Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4463|Reply: 123
Collapse the left

[Sky Team] 冲出淡如水的生活 第一次的滿足

[Copy link]
Post time 30-5-2018 18:53:14 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Hello 你哋好呀 我叫Jordi 係啱啱入會嘅新會員 點解我會入呢個會呢 人生總係過得平平淡淡 返工放工 已經佔去我人生 大部分嘅時間
剩餘嘅時間 可唔可以做返一啲可以搵番自己嘅事呢 原來係可以嘅 因為我身邊有一位最佳損友

由面試到第一次參加活動 差不多有成一個月嘅時間 一直都有事在忙 呢段時間入面 我不停幻想活動時嘅畫面 可能因為諗得太多 完全冇緊張嘅感覺

當晚到咗活動場地門口 被James蒙住眼睛 呢一刻心跳加快 塊面仲覺得熱熱地 緊張嘅心情返咗嚟喇 聽到門後面有一大班男女好歡樂嘅笑聲 入到去唔知係點嘅呢

James帶咗我入去之後 就聽到一把好溫柔嘅聲音 同我講嘢 原來佢就係我嘅mentor Wifi
Wifi 好小心翼翼帶我去沖涼 其實我緊張到身體有少少僵硬 因為我從來都未試過比人服侍沖涼
但係Wifi令我好舒服 因為佢對手好大好柔軟 我不停咁喺度想像緊 我面前嘅呢位男士 係點嘅樣㗎呢 我有嘗試過去摸佢 我感覺到好大隻 皮膚仲係滑不溜手 沖完涼之後 行出去大廳 其他人向我打招呼 坐我隔離嘅壽星女係Haley 你隻手好暖呀 仲有Silvia Rain同 Cara 跟住就有幾位男士 嘅聲音 嗰種感覺都好親切 應該係Dick Jimmy Mustard Madmax Daryl Haru

Briefing之後 Wifi就帶咗我入房 佢把聲好溫柔好好聽 畀佢攬住 好舒服 每一個過程佢都好細心 因為看不見的關係 我只能好被動地享受著
Wifi對我嘅付出 好多謝你呀Wifi 幫我完成呢個新人禮

出番大廳之後 見到好多俊男美女 我開始要努力 記住你哋嘅名字及臉孔 跟住Jimmy 走過嚟同我傾咗一陣計 然後梗係入房溫存一番啦
Jimmy 對手不斷在我身上撫摸 上下游走 我哋擁抱互嘴 舒服到一個點 你用你對巧手服待小Jordi 呢個時候已經忍唔住啦 個腦突然間一片空白 高潮就係呢度爆發了

再出返大廳嘅時候 見到Daryl 佢好陽光 好鍾意望住佢個樣 陪我傾咗一陣計 交流咗一啲對性嘅心得 傾下傾下 我突然覺得自己好想要 就同佢入咗房 我好想被你征服 任你擺佈 你好似知我想要咩咁  畀你插到自己都唔知去咗邊個太空 喺太空慢慢返落嚟嘅時候 你又用你嘅手指繼續進攻 舒服到 好想被你抱住瞓覺

帶住好滿足嘅身軀 沖完涼出嚟 見到James 佢一手抱住我 問我當晚飽唔飽 然後二話不說 又抱咗我入房 雖然有啲疲累 但係點能夠抗拒佢嘅接舌頭攻勢 我梗係要好好享受一番啦

呢一晚 就係我喺S&B嘅第一次 你問我有咩感受 我淨係想講 好想有第二三四五六七......次。
Post time 30-5-2018 19:11:12 | Show all posts
歡迎你啊Jordi,我地又多個火辣辣嘅女會員!
Post time 30-5-2018 19:14:13 | Show all posts
歡迎Jordi, Wifi真係好好
Post time 30-5-2018 19:49:53 | Show all posts
S&B的確為很多人提供一個平台尋找生命意義,在平淡無味的人生找到希望﹗
Post time 30-5-2018 20:20:58 | Show all posts
最佳損友
 Author| Post time 30-5-2018 20:30:17 | Show all posts

呢個人 當之無愧
 Author| Post time 30-5-2018 20:31:05 | Show all posts
Rain replied at 30-5-2018 19:14
歡迎你啊Jordi,我地又多個火辣辣嘅女會員!

多謝你
 Author| Post time 30-5-2018 20:33:17 | Show all posts
KittY replied at 30-5-2018 19:17
歡迎Jordi, Wifi真係好好

係呀 Wifi 好好人
Post time 30-5-2018 20:33:55 | Show all posts
Welcome Jordi! Nice to meet you. 我衝著去沖涼,未有機會同你打招呼!有機會再同紫山姐姐你聊天⋯⋯哈哈!
 Author| Post time 30-5-2018 20:39:03 | Show all posts
Simpson replied at 30-5-2018 19:52
S&B的確為很多人提供一個平台尋找生命意義,在平淡無味的人生找到希望﹗ ...

Hi Simpson
你好
人生係要有啲嘢嘅
 Author| Post time 30-5-2018 20:42:29 | Show all posts
Mustard replied at 30-5-2018 20:36
Welcome Jordi! Nice to meet you. 我衝著去沖涼,未有機會同你打招呼!有機會再同紫山姐姐你聊天⋯⋯哈哈 ...

Hi Mustard
以後應該大把機會了解了解啦
Post time 30-5-2018 20:47:25 | Show all posts
Welcome Jordi我係Ramos
第一次黎就入左幾次房,實有好玩好難忘既第一次啦
希望你Enjoy呢度!期待有機會同你見面
Post time 30-5-2018 20:54:30 | Show all posts
JorDi replied at 30-5-2018 20:36
係呀 Wifi 好好人

會入面仲有大把男士等你
Post time 30-5-2018 21:03:52 | Show all posts
Hi~~ Jordi~~好歡迎你呢~~
好羨慕三位男士能與你繾綣呢~而且3位都係好優質的男士呢~~
相信咁美好的第一次一定會令我倆有再遇的機會。

p.s.  只是見到你的strength已經心心眼了~
Post time 30-5-2018 21:20:10 | Show all posts

呢個稱呼真係好正
Post time 30-5-2018 21:25:21 | Show all posts
Jordi,好高興認識妳,當晚係我既榮幸,希望妳喜歡吧
有機會再見,再交流交流,同妳傾計感覺不錯,平易近人易相處
而講到平淡人生中找點刺激,呢樣都好像我果篇“第一次“咁
活在當下,人生只有一次
Post time 30-5-2018 21:31:08 | Show all posts
Hello Jardi
A warm welcome to you
我係Gillian
可以叫我嬌嬌、嬌媽!hehe
睇你既第一次已經感覺到你既滿足
Daryl 食樣都夠啦
期待你有更多體驗
Gillian
Post time 30-5-2018 21:51:50 | Show all posts
歡迎jordi!好厲害啊!第一次就有四位猛男輪住上
多d出來活動啦、期待見到你啊
Post time 30-5-2018 22:02:55 | Show all posts
Welcome Jordi!第一次就咁滿足,好開心呀~~
恭喜加入,希望有緣見面!
Post time 30-5-2018 22:09:10 | Show all posts
Welcome Jordi!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 19:45 GMT+8 , Processed in 0.090885 second(s), 19 queries .