Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 3354|Reply: 68
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Fanni 's 差不多半年感

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-9-2017 22:11:24 | Show all posts Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by Fanni at 10-9-2017 22:14

差不多半年感
數數手指,不足半年已經參加左14次活動。注冊當日,自覺性慾不太大嘅我,並冇諗過會出席得咁頻密。本來諗住一個月出一次活動當玩下/癲下,點知因爲活動主題太吸引,每次都忍唔住禁Join。由起初貪玩想去活動識/試多啲唔同嘅人,變成依家出活動為左見想見嘅人(各位男女請對號入座)。性為彼此帶黎親密嘅感覺,呢種side effect究竟係positivenegative?有時會諗,係咪自己投放太多感情?

回想當初入會嘅目的/目標
注冊當時,因為種種原因,對性嘅渴求接近我一生中最最最大需求。可惜又因爲種種原因,注冊後都要等左半個月才正式入會,把火已經燒完。當性需求接近零出席第一次活動,單純只想感受一下呢個人人稱為天堂/烏托邦嘅花花世界。衰貪玩,sex party係由細到大一直想試,各種av情節、性幻想、SM之類之類。想試嘅想玩嘅,差不多試晒。貪玩,其實唔應該發生係我呢個年齡,所以經常提醒自己,唔好過份沉溺,年齡唔細,正正經經搵返個男朋友啦!可惜會內男士太高質,外在、內在、性技術亦然。不自覺地將會內外認識嘅男士作出比較。發現唔知係咪因該磁場問題,令我會外認識嘅男士都咁_ _?之後開始諗點樣令自己進步。無可否認,S&B令我更有動力進步。

濫情/濫性
估唔到,原來自己可以同時對好多個人有感覺;原來自己可以攬住呢個攬果個/錫完呢個錫第二個;原來…原來…原來自己可以咁濫情。
有性無愛,相信對一個純真嘅女仔黎講係一件接近冇可能發生嘅事。入會前,自己問過自己好多次,究竟個會適唔適合自己?究竟自己係咪真係可以做到將性同愛分開?答案未搵到,本住未試過點知嘅心態,GO!到左當日,我可以好肯定講有性冇愛唔係一件難事,會內氣氛亦促成左呢個效果。但,有性冇愛嘅性關係同one night stand一樣,只有一次。我承認,我對有secondchange入房嘅對手,係有性有愛。不過,愛其實分好多種,對家人、對朋友、對同事、甚至對陌生人都會有愛。對所有鍾愛嘅對手嘅愛,大概就係似朋友又彷如家人吧。每一個對手,在我心中都有唔同感覺唔同位置,要排1234…,會隨住心情而改變。個心一晚內裝住唔同人嘅感覺原來係咁,原來自己可以咁濫情…

其實只係抒發下自己當下感受,沒有什麼勵志總結,因為呢刻心情本來就唔係positive。廢話講完,多謝收睇。

唯一一個要求:見過想再見,未見過又好想見嘅人!你呀,話緊你呀!快啲出活動俾我見……!

First
 Author| Post time 10-9-2017 22:48:27 | Show all posts
Alex replied at 10-9-2017 22:43
我們這班親密的陌生人聚在一起,這種似近又遠的關係,正正是這裡吸引之處。

引用返你果句,多謝你係我生命中出現過。
3Floor
 Author| Post time 10-9-2017 22:51:04 | Show all posts
Gillian replied at 10-9-2017 22:48
Fanni ~ 講到最濫情,我也算數一數二吧!
感情豐富到不知感動落淚過多少次~
我也是個目標為本的人,只要目 ...

Gil媽也對號了好開心

流淚,其實我都試過
感情豐富嘅人,生活先多姿彩
人生有一段時間咁樣「玩過」唔到老了係覺得無憾定後悔呢?

希望快啲見面 聽你分享
4Floor
 Author| Post time 10-9-2017 22:58:51 | Show all posts
Virginia replied at 10-9-2017 22:53
時間過得咁快,感覺妳仲新,但原來都已經幾個月,仲好記得妳第一晚怕怕醜醜,哈哈。

我出席第一次活動前, ...

其實計返日子,係好短,但發生嘅事/情感、接觸嘅人/活動,原來已經好多好多 。
雖然活動有開心,完活動有失落,但參加活動係呢一刻,我係無悔。

你講得好岩,可能有一日因為種種原因,冇機會活動, 冇人知將來係點。
所以我真係會捉緊每一個機會,係呢一刻,始終人先係我最最最大考慮。
如果唔係因爲有一直陪我走過黎嘅你/你地,可能我已經唔再出現了。
5Floor
 Author| Post time 10-9-2017 23:19:13 | Show all posts
細粒粒 replied at 10-9-2017 23:09
Fanni夜媽媽見到你打既野,諗左好多野
夜晚從來都是我喜歡想多,胡思亂想的時間。
覺得你講既野 ...

