Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 6830|Reply: 163
Collapse the left

[Sky Team] 小姚 ~ 第一次x3+奪命較剪手

[Copy link]
Post time 22-12-2018 04:52:23 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
睇人哋的第一次就睇得多, 今次輪到自己要寫………由邊處開始講好呢?
第一次, 第一次, 第一次, 好喇就由這裡講起
自己的第一次就係那些年時代,中學時期同一個年紀比自己細,
在初戀無限美的感覺下發生了初戀就好快過,跟住有第二三同第四戀,
這幾戀的男朋友在性方面都比較保守同怕羞,
其實自己一直都好想似電影男女主角咁在床上有翻雲覆雨的感覺。
哈哈,自己都笑了出來。

登登登登,終於到我入會後的第一次嚟臨,
工作完拿拿臨返屋企沖過靚涼,N日前已經開始用支勁香的沖涼液
(都幾貴細細支三百蚊,特登去買的)為了第一次洗少少錢都無所謂,
平時我好慳的

到了樓下原來真係會緊張打俾會長來接我
佢見到我第一句問我食野未,我答未食,我唔敢食野
驚一陣肚痛點算食飽又有大肚腩這一刻,緊張多過肚餓喇。
加上近日燥底,生了幾粒暗瘡,樣衰衰咁
都有D想…..縮沙.….算吧…..不如下次先,
但諗下諗下又嚟左,死就死吧,就跟住會長上去。

去到門口,已經聽到嘻嘻哈哈,睇其他人寫的第一次,
都經常聽到未入門口已經聽到嘻嘻哈哈笑聲
會長在門口遞了個眼罩俾我,之前喺屋企沖涼時,
都有訓練閉上眼沖涼feel吓係咩感覺,唔知係唔係戴得唔好,
我係見到膝頭以下的環境,為了戴眼罩第一次的經驗,索性自己閉上雙眼。

我既Mentor原來係男神呀DICK,內心即時浮出
從前風聞有你,好快可以見你。
聽住呀DICK的指示帶我坐底先好細心地放好物品
手機交俾佢貼鏡頭,入浴室的路途體貼地帶我一步一步地行,
我個心就卜卜咁跳,路途耳邊有好多嘻嘻哈哈的笑聲,
入到浴室沖身,呀DICK問有沒有邊處地方有損傷,
我話之前食野咬到個咀,損左,呀DICK話唔好用咀錫錫囉。

DICK用佢的手指幫我洗小姚妹妹,
我有D擔心敏感的小姚妹妹會流出水水來,好彩無
我要轉身,雙手要搵野扶,摸下摸下其中一隻手捉到支暖笠笠又有D梗的野,
我話咩嚟咁粗的!
DICK笑笑口話你以為係咩,係我隻手好攪笑。
我哋傾一陣計佢話當年一知道有S&B後,就改名叫呀DICK加入會,
仲問我知不知DICK係咩意思,我就好單純地講,
就係一個英文名囉唔知有咩意思喎。
DICK - Yahoo字典搜尋
IPA [dɪk]
n 名詞
1.
2. 探子
多謝DICK讓我學識多一個英文字。

沖完涼自己知自己好怕凍用我預先帶來的加大碼毛巾包住自己。
跟住,緊張的時刻要來臨,要入房喇……..
入到房Stella幫我驗身,檢查小姚妹有沒有異物,
跟住聽到多一把男人聲,就係會長,
會長會長我講過唔俾你入嚟攪攪震的,我戴左眼罩都認得出你把聲的,
會長知我怕凍,就幫我調細D冷氣,
我想用腳趾尾推翻會長出去,噢,原來佢已經走左。

Stella問我要不要同妳的Mentor
我入得會,緊係想。
Stella走左之後,我諗住呀DICK會同我傾下計,舒緩下氣氛,
繼續講埋沖涼時的話題,呀DICK哈哈哈了三聲,我問做咩哈哈哈,
佢跟住再哈哈哈三聲,笑死我,笑聲好似KERORO軍曹,
原來佢的笑聲就係想去突襲小姚妹妹敏感的小姚妹妹好快被錫到濕晒
好舒服呀,在享受緊舒服的感覺時DICK又好快手地戴上套
男神不愧是男神DICK帶俾濕濕的小姚妹妹另一種舒服的感覺
DICK話我好濕 好服舒 好好插但我已被奪命較剪手扣住,完全唔得。

不知不覺眼罩都甩左都唔知,呀DICK話唔緊要繼續做,
黑炆炆的房間,隱隱約約見到男神的樣,
我話完完全全被扣住唔郁得喎DICK話我唔洗郁,
DICK插得好舒服,猛的抽插下越插越快越插越深
我越叫越大聲,交戰一論後,我感覺到小DICK發射左出來,
在奪命較剪手扣住的情況下我哋做了第一次愛。

DICK話好熱,瞓左係我隔離,我諗住,好快要出去見大家,
我話有D凍,要蓋被休息一陣才出去。
DICK話要幫我加熱,原來佢指的加熱,就係第二次突襲小姚妹妹....

