邊有個伴侶在,實會同佢講[我想做愛]。

多謝會長你提供這個平台,讓我可以發表一下,也覺察到自己的問題。

做愛係2人去做,大家行前一步,把自己感受同要求提出,可能會打開性愛技巧的細胞,讓大家更愛做。

阿門。
Post time 27-12-2018 15:18:21 | Show all posts
小姚 replied at 25-12-2018 06:56

會長,

小姚你講得好好
現實中真係係好多性冷感係環境迫出黎。你可以勇敢面對到同認清自己既問題係好好既事!
Post time 27-12-2018 15:32:54 | Show all posts
方中sir ,

多謝你!活到老學到老是生活態度,活動見面時我們再溝通交流吧!

小姚
Post time 27-12-2018 18:50:29 | Show all posts
小姚 replied at 25-12-2018 06:56

會長,

睇完你返說話, 我都好認同,亦有點感觸。回想返過去有幾多個EX,都係咁分開。其實係咪對方冷感呢? 定抑或係自己對佢冷感呢?
呢個話題真係值得深思。。。

Post time 27-12-2018 19:29:51 | Show all posts
CharlesM replied at 27-12-2018 18:50
睇完你返說話, 我都好認同,亦有點感觸。回想返過去有幾多個EX,都係咁分開。其實係咪對方冷感呢? 定抑 ...

CharlesM ,

有感觸係好事,反思問題才成長!
可以勇敢地向伴侶提出對性的體法,相信會有意想不到的收穫。
讓對方由性冷感變為對性的熱愛,就由自己改變+主動開始。
這話題係有排思考,活動見面時,大家再作進一步研究研究吧!

小姚

Post time 27-12-2018 19:38:59 | Show all posts
小姚 replied at 27-12-2018 19:29
CharlesM ,

有感觸係好事,反思問題才成長!

好呀, 希望成功入會有機會交流喔
Post time 27-12-2018 19:49:19 | Show all posts
CharlesM replied at 27-12-2018 19:38
好呀, 希望成功入會有機會交流喔

對自己有信心,凡事都能
Post time 27-12-2018 19:57:28 | Show all posts
小姚 replied at 27-12-2018 19:49
對自己有信心,凡事都能

我依家不停咁爬文, 爬文再爬文, 開始明白會長電郵回覆裡的用心,依家開始有點信心,我相信假以時日,應該可以通過批核的。。。
Post time 27-12-2018 19:59:40 | Show all posts
CharlesM replied at 27-12-2018 19:57
我依家不停咁爬文, 爬文再爬文, 開始明白會長電郵回覆裡的用心,依家開始有點信心,我相信假以時日,應 ...

爬文點解?
Post time 27-12-2018 20:09:08 | Show all posts

爬文即係睇返以前一篇又一篇嘅文章咯。。。
Post time 27-12-2018 20:12:52 | Show all posts
CharlesM replied at 27-12-2018 20:09
爬文即係睇返以前一篇又一篇嘅文章咯。。。

多謝你!我又學識多一樣野,我有時間都會爬文爬文.......

Post time 27-12-2018 20:32:43 | Show all posts
小姚 replied at 27-12-2018 20:12
多謝你!我又學識多一樣野,我有時間都會爬文爬文.......

哈,你爬文之餘,可否幫忙了解下我呀? 幫吓我通過批核丫。。。
Post time 28-12-2018 19:20:50 | Show all posts
小姚 replied at 27-12-2018 20:12

小姚, 你好呀, 我當日開始叫做Bass,多多指教呀。。。
Post time 25-8-2019 23:43:31 | Show all posts
我咸濕 哈哈

學懂負責任好重要 對自已 對伴侶都係
Post time 7-9-2021 08:04:12 | Show all posts
Tender replied at 2-9-2021 00:53
誠實面對同review 自己的真實需要和想法丶感受丶感覺,不受他人/ 傳統誤導式的價值觀影響,先做好自己本份 ...

妳好,Chris發左封電郵比妳,唔知妳有無收到,想同妳進一步互相了解同埋協助妳加入我們。

Post time 7-9-2021 17:18:22 | Show all posts
大佬最後一句 "甚至更戲劇性的,遇上自己太太比你更早加入S&B,玩得好開心並已練得一身好武功"

如果真系既話都幾諷刺....
Post time 2-12-2022 19:50:49 | Show all posts
阿火 replied at 13-2-2018 17:42
見到師兄個標題引左我入來睇。

之前我对其他人講我入会既原因都係我想同其他人攪野,我咸濕,但不幸的,我 ...

火兄,請問以你現在的功力,有否令你太太增加興趣? 我太太的性趣不高,一個星期做一次,都是為了應酬我。我也不會怪她,因為在她五六歲時給親戚侵犯了,影響一世。我只好自己想辦法解決。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 19:31 GMT+8 , Processed in 0.100194 second(s), 15 queries .