夜晚多愁善感係好正常 不過我呢篇野有8成係朝早唔夠訓時寫嘅 哈哈
心情接軌 將前一晚未有時間整理嘅感覺整理左出黎

其實我都好想同你/皮皮開心事台
作為一個姐姐嘅角色 分擔/分擔下大家嘅心事
講白啲 其實有少少擔心你地 你地嘅共通點~
有機會 一定一定要分析下利弊!

唔知幾時有機會再同場呢

Add post (10-9-2017 23:30):
分擔/分享
6Floor
 Author| Post time 10-9-2017 23:21:16 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 10-9-2017 23:12
我當妳話緊我呀,我地未見過㗎。

上次好可惜見唔到,放心我會盡量出活動,

鹿叔叔! 緊係有你份!點會冇你份!
其實我知你知點先會撞到我嘅!
不過隨緣啦!我會再!等!
7Floor
 Author| Post time 10-9-2017 23:22:52 | Show all posts
island replied at 10-9-2017 23:20
真正可以雙守的愛情是細水長流, 但短暫的相會相知卻是最燦爛的煙花, 因為最美的永遠是一瞬即逝。
S & B 是 ...

你講得岩!係短暫先燦爛、先難忘、先覺得咁需要珍惜! 我明白
但我冇怪責自己,反而每次都樂在其中
8Floor
 Author| Post time 10-9-2017 23:40:06 | Show all posts
細粒粒 replied at 10-9-2017 23:36
嗚我已經眼濕濕了不管你是朝早打還是什麼時候打,總之真係好touch我
突然覺得明明識左吾耐,又 ...

有時對唔熟嘅人收埋自己係必需。但總有啲人,你會願意同佢分享 。
我自己本身係一個好中意講自己內心感受俾人知嘅人,
有啲事身邊朋友未入想佢知,我會選擇同網友講,
講出黎未必有幫助,但起碼抒發左出黎,
對方有意見,就聽取下,
對方認同搵到知音,雖然未必解決到件事,都會覺得窩心。

所以只要你想講我一定會聽!

9Floor
 Author| Post time 10-9-2017 23:41:45 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 10-9-2017 23:39
好聰明呀。

只是有D日子出黎係比較高危,我會努力呀!

所以我要求你以保護好自己作前題黎撞我
10Floor
 Author| Post time 10-9-2017 23:46:15 | Show all posts
Pecky replied at 10-9-2017 23:41
Fanni 妹妹~

你既差不多半年感打動到我...

我當然知情你喜歡我,因為我信感覺係雙向,因為我都好喜歡你,由你第一次抱我開始。

呢日突然有感而發寫左呢篇野出黎,
其實係想睇下再過多排,感受會唔會唔一樣,所以必須紀錄低!
有時覺得自己對會內發生嘅情感比較唔太正面,
雖然我每次活動中都好開心,
但完活動之後果種落差,對我黎講有點太大,
唔開心嘅情緒永遠都會深刻啲,
所以懷住一個唔太正面嘅心情寫左出黎。
11Floor
 Author| Post time 11-9-2017 10:27:34 | Show all posts
皮皮 replied at 11-9-2017 00:19
我最近都深深被id, ego, superego呢幾個問題糾纏緊...仲甚至想人開解我... 最後其實個問題係我自己度, 原來 ...

其實我好中意用文字表達自己嘅感覺,所以我中意識網友/係聊天室同大家傾計,因為係交流各自感覺嘅同事係可以認清楚左自己好多。分享感覺未必對件事有幫助,但用文字整理自己感覺嘅同時,係幫到自己整理內心想法,好多時都會好似你咁,自己解開緊自己心結。呢樣要文字先做到。
id, ego, superego我第一次聽,之後去google search,發現原來呢一刻我係idsuperego打緊仗,所以我需要時間去整頓一下。呢個心理課題幾有趣,我會deeply研究一下,希望下次/下下次/下下下次見你前會有所得著,可以同你分享到更多。多謝你!

12Floor
 Author| Post time 11-9-2017 10:37:13 | Show all posts
Autumn replied at 11-9-2017 00:29
雖然見得唔多但都叫睇住你大, 就係好鐘意你夠爽夠直~
我覺得最最要叫知自己要咩, 同呢D 俾到咩你。
滿足到 ...

