Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4981|Reply: 142
Collapse the left

[Ocean Team] Driven遲到的第一次@西服夜

[Copy link]
Post time 1-12-2017 14:32:27 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
係用大家寶貴既時間,睇以下呢篇冇乜特別一味得個長字既第一次之前,
請留意以下事項︰

1. 當日發生左唔少事,事後諗返起啲次序可能會有出入,但發生情形大致係啱既,最重要感覺亦都係真既
2. 原來我真係唔識寫甜故,如果你係鍾意睇甜過太鼓方糖既甜故,可能未必啱你胃口架
3. 其實唔單止甜故,我寫野都係麻麻地,如果覺得悶既...都埋黎睇睇啦 (戴返個頭盔先)
話說係一段時間之前,其實即係7月尾個陣,有一個叫做Driven既甜濕仔,
係公司正值得閒冇野忙,於是就上網周圍睇下,去到01既時候,見到一篇關於sex party既訪問...遇到同性有關既話題,我從來都充滿興趣,咁就梗係一字不漏睇曬佢啦!一路睇既時候,發生左一件事...就係一團火已經被點著左喇!跟住當然即刻搵有關S&B既野,亦都好易搵,入到會網諗都唔使諗就註冊左先!之後見到好多寫得好清楚既守則,一路睇我心入面就覺得,不愧係運作左10年既團體,運作模式已經好成熟,基本上所有會規都有佢既原因同出發點,就係保護個會之餘,亦都俾左參加者好大既保障,而呢樣野正正係我想要既。
註冊左做intern後,其中一樣好重要既事,就係要同大家傾計交流下,除左因為要俾大家認識下我呢個新人之外,亦都要儲coins去買表格填。我入到去聊天室,見到有好多人傾緊計,一時之間都唔知點樣加入去,就好似一條大馬路好多人左右穿梭過緊燈,我要中間插入去行一樣。不過如果係聊天室都同唔到人傾幾句,咁仲使乜諗參加活動呢?我一於介紹下自己,同大家sayhi,正當我諗緊我句打招呼會唔會好似石仔掉落海咁,咚一聲隨著人流消失得無影無蹤既時候,我見到notice個度有回應喇!第一個回應我既人係Pecky,之後好快Ah矇同豆腐都同我打招呼,個一刻我覺得充滿溫暖,真係生命滿希望。後來又有其他會員同我傾計,互相鼓勵下,雖然同我有交流既人十隻手指數得曬,但一人一句咁,時間過得好快,啲coins亦都穩步增長中。
呢段時間我當然不忘睇第一次同動後感呢兩個地方既精彩分享啦!一睇我先發覺,而家好多人話時下既人寫作水平低落,但係我完全唔覺得啵,一篇篇動後睇到我眼都唔識貶,一睇就睇成個鐘,有時甚至出現眼乾既現象,需要稍作歇息。睇到慶恰恰之下,梗係想快啲成為活動入面其中一份子啦,於是係8月初就填好表格同根據指引影好相send曬比會長,然後靜待回覆。果然唔使好耐,我就等到會長既回覆喇...但古語有云,有時冇消息就係好消息,所以呢次既回覆,相信大家都明係指咩...咁問心個句,我都知個期既身形真係有啲走樣,加上得到會長既提點同鼓勵,即係代表我既夢想仲未絕望啦!所以我就懷住重新出發既心情,展開我歷時接近三個月既修身大計喇(而家仲進行中)...