都未休息三分鐘男神再一次錫到小姚妹妹濕晒,
我都好想錫這強硬的小DICK,但我咀唇損左無得錫,
DICK話唔緊要仲係我耳邊講我好濕,好想插我,我話好呀,
0.99秒戴套再一次插入我濕濕的小姚妹妹DICK力真係好強勁呀……
我已經叫到好口乾,小DICK猛烈的衝,第二次強烈的抽插
聽到小姚妹妹發出摩的水聲加上奪命較剪手的扣住下
雙腳已經無晒感覺,小DICK的戰鬥力原來咁強,已被插到入頂點,
再一次感受到小DICK發射的震撼我哋做了第二次愛。

我哋做到出晒汗,呀DICK周圍搵冷氣機搖控,
我諗住休息下,都係時侯要出去同大家見面,呀DICK返入嚟,
原來會長放了搖控在床邊被一大堆紙巾遮住,頭先我哋做左2次,
小姚妹妹又好濕喎紙巾緊係大堆D。
DICK番返上床,我手摸住小DICK,我話都好想含強勁的小DICK
我真係估唔到DICK話好想再再插我,你唔攰嗎?
我雙腳已震晒無晒力喇。
休息都未有三分鐘好快呀DICK又錫到小姚妹妹濕晒
又一次0.99秒戴套,小DICK第三次硬起來,插入我濕濕的妹妹,
我已經叫到口乾,被奪命較剪手扣到雙腳無晒力,
但強勁的小DICK仍然充滿力量地戰鬥濕濕的小姚妹妹,
二人做愛的高潮已經去到不能出聲的境界,兩個都全身濕晒
出左好多汗,加上抽插的水聲,越插越入,越插越快,
不斷地加速,第三次感受到小DICK被小姚妹妹包到實一實的情況下,我哋做了第三次愛。
雙腳在震,軟晒。
今次真的要出去見下大家。

我哋去沖涼,但我仍好急想小便,但放鬆唔到,
DICK話因為頭先插到我的G點,肌肉未放鬆,係需要些時間。
出到大廳,依然嘻嘻哈哈笑聲未停,大家好熱情地自我介紹,
但剛剛被呀DICK用奪命較剪手強攻入左我三次真的好攰。

Briefing完後,私人有好多野要做其實都好想走,
但這裡氣氛又好好,個個有講有笑,唔好意思早走。
我好鐘意睇戲,播緊[點5步],香港創作勵志電影,心想睇一陣間先走,
我太投入睇戲,我依記得有幾位型男士同我傾過計,
但我真係好攰,主要係好專注地睇戲,好似有講講吓唔啋人咁,
我想同你哋講聲唔好意思,無禮貌左。
睇多一陣戲,真的要走。

自己的性經驗雖然不止一次,但入會的第一次就連續做三次愛,S&B俾我有不一樣的性體驗。

多謝多謝多謝會長,聖前給我一份難忘的聖
多謝你一邊學日文一邊監場。
多謝多謝MentorDICK靚仔高大又結實的小鮮肉
你好強真係要用個[]字形容你攪到我第二日雙腳仲震緊
不過,又真係好舒服。有緣見面的話我講明先只能攪一次。
多謝Stella幫我驗身,祝妳生日快樂!
新人E仔,你好有型
Top,你都好靚仔有型
Miu,妳留意到我喜歡的顔色,多謝妳,我都估到妳鍾意咩顏色的,下次見面再傾。
Tofu Rees Sunny B 希望下次能見到你哋
多謝E仔帶來好甜美的士多啤利,我無記錯的話,係型仔Top洗的,多謝。
唔好介意,我已儘力去記大家漏左好多位,請會長提點番我。

分了2日去寫,由頭到尾睇了幾次,睇番都有笑出來。
我要在黃金2小時記憶下寫出我第一次的感受,寫下寫下,越寫越長,萬分抱歉。
香港有S&B,係香港的福氣。
能在花樣年華 年青力壯加人S&B,係我哋的福氣。
祝會長搵到接班人傳S&B。(我不是指會長要退休)

Post time 22-12-2018 05:12:05 | Show all posts
Welcome 小姚
第一次已經咁難忘,希望繼續玩得開開心心!
期待遇見
Post time 22-12-2018 08:23:58 | Show all posts
再一次歡迎你阿小姚
小姚依個名對於我黎講本身有個好特別既意義 (想知既話下次見面話你知 :P)

