Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 3166|Reply: 33
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Rees' 8-months and sexuality rant (Eng)

[Copy link]
Theme
Post time 11-7-2018 10:00:14 | Show all posts
被best friend 無理既指控,真係一D都吾好受 (我都試過, 簡直令我發飈...)

其實咁私人既野, 又無影響其他人既, 真係關佢鬼事咩 (岩吾岩先?)  撐你嫁~

放眼世界, 日本既跨性別人仕亦能在藝能界能一番事業受到認同, 美國既RuPaul 可以大受歡迎;  雖然呢幾年多左人提出LGBT, 暫時自己人出聲多, 但希望將來都能夠有更被認同同埋接納

吾好唸太多啦, 你都無做錯, 搵到自己想要既, 做人開心就好了

Add post (11-7-2018 10:10):
其實你一出POST就睇曬了, 不過咁正經既話題, 我想好好地靜落黎慢慢回覆,
希望吾算太遲吧~ ^^
First
Post time 11-7-2018 15:01:46 | Show all posts
Rees replied at 11-7-2018 10:43
始終係好好既朋友, 會重視佢想法同想得到佢認同, 佢咁樣講完之後我同佢講左一堆野想解釋我究竟點樣諗既比 ...

首先, 我又點會嫌棄, 朋友之間, 尊重同埋支持對方, 吾係好合理咩?!
(一向都支持LGBT既, 仲記吾記得我提過十9 幾十年前已經聽"自己人"丫?!  其後有接觸過gay FD, 留意跨性別人仕既事...)

算啦, 你比D時間你Best fd消化下吧, 至少你講左你既唸法去令對方明, 但世事就係咁難預測...(sorry ah, 如果我咁講會再令你有hard feel); 不過可能特突然有一日佢反過來同你傾返, 話比你知佢知道係咩一回事呢...(可能就係比你點一點醒左!)

我都吾明, 點解D人會恐同... 又吾無法理解有咩忽係同道德有違...
(就當係未開發吧...)  你試望下D reply, support 你既 大有人在喔
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

7-5-2024 15:42 GMT+8 , Processed in 0.053169 second(s), 18 queries .