擁有一切之後就讓他走。。。

捨,對我黎講係最難最難。或者對我黎講,呢樣係我最唔適合係呢個會度存在嘅原因。
不過既然入左黎,我會搵方法抽離/取捨。學識呢樣野,相信以後會論係會定係現實世界,都會自在一點。
13Floor
 Author| Post time 11-9-2017 10:39:28 | Show all posts
Cara replied at 11-9-2017 00:32
"自覺性慾不太大嘅我,並冇諗過會出席得咁頻密"  尼句真係好有同感啊,只要見到有活動就忍唔住報左名,但其 ...

Cara,如果你覺得黎活動係開心嘅,最重要嘅事係好好享受活動內嘅歡愉,唔諗太多先係最好。
希望唔好因為我呢篇一啲都唔positive嘅感想影響到你。

14Floor
 Author| Post time 11-9-2017 10:39:59 | Show all posts
SanJi replied at 11-9-2017 01:08
我對你哋所有人都有愛嘅存在, 係愛惜同埋愛護!
我都要見你!

山治,你入座了,好開心,你係其中一個!
15Floor
 Author| Post time 11-9-2017 10:59:13 | Show all posts
Andy replied at 11-9-2017 03:15
Fanni  從心而寫既文章,好令人回想起當日入會到現在, 思想上的變化.
之前同你傾過計,覺得你好真性情.
而我 ...

有種人會令我想講自己經驗同感受,你係其中一個,所以當日不知不覺就講左好多。

enjoy life, we only live once.
一直經歷嘅喜怒哀樂,先塑造到依家嘅我,所以無論開心同唔開心,我都會好好enjoy。
16Floor
 Author| Post time 11-9-2017 11:04:33 | Show all posts
Twinky replied at 11-9-2017 04:08
我最近偏偏就是在經歷有性冇愛的相反..
有愛但不想有性.. (我自己講起都嚇親自己....堂堂Tw ...

Twinky 聽到你咁講好替你開心 有愛冇性係好純真嘅愛情,希望你呢段關係可以長久
不過我相信冇性嘅關係唔會維持好耐,一段時間之後 性可以為呢段關係升華

「可以好愛好愛一個人,甚至感受到對方好愛好愛自己..
但反而就是有這種愛令我不想有下一步..
感覺就是愈清楚自己要咩,同時亦會愈清楚自己唔要咩..」

呢個感覺其實我呢一個moment都有,不過果個人我視佢為朋友,想永遠support佢果種,
覺得我地之間如果有性,反而會破壞左我單純想支持佢果個感覺,所以希望守到呢個防線啦。
17Floor
 Author| Post time 11-9-2017 13:57:23 | Show all posts
Kennedy replied at 11-9-2017 11:46
多謝Fanni 分享您的差不多半年感!
我會對號入座的,多些join活動去撞下您!
...

甘甘都入座了,好開心。開始有少少懷疑我篇文係為左釣人入座,哈。
期待與你相遇。
18Floor
 Author| Post time 11-9-2017 15:19:45 | Show all posts
Cara replied at 11-9-2017 13:11
我又唔覺得你篇文唔positive喎,有感而發姐,但夠真實舒服嘛

唔係positive架,不過我唔覺得negative嘅,我會當係natural,描述下心情咁樣。
19Floor
 Author| Post time 11-9-2017 15:21:36 | Show all posts
Autumn replied at 11-9-2017 13:22
無野係真正屬於你睇落好灰但好真實
所以都係活在當下啦

本來無一物 何處惹塵埃

來時沒有帶任何情感,離時亦唔應該帶走任何野/情感。
多謝秋分享!
20Floor
 Author| Post time 11-9-2017 17:17:22 | Show all posts
sandman replied at 11-9-2017 07:02
黎活動有時好似出去打波
跟隊落場離開
每次都會遇到唔同對手

你講得岩,會內嘅離別像死亡一樣,甚至係意外,可以一點先兆都沒有,避免唔到,控制唔到。
諗起開始結束》呢首歌,在最開始,就已開始結束。
其實除在係會內係咁樣,人生所有所有都一樣。
我除左信緣之外,仲信業力,人生好多野都係整定嘅,果係改變唔到。
既然一切早已定局,經歷當中嘅過程先係最重要,唔理係開心唔開心,都要好好享受當時。

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

14-5-2024 20:01 GMT+8 , Processed in 0.093556 second(s), 19 queries .