對於我呢個平時食野冇乜點避忌既人黎講,戒口真係一樣好難既事,飲食方面節制左好多,早餐食麥皮,午餐食生菜米粉或者迷你叉燒飯,夜晚就食魚蛋米少米,當然要戒埋宵夜啦 (以上餐單僅供參考,如果有任何新人根據以上餐單進食而引致身體不適或出現營養不良現象,呢樣絕非我想見到既,請各位保重),亦少不免每日配合運動。終於過左大約一個月,即係9月中咁上下,我再影相同填過份改左既新表格send俾會長,展示我個稍為改善左既身形,之後就係一段歷時以月計既等待...不過都係個句古語,總之有得等係好事黎既。
等待的感覺係痛苦、漫長既,我曾經有段時間覺得迷失左係會網入面,覺得機會漸行漸遠,係呢段唔容易過既時間,好在大家每日都給予我支持,我要特別鳴謝聞西,佢既第一次係本壇其中一篇最勵志既著作 (詳情請到第一次參閱相關著作,最好留言以示支持),俾到我唔少既鼓勵。另外我更加想多謝唔知由幾時開始變成我飯腳既Pecky,呢個網上飯局由每日一餐,慢慢變成一日兩餐...如果唔係我擔心大家將我當成餐桌上的痴漢,可能已經演變成一日三餐都話唔定,而我一路儲落黎既coins,我估有三成都係同佢傾計得到既。當然都要多謝好多其他係等待路上陪過我既會員們,好似Ah矇、豆腐、Virginia、秋、SanJi、Eros,算係同期新人既Nickel、hertz、Hammer、Nathan,我認為好有機會成為新人既vocal,仲有係期間由intern變為參加者既一眾會員例如Negan等等等等,如果冇你地不斷幫我打氣,我相信等待既日子會加倍痛苦。係呢段時間我不斷同自己講,「冇野可以打低我既!」(當然會長同大佬除外),又不斷提醒返自己個句古語...
相信等過電話通知既intern都會明,基本上係唔會夠膽唔聽任何一個電話,每次聽完發覺唔係夢之call都會十分失落。直至10月底既某一日,已經儲左超過2300 coins,下午有個完全冇印象既電話打黎,一聽第一句就係「Driven」,我一時間都唔識反應,之後大佬叫左我個名兩三次,我先齊返魂魄。後來大佬講解曬一切我需要知既野俾我聽,我全部俾心機抄低,一步步跟住照做,我知道機會來臨左,我要做既野就係好好把握佢。加左hp,轉左身份之後,除左入去我所屬既多元組活動區,睇下有咩活動我可以參加到之外 (準確啲講,應該係話我夾到邊個時間去活動),另外當然要入去自拍區睇下啦!入到呢個傳說中既伊甸園,我心入面感覺到一陣暖流...我知喇,一定係感動既淚水!我雖然冇入曬所有post睇,但係我入親去既都睇到我O曬嘴 (我呢度要用大楷,以表示我O得好勁),點解可以咁正?點解?我相信呢個問題冇人答到我。男士既胸肌腹肌臂彎,女士既美胸蛇腰長腿,總之係你諗到所有關於美好身形既描述,係呢度都可以搵到睇到。我唔講太詳細喇,如果intern們想睇就自己努力啲入黎慢慢欣賞啦!
眨下眼又過左段時間,我一早已經鎖定左西服夜作為我第一次既活動,可惜當日因為工作關係要遲啲到,要大佬特登落黎接我真係唔好意思。到左活動場地樓下打俾大佬,冇幾耐一位高大型男就出現係我面前,我地既第一句對話就係「身份證。」「哦好呀。大佬唔好意思,我要做野遲左啲黎。」之後等電梯既時間,第二句對話出現了,「當日Pecky係你既mentor。」Oh my God!Jesus Christ!自從批核左之後,我間唔中都會諗下第一次既時候,邊個會係我既mentor,而有睇上文既都應該會知道,我同Pecky傾計最多,好自然都有諗過佢會唔會就係我既mentor。好快黎到活動場地門口面前,戴上大佬俾我既眼罩,一開門真係好似傳說中咁聽到好熱鬧既人聲,跟住大佬對大家講︰「新人黎左喇!」個場即刻靜左一下...我心諗︰「大鑊喇,點解大家即刻靜曬既,唔通佢地覺得呢個新人唔對辦...」但係大廳好快又再次熱鬧起來,我俾人拖住去個位坐低,放好啲隨身物品,因為Pecky啱啱沖緊涼,所以我就先等一等,順便俾我蒙住眼感受下活動既氣氛。