首先好榮幸見證到你既第一次, 希望你可以願諒我要早走未能同你了解交流更多
之後好感恩你仲記得我

最後其實我想話洗生果既都係E仔 我只係咁岩出沒左係廚房做緊啲好緊要 好緊要 好緊要 既野
Post time 22-12-2018 08:41:21 | Show all posts
你好小姚好似好耐無睇過咁有心路歷情既第一次了
講到翻雲覆雨,Dick 應該幫到妳呀
歡迎你加入大家庭
Post time 22-12-2018 09:16:08 | Show all posts
你好, 我係Pepsi
有啊dick 做mentor真係好幸福
Post time 22-12-2018 11:17:28 | Show all posts
再次歡迎你! 小姚

可以見證住你由新人到新人禮既出現,非常鄧你開心丫

祝你繼續性福滿滿

Post time 22-12-2018 12:15:03 | Show all posts
Hello小姚,歡迎你啊~
有dick dick做你mentor真係好正
希望你鍾意依到~
Post time 22-12-2018 12:22:10 | Show all posts
Hello 小姚,Sky team同班同學
歡迎入會呀!
Post time 22-12-2018 13:20:56 | Show all posts
原來當晚見到你你已經經歷過三次,唔怪得知咁攰
希望再見到你呀小姚!
Post time 22-12-2018 18:00:57 | Show all posts
Welcome 小桃小姚!特別的第一次,只是你其中的一個旅程,還有很多特別的第一次等你去試!遇見唔同嘅人唔同嘅情況有唔同的化學作用!
Post time 22-12-2018 19:33:47 | Show all posts
歡迎入會
既然你要求將3次份量濃縮做1次....
下次見面我會成全你的

Login/Register to enlarge

Post time 22-12-2018 21:46:45 | Show all posts
歡迎加入,出席多d,有緣見^^
 Author| Post time 23-12-2018 00:01:16 | Show all posts
阿喬 replied at 22-12-2018 05:12
Welcome 小姚
第一次已經咁難忘,希望繼續玩得開開心心!
期待遇見

我都期待見到大家

Author| Post time 23-12-2018 00:07:07 | Show all posts
ToP replied at 22-12-2018 08:23
再一次歡迎你阿小姚
小姚依個名對於我黎講本身有個好特別既意義 (想知既話下次見面話你知 :P)

Top ,

好呀, 下次見面,我都好想知道

Author| Post time 23-12-2018 00:09:27 | Show all posts
Daryl replied at 22-12-2018 08:41
你好小姚好似好耐無睇過咁有心路歷情既第一次了
講到翻雲覆雨,Dick 應該幫到妳呀
...

DARYL ,

呀DICK扣到我實一實, 知唔知點破奪命較剪手呢?

下次見面,你講我知

小姚

Author| Post time 23-12-2018 00:13:44 | Show all posts
Pepsi replied at 22-12-2018 09:16
你好, 我係Pepsi
有啊dick 做mentor真係好幸福

PEPSI ,

你好 , 真係好幸福, 仲帶俾我熱血沸騰

希望能在活動見到妳

小姚

Author| Post time 23-12-2018 00:15:56 | Show all posts
Ah矇 replied at 22-12-2018 11:17
再次歡迎你! 小姚

可以見證住你由新人到新人禮既出現,非常鄧你開心丫

AH矇,

多謝妳之前提醒我去聊天室.

希望能在活動見面

小姚

Author| Post time 23-12-2018 00:20:14 | Show all posts
Alice replied at 22-12-2018 12:15
Hello小姚,歡迎你啊~
有dick dick做你mentor真係好正
希望你鍾意依到~ ...

Alice ,

Dick Dick 係好正, 佢的Keroro軍曹笑聲仲正.

我會慢慢融入依到.

多謝你!

小姚

Author| Post time 23-12-2018 00:24:00 | Show all posts
Solar replied at 22-12-2018 12:22
Hello 小姚,Sky team同班同學
歡迎入會呀!

Solar ,

你好,  大家同班同學, 下次見面教我破解奪命較剪手.

下次活動見!

小姚

Author| Post time 23-12-2018 00:28:00 | Show all posts
Rees replied at 22-12-2018 13:20
原來當晚見到你你已經經歷過三次,唔怪得知咁攰
希望再見到你呀小姚! ...

Rees ,

瞓醒教就會補充體力, 嗰日係三分鐘休息時間都無, 點會唔攰呢?

好呀! 下次會活動再見.

小姚

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 21:49 GMT+8 , Processed in 0.096791 second(s), 19 queries .