Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: James
Collapse the left

2017大阪遊

[Copy link]
 Author| Post time 11-11-2017 12:53:57 | Show all posts
Grace replied at 11-11-2017 12:40
碟生雞肉睇落好好味呀⋯⋯
我都喺日本食過生雞內臟,雞腎雞心雞肝~
生雞肝好特別架, ...

哇…生雞內臟?
妳令我諗起「癲佬正傳」入面有殺無賠
既秦沛,夜晚呢埋響廁所殺雞生食雞,雞毛癡晒響廁所,滿口血,若無其事果個樣呀

Author| Post time 11-11-2017 12:56:30 | Show all posts
SanJi replied at 11-11-2017 12:50
杯麵紀念館~我最記得係佢裏面嘅創意, 咁多年前點會想得到麵可以用呢個方法去儲存去製造,佢裏面仲有其他 ...

係一個好值得細心睇同尊敬既地方,即食麵直頭促進經濟影響全球都市人飲食習慣。
Post time 11-11-2017 13:43:08 | Show all posts
我都好想去食好野呀
 Author| Post time 11-11-2017 14:03:09 | Show all posts
Rimmi replied at 11-11-2017 13:43
我都好想去食好野呀

妳把口食既野幾時會差嫁?
Post time 11-11-2017 14:22:48 | Show all posts
James replied at 11-11-2017 08:48
都係既,如果「流流地」,就倒不如執左佢,留個美好回憶算勒,不過今次有玩到大白鯊boat trip,位揸船哥哥 ...

幾年前都有去玩過, 同行人都有舉機拍片, 被揸船姐姐阻止2 次。
我覺得哩0的對她的專重 (個人意見, 不喜勿插)。
題外話, 姐姐的戲好過大台的哥仔姐仔。

Add post (11-11-2017 14:26):
演技
 Author| Post time 11-11-2017 15:32:05 | Show all posts
Pepsi replied at 11-11-2017 14:22
幾年前都有去玩過, 同行人都有舉機拍片, 被揸船姐姐阻止2 次。
我覺得哩0的對她的專重 (個人意見,  ...

就係唔知道唔影得所以先影,而我影相(唔係片)係因為欣賞佢,絕無不尊重既意思,問埋識日文既日本通都話影得,好明顯係比人"扇"左一野,如果唔係打死我都唔會咁失禮。
Post time 11-11-2017 15:41:22 | Show all posts
James replied at 11-11-2017 15:35
就係唔知道唔影得所以先影,而我影相(唔係片)係因為欣賞佢,絕無不尊重既意思,問埋識日文既日本通都話 ...

而家的人係唔係都舉機拍野, 咁樣唔係太好。 (日本有個俏像權的法例, 因為日本係講求個人私隱的國家)
最好問左先, 得到批准先舉機比較好。
遲少少外遊post都會提下
 Author| Post time 11-11-2017 16:28:59 | Show all posts
Pepsi replied at 11-11-2017 15:41
而家的人係唔係都舉機拍野, 咁樣唔係太好。 (日本有個俏像權的法例, 因為日本係講求個人私隱的國家)
...

有勞了,等大家都注意下都好。
Post time 11-11-2017 16:48:50 | Show all posts
你咁開心去玩,屋企小狗一定好唔高興,你仲帶埋或貓公仔嘅杯面返嚟,睇怕佢一定唔放過,提示你小心保管。

Login/Register to enlarge

Post time 11-11-2017 16:56:31 | Show all posts
Lawrence replied at 11-11-2017 16:51
你咁開心去玩,屋企小狗一定好唔高興,你仲帶埋或貓公仔嘅杯面返嚟,睇怕佢一定唔放過,提示你小心保管。

...

你畫隻狗仔好正呀
Post time 11-11-2017 21:28:26 | Show all posts
Mustard replied at 11-11-2017 09:15
原來係咁,又認識到1945年的歷史!大佬就好啦,吃好野,雞係可以生食架,韓國濟州傳統菜一種,佢哋都係加啲 ...

日本雞刺身好似有左好多年,鬼佬都知
唔知係咪有田雞定青蛙刺身
Post time 11-11-2017 22:55:49 | Show all posts
James replied at 11-11-2017 11:27
係架,除左牛、炸物我唔多啱之外,乜鬼我都鐘意食,去丫,去丫,有機會一齊去,不過真係人少少至好。
...

我都唔特別鐘意炸物,但⋯好鬼好食!破晒界⋯⋯
好呀~~有機會一齊呀
一齊旅行係友情大考驗⋯人少好控制好多
 Author| Post time 11-11-2017 23:09:02 | Show all posts
Pepsi replied at 11-11-2017 21:28

咁應該係我同朋友都見識少,未見過世面孤陋寡聞了。
 Author| Post time 11-11-2017 23:11:39 | Show all posts
Nina replied at 11-11-2017 22:55
我都唔特別鐘意炸物,但⋯好鬼好食!破晒界⋯⋯
好呀~~有機會一齊呀
一齊旅行係友情大考驗⋯ ...

係!真係人性大考驗,上次十週年日本之旅就已經深切體會,諗起心頭都戚戚下。
Post time 11-11-2017 23:25:57 | Show all posts
James replied at 11-11-2017 23:14
係!真係人性大考驗,上次十週年日本之旅就已經深切體會,諗起心頭都戚戚下。
...

有阻礙⋯先顯得當中愉快嘅事更珍貴!

都係一個得著呀⋯⋯最緊要整整齊齊咁返黎⋯下次一定會更好
Post time 12-11-2017 00:02:48 | Show all posts
Pepsi replied at 11-11-2017 21:31

應該係好多年,如果係田雞太多細菌!我可能唔敢吃。
Post time 12-11-2017 03:14:44 | Show all posts
大阪真係好正﹗下次去埋浸溫泉吧﹗很有風味﹗
 Author| Post time 12-11-2017 14:30:49 | Show all posts
Lawrence replied at 11-11-2017 16:48

...

佢已經交由我導師照顧,有工人錫、有花園跑、有狗陪,不知幾開心,鬼仲記得我係邊個丫~
 Author| Post time 12-11-2017 14:37:04 | Show all posts
Nina replied at 11-11-2017 23:25
有阻礙⋯先顯得當中愉快嘅事更珍貴!

都係一個得著呀⋯⋯最緊要整整齊齊咁返黎⋯下次一定會更好:tusky_0 ...

都係,妳講得啱,經一事長一智,往後會更小心處事。
Post time 12-11-2017 16:17:06 | Show all posts
Lawrence replied at 11-11-2017 16:51

...

好耐無見過你D畫啦,隻狗仔好搞笑
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 23:37 GMT+8 , Processed in 0.105068 second(s), 17 queries .