係呢個時候,好好人既Nina過黎照顧我,問我緊唔緊張,又斟杯水俾我飲,冇幾耐突然有對好溫暖既手拖住我,「你估下我係邊個?」呢把聲既聲線同語調,好吸引我,好性感。聲音既主人又將佢既身體挨近我,好溫暖呀...我細細聲答左句「你係咪Pecky?」唔知佢當時聽唔聽到。之後mentor好細心咁帶我沖涼,我係後面攬住佢慢慢行,每個可能會撞到既位置都會記得提我,甚至連幾高幾低都有提醒,真係超細心!我地一路沖涼一路傾計,期間隻手開始係佢身上小幅度游走,摸左一陣,已經感受到mentor擁有一副令男士欲罷不能既身材。於是我同佢講︰「我唔可以再摸你住喇,如果唔係我開始忍唔住有反應架喇。」Pecky笑左笑,但其實我之後都係繼續摸。沖完涼著返衫出廳等驗身,有位女士過黎拖住我,「我係Gillian呀,你隻手好滑呀!」就係咁,Gill企左係我右邊,陪住我十指緊扣左成分鐘,真係一個好sweet既舉動。我另一隻手輕輕摸下佢既頭,佢以為我想偷睇佢,即刻同我講「你唔可以偷裝我架」,其實我又點會破壞新人禮既進行哩,我只係想感受一下,一個咁貼心既女士究竟係點既樣呢?驗身係由Rimmi幫我好仔細咁做,過程唔使好耐,期間我聽到佢話「呢條係靚J黎」,雖然我個時應該冇咩表情,不過真係會心微笑左一下...(希望佢下次再幫我驗個陣,唔好覺得「我今次再認真啲驗,其實呢條唔係靚J黎」咁就好喇)
之後大佬問我想唔想同mentor玩,我表面比較平靜答「想呀」,內心就答緊「好想呀非常想!」跟住攬住Pecky入房,佢又好細心咁帶我去床邊慢慢坐低,之後我地訓係床度傾下計先,其實由呢度起我個腦一片空白,唔太清楚記得傾左啲咩,淨係記得我地開始脫光衣服,雙唇慢慢靠近,好快就變成濕吻,兩條脷互相交纏。Pecky身體好敏感,好快進入狀態,係錫既階段已開始發出令人陶醉既呻吟。我記得睇過某啲男士既動後,話Pecky身上有種獨有既香氣,我將頭靠近佢頸邊同胸前位置,輕輕聞左幾下,其實之前攬住個時已經隱約聞到一陣香味,而家更加清晰了。我係Pecky耳邊細細聲講「你好香呀」,我聽到既回應係一道帶點嬌媚既甜笑聲。我搓住一雙豐滿既乳房,正想同mentor一輪纏綿之際,個腦再次一片空白...突然醒起,為左第一次活動我預備好曬啲野,咩都check曬,又再溫習過會規,更加有諗過邊個係我mentor,但係我竟然漏左樣野,就係冇諗過想點同mentor玩!終於可以參加夢寐以求既新人禮,竟然漏左樣咁緊要既野...雖然窒左一窒,不過無損我既興奮心情,可能呢啲野冥冥中有安排啦,所以就放鬆左,學Pecky同我傾計時話齋,順住感覺去吧!我由上而下,由咀、頸、胸、腰一路錫落去,感受那香軟柔滑既肌膚,冇幾耐就錫到神秘三角地帶,我先隔住內褲錫左小Pecky幾下,再慢慢除埋個件我地之間唯一既阻隔,一邊聽住美妙既叫聲,雙手拖緊對方,一邊用舌尖以不同方式、速度探索著小Pecky外圍和最深處的秘密...
