Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 543|Reply: 11
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] RomaN第一次-S&B星球探險記/加騰鷹教學分享

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 23-10-2018 17:25:06 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
加入S&B之前
我係嗰種好早熟嘅死口靚仔,當中學同學仲係球埸打波嘅時候,我已經係IG 搵Sp (haha) 。有次聽濕之娃網台,發現有S&B 呢個地方,感覺就好似蕩失路嘅外星人搵到自己星球,於是就上會網睇下,原來呢度有好多唔同背景/類型嘅男女仕,對於我呢個好似岩岩流落地球嘅外星人,有一份出奇嘅親切同自然(真心),畢竟我覺得食色性也,當飲食都歸入"衣食住行"生活四大元素,點解性唔係裏面?然後就開始註冊係forum同大家傾計,特別多謝 ah矇同 Dick 同我傾左咁耐同埋係交單上嘅心得,我就乖乖去睇熟d會規,影埋我人生第一張嘅裸照就email 大佬,過咗一排終於收到大佬嘅電話,真係好感動會批我。

點解加入S&B ?
當日活動有好多問過我,但其實我嘅答案好簡單: 慾望 同 貪挽,呢兩個字聽落好低俗,但其實都係我人生嘅宗旨。

第一次星球探索
去到集合地點,見到大佬,竟然無我想像中嘅嚴肅(我腦補大佬應該有羅莽咁嘅氣埸),反而係好nice,去到門口,帶上眼罩,到打開門mentor-natalie 帶住我坐底,聽到大家喺度傾計,一路有好多唔同人握手,感覺好有趣,反而無咁緊張。
適應左氣氛之後,mentor 帶到我去沖身準備新人禮
同mentor-natalie嘅第一次
入到房發現原來房内仲有另一對係度,啲叫聲實在太令我分心。開始之前我問mentor “乜你真係s?”(充滿疑惑同好奇嘅語氣),然後mentor無意中發現度我敏感點,起勢咁吱我,當然成個過程都好享受,對住呢個s嘅mentor,我居然問mentor 會唔會有帶繩,結局係我俾mentor綁咗係床度。
當然我都唔係完全嘅M,接下就突然反攻mentor轉做男上女下,跟住就抽插完事啦

總結
好開心當日見到 alice tofu virginia belle rimmi bikini  mouse 占面 Mustard dick daryl

PS 原諒我天生沒有描述性愛嘅基因

多謝Rimmi 姐姐係大廳嘅提點啊

First
Post time 24-10-2018 15:27:13 | Show the author posts only
(死)後面嘅字出唔到,影響後面全部都無晒! 改過字眼再出/ 揾大佬幫忙吧⋯⋯
3Floor
 Author| Post time 27-10-2018 16:20:08 | Show the author posts only
上面因為有個(死)字出唔到,所以係下面post翻啦

加入S&B之前
我係嗰種好早熟
4Floor
Post time 4-11-2018 21:47:03 | Show the author posts only
恭喜你有成功嘅第一次啊!

原諒我天生沒有描述性愛嘅基因 <- S&B嘅人太多才多藝啦,個個寫到好似寫小說咁,你終於說出我心聲哈哈!

離題,乜IG可以搵SP架咩!?
5Floor
Post time 5-11-2018 22:31:40 | Show the author posts only
原來我miss 左呢篇第一次!歡迎加入,多啲去聊天室蒲下啦

我都想問,咩宜家啲後生仔當左IG 係交友App?
6Floor
Post time 5-11-2018 22:49:57 | Show the author posts only
原來呢篇第一次做左孤兒仔。終於被搵返出來

衣食住行個行應該屬於「行房」個行。好欣賞你坦誠面對自己既貪玩同慾望

Add post (5-11-2018 22:53):
同上。IG可以搵sp?
7Floor
Post time 6-11-2018 01:53:23 | Show the author posts only
遲來嘅welcome ar唔好介意
見你嗰日好淡定,真係唔錯
期待同你再次見面~
8Floor
 Author| Post time 7-11-2018 13:53:41 | Show the author posts only
Virginia replied at 5-11-2018 22:34
原來我miss 左呢篇第一次!歡迎加入,多啲去聊天室蒲下啦

我都想問,咩宜家啲後生仔當左IG 係交友App?:54 ...

IG 都好方便㗎, 打某啲hashtag 就好易搵到haha
9Floor
 Author| Post time 7-11-2018 13:55:51 | Show the author posts only
占面 replied at 5-11-2018 22:52
原來呢篇第一次做左孤兒仔。終於被搵返出來

衣食住行個行應該屬於「行房」個行。好欣賞你坦誠面對自己既貪 ...

你食字真係好勁
Btw ig都有㗎
反而主流啲嘅tixxxr sxxxxr 我就無挽過
10Floor
Post time 7-11-2018 14:34:30 | Show the author posts only
RomaN replied at 7-11-2018 13:58
你食字真係好勁
Btw ig都有㗎
反而主流啲嘅tixxxr sxxxxr 我就無挽過

sxxxxr係邊樣?
下次分享下個hashtag要寫咩
11Floor
Post time 18-11-2018 01:27:01 | Show the author posts only
師兄...你最精彩個部分SKIP左喎...求分享
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

30-4-2024 18:30 GMT+8 , Processed in 0.070725 second(s), 18 queries .