Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3366|Reply: 68
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Fanni 's 差不多半年感

[Copy link]
Theme
Post time 10-9-2017 23:06:40 | Show all posts
Fanni夜媽媽見到你打既野,諗左好多野
夜晚從來都是我喜歡想多,胡思亂想的時間。
覺得你講既野好岩:d5f02ec你做咩講哂我D心聲出泥
好想好想好想快D見到你,好想同你開反個心事台
發覺同你好似,由一開頭咩都想試到呢家出活動係想見一D想見的人
而且將性同愛分開一事都看出我和你好相似。
本人係一個好易投入感情的人,有時都會覺得自己分開吾到
除左放係心到,都吾知可以點。快D輔導下我
BTW你的心聲完全Match到我。
First
Post time 10-9-2017 23:33:10 | Show all posts
Fanni replied at 10-9-2017 23:22
夜晚多愁善感係好正常 不過我呢篇野有8成係朝早唔夠訓時寫嘅 哈哈
心情接軌 將前一晚未有時間整理嘅感覺 ...

我已經眼濕濕了不管你是朝早打還是什麼時候打,總之真係好touch我
突然覺得明明識左吾耐,又吾係見得多既人 好似好明白我咁
我常常都會經常收埋自己,披上一件衣服讓別人不能進我的心中
這是我保護自己的一個方法。
可惜很多人都能偷偷的進入了我的心,把我的靈魂偷走
我好像很堅強,很活潑。但除下面具後卻是另一個的我
其實我都好擔心自己,要搵多幾個姐姐輔導下開解下我
希望有緣可以快D同場啦
3Floor
Post time 12-9-2017 00:32:12 | Show all posts
Fanni replied at 10-9-2017 23:43
有時對唔熟嘅人收埋自己係必需。但總有啲人,你會願意同佢分享 。
我自己本身係一個好中意講自己內心感受 ...

你同皮皮就係其中的一兩個,你地有種魔力令我會講哂D野比你地聽
我自己其實都算係中意分享自己感受既人,大前提係要搵岩個人
不過同你有少少吾同,有時我會覺得自己D野會煩到人,所以就會想放係心到。
但我又會想等人泥關心我之後我就會開始講講講爆爆爆
其實哄我講野都幾易
Btw我好開心你會同我分享And分擔心事
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

15-5-2024 03:52 GMT+8 , Processed in 0.070878 second(s), 18 queries .