去到呢個地步,我知道小Driven已經預備好,但佢彷彿同我投訴,話我錫左Pecky咁耐,佢都未錫過。但俾我個幸運既細佬同mentor親親之前,我已經按捺不住好奇心,好想一睹佢既芳容了。我抬起頭 (係我個頭,唔係我細佬),問︰「而家除眼罩,俾我望下你好唔好?」其實諗返起我覺得當日俾人「呃」左兩次,第一次就係呢一刻,係除眼罩之前,mentor係咁同我講「我真係唔靚架!」實情係我仲擔心過佢,怕佢見到我個樣覺得太普通添。我慢慢除下眼罩,再過多兩秒先擘開眼,係我眼前既,係一個面紅紅,掛住甜美既笑容,仲有一對會過電明眸既女仔。Pecky一時雙手捧住面珠,一時將雙手v字型內收,現出一條深深既事業線,加上少許怕羞既表情,真係迷死人...又話到有幾咁唔靚既?好明顯我係俾人「呃」左,呢個反差令到內心更加震撼。我再次投入同mentor既成人遊戲,希望小Driven可以一親芳澤,我話︰「小Driven好耐冇俾人錫過喇...可能好快會頂唔順架。」我訓係床度,享受住不同節奏既吞吐,間唔中一對電眼會望上黎,我幾歹都要忍多陣唔好射住呀!
係小Driven開心到跳開心舞既時候,我都唔可以咁自私,忽略小Pecky既感受,所以我提議正式進入戲肉喇!戴上mentor為我遞過黎既套,用男上既姿勢,係早已濕透既洞穴門口上下摩擦,一下挺進就滑進去了...好舒服呀...一路插一路錫,時深時淺,又忍唔住一路搓個對不斷晃動既乳房...之後將Pecky換成側睡狀態,衝刺一輪,再換成狗仔式,最後以趴睡形式做衝線姿勢,經過一番嬉戲,小Driven將所有既「精力」都俾曬小Pecky,玩完之後仲好細心同我講夾實左,方便我攞出黎。係咁敏感既時候仲要夾實左,真係好舒服,其實唔想太快攞出黎住...(不過當然唔可以留係入面咁耐啦,詳情請參閱會規) 跟住我地訓係度傾左陣,了解下個會既運作等等,另外希望mentor喜歡我為佢預備既小驚喜啦!另外之後我諗起,其實我當時真係唔夠細心,加上啱啱實現左個夢想,開心到個腦斷斷地片,搞到有一兩個位未夠照顧好Pecky...唯有當係經一事長一智,以後對女士們會識得更加照顧。
過左陣大佬開門提示我地唔好係房傾咁耐,mentor同我講「咁我地而家出去同大家見面,認識下大家打個招呼啦」,會內多型男索女唔使我多講,始終係壇上我都傾過一段時間,又睇過自拍,所以都有心理準備,但係個刻估唔到,我係一日入面俾人「呃」第二次。平時大家壇上傾計實在太謙虛喇,個個都話自己醜樣呀、身型差到爆呀、冇賣點呀...我可以話俾大家尤其是係intern知,通通都係假既!謙虛呢個詞語係S&B入面,彷彿都變成一種罪,直頭與事實不符到可以列入警訊作為經典案例。同好多位男女士見面打招呼,有啲會握下手,有啲名就冇乜印象,應該係較少係網上出現同大家傾計吧。見到一開始就照顧我既Nina,是位可人兒;多多主動同我打招呼,好nice;HaLey、皮皮笑得好燦爛;熱情但係暫時看破紅塵既無乳大師CoCo;走型格路線既Rees;有啲怕羞既細粒粒;都有啲怕羞既Toki;仲有兩位美女新人Kimon、Cecilia,與及一眾內外涵兼備既男士等等。之後一位好標緻既女仔行過黎飯枱旁邊,原來係監場暨驗身小姐Rimmi,舉手投足都係充滿魅力。冇幾耐Pecky都有佢自己想玩既對手,咁我就自己搵個位坐低,一路飲下野咁。坐係我隔離既一位男士主動同我傾計,原來係Daryl,佢話自己都係第二次參加活動,不過已經開始融入大家,玩得好開心,鼓勵我同大家接觸多啲。佢當日既角色對於我黎講,簡直係副mentor,多謝佢同我傾左咁耐!之後我突然諗起,見到Ah矇當晚有報名參加,點解好似冇個係佢黎既?有人就話「佢入左房嘛,有黎」,其實我呢個問題真係太傻(經驗尚淺啫)。個頭講完,就見到Ah矇出黎,嘩...笑得好甜呀,說話時總帶點嬌俏淘氣既表情,同埋記得以前同佢傾計,佢話過自己係治癒系+小惡魔混合體,我真係隱約感覺到Ah矇同時存在住呢兩種特質架!
夜已漸深,部分女士要離開了,silvia、皮皮、HaLey等等都要走先,silvia臨走時仲同我來一個抱抱。除左有人走,亦都有人黎,就係千呼萬喚始出來既Virginia。大V係我intern中後期間唔中都會係壇上交流既女士,同佢傾計係好開心舒服既。當日我地傾左一段唔短既時間,更加了解多啲大家(其實係我想了解多啲佢)。傾到差唔多最後個時,我同佢講過既野,希望有機會實現啦...
呢個時候Pecky都玩完喇,仲記得係人海搵番我出黎照顧,又問我對邊位女士有興趣想一齊玩,真係好warm既mentor呀!我話對好多位都有興趣 (絕對講真,我發誓),不過再等我感受下活動氣氛,融入下大家先,我期望我既S&B之路先係啱啱開始,第日有機會同女士們再深入交流的。後來同Toki傾計,知道佢都參加左唔係好耐,感覺到佢仲係探索緊呢個快樂園地,希望下次我地再傾多啲。連係房玩左好耐,蒙眼時同我拖過手既Gillian都出現喇,人靚聲甜既代表 (我提下大家,Gill就係成日話自己唔靚冇亮點既其中一個代表,千祈千萬唔好信呀)!活動已到尾聲,大家坐係大廳有講有笑,我幫mentor輕掃下背脊,等佢放鬆消除一下疲累,攬住佢傾下心事,比起入房玩又有另一種味道!
都夜喇,要走了。換好衫收拾行裝後同大家逐一道別,自己一個係寧靜既街道穿梭,但內心係不平靜的。期待住下次,下下次,仲有再下下次同大家既相遇!
最後有啲說話想同以下既人講
To會長&大佬︰多謝你地咁用心經營S&B呢個令咁多人實現夢想既地方,亦多謝你地一路俾機會,最終批左我呢個樣貌普通,身型更加應該係僅僅擲界既人入黎可以參加活動。更感謝既係,成日聽人講你地會為新人準備最好的,我親身感受到呢一切,對我個人黎講,好難想像有另一個mentor,可以俾到我咁難忘既體驗同回憶。
To intern︰我呢篇第一次既題目叫「遲到的第一次」,除左因為我當日真係遲到之外,我更加想講既係,遲到好過冇到,有心唔怕遲!作為曾經既天字第一號intern,你地經歷緊既我都經歷過,只要未被正式拒絕入境,你都仲有機會。會長都俾機會你,點解唔俾自己一個機會呢?樣冇得執,咁至少執下身型,係壇上同大家傾多啲計吧!同埋俾自己睇下,原來自己為左達到一個目標既能耐可以去到邊。仲心大心細的你,見我講到咁正,仲使諗?咁我都幫唔到你。
To型男索女︰終於可以見到大家,我心裡面既滿足係難以形容既,希望我可以成為女士們美妙既對手,男士們出色既戰友。假若大家係參加活動既時候,會諗下「當日見到Driven都有黎,真係好喇」、「咦Driven係度啵,等我撩下佢先」、「哎呀想玩FMM爭個M添,不如叫埋Driven黎一齊玩啦」,或者至少會覺得因為我係度而為活動添上多一分樂趣,咁我已經好好好開心喇。
To自己︰快啲多啲報名參加活動啦!仲等咩呀!
最後同睇到呢度都未走既你地講聲,多謝收看
Post time 1-12-2017 15:01:32 | Show all posts
Drivien 兄

Wow, 好詳細, 好真, 好開心睇到同學仔(even 隔離班) 第一次

希望快d喺 event  撞到你

#寫得咁好, 而家好有壓力

Post time 1-12-2017 15:02:51 | Show all posts
又一個可歌可泣既吾太漫長故事~~~

歡迎你丫~ Driven~

仲成日住我個名添~~

Add post (1-12-2017 16:32):
謝謝你記得我係治癒系~ 我自己都差D忘記左呢個自己添
Post time 1-12-2017 15:07:40 | Show all posts
恭喜Driven兄有美好的第一次~
有Pecky做mentor,so happy~!
Post time 1-12-2017 15:10:34 | Show all posts
Hi Driven~~

歡迎你啊~
好真誠,熱血嘅一篇動後!將一時嘅失意化為力量,好值得其他人學習,整篇文章都有滿滿嘅正能量!
睇完覺得感動,你對每一個同你有接觸過嘅人,都記在心中記錄低⋯好窩心!

我唔係有心幫你,我只係想抽水⋯唔好意思⋯⋯但我無後悔hahaha~~
Pecky真係人靚心更靚嘅寶貝、你好幸福
Post time 1-12-2017 15:14:31 | Show all posts
歡迎你喔~寫得好好~亦好開心記得我~
咁下次就拋開工作早啲到~
多啲出活動等大家多啲見到你~~

Post time 1-12-2017 15:16:41 | Show all posts
Dridri
你篇動後真係好正~千呼萬喚呀~
好感動呀~真係可以由intern 見證住你既改變~
我飲緊杯熱茶一路回想起果一刻見到你既時候
好型呀
我地終於由網上飯腳到真正見面了~Haha...
一切好舒服~好自然~喜歡你既自信溫柔~
#永遠記得你為我準備既野
#好難忘 希望能成為大家既回憶
成為你筆下女主角好幸運...多謝你driven
Post time 1-12-2017 15:20:05 | Show all posts
寫得好好呀~~~~有pecky做mentor真係好幸福……
Post time 1-12-2017 15:38:57 | Show all posts
Driven, 我相信你呢篇會係另一篇最勵志既著作!
Pecky梗係正啦! 仲可以回味無限次呢......

歡迎你~~期待碰面! (多謝你有提及我呢!)
Post time 1-12-2017 15:47:48 | Show all posts
hahahhaaa 見到你句Jesus Christ笑左
你好幸福呀有Pecky做你mentor
Post time 1-12-2017 16:00:04 | Show all posts
好幸福吖有pecky做你mentor, 希望快D有機會見
Post time 1-12-2017 16:30:50 | Show all posts
Loz replied at 1-12-2017 16:03
好幸福吖有pecky做你mentor, 希望快D有機會見

你都係我同鄉喎~

真開心有你地~

Post time 1-12-2017 17:11:00 | Show all posts
Hello Driven兄有Pecky做mentor真好
Pecky成鬼日出口術同自己的mentee講自己唔靚,見怪不怪了!茶實不知幾得!
嬌嬌確實人靚聲甜不在話下,仲要心地好!
有機會活動見下傾下計!
Welcome to S&B family
Post time 1-12-2017 17:33:11 | Show all posts
好開心終於看到你的第一次,其實看到自己個名在其他參加者文中出現,
是一件很開心的事,覺得很有存在感,多謝你提我個名,其實我都無做過d咩,
你寫得好好,對新人來說很有啟發性,恭喜你由pecky做你Mentor!
要報答大老最有效方法,就是多d參加活動,希望他朝有日能相見啦!
Post time 1-12-2017 17:36:04 | Show all posts
Pecky replied at 1-12-2017 16\"\"
你都係我同鄉喎~

真開心有你地~

直頭同一祖宗, 同門師兄弟咁
Post time 1-12-2017 17:49:57 | Show all posts
寫得好好,都好仔細!歡迎加入

你份人又好好禮貌又唔心急,感覺唔錯,希望有緣再見面!
Post time 1-12-2017 18:00:23 | Show all posts
Kennedy replied at 1-12-2017 17:14
Hello Driven兄有Pecky做mentor真好
Pecky成鬼日出口術同自己的mentee講自己唔靚,見怪不怪了!茶 ...

Haha...每次見到甘仔回覆都好好笑
你試下做新人你打開眼罩丫~
可能你某個位會硬晒haha

#見怪不怪了 ~呢句真心正

Post time 1-12-2017 18:01:20 | Show all posts
Loz replied at 1-12-2017 17:39
直頭同一祖宗, 同門師兄弟咁

可唔可以黎個mentee mentor ...
妙想天開諗起都....
Post time 1-12-2017 18:59:03 | Show all posts
好幸福呀,有PecPec 做mentor
恭喜正式加入,一齊搵食啦。哈哈。
Post time 1-12-2017 20:24:34 | Show all posts
Hi Driven
個日有機會同你傾到兩句
希望下次可以再傾多d啦
你個日都好似好怕醜咁哈哈
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 21:24 GMT+8 , Processed in 0.118247 second(s), 